Topp 15 australske Shopify nettdesignere og utviklere

AWA Award of Excellence


Shopify er en av de beste e-handelsplattformene og populariteten vokser raskt. En av fordelene vi identifiserte i vår Shopify-gjennomgang, er at den har et intuitivt grensesnitt og det er enkelt nok for nybegynnere å bruke. Det er også brukerfora å gå til for å få hjelp til Shopify nettsted og tutorials på nettstedet i Shopify brukerstøtte.

Så du kan spørre, hvorfor gir vi deg anbefalinger til eksperter som hjelper deg med å sette opp nettbutikken din ved hjelp av Shopify-programvare?

Hvorfor velge en Shopify-ekspert?

Det er flere grunner. Ikke alle ønsker å designe eller utvikle sin egen butikk og fylle den med sine produkter. Noen mennesker har ikke tid, og andre har ikke designopplevelse eller til og med minimal teknisk evne. Andre ønsker bare å fokusere på detaljhandel aspekter av virksomheten og overlate den elektroniske delen av “nettbutikk” til noen andre.

Hvis dette høres ut som deg, kan du lese videre for våre anbefalinger av Shopify eksperter som kan hjelpe deg med å opprette din nye nettbutikk eller overføre den eksisterende til Shopify-plattformen. Alle disse ekspertene er bosatt i Australia og har gjennomgått en utvelgelsesprosess av Shopify for å oppnå deres offisielle akkreditering.

Hvilken du skal velge?

Ettersom du kanskje trenger hjelp med bare en del av prosessen – for eksempel kan det være lurt å designe din egen butikk, men ikke å sette opp den selv – her er en oversikt over de forskjellige kategoriene eksperter og tjenestene de leverer..

 • Design – skap utseendet og følelsen av butikken din; integrere merkevaren din
 • Oppsett – konfigurer en grunnleggende butikk fra et eksisterende tema, og tilpass temaet
 • Utvikling – opprettet en app for appbutikken eller bygg tilpasset butikk fra bunnen av
 • Markedsføring – lag markedsføringskampanjer, vanligvis digitale, som kan omfatte strategier for sosiale medier
 • Fotografering – ta bilder for din nettbutikk, først og fremst av produktene dine

Mange av disse Shopify-ekspertene er dyktige i flere kategorier, og noen tilbyr webtjenester utover Shopify, som kan oppfylle andre nettutviklingsbehov du har.

The Heavy Hitters

Blackbelt Commerce

Blackbelt Commerce

Blackbelt Commerce, tidligere kjent som Shopify Ninjas, gjør ikke annet enn å utvikle Shopify-butikker. De er opptatt av hvem kundene deres skal være – hvis du har det travelt eller har et veldig stramt budsjett, så vil et annet byrå være en bedre passform for deg.

Blackbelt Commerce tilbyr hele spekteret av Shopify-tjenester – oppsett, design, utvikling, markedsføring og fotografering. De har også laget plugins for tospråklige butikker, en automatisk landvelger og en HTML-e-postmal for å erstatte teksten som er Shopify-standard.

Arbeidsgruppen

Arbeidsgruppen

The Working Party, et boutique-webdesign- og utviklingsselskap, har samarbeidet med Shopify siden 2012. Selskapet uttaler at det er “rask, smidig, kreativ, pragmatisk”, og e-handel er bare en av de digitale tjenestene den tilbyr.

Arbeidsgruppen samarbeider med klienter for å flytte e-handel og salgssteder til Shopify: det sier ikke om de også bygger Shopify-butikker fra bunnen av, selv om de er installasjonseksperter.

Elkfox

Elkfox

Elkfox er et byrå som har to spesialiteter – Shopify og MailChimp. Deres Shopify-erfaring er innen både detaljhandels- og grossistområdet, og selskapet er veldig erfaren innen tilpasset temadesign.

De supplerer Shopify-tjenestene sine med produktfotografering, og de har også en app som vil hjelpe med integrert e-post. ElkFox ‘nettsted er litt forvirrende å bruke fordi all navigering er i bunnteksten utenfor skjermen, og noen av koblingene går bare til kontaktsiden.

leafcutter

leafcutter

Leafcutter Creative Digital er en kreativ leverandør av e-handel og kommunikasjonsløsninger. Shopify er bare ett av fem kompetanseområder i dette selskapet, men den vanlige tråden er en resultatdrevet digital strategi.

Leafcutter har jobbet med Shopify-plattformen siden 2012 og spesifiserer bransjene de er involvert i som non-for-profit, pharma og utdanning. De starter med strategi og bygger deg deretter en butikk – fra en grunnleggende til en fullstendig tilpasset, integrert butikk.

The Marketing Gurus

Last inn media på nytt

Last inn media på nytt

Reload Media har vært Shopify-eksperter siden oktober 2016, og deres fokus er å levere digitale markedsføringskampanjer for e-handelsvirksomheten. Nettstedet deres sier ikke om de faktisk bygger Shopify-butikker, men deres digitale tjenester for å støtte din online virksomhet inkluderer SEO, betaling per klikk-annonsering, strategier for sosiale medier, konverteringsfrekvensoptimalisering og e-postmarkedsføring..

30 dekar

30 dekar

30 dekar tilbyr hele spekteret av Shopify-tjenester – oppsett, design, utvikling og markedsføring – pluss bevist kompetanse innen digital markedsføringsstrategi og utførelse. Reglene deres (det vil si deres forretningsfilosofi) ligger foran på nettstedet deres, slik at du kan se hva de står for.

30 Acres har mange detaljerte eCommerce casestudier på deres hjemmeside, på Shopify-siden.
Selskapet har erfaring med å utvikle tilpassede temaer så vel som tilpassede apper for sine kunder.

Design Champs

Hoppefabrikken

Hoppefabrikken

Vi kan ikke fortelle deg mye om The Hope Factory og Shopify fordi det ikke er mye informasjon på nettstedet deres. e-handel er bare en av fem digitale tjenester de tilbyr: design og utvikling og konverteringsoptimalisering er blant de andre.

Det er en butikk hvor du kan kjøpe en Shopify-coaching-per-time-pakke og en Shopify-butikkoppsettpakke, begge for et spesifisert dollarbeløp, men ingen informasjon om hva du får.

Garn Digital

Garn Digital

Yarn Digital har vært Shopify-ekspert siden juni 2015, og tilbyr fem digitale tjenester, hvorav den ene er e-handel. Selskapet er kvalifisert som design og oppsett Shopify Expert, men nettstedet deres gir ikke noen detaljer om deres ferdigheter utover å si at nettbutikkene de oppretter kan selge is til eskimoer.

Yarn Digital har noen tunge kunder, som Lululemon og Sony Music, som har brukt designtjenestene sine.

Seventyfour Design

Seventyfour Design

Seventyfour Design spesialiserer seg på tilpassede digitale opplevelser og merkeutvikling
som vil ta virksomheten din til neste nivå. Dette byrået har fem års erfaring med å tilby design, utvikling og konfigurering av Shopify-tjenester, samt fotografering av produktene dine.

De vil jobbe med deg på merkeidentiteten din og sørge for at den gjenspeiles i den tilpassede temadesignen. Det er ingen nyttige eksempler på arbeidet deres på nettstedet deres – bare skjermbilder.

White Flag Studio

White Flag Studio

White Flag overgir alle sine ferdigheter, kunnskaper og kompetanse til deg. Og det er et bilde av grunnleggeren av dette selskapet som identifiserer alle måtene kroppsdelene og verktøyene hans hjelper til med å gjøre dette. White Flag er et flerbruksstudio, og e-handel er bare en av syv digitale tjenester som tilbys.

Du må jobbe deg gjennom alle skjermbilder av arbeidet som er gjort for å finne hvilke Shopify design- og konfigurasjonsløsninger og kontakte studio for å få mer informasjon.

Rundt fantastisk

Disco Labs

Disco Labs

Disco Labs lever for Shopify. De har hatt lang erfaring på Shopify-plattformen – de har drevet egne butikker på Shopify, designet tilpassede temaer og bygget tilpassede apper. I tillegg har Disco Labs utgitt Shopify-bøker og -kurser, hvorav ett er i samarbeid med Shopify.

Fokuset deres nå er å hjelpe store selskaper med å gjøre overgangen til Shopify Plus. Ikke la deg avskrekke av deres grunnleggende nettsted – disse karene vet hva de gjør.

Createur

Createur

Hvis deres egen hjemmeside er en guide, har Createur en minimalistisk filosofi for å “hjelpe mennesker til å blomstre i den digitale tidsalderen.” Createur er et uavhengig digitalt byrå, og Shopify Eksperter innen design, utvikling, oppsett og markedsføring.

Det er ikke mye informasjon på de tre visuelt fantastiske nettstedene. Du må bla gjennom eksemplene på arbeidet deres (men de forklarer hvilke tjenester de utførte for hver klient) og kontakter dem.

Gjør handel

Gjør handel

Do Commerce er e-handelseksperter som spesialiserer seg på Shopify. Og de gjør alt Shopify har gjort siden 2012. Selskapet bygger butikker i alle størrelser og tilpasser både temaer og funksjonalitet.

De har erfaring med å integrere Shopify-butikker med tredjepartsapper og -programvare og er godt kjent med markedsføring og reklame, inkludert Google Adwords og Facebook-annonsering. For å fullføre pakken tilbyr Do Commerce også pågående Shopify-støtte. Dette er et komplett start-to-finish selskap, med en utmerket blogg.

Oppsett og justeringer

Shopify StartUp

Shopify StartUp

Shopify Startup gjør nettopp det, får nettbutikken din i gang. Eieren av dette selskapet driver ni egne Shopify-butikker, så han har vært igjennom alle problemene som kan oppstå og kan hjelpe med alt fra dine første tanker til ideer om lønnsomhet.

Shopify Startup tilbyr tre servicenivåer: Grunnleggende for opptil 20 produkter; Bedre for opptil 100 produkter; og tilpasset. Dette selskapet kan passe til budsjettet ditt hvis du nettopp begynner med en liten butikk.

Insider Media Group

Insider Media Group

Insider Media Group er et butikkbyrå som tilbyr en rekke digitale tjenester, hvorav e-handel er en. Konsernet har vært Shopify-ekspert siden mars 2016 og er akkreditert for oppsett og markedsføring.

Oppsettet er hele spekteret, fra finjustering av en mal til tilpasset design eller migrering av en eksisterende butikk. Markedsføring inkluderer SEO og sosiale medier og PR. Insider Media group vil også trene deg på Shopify hvis du trenger hjelp.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map