Topp 10 West Coast Shopify webbdesigners och utvecklare

AWA Award of Excellence


Även om Shopify skapar ett rykte som en lättanvänd e-handelsplattform med ett intuitivt gränssnitt kan du bestämma att du behöver hjälp med att designa och ställa in din onlinebutik, kanske till och med för att driva och underhålla den.

Du kan gå till din lokala webbutvecklare och be om deras hjälp, men vi föreslår att du vänder dig till en av Shopifys ackrediterade experter. Dessa människor har visat att de har en “omfattande och auktoritativ kunskap om Shopify” genom att skicka exempel på deras arbete till företaget.

Shopify granskar butikerna som sökandena har byggt och tilldelar Shopify-experter titeln till dem vars arbete uppfyller deras standarder.

Fem frågor att ställa när du intervjuar Shopify-experter

Har experten arbetat med liknande företag i liknande branscher?
Om alla exempelstudier av butiker i experternas portföljer är ett mjukt fokus och i pastellfärger, är de kanske inte det bästa valet för designern av din byggverktygsbutik. Alternativt, om du säljer digitala produkter och tjänster, välj inte någon som fokuserar på butiker med fysiska varor.

Har experten de färdigheter du letar efter?
Shopify-experten kan ha en behörighet som design, men har de skapat en butik från grunden eller bara anpassat befintliga mallar? Är någon med fotokreditering specialiserad på vissa produkter?

Vad säger experternas tidigare kunder om sin kundupplevelse?
Läs recensioner från tidigare kunder på Shopify-webbplatsen. Fokusera på recensionerna för arbete som liknar det du letar efter. Det är inte särskilt användbart att veta att experten är idealisk för små projekt om du vill att hon ska bygga en stor butik i flera länder.

Fråga experten hur de interagerar med sina kunder
Och se sedan hur de behandlar dig när du pratar med dem. Även om din första konversation med experten är via e-post, ta chansen att prata med dem per telefon eller personligen. Mycket av framgången med att starta din webbutik kommer att vara i ditt förhållande till din utvecklare.

Kommer experten att utbilda dig för att använda Shopify?
När din onlinebutik är klar är det upp till dig att hålla den igång och uppdaterad, såvida du inte anställer någon för att underhålla den åt dig. Fråga din potentiella expert om de kommer att utbilda dig hur du gör detta och kommer de att vara på samtal om du har frågor om problem du inte kan lösa?

Här är vårt urval av Shopify-utvecklare på Nordamerikas västkust.

Bränsle tillverkad – Colbert, Washington

Bränsle tillverkad

Fuel Made: s enda fokus är Shopify. De är specialiserade på premium Shopify design och utveckling och erbjuder full anpassad design och utveckling. Alternativt tillhandahåller de bara design eller bara utvecklingstjänster om du redan har tagit del av processen.

Om du letar efter lite hjälp kan du använda deras tjänster per timme. Fuel Mades portfölj av arbete innehåller detaljerade skärmdumpar av hur de byggde butikerna och hjälpte sina kunder att organisera sina produkter.

Satel Creative – Vancouver, BC

Satel Creative

Satel Creative är en one-stop-shop för allt e-handel. De täcker hela sortimentet av Shopify-tjänster – design, utveckling, installation och marknadsföring, plus fotografering för dina produkter. Diagrammen över deras process är enkla att följa och förklara exakt vad de gör för dig och vad du kan förvänta dig.

Detta företag har också erfarenhet av försäljningsställen och lagerhantering. Shopify är en av två e-handelsplattformar de använder.

SeedCMS – Irvine, Kalifornien

SeedCMS

SeedCMS har använt Shopify sedan 2012 och erbjuder hela sortimentet av Shopify-tjänster. Detta företag är specialiserat på anpassade tjänster inklusive teman och utveckla appar för dina unika behov.

Det finns ingen verklig förklaring på SeedCMS webbplats om vad de gör, men de mycket många skärmdumparna av deras arbete är visuellt avancerade och är taggade med vilka tjänster företaget tillhandahöll för den klienten.

WLCR – Portland, OR

WLCR

WLCR (Weinland Creative) är ett webbutvecklingsföretag med full service som erbjuder olika tjänster inklusive informationsarkitektur, retuschering av bilder och skärmutskrift. De har byggt på Shopify-plattformen sedan 2012.

Vittnesmål om dem på Shopify-webbplatsen är mycket positiva. WLCR: s e-handelstjänst markeras dock inte på sin egen webbplats, så du måste kontakta dem för information.

Monumental Design Co. – Portland, OR

Monumental Design Co.

Monumental Design Co. kallar sig en samarbetsbyrå eller “min hjälte.” De verkar vara ganska selektiva i klienterna de tar på sig – men på ett bra sätt, vill att alla ska lyckas. Shopify ackrediter monumental design för design, utveckling och installation.

Deras egen webbplats säger bara att de gör Shopify eCommerce (bland annat webbsaker). Det är allt; det är en webbplats med en sida. Du måste sedan fylla i ett formulär för att kontakta dem för att få ytterligare information.

ShopPad – Oakland, Kalifornien

ShopPad

ShopPad har varit en design och utveckling Shopify Expert sedan 2012 och har arbetat med tusentals onlinebutiker. ShopPad arbetar exklusivt med Shopify och har en specialitet inom mobil e-handel.

Den tekniska expertisen inom detta företag är imponerande eftersom över 50 000 e-handelsbutiker använder Shopify-apparna de har utvecklat. Fallstudierna beskriver exakt vilka e-handelsfrågor som behandlades. Kolla in ShopPads blogg för många användbara insikter och tips om e-handel.

Manufactur – Los Angeles, Kalifornien

Manufactur

Manufactur är en svår, kreativ byrå som erbjuder webbutveckling, branding, design, media och marknadsföring. De är listade på Shopify-webbplatsen som experter på design, utveckling och marknadsföring, men det finns ingenstans att hitta på uttryckligen på tillverkarens egen webbplats.

Titta i fallstudierna under digital marknadsföring eller webbtaggar för att se var de skapade butiker. Manufacturs klientlista är mycket imponerande och inkluderar Capitol Records, Walt Disney Parks and Resorts och 20th Century Fox.

2 vänner design – Sedona, AZ

2 vänner design

2 Friends Design är ett designföretag, och att utveckla Shopify-webbplatser är bara en av deras arenor, tillsammans med T-shirts och logotyper. Webbplatsen 2 Friends Design är mer en försäljningsgrad för Shopify-plattformen än en förklaring av Shopify-designtjänsterna som 2 Friends kan tillhandahålla.

Företaget har ett Pinterest-kort om alla 160+ webbplatser som det har utvecklat. Vi föreslår att du tittar dit för att se deras designfärdigheter.

Aeolidia – Seattle, WA

Aeolidia

Aeolidia fokuserar på återförsäljare som befinner sig i att ”tippa från” en liten DIY-bekymmer över till en mer stabil och växande verksamhet. De erbjuder ett komplett utbud av e-handelstjänster från varumärkesdesign genom webbutikbyggnad med Shopify till marknadsföringskonsultation och sociala medier.

Aeolidias fallstudier är främst mjuka färger och disiga fokuswebbplatser, vilket kan spegla deras designkänslighet. Deras blogg är full av mycket användbar information.

Mat Mullen Design – San Francisco, Kalifornien

Mat Mullen Design

Mat Mullen är en ackrediterad Shopify-expert för design, installation och marknadsföring. Han har arbetat på över 100 nätbutiker sedan 2008 år. Mat har erfarenhet av att arbeta med småföretag som startar sin första e-handelsbutik. Hans portfölj visar en mängd olika typer av onlinebutiker och vittnesmålen på Shopify-webbplatsen från kunder är mycket positiva.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map