Topp 10 West Coast Shopify nettdesignere og utviklere

AWA Award of Excellence


Selv om Shopify etablerer et rykte som en brukervennlig e-handelsplattform med et intuitivt grensesnitt, kan du bestemme deg for at du trenger hjelp til å designe og sette opp nettbutikken din, kanskje til og med å drifte og vedlikeholde den.

Du kan gå til din lokale webutvikler og be om deres hjelp, men vi foreslår at du henvender deg til en av Shopifys akkrediterte eksperter. Disse menneskene har vist at de har en “omfattende og autoritativ kunnskap om Shopify” ved å sende inn eksempler på arbeidet sitt til selskapet.

Shopify gjennomgår butikkene søkerne har bygget og tildeler tittelen eksperter fra Shopify til de som arbeider opp til deres standarder.

Fem spørsmål å stille når du intervjuer Shopify Experts

Har eksperten jobbet med lignende selskaper i lignende bransjer?
Hvis alle eksempler på casestudier av butikker i ekspertenes porteføljer er et mykt fokus og i pastellfarger, er de kanskje ikke det beste valget for designeren av byggevarebutikken din. Hvis du selger digitale produkter og tjenester, kan du ikke velge noen som fokuserer på butikker med fysiske varer.

Har eksperten de ferdighetene du leter etter?
Shopify-eksperten har kanskje en kvalifikasjon som Design, men har de opprettet en butikk fra bunnen av eller bare tilpasset eksisterende maler? Er det noen med fotokreditering som spesialiserer seg på spesielle produkter?

Hva sier ekspertenes tidligere kunder om deres kundeopplevelse?
Les anmeldelser fra tidligere klienter på Shopify-nettstedet. Fokuser på vurderingene for arbeid som ligner det du leter etter. Det er lite nyttig å vite at eksperten er ideell for små prosjekter hvis du vil at hun skal bygge en stor butikk i flere land.

Spør eksperten hvordan de samhandler med kundene sine
Og se deretter hvordan de behandler deg når du snakker med dem. Selv om den innledende samtalen med eksperten er via e-post, benytt anledningen til å snakke med dem på telefon eller personlig. Mye av suksessen med å sette opp nettbutikken din vil være i ditt forhold til utvikleren din.

Vil eksperten trene deg til å bruke Shopify?
Når nettbutikken din er oppe, er det opp til deg å holde den i gang og oppdatert, med mindre du ansetter noen for å vedlikeholde den for deg. Spør den potensielle eksperten din om de vil trene deg hvordan du gjør dette, og vil de være på vakt hvis du har spørsmål om problemer du ikke kan løse?

Her er vårt utvalg av Shopify-utviklere på vestkysten av Nord-Amerika.

Drivstoff laget – Colbert, Washington

Drivstoff laget

Fuel Made sitt eneste fokus er Shopify. De spesialiserer seg på premium Shopify design og utvikling og tilbyr full tilpasset design og utvikling. Alternativt tilbyr de bare design eller bare utviklingstjenester hvis du allerede har fått en del av prosessen dekket.

Hvis du leter etter litt hjelp, kan du bruke tjenestene deres etter time. Fuel Made sin portefølje av arbeid inneholder detaljerte skjermbilder av hvordan de bygde butikkene og hjalp sine kunder med å organisere produktene sine.

Satel Creative – Vancouver, BC

Satel Creative

Satel Creative er en one-stop-shop for alt e-handel. De dekker det komplette utvalget av Shopify-tjenester – design, utvikling, oppsett og markedsføring, pluss fotografering for produktene dine. Diagrammene over prosessen deres er enkle å følge og forklare nøyaktig hva de gjør for deg og hva du kan forvente.

Dette selskapet har også erfaring med salg og lagerstyring. Shopify er en av to e-handelsplattformer de bruker.

SeedCMS – Irvine, CA

SeedCMS

SeedCMS har brukt Shopify siden 2012, og tilbyr hele spekteret av Shopify-tjenester. Dette selskapet spesialiserer seg på tilpassede tjenester, inkludert temaer og utvikling av apper for dine unike behov.

Det er ingen reell forklaring på SeedCMS ‘nettsted om hva de gjør, men de veldig mange skjermdumpene av arbeidet deres er visuelt avanserte og er tagget med hvilke tjenester selskapet ga for den klienten.

WLCR – Portland, OR

WLCR

WLCR (Weinland Creative) er et fullserviceutviklingsfirma som tilbyr forskjellige tjenester, inkludert informasjonsarkitektur, retusjering av bilder og skjermutskrift. De har bygget på Shopify-plattformen siden 2012.

Vitnesbyrd om dem på Shopify-nettstedet er veldig positive. Imidlertid er WLCRs eCommerce-tjeneste ikke uthevet på deres eget nettsted, så du må kontakte dem for all informasjon.

Monumental Design Co. – Portland, OR

Monumental Design Co.

Monumental Design Co. kaller seg et samarbeidsbyrå eller “min helt.” De ser ut til å være ganske selektive i klientene de tar på seg – men på en god måte, og ønsker at alle skal få suksess. Shopify akkrediterer monumental design for design, utvikling og oppsett.

Deres egen webside sier bare at de gjør Shopify eCommerce (blant annet nettstiler). Det er det; det er et nettsted med én side. Du må da fylle ut et skjema for å kontakte dem for å få ytterligere informasjon.

ShopPad – Oakland, CA

ShopPad

ShopPad har vært en design og utvikling Shopify Expert siden 2012 og har jobbet med tusenvis av nettbutikker. ShopPad jobber utelukkende med Shopify og har en spesialitet innen mobil e-handel.

Den tekniske ekspertisen i dette selskapet er imponerende ettersom over 50 000 e-handelsbutikker bruker Shopify-appene de har utviklet. Casestudiene beskriver nøyaktig hvilke problemer med e-handel som ble adressert. Ta en titt på ShopPads blogg for mange nyttige innsikt og tips om e-handel.

produsentens – Los Angeles, CA

produsentens

Manufactur er et skikkelig, kreativt byrå som tilbyr nettutvikling, merkevarebygging, design, media og markedsføring. De er oppført på Shopify-nettstedet som eksperter på design, utvikling og markedsføring, men dette er ingen steder å finne eksplisitt på produsentens eget nettsted.

Se i casestudiene under digital markedsføring eller nettkoder for å se hvor de opprettet butikker. Fabrikkens kundeliste er veldig imponerende og inkluderer Capitol Records, Walt Disney Parks and Resorts og 20th Century Fox.

2 vennedesign – Sedona, AZ

2 vennedesign

2 Friends Design er et designfirma, og å utvikle Shopify-nettsteder er bare en av arenaene deres, sammen med T-skjorter og logoer. Nettstedet 2 Friends Design er mer en salgsstrøm for Shopify-plattformen enn en forklaring på Shopify designtjenester som 2 Friends kan tilby.

Selskapet har et Pinterest-brett av alle de 160+ nettstedene det har utviklet. Vi foreslår at du ser dit for å se på designferdighetene deres.

Aeolidia – Seattle, WA

Aeolidia

Aeolidia fokuserer på forhandlere som er i ferd med å “tippe fra” en liten, DIY-bekymring over til en mer stabil og voksende virksomhet. De tilbyr et bredt spekter av e-handelstjenester fra design av merkeidentitet gjennom nettbutikkbygging ved hjelp av Shopify til markedsføringskonsulent og administrasjon av sosiale medier.

Aeolidias casestudier er hovedsakelig myke farger og disige fokusnettsteder, som kan reflektere deres designfølsomhet. Bloggen deres er full av veldig nyttig informasjon.

Mat Mullen Design – San Francisco, CA

Mat Mullen Design

Mat Mullen er en akkreditert Shopify-ekspert for design, oppsett og markedsføring. Han har jobbet i over 100 nettbutikker siden 2008 år. Mat har erfaring med å samarbeide med små bedrifter om å etablere sin første e-handelsbutikk. Hans portefølje viser en rekke typer nettbutikker, og uttalelsene på Shopify-nettstedet fra kunder er veldig positive.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map