Top Shopify webudviklingsselskaber i Storbritannien

AWA Award of Excellence


Hvorfor Shopify?

Eksperter vurderer konsekvent Shopify som den eCommerce-softwarestandard, som alle andre eCommerce-platforme måles mod. Vores eksperter er enige om, at det er den bedste fristående e-handelssoftware, der er tilgængelig. Vi har også skrevet detaljeret om fordele og ulemper ved at bruge Shopify til at starte din eCommerce-butik.

Find en Shopify-udvikler

Når du først har besluttet det Shopify er bestemt for dig, det næste trin er at finde en udvikler til at designe og bygge din online butik og måske støtte den, når den kører. Selvfølgelig kan du gøre det selv, i hvilket tilfælde du stadig skulle læse denne artikel, bare i tilfælde af. Desuden har mange af disse Shopify-eksperter fremragende blogs fulde af nyttige oplysninger.

Top Shopify-eksperter i Storbritannien

Vi har hjulpet til med dette valg ved at undersøge Shopify-eksperter i England. “Shopify Expert” er en akkreditering tildelt af Shopify for at vise, at personen eller virksomheden er en værdsat partner, der har vist sig at have en “omfattende og autoritativ viden om Shopify.” Disse eksperter leverer værditilvækstydelser, som Shopify stoler på.

Hvad en Shopify-ekspert tilbyder

For at blive Shopify-ekspert, skal enkeltpersoner eller virksomheder bevise, at de har oprettet 5 eller flere aktive butikker. Der er fem kategorier af eksperter:

 • Design – skal have bygget et tema fra bunden af ​​disse butikker
 • Opsætning – grundlæggende butiksopsætning og tematilpasning til disse butikker
 • Marketing – Beviste marketingkampagner til disse butikker
 • Fotografering – har en produktfokuseret fotoportefølje til Shopify-klienter
 • Udvikling – oprettet en app til app-butikken eller bygget tilpassede tilpassede integrationer

Det er ikke nok, at ansøgere med status fra Shopify Expert sender eksempler i nogen af ​​disse kategorier. Shopifys ekspertteam gennemgår alle indsendelser for at sikre, at arbejdet er i overensstemmelse med deres standarder. Ansøgere kan tildeles Shopify Expert-status i en eller flere af disse kategorier.

Ud over at have overlegne Shopify-færdigheder er Shopify-eksperter ansvarlige for at give hurtige svar på alle forespørgsler og have åben og ærlig kommunikation med alle deres klienter; kort sagt, at være meget professionel.

Shopify eksperter er brandambassadører for Shopify, og deres rolle er at sikre, at alle deres kunder har en positiv og høj værdioplevelse, uanset hvilke tjenester de køber.

Det næste trin

Din opgave nu er at beslutte, hvilke tjenester du har brug for at købe for at få din Shopify online butik i gang. Har du brug for design, setup, marketing, fotografering eller udvikling eller en kombination af disse? Og måske noget support, når din butik er i aktion. Hver af følgende Shopify-eksperter har deres egne styrker. Læs artiklen omhyggeligt, og besøg webstederne med dem, der appellerer til dig.

Shopify eksperter i England

Vi laver websteder

Vi opretter websteder - webdesignfirma

Navnet We Make Websites afspejler ikke, at denne virksomhed er klassificeret som nr. 1 på Shopify til design, build og marketing. Deres selvidentifikation som kreativ forhandler vises godt på deres egen hjemmeside med detaljerede eksempler på klientarbejde samt klare forklaringer på deres fulde udbud af tjenester med priser.

Vi laver websteder har afsluttet over 370 projekter, og over 40.000 e-handelsforhandlere læser deres månedlige rådgivningblog. Besøg Vi laver websteder til mindst de nyttige oplysninger og vejledning der.

Swanky Apple

Swanky Apple - webdesignfirma

Swanky Apple elsker at “skabe overbevisende ting til internettet, print og mobile enheder.” Deres websted afspejler denne lavmælte tilgang til deres arbejde, hvoraf det at bygge Shopify-butikker kun er et aspekt.

Swanky Apples fokus er på udviklingen af ​​din butik og ikke nødvendigvis din e-handelsvirksomhed, og de foretrækker frem for brugerdefineret design. Du har dog adgang til deres andre kreative tjenester, der inkluderer branding, søgning og social markedsføring.

inspira

Inspira - webdesignfirma

inspiras hjemmeside giver superlative løfter – fantastisk kreativt arbejde, banebrydende udvikling, fanatisk support. De er meget erfarne – de har bygget Shopify-butikker siden 2007 og hoppet ind kun otte måneder efter, at softwaren blev frigivet til offentligheden.

Selvom e-handel kun er en af ​​fire tjenester, som inspira tilbyder, har den sin egen dedikerede webside. Et komplet sortiment af e-handelstjenester er tilgængelige – design, kodning, marketing og support.

Vitamin London

Vitamin London - webdesignfirma

Vitamin London er et digitalt produktdesignagentur, der fokuserer på den gennemsigtige sondring mellem det fysiske og det digitale. eCommerce er kun en af ​​en række digitale tjenester, som dette firma tilbyder.

Klienteksemplerne på Vitamin Londons websted er alle visuelt forbløffende, ligesom de online butikker, der er knyttet til via Shopify-vurderingswebstedet. Vær dog opmærksom på, at e-handel ikke er en tjeneste, der annonceres på Vitamins eget websted.

Jordbær

Strawberry - webdesignfirma

Strawberry’s fokus er på e-handel, der er “Uden for denne verden.” Dette kreative marketingbureau vil være med dig hvert skridt i vejen i din Shopify-oplevelse. Strawberry kan opsætte din nye butik eller hjælpe dig med at tage din eksisterende butik til det næste niveau.

De bygger dig apps, inklusive et datadashboard, hvis Shopify ikke gør, hvad du har brug for. Hvis du har brug for løbende hjælp, kan du tale med dem om en tilpasset supportordning. Og download deres gratis guide til e-handel.

østside co

Eastside co - web design firma

Det østlige co. findes for at bygge Shopify-butikker, og de skal bygge hundreder af dem. De tilbyder tre niveauer af priser for deres tjenester, fra små designændringer til fuldt tilpasset design.

Det østlige co. vil også arbejde sammen med dig inden for SEO, digital marketing og sociale medier, så din butik let kan findes online. De er værd at tage et kig på, hvis din virksomhed falder ind i en af ​​deres kategorier: mode, mad og drikke, hjem og livsstil.

NoirLuxe

Noir Luxe - webdesignfirma

Noir Luxe beskriver sig selv som et digitalt kreativt agentur. Dens Shopify-service er i slutningen af ​​en lang liste over andre tjenester, der primært fokuserer på visuel design, herunder kunstretning og modeillustration.

Og eksemplerne på dette arbejde er smukke. Noir Luxe er en shopify-opsætningsekspert og leverer design og nogle managementtjenester; de fleste af deres kunder administrerer selv deres websteder. Se på Noir Luxe, hvis dit fokus er på at få en visuelt forbløffende online butik.

Udmelding

Erklæring - webdesignfirma

Erklæring præsenterer sig selv via et websted, der ikke er noget-nonsense, som hjælper dig med at vokse din e-handelsvirksomhed ved hjælp af en velprøvd, tretrins forretningsmodel. De viste klienteksempler er solide uden noget visuelt high-end, skønt nogle er specialdesignede. Statements fokus er på forretningssiden af ​​eCommerce og passer til dem, der har brug for hjælp til digital strategi og markedsføring af deres Shopify eCommerce-forretning.

Belle Digital

Belle Digital - webdesignfirma

Belle Digital skaber “smukke og unikke e-handelsbutikker på Shopify.” De opretter brugerdefinerede Shopify-virksomheder, ikke kun butiksfabrikker. De er eksperter i opsætning og vil også samarbejde med dig i markedsføring af din butik.

Deres eget websted er visuelt forbløffende med bløde farver og et blødt fokus, hvilket afspejles i eksemplerne vist i deres arbejde. Belle Digital identificerer deres klientkategorier som mode, sundhed og skønhed, hjem og livsstil og børn, og deres websted har en feminin fornemmelse af det.

Undervands pistol

Underwater Pistol - webdesignfirma

Underwater Pistol’s ikon er en mandlig superhelte-tegneserie, der repræsenterer dem som digitale fejlfindere. Oprindelsen til denne afslappede virksomhed er i at arbejde med kreative virksomheder, og det er stadig deres hjerte.

De er lidt vage omkring deres evner, de har bygget eCommerce-butikker “et stykke tid” og har lært “ganske lidt.” Underwater Pistols bygger din Shopify-butik, hjælper dig med markedsføring og udfører din tekstforfatter.

Lær mere om ofte stillede spørgsmål om Shopify-eksperter
her.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map