Top Shopify Webdesignere og -udviklere i Indien

AWA Award of Excellence


Shopify er den ubestridte eCommerce-softwareplatform af en god grund. Mere end 300.000 onlinebutikker brugte det til at generere tæt på $ 20 milliarder sidste år. Shopify er så populær, at du kan gå fra nul til salg på mindre end en time.

Brugervenlighed er ikke den eneste grund til, at Shopify er eCommerce-platformslederen. Det bruges til at oprette sofistikerede onlinebutikker, der er i stand til fabelagtig specialiseret funktionalitet. Hvis dette imidlertid er på din opgaveliste, har du brug for mere end en time. Du har også brug for en Shopify-ekspert at hjælpe dig. Du finder disse Shopify-guruer over hele verden, men det viser sig, at mange af dem er placeret i Indien.

Hvad gør Indien til et arnested for Shopify-eksperter? Få lande har en så høj procentdel af tekniske eksperter. De lave leveomkostninger betyder, at de kan opkræve dig mindre for deres tjenester.

Hvad med kvalitet? Dette kan overraske dig. Indien har flere ISO-9000 certificerede softwareudviklingsfirmaer end noget andet land. Indias forretningsvenlige regler gør det også nemt at drive forretning der.

Læs videre for en liste over udviklere, der kan hjælpe dig med at få det bedste ud af Shopify eCommerce-software.

Kloc Technologies

kloctechnologies

Online shopping kan være en gammel hat for dig, men det er stadig en relativt ny aktivitet. Du vil ikke finde nogen med årtiers erfaring med at oprette fantastiske Shopify-websteder. De bedste eksperter her er heldige, hvis de har en håndfuld år.

Det er tilfældet med Kloc. Dette Indien-baserede team skaber fantastiske Shopify-drevne online butikker. De drager fordel af enhver funktion, platformen har at tilbyde. Kloc har et ry for hurtige vendinger. De kan få dig i gang med et robust e-handelswebsted på kun syv arbejdsdage.

RoyalzExpertDev

RoyalzExpertDev

Denne officielle Shopify-ekspert er specialiseret i det, der er kendt som “PSD til Shopify.” De skiver og terninger dine Adobe Photoshop-layout i komplette Shopify-butikker. Resultatet er en online butik, der drager fordel af Shopifys funktionalitet. Du ofrer ikke smukke udseende.

Den nemmeste måde at værdsætte kvaliteten af ​​deres arbejde er at se på deres portefølje af Shopify-butikker. Holdet hos RoyalzExpertDev kan også udføre hurtigt arbejde med at integrere adresselister. De hjælper dig også med Etsy- og Facebook-sider.

Raket-e-handel

Raket-e-handel

Shopify-butikker gør det nemt at hjælpe dine kunder med at finde, hvad de ønsker, og købe det. Næsten enhver kan bruge det til at oprette grundlæggende onlinebutikker. Rocket Commerce er din ressource, når du vil gå ud over den grundlæggende online butik.

Et kig på deres portefølje fortæller dig, at de er kvalificerede og dygtige. En Shopify-butik har brug for kunder. Rocket eCommerce får glødende anmeldelser for Shopify-marketingassistance. Denne gruppe af eksperter tilbyder også løbende vedligeholdelse af de websteder, de bygger.

Binary

Binary

Sæt dette team et team på over 60 digitale marketing- og e-handelsfolk til at arbejde på dit Shopify-websted. Binær samarbejder med virksomheder i alle størrelser for at skabe onlinebutikker, der skalerer efter behov. Mange virksomheder fokuserer kun på, hvad der er behov i dag. Dette selskab har en filosofi om planlægning for fremtidig vækst.

Tilfredse kunder bemærker ofte Biners “3Q” -tilgang. De mener, at kvalitetspersonale, processer og kommunikation er de tre forudsætninger for succes. Binary foretager valg fra deres team for at matche dine behov. Resultatet er et partnerskab lige så meget som det er et arbejdsforhold.

InfoShore

InfoShore

Agile produktivitet brændstof til denne eCommerce-butik. De mener, at kvalitet ikke betyder noget, hvis den ikke leveres til tiden. InfoShore tager en holistisk tilgang til e-handelswebsteder. Deres eksperter vil engagere dig i en faktiske mission først. Målet er at sikre, at det, der bygges, skaber de resultater, du forventer.

InfoShore har eksisteret i mere end ti år. Et personale på mere end 50 heltidsansatte tager sig af en base af over 100 globale kunder. InfoShore kan hjælpe dig med, hvad de kan lide at kalde “skræddersyede” løsninger. De tager ikke bare Shopify-platformen og finder måder, hvorpå din idé passer ind i den.

Bluetech

BlueTech Shopify-ekspert

Lad os sige, at du har lavet dit hjemmearbejde hos Shopify. Du beslutter, at det ville være perfekt, hvis det kun havde denne ene manglende ting. Bluetech er Shopify-eksperten, der kan give dig de manglende brikker. Ofte er det den mobile side af løsningen. Bluetech-teamet kan hjælpe dig med at tilføje brugerdefinerede funktioner såsom push-meddelelser, lagringssynkroniseringsevne og analytiske diagrammer.

Bluetech forstår også, at SEO er fundamentet for en online-butiks succes. Du får ikke bare teknisk hjælp fra dem. Bluetech sørger for, at din butik drager fordel af platformens søgemaskineoptimeringsfunktioner.

Kode Rapper

Kode Rapper

Dette hold med et iøjnefaldende navn har fortjent sit ry. Kunderne er hurtige til at komplimentere det høje niveau af kommunikation og kundeservice. Code Rapper er specialiseret i at hjælpe dig med at oprette din online butik. Det stopper ikke der. De arbejder også med deres klienter for at transformere eksisterende e-handelswebsteder. Ofte er det at opgradere til Shopify Plus-virksomhedsplatformen.

Designet er lige så vigtigt som funktionalitet. Synergien vises, når du tjekker Code Rappers portefølje. Mange klienter vender tilbage til Code Rapper for at få hjælp til marketing og SEO.

Lucent innovation

Lucent innovation

Lucent Innovation er et lille team, der leverer stort på design og innovation. Mere end 70 vidnesbyrd afslører en gentagende række komplimenter. De drejer sig om design, kommunikation og lydhørhed.

Du vil også læse ros om Lucent’s hjælp til at migrere fra andre førende e-handelsplatforme. Husk dette, hvis dit nye Shopify-sted er destinationen for en eksisterende online butik. Lucent Innovation-teamet er også specialiseret i uafhængige mobile apps. Disse kan hjælpe dig med at oprette nicheprodukter ved hjælp af Shopify-platformen.

Tripster-udviklere

Tripster-udviklere

Ikke hver Shopify-ekspert har specialiseret sig i at arbejde med newbies. Tripster Developers lægger velkomstmåten til dem. Dette team skal være et af dine overvejelser, hvis du aldrig har solgt online og vil bruge Shopify til at gøre det. De fører dig gennem trinnene i planlægning, udvikling, implementering og drift. Du vil være komfortabel og kyndig ved afslutningen af ​​processen.

Grafik- og printdesignfunktioner adskiller Tripster Developers fra andre Shopify-eksperter. Har du brug for et logo til din online butik? Har du planer om at sælge t-shirts? Tripster-udviklere kan hjælpe dig med begge dele.

eShop Genius

eShop Genius

Shopify er kendt for sine smukke skabeloner. De er smukke, indtil du begynder at indsætte dit eget indhold. Du kan ikke beskylde Shopify for det. Det er tid til at kigge efter en Shopify-ekspert, der hjælper dig med at omdanne den til visuelt forbløffende ting, der sælger. Et hurtigt kig på eShop Genius-webstedet vil forsikre dig om, at dette team er op til opgaven.

Vil det koste dig en formue? eShop Genius fremmer en 10-dages turnaround for din komplette og operationelle online butik. Du får fordel af deres smarte tænkning plus hjælp med ekspertmarkedsføringsforslag. Det starter med en investering på kun $ 500.

Der er en uventet pris at betale for at bruge Shopify, men det koster ikke penge. Platformen er så alsidig, at det ofte er vanskeligt at finde ud af, hvad du skal bruge, eller hvordan du bruger den. Folk bliver ved med at kæmpe med valg om muligheder og integrationer. Ubeslutsomhed forsinker din lancering. Det koster dig.

Der er en pengeværdi knyttet til din tid. At svede over små detaljer synes næppe som et godt afkast på din investering. En Shopify-ekspert i Indien kan få dig i gang til en minimal pris. Det kan bare være den bedste investering, du kan foretage.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map