Top Shopify webbutvecklingsföretag i Storbritannien

AWA Award of Excellence


Varför Shopify?

Experter betygsätter konsekvent Shopify som eCommerce-programvarunorm som alla andra eCommerce-plattformar mäts mot. Våra experter håller med om att det är den bästa fristående e-handelsprogramvaran som finns tillgänglig. Vi har också skrivit i detalj om för- och nackdelarna med att använda Shopify för att starta din e-handelsbutik.

Hitta en Shopify-utvecklare

När du väl har bestämt det Shopify är definitivt för dig, nästa steg är att hitta en utvecklare för att designa och bygga din onlinebutik och kanske stödja den när den har körts. Naturligtvis kan du göra det själv, i vilket fall du fortfarande bör läsa den här artikeln, bara för fall. Dessutom har många av dessa Shopify-experter utmärkta bloggar fulla av användbar information.

Top Shopify-experter i Storbritannien

Vi har hjälpt till med detta urval genom att undersöka Shopify Experts i Storbritannien. “Shopify Expert” är en ackreditering som tilldelats av Shopify för att visa att personen eller företaget är en värderad partner som har visat sig ha en “omfattande och auktoritativ kunskap om Shopify.” Dessa experter tillhandahåller mervärdestjänster som Shopify litar på.

Vad en Shopify-expert erbjuder

För att bli Shopify-expert måste individer eller företag bevisa att de har skapat 5 eller fler aktiva butiker. Det finns fem kategorier av expert:

 • Design – måste ha byggt ett tema från grunden för dessa butiker
 • Uppstart – grundläggande butiksinställning och tematilpassning för dessa butiker
 • marknadsföring – beprövade marknadsföringskampanjer för dessa butiker
 • Fotografi – ha en produktfokuserad fotoportfölj för Shopify-kunder
 • Utveckling – skapade en app för app store eller byggde fungerande anpassade integrationer

Det räcker inte för att sökande med Shopify Expert-status skickar in exempel i någon av dessa kategorier. Shopifys expertgrupp granskar alla inlagor för att se till att arbetet uppfyller deras standarder. Sökande kan tilldelas Shopify Expert-status i en eller flera av dessa kategorier.

Förutom att ha överlägsen Shopify-kompetens, är Shopify-experter ansvariga för att ge snabba svar på alla förfrågningar och ha öppen och ärlig kommunikation med alla sina kunder; kort sagt, att vara väldigt professionell.

Shopify experter är varumärkesambassadörer för Shopify, och deras roll är att se till att alla deras kunder har en positiv och högvärdig upplevelse, oavsett vilka tjänster de köper.

Nästa steg

Din uppgift nu är att bestämma vilka tjänster du behöver köpa för att få din Shopify online-butik igång. Behöver du design, installation, marknadsföring, fotografering eller utveckling eller någon kombination av dessa? Och kanske lite stöd när din butik är i aktion. Var och en av följande Shopify-experter har sina egna styrkor. Läs artikeln noggrant och besök webbplatserna för de som tilltalar dig.

Shopify experter i Storbritannien

Vi skapar webbplatser

Vi skapar webbplatser - webbdesignföretag

Namnet We Make Websites återspeglar inte att detta företag är rankat som nr 1 på Shopify för design, byggande och marknadsföring. Deras självidentifiering som en kreativ återförsäljare dyker upp på sin egen webbplats, med detaljerade exempel på klientarbete, samt tydliga förklaringar av deras kompletta utbud av tjänster, med priser.

Vi gör att webbplatser har slutfört över 370 projekt, och över 40 000 detaljhandlare av e-handelar läste sin månatliga rådblogg. Besök Vi skapar webbplatser för åtminstone den användbara informationen och vägledningen där.

Swanky Apple

Swanky Apple - webbdesignföretag

Swanky Apple älskar att “skapa tvingande saker för webben, tryckta och mobila enheter.” Deras hemsida återspeglar denna lågmälda inställning till deras arbete, där byggandet av Shopify-butiker bara är en aspekt.

Swanky Apples fokus är på utvecklingen av din butik och inte nödvändigtvis för din e-handelsverksamhet, och de föredrar framför anpassad design. Men du har tillgång till deras andra kreativa tjänster som inkluderar varumärke, sökning och social marknadsföring.

inspira

Inspira - webbdesignföretag

inspiras hemsida ger superlativa löften – fantastiskt kreativt arbete, banbrytande utveckling, fanatiskt stöd. De är mycket erfarna – de har byggt Shopify-butiker sedan 2007 och hoppat in bara åtta månader efter att programvaran släpptes för allmänheten.

Även om e-handel bara är en av fyra tjänster som inspira erbjuder, har den en egen dedikerad webbsida. Det finns ett komplett utbud av e-handelstjänster – design, kodning, marknadsföring och support.

Vitamin London

Vitamin London - webbdesignföretag

Vitamin London är ett byrå för digital produktdesign som fokuserar på de transparenta skillnaderna mellan det fysiska och det digitala. eCommerce är bara en av en rad digitala tjänster detta företag erbjuder.

Klientexemplen på Vitamin Londons webbplats är alla visuellt fantastiska, liksom de onlinebutiker som är kopplade till via webbplatsen Shopify. Tänk dock på att e-handel inte är en tjänst som annonseras på Vitamin egen webbplats.

Strawberry

Strawberry - webbdesignföretag

Strawberrys fokus är på e-handel som är “Ut ur denna värld.” Denna kreativa marknadsföringsbyrå kommer att vara med dig varje steg i vägen i din Shopify-upplevelse. Strawberry kan ställa in din nya butik eller hjälpa dig att ta din befintliga butik till nästa nivå.

De kommer att bygga dina appar, inklusive en datainstrumentpanel om Shopify inte gör det du behöver. Om du behöver kontinuerlig hjälp, prata med dem om ett anpassat supportarrangemang. Och ladda ner deras gratis guide till e-handel.

eastside co

Eastside co - webbdesignföretag

Eastside co. finns för att bygga Shopify-butiker, och de måste bygga hundratals av dem. De erbjuder tre nivåer av prissättning för sina tjänster, från små designändringar till full anpassad design.

Eastside co. kommer också att arbeta med dig inom SEO, digital marknadsföring och sociala medier så att din butik enkelt hittas online. De är värda att ta en titt på om ditt företag faller inom en av deras kategorier: mode, mat och dryck, hem och livsstil.

NoirLuxe

Noir Luxe - webbdesignföretag

Noir Luxe beskriver sig själv som en digital kreativ byrå. Shopify-tjänsten är i slutet av en lång lista med andra tjänster som främst fokuserar på visuell design, inklusive konstriktning och modeillustration.

Och exemplen på detta arbete är underbara. Noir Luxe är en Shopify-inställningsexpert och tillhandahåller design och vissa management-tjänster; de flesta av sina kunder själv hanterar sina webbplatser. Titta på Noir Luxe om ditt fokus ligger på att få en visuellt fantastisk internetbutik.

Påstående

Uttalande - webbdesignföretag

Uttalande presenterar sig genom en no-nonsense webbplats som hjälper dig att växa ditt e-handelsföretag med hjälp av en beprövad, trestegs affärsmodell. Klientexemplen som visas är solida med ingenting visuellt avancerat, även om vissa är specialdesignade. Uttalande fokuserar på affärssidan för e-handel och passar de som behöver hjälp med digital strategi och marknadsföring av sin Shopify eCommerce-verksamhet.

Belle Digital

Belle Digital - webbdesignföretag

Belle Digital skapar “vackra och unika e-handelsbutiker på Shopify.” De skapar anpassade Shopify-företag, inte bara butiker. De är experter på installation och kommer också att arbeta med dig när du marknadsför din butik.

Deras egen webbplats är visuellt fantastisk med mjuka färger och ett mjukt fokus, vilket återspeglas i exemplen som visas i deras arbete. Belle Digital identifierar sina klientkategorier som mode, hälsa och skönhet, hem och livsstil och barn, och deras webbplats har en feminin känsla för det.

Undervattenspistol

Underwater Pistol - webbdesignföretag

Underwater Pistols ikon är en manlig superhjälttecknad film, som representerar dem som digitala felsökare. Ursprunget till detta avslappnade företag är att arbeta med kreativa företag, och det är fortfarande deras hjärta.

De är lite vaga om sina skicklighetsuppsättningar, har byggt e-handelsbutiker “ett tag” och lärt sig “ganska mycket.” Underwater Pistols kommer att bygga din Shopify-butik, hjälpa dig med marknadsföring och göra din copywriting.

Läs mer om vanliga frågor om Shopify-experter
här.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map