Top Shopify webbdesigners och utvecklare i Indien

AWA Award of Excellence


Shopify är den obestridda e-handels mjukvaruplattformen av goda skäl. Mer än 300 000 onlinebutiker använde den för att generera nära 20 miljarder dollar förra året. Shopify är så populär att du kan gå från noll till försäljning på mindre än en timme.

Användarvänlighet är inte det enda skälet till varför Shopify är e-handelsplattformsledaren. Det används för att skapa sofistikerade onlinebutiker med fantastiska specialfunktioner. Om detta finns på din uppgiftslista kommer du dock att behöva mer än en timme. Du kommer också att behöva en Shopify Expert att hjälpa dig. Du hittar dessa Shopify-guruer över hela världen, men det visar sig att många av dem finns i Indien.

Vad är det som gör Indien till ett arv för Shopify-experter? Få länder har en så hög andel tekniska experter. De låga levnadskostnaderna innebär att de kan debitera dig mindre för sina tjänster.

Vad sägs om kvalitet? Detta kan överraska dig. Indien har fler ISO-9000-certifierade mjukvaruutvecklingsföretag än något annat land. Indiens affärsvänliga förordningar gör det också enkelt att göra affärer där.

Läs vidare för en lista över utvecklare som kan hjälpa dig att få ut det bästa av Shopify eCommerce-programvara.

Kloc Technologies

kloctechnologies

Online shopping kan vara en gammal hatt för dig, men det är fortfarande en relativt ny aktivitet. Du kommer inte hitta någon med decennier av erfarenhet som skapar fantastiska Shopify-webbplatser. De bästa experterna här har tur om de har en handfull år.

Så är fallet med Kloc. Detta India-baserade team skapar fantastiska Shopify-drevna onlinebutiker. De drar nytta av alla funktioner plattformen har att erbjuda. Kloc har ett rykte för snabba vändningar. De kan få dig igång med en robust e-handelswebbplats på bara sju arbetsdagar.

RoyalzExpertDev

RoyalzExpertDev

Denna officiella Shopify-expert är specialiserad på vad som kallas “PSD till Shopify.” De kommer att skära och tärja dina Adobe Photoshop-layouter i kompletta Shopify-butiker. Resultatet är en onlinebutik som utnyttjar Shopifys funktionalitet. Du offrar inte vackra utseende.

Det enklaste sättet att uppskatta kvaliteten på deras arbete är att titta på deras portfölj av Shopify-butiker. Teamet på RoyalzExpertDev kan också snabbt arbeta med att integrera adresslistor. De hjälper dig med Etsy och Facebook-sidor också.

Rocket E-handel

Rocket E-handel

Shopify-butiker gör det enkelt att hjälpa dina kunder att hitta vad de vill och köpa det. Nästan vem som helst kan använda den för att skapa grundläggande onlinebutiker. Rocket Commerce är din resurs när du vill gå längre än den grundläggande onlinebutiken.

En titt på deras portfölj berättar att de är kvalificerade och kapabla. En Shopify-butik behöver kunder. Rocket eCommerce får glödande recensioner för Shopify marknadsföringsassistans. Denna grupp av experter erbjuder också löpande underhåll för webbplatserna de bygger.

Binär

Binär

Sätt detta team ett team med över 60 digitala marknadsförings- och e-handelsfolk som ska arbeta på din Shopify-webbplats. Binary samarbetar med företag av alla storlekar för att skapa onlinebutiker som skalar efter behov. Många företag fokuserar bara på vad som behövs idag. Detta företag har en filosofi för planering för framtida tillväxt.

Nöjda kunder kommenterar ofta på Binärs ”3Q” -metod. De tror att kvalitetspersonal, processer och kommunikation är de tre förutsättningarna för framgång. Binary gör val från sitt team för att matcha dina behov. Resultatet är ett partnerskap lika mycket som det är en arbetsrelation.

InfoShore

InfoShore

Smidig produktivitet drivs av denna e-handelsbutik. De tror att kvalitet betyder ingenting om den inte levereras i tid. InfoShore tar en helhetssyn på e-handelswebbplatser. Deras experter kommer att engagera dig i ett faktauppdrag först. Målet är att se till att det som byggs skapar de resultat du förväntar dig.

InfoShore har funnits i mer än tio år. En personal på mer än 50 heltidsanställda tar hand om en bas på över 100 globala kunder. InfoShore kan hjälpa dig med vad de vill kalla “skräddarsydda” lösningar. De kommer inte bara att ta Shopify-plattformen och hitta sätt att få din idé att passa in i den.

Bluetech

BlueTech Shopify Expert

Låt oss säga att du har gjort dina läxor på Shopify. Du bestämmer att det skulle vara perfekt om det bara hade den här saknade saken. Bluetech är Shopify Expert som kan ge dig de saknade bitarna. Ofta är det den mobila sidan av lösningen. Bluetech-teamet kan hjälpa dig lägga till anpassade funktioner som push-aviseringar, lagringssynkroniseringsförmåga och analysdiagram.

Bluetech förstår också att SEO är grunden för en onlinebutiks framgång. Du får inte bara teknisk hjälp av dem. Bluetech ser till att din butik utnyttjar plattformens optimeringsmöjligheter för sökmotorer.

Code Rapper

Code Rapper

Det här laget med ett iögonfallande namn har fått sitt rykte. Kunderna är snabba att komplettera den höga nivån på kommunikation och kundservice. Code Rapper är specialiserad på att hjälpa dig att skapa din webbutik. Det stannar inte där. De arbetar också med sina kunder för att omvandla befintliga e-handelswebbplatser. Ofta är det att uppgradera till affärsplattformen Shopify Plus.

Designen är lika viktig som funktionalitet. Du ser synergin när du tittar på Code Rappers portfölj. Många kunder återvänder till Code Rapper för hjälp med marknadsföring och SEO.

Lucent innovation

Lucent innovation

Lucent Innovation är ett litet team som levererar stort på design och innovation. Mer än 70 vittnesmål avslöjar en upprepande sträng komplimanger. De kretsar kring design, kommunikation och lyhördhet.

Du kommer också att läsa beröm om Lucent’s hjälp med att migrera från andra ledande e-handelsplattformar. Tänk på detta om din nya Shopify-webbplats är destinationen för en befintlig onlinebutik. Lucent Innovation-teamet är också specialiserade på fristående mobilappar. Dessa kan hjälpa dig att skapa nischprodukter med Shopify-plattformen.

Tripster-utvecklare

Tripster-utvecklare

Inte varje Shopify-expert har specialiserat sig på att arbeta med nybörjare. Tripster Developers tar fram välkomstmattan för dem. Det här teamet bör vara ett av dina bästa överväganden om du aldrig har sålt online och vill använda Shopify för att göra det. De tar dig igenom stegen för planering, utveckling, implementering och drift. Du kommer att vara bekväm och kunnig i slutet av processen.

Grafik- och utskriftsdesignfunktioner skiljer Tripster Developers från andra Shopify-experter. Behöver du en logotyp för din webbutik? Planerar du att sälja t-shirts? Tripster-utvecklare kan hjälpa dig med båda.

eShop Genius

eShop Genius

Shopify är känd för sina underbara mallar. De är underbara tills du börjar lägga in ditt eget innehåll. Du kan inte skylla Shopify för det. Det är dags att leta efter en Shopify-expert som hjälper dig omvandla den till visuellt fantastiska saker som säljer. En snabb titt på eShop Genius-webbplatsen kommer att försäkra dig om att detta team är upp till uppgiften.

Kommer det att kosta dig en förmögenhet? eShop Genius främjar en 10-dagars vändning för din kompletta och operativa onlinebutik. Du får fördelen med deras smarta tänkande, plus hjälp med expertförslag på marknadsföring. Det börjar med en investering på bara $ 500.

Det finns ett oväntat pris att betala för att använda Shopify, men det kommer inte att kosta pengar. Plattformen är så mångsidig att det ofta är svårt att ta reda på vad du ska använda eller hur du använder den. Människor sitter kvar och kämpar med val om alternativ och integrationer. Obeslutsamhet försenar lanseringen. Det kostar dig.

Det finns ett monetärt värde kopplat till din tid. Att svettas över små detaljer verkar knappast som en god avkastning på din investering. En Shopify-expert i Indien kan få dig igång till en minimal kostnad. Det kan bara vara den bästa investeringen du kan göra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map