Топ Схопифи компаније за развој веба у Великој Британији

АВА Авард оф Екцелленце


Зашто Схопифи?

Стручњаци доследно оцењују Схопифи као стандард еЦоммерце софтвера према којем се мере све остале платформе еЦоммерце. Наши стручњаци се слажу да је то најбољи самостални софтвер за е-трговину. Такође смо детаљно написали о предностима и недостацима употребе Схопифи за покретање трговине е-трговине.

Проналажење Схопифи програмера

Једном када то одлучите Схопифи дефинитивно је за вас, следећи корак је проналажење програмера који би дизајнирао и изградио вашу веб продавницу и можда је подржао након што је покрене. Наравно, то бисте и сами могли учинити, у том случају би ипак требали прочитати овај чланак, за сваки случај. Поред тога, многи од ових Схопифи стручњака имају одличне блогове пуне корисних информација.

Топ Схопифи Екпертс у Великој Британији

Ми смо помогли у овом избору истраживањем Схопифи Екпертс у Великој Британији. “Схопифи Екперт” је акредитација коју је Схопифи доделио да покаже да је особа или компанија цењени партнер који је доказао да “свеобухватно и ауторитативно познаје Схопифи.” Ови стручњаци пружају услуге са додатом вредношћу којима Схопифи верује.

Шта нуди Схопифи Екперт

Да би постали Схопифи експерт, појединци или компаније морају доказати да су створили 5 или више активних продавница. Постоји пет категорија стручњака:

 • Дизајн – мора да је направио цртеж од почетка за ове продавнице
 • Поставити – основно подешавање продавница и прилагођавање тема за ове продавнице
 • Маркетинг – доказане маркетиншке кампање за ове продавнице
 • Фотографија – имају портфолију фотографија усмерених на производ за клијенте Схопифи
 • Развој – креирао апликацију за продавницу апликација или изградио радне прилагођене интеграције

Подносиоцима захтева за статус Схопифи Екперт није довољно да примере примере у било којој од ових категорија. Схопифијев стручни тим прегледава све пријаве како би осигурао да је рад у складу са њиховим стандардима. Кандидати могу добити статус Схопифи Екперт у једној или више од тих категорија.

Поред врхунских Схопифи вештина, Схопифи Екпертс одговорни су и за брзо постављање одговора на све упите и за отворену и искрену комуникацију са свим својим клијентима; укратко, бити врло професионалан.

Схопифи Екпертс су амбасадори бренда за Схопифи, и њихова улога је да осигурају да сви њихови клијенти имају позитивно и високо вредно искуство, без обзира на то које услуге купују.

Следећи корак

Ваш задатак је сада да одлучите које услуге требате да набавите да бисте поставили и покренули своју Интернет продавницу Схопифи. Да ли вам требају дизајн, подешавање, маркетинг, фотографија или развој или нека комбинација ових? И можда нека подршка након што ваш радњи буде у акцији. Сваки од следећих Схопифи стручњака има своје предности. Прочитајте чланак пажљиво и посетите веб локације оних које вам се свиде.

Схопифи Екпертс у Великој Британији

Ми правимо веб странице

Израђујемо веб странице - фирму за веб дизајн

Назив који правимо веб странице не одражава да је ова компанија оцењена као број 1 на Схопифи за дизајн, изградњу и маркетинг. Њихова самоидентификација као креативни трговац добро се показује на њиховој сопственој веб локацији, са детаљним примерима рада клијената, као и јасним објашњењима њиховог целог спектра услуга, са ценама.

Ми правимо да су веб странице довршиле преко 370 пројеката, а преко 40.000 продавача е-трговине прочитали су њихов месечни блог саветима. Посетите Веб сајтове да направимо барем корисне информације и смернице тамо.

Сванки Аппле

Сванки Аппле - фирма за веб дизајн

Сванки Аппле воли да „ствара упечатљиве ствари за веб, штампање и мобилне уређаје.“ Њихова веб страница одражава овај кључни приступ њиховом раду, од чега је изградња продавница Схопифи само један аспект.

Фокус компаније Сванки Аппле је на развоју ваше продавнице, а не нужно и на вашем еЦоммерце послу, и они више воле прилагођени дизајн. Међутим, имате приступ њиховим креативним услугама које укључују брендирање, претраживање и социјални маркетинг.

инспира

Инспира - фирма за веб дизајн

Почетна страница инспира веб странице даје врхунска обећања – фантастичан креативни рад, врхунски развој, фанатична подршка. Они су веома искусни – градили су продавнице Схопифи од 2007, скачући у само осам месеци након што је софтвер пуштен у јавност.

Иако је е-трговина само једна од четири услуге инспира понуде, она има своју наменску веб страницу. Доступан је читав низ услуга е-трговине – дизајн, кодирање, маркетинг и подршка.

Витамин Лондон

Витамин Лондон - фирма за веб дизајн

Витамин Лондон је агенција за дизајн дигиталних производа која се фокусира на транспарентне разлике између физичког и дигиталног. е-трговина је само један у низу дигиталних услуга које ова компанија нуди.

Примери клијената на веб локацији Витамин Лондон визуелно су запањујући, као и интернетске продавнице на које се повезује преко Схопифи веб локације. Имајте на уму, међутим, да е-трговина није услуга која се оглашава на Витаминовој веб локацији.

Јагода

Јагода - фирма за веб дизајн

Јагода се фокусира на е-трговину која је “изван овог света.” Ова креативна маркетиншка агенција биће са вама на сваком кораку вашег искуства у Схопифију. Јагода може да постави вашу нову продавницу или да вам помогне да вашу постојећу продавницу пребаците на нови ниво.

Изградиће вам апликације, укључујући надзорну таблу за податке ако Схопифи не ради оно што требате. Ако вам је потребна стална помоћ, разговарајте са њима о прилагођеном аранжману подршке. И преузмите њихов бесплатни водич за е-трговину.

еастсиде цо

Еастсиде фирма за веб дизајн

Тхе еастсиде цо. постоји за изградњу Схопифи продавница, и они морају да направе стотине њих. Они нуде три нивоа цена за своје услуге, од малих промена дизајна до потпуно прилагођеног дизајна.

Тхе еастсиде цо. такође ће сарађивати са вама у СЕО, дигиталном маркетингу и друштвеним медијима тако да ће вашу продавницу лако наћи на мрежи. Вреди их погледати ако ваше предузеће спада у једну од њихових категорија: мода, храна и пиће, дом и стил живота.

НоирЛуке

Ноир Луке - фирма за веб дизајн

Ноир Луке себе описује као дигиталну креативну агенцију. Његова Схопифи услуга налази се на крају дуге листе осталих услуга које се превасходно фокусирају на визуелни дизајн, укључујући уметнички правац и модну илустрацију.

А примери овог дела су сјајни. Ноир Луке је стручњак за постављање Схопифи-а и нуди дизајн и неке услуге управљања; већина њихових клијената самостално управља својим веб локацијама. Погледајте Ноир Луке ако вам је фокус на добијању визуелно запањујуће интернетске продавнице.

Изјава

Изјава - фирма за веб дизајн

Изјава се представља путем веб странице без глупости која ће вам помоћи да растете посао е-трговине помоћу провереног пословног модела у три корака. Приказани примери клијента су чврсти, а визуелно немају ништа врхунског, мада су неки прилагођени дизајну. Фокус изјаве је на пословној страни е-трговине и одговара онима којима је потребна помоћ у дигиталној стратегији и маркетингу свог Схопифи еЦоммерце пословања..

Белле Дигитал

Белле Дигитал - фирма за веб дизајн

Белле Дигитал ствара „лепе и јединствене продавнице е-трговине на Схопифи“. Они стварају прилагођене компаније Схопифи, а не само излоге. Они су стручњаци за постављање и такође ће сарађивати са вама у маркетингу ваше продавнице.

Њихова сопствена веб страница визуелно задивљује меким бојама и меким фокусом, што се одражава на примере приказане у њиховом раду. Белле Дигитал идентификује категорије својих клијената као што су мода, здравље и лепота, дом и стил живота, и деца, а њихова веб локација има женски осећај према њој.

Подводни пиштољ

Подводни пиштољ - фирма за веб дизајн

Икона подводног пиштоља је мушки цртић суперхероја, који их представља као дигиталне алате за уклањање проблема. Порекло ове отпуштене компаније је у раду са креативним предузећима, а то им је и даље у срцу.

Они су мало нејасни у својим сетовима вештина, изградили су продавнице е-трговине „неко време“ и научили „прилично мало“. Подводни пиштољи направиће вашу Схопифи продавницу, помоћи ће вам у маркетингу и копирању.

Сазнајте више о ФАК-овима Схопифи Екпертс
овде.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map