Top New Zeland Shopify Webdesignere og -udviklere

AWA Award of Excellence


Det tager ikke meget tid, før analyse lammelse indstilles, når du ser på alt hvad du kan gøre med Shopify. Denne kraftfulde e-handelsplatform er den ubestridte konge af mange grunde. Hvad der ser ud som uendelige muligheder er nær toppen af ​​listen. Er du sikker på, at du vil konfigurere det rigtigt? Er du endda klar over alle klokker og fløjter?

Det kan være tid til at ringe til en ekspert, Shopify-ekspert. Der er Shopify-guruer over hele verden, men mange af dem er placeret i New Zealand.

Vent, hvad laver de dernede? Det viser sig, at få lande har en højere koncentration af e-handelsspecialister. Landet har et sikkert, sikkert og stabilt forretningsmiljø. Et simpelt skattesystem, der gør det nemt at drive global handel.

En New Zealands største eksport er teknologi. Rekordvækst bidrog næsten 10 milliarder dollars til økonomien sidste år. Regeringen støtter teknologi og innovation som en måde at vokse økonomien på. Det er et miljø, der fremmer den slags mennesker, der bliver Shopify-eksperter.

Læs videre for en liste over udviklere, der kan hjælpe dig med at få det bedste ud af Shopify.

Overalt Awesome

Pocket Square

Pocket Square

Dette fullserviceagentur tager dig langt ud over at oprette en Shopify-onlinebutik. Og det er vigtigt. Teknologi alene sælger ikke. Du har brug for en digital strategi, der bygger dit brand. Du skal bruge medier for at skabe opmærksomhed. Du skal også integrere sociale medier for at øge eksponeringen. Pocket Square tager denne holistiske tilgang til e-handel.

Giv dette agentur en prioriteret overvejelse, hvis du er et mode- eller livsstilsmærke. De har en portefølje af smukke, effektive og enkle eksempler. Porteføljen viser, hvad du kan gøre med Shopify, når du skubber den til grænserne. Du vil være modtageren af ​​en smuk online butik. Du har også en komplet strategi for at gøre det vellykket.

SPF-websteder

SPF-websteder

Det handler om mobil i dag, især hvis du har en online butik. Mobile enheder kaster hindringer og begrænsninger ved online shopping, også for Shopify. SPF-websteder ved, hvordan man undgår alle dem.

Gennemse porteføljen for at få en idé om omfanget af dette bureaus kapaciteter. Udtalelser fra nylige klienter bemærker hurtige vendinger som en specialitet. Andre påpeger tålmodighed og træningssessioner med til at forbedre din tekniske ekspertise. Du er klar til at køre din butik, så snart SPF har den klar til dig.

Firebrand

Firebrand

Dette team på 10 fagfolk arbejder med en international klientliste. De forstår, at du ikke bare sælger produkter eller tjenester. Du promoverer også et brand. Når du bringer dit Shopify-projekt til dem, får du hjælp til projektstyring, marketing og SEO. De stiller dig ikke bare op og sætter dig fri. Firebrand følger op med støtte og træning. Du har muligheder for at hjælpe dig med at forstå den indflydelse, din online butik har på salget.

Giv Firebrand et nærmere kig, hvis du planlægger at inkorporere drop shipping og multikanalsalg i din Shopify-butik. De er specialiserede i tredjepartslogistik, lageradministrationsapplikationer og mellemvareleverandører.

Elemental

Elemental

Ikke alle Shopify-eksperter er eksklusive til platformen. De kan tiltrække flere kunder ved at tilbyde hjælp til konkurrerende e-handelsplatforme. Nogle virksomheder, som Elemental, foretrækker at specialisere sig. De gør en ting, og det er det. Du bliver mødt med dette, når du går til deres websted. “Vi opretter Shopify e-handelswebsteder,” er det alt, hvad plasksiden siger.

Dette fokus er en fordel, uanset om du lige er startet, eller du vil omdanne en eksisterende butik. Holdet har samlet mere end 30 vidnesbyrd fra tilfredse kunder fra Shopify-webstedet. I modsætning til andre Shopify-eksperter er disse rosende ord kun uger eller måneder gamle. Husk Elemental, hvis du har brug for en flydende guide. Det er det proprietære kodesprog, som Shopify bruger til at drive sin platform.

The Heavy Hitters

Zyber

Zyber

Dette 100% newzealandske ejede og drevne agentur blev startet i 2009. Et team på mere end 20 kreative eksperter har hjulpet mere end 1.000 virksomheder med at komme online. Zyber hjælper mere end blot klienter med at oprette og drive Shopify-butikker. De opretter apps, der forbedrer hele platformen. Zyber Vores produktfilter bruges af hundreder af Shopify-butikker til at øge salget.

Zyber arbejder først med at opsætte dit Shopify-websted, så det er i overensstemmelse med din forretningspraksis. Det giver dig mulighed for at fokusere mere på at sælge og mindre på at køre din online butik. De er en sjov og afslappet gruppe, men lad ikke det narre dig. De betyder forretning, og de får det til.

Klar

Klar

Du forbliver ikke i forretning, medmindre du har tilfredse kunder. Lucid har hjulpet folk med at oprette Shopify-websteder siden 2007. Holdet mener, at engagement fra starten definerer succes. De inviterer kunder til at inkludere dem selv i den første brainstorming. Lucids portefølje deler eksempler, der spænder fra grundlæggende temamodifikationer til fuldt tilpassede design.

Denne Shopify-ekspert har også specialiseret sig i tilpasset appudvikling. Overvej dem alvorligt, hvis du har brug for at udvide platformens funktionalitet.

CyberWorkshop

CyberWorkshop

Shopify er en hostet eCommerce-softwareplatform, men ikke alle dele af din online butik er muligvis hjemme der. CyberWorkshop er specialiseret i at hjælpe dig med at integrere, så alt fungerer godt sammen. Kunder opsøger dem for at konfigurere eksterne funktioner som e-mail, YouTube og Google Apps.

Hvis du har brug for disse tjenester, konfigurerer CyberWorkshop dig med en Google Apps for Business-pakke. Tidligere kunder siger, at CyberWorkshop overtager anmodninger, andre er gået væk fra. Intet er mere kompliment end gentagen forretning. Mange udtalelser siger, at de har givet yderligere projekter til CyberWorkshop.

Marketingguruer

Zeald

Zeald

Dette firma med fuld service design har udviklet websteder til tusinder af små til mellemstore virksomheder. De har eksisteret siden 2001, og de er det største agentur af deres art i New Zealand. Som Shopify-ekspert kan de hjælpe dig med markedsføringsaspekterne ved e-handel.

Shopify har en voksende pakke med marketing- og SEO-værktøjer, der hjælper dig med at fange leads. Disse værktøjer er ikke komplicerede, men de er komplekse. Zeald kan hjælpe dig med at forstå, hvad værktøjerne gør, og de vil arbejde sammen med dig for at optimere branding. Skal du kun stole på Shopify for denne vigtige del af din online butik? Svaret er nej. Zeald kan også hjælpe med ting som AdWords, tekstforfatter, sociale medier, SEO og blogging.

Opsætning og justeringer

Natalie Leigh

Natalie Leigh

Ikke alle Shopify-eksperter er hold eller grupper. Natalie Leigh, for eksempel, arbejder alene. Hun foretrækker at arbejde på Shopify og WordPress e-handelswebsteder. Hendes Shopify-websteder er enkle og elegante. Der er intet, der kommer i vejen for shoppingoplevelsen.

Nogle af Natalies kunder ønsker bare hjælp til at finjustere en af ​​de eksisterende Shopify-skabeloner. Hun laver kort arbejde med det, og hendes gebyrer er overkommelige. Andre ønsker et unikt sted. Natalie er lige så behagelig i denne ende af spektret. Hendes forståelse og tålmodighed fjerner stresset ved at etablere og lancere en online butik.

Responsive medier

Responsive medier

Opsætning og start er kun begyndelsen. Ingen ved dette bedre end Dave Woodard hos Responsive Media. Han ved, at han ikke vil sige farvel til dig, så snart salget begynder at ske. Du vil opdage ting, der skal ændres, og han vil være klar til at sikre, at det er gjort.

Undervejs kan du opdage, at du har brug for tjenester, der ligger uden for dit originale projekt. Dave vil også være der for at hjælpe med disse. Udtalelser fortæller om Dave’s hjælp til ting som brochuredesign og endda bogomslag. Hans dybde i viden om Shopify giver dig hurtige svar og innovative løsninger.

Folk sammenligner ofte Shopify med den smarte radio i deres nye bil. De ved, at det kan gøre meget mere end bare at spille musik, men hvem har tid til at finde ud af det? Selvfølgelig kan du bare læse betjeningsvejledningen. Men selv da finder du måske ikke ud af, hvordan du bruger det.

Vi er ikke sikre på, om der er mennesker, der tjener godt på at hjælpe dig med at forstå, hvordan du bruger enhver funktion på din bilradio. Vi ved, at der er masser af eksperter til rådighed til at gøre det til din Shopify-butik.

Nogle af de bedste i branchen er placeret “down under” i New Zealand. De kan hjælpe dig med at få det bedste ud af Shopify, uanset om det er en stor butik fra bunden eller blot et par enkle justeringer. Det er penge brugt godt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map