Top East Coast Shopify e-handelsplattform Webbdesigners och utvecklare

AWA Award of Excellence


Oj, Shopify, är du någonsin en kraftfull plattform! Tack vare ditt enkla och intuitiva gränssnitt kan nästan vem som helst förvandla en ho-hum-onlinebutik till en sofistikerad sak av skönhet. Finns det ingenting om dig som inte är perfekt? Ja, det finns det.

Du kan göra så mycket att dina alternativ kan bli överväldigande. Du tillåter dig att ändras till nästan vilken grad som helst. Det är fantastiskt, men det tar någon som vet vad de gör. Men naturligtvis är du Shopify. Du tänker på allt.

Ställ in Shopify experter. Dessa Shopify-guruer bor och arbetar över hela världen, så det är lätt att hitta en i närheten. Här är en lista med rekommenderade utvecklare på östkusten. De står för att hjälpa dig få ut det bästa av Shopify.

Läs vidare för en lista över utvecklare som kan hjälpa dig att få ut det bästa av Shopify.

Vi märks

Vi märks

Detta team vet vad som krävs för att bygga din Shopify Plus-butik från grunden. Det är om du precis börjar. Har du redan en Shopify-butik? Har de genomfört en revision. De tittar under huven och rekommenderar förbättringar som förbättrar din webbutik. Ge denna Shopify-expert lite extra uppmärksamhet om du vill ha detsamma. De kommer att spendera tid för att se till att alla är på samma sida. Du kommer att spendera tid tillsammans för att granska och diskutera webbplatskartor, flödesscheman och trådramar.

Denna Shopify-expert är också en AdWords-specialist. De kan bygga effektiva AdWords-kampanjer som driver trafik till din Shopify-webbplats. De hjälper dig också med SEO så att du kan öka din Shopify-ranking över tid.

Kommando C

Kommando C

Är du till och med säker på att Shopify är rätt för dig? Detta team tar det de kallar en “fit first” -strategi. De har arbetat med Shopify-plattformen sedan den introducerades 2006. De lade till hjälp med Shopify Plus 2014.

Är Kommando C rätt Shopify Expert för dig? De föredrar att arbeta med kunder med mellan 1 och 10 miljoner dollar i årlig försäljning. Du kommer också att behöva en stark nivå av projektledningssupport när du når denna nivå. Teamet utmärker sig på detta område. De är också bra på att hjälpa dig förstå den tekniska jargongen som omger e-handel.

Genome

Genome

Du vet att du har hittat något speciellt i det ögonblick du landar på webbplatsen för Genome webbplats. Stil och design är avgörande komponenter i en onlinebutik. De har vunnit priser för sitt designarbete. Bloggen Shopify Partners gav Genome en Bästa e-handelsutmärkelse 2016 för hederligt omnämnande för deras arbete med, Mpowerd. Behöver du ytterligare stimulans för att kolla in dem? Frank Sinatra Enterprises valde Genome att designa och bygga sin webbplats.

Genome är också en startinkubator. Du kommer att uppskatta att du arbetar med dem om du vill kontakta din webbutik med den filosofin.

Naiv

Naiv

Detta East Coast-team har byggt mer än 550 butiker som drivs av Shopify och Shopify Plus. Butikerna har sålt mer än 3 miljoner produkter, med över 70 miljoner dollar i försäljning. Behöver du mer anledning till att kolla in denna Shopify-expert?

Simplistic är en fullservicegrupp. De kan hjälpa dig att ändra Shopify-plattformen för att skapa en unik shoppingupplevelse som fungerar på stationära och mobila enheter. Simplistic har fått ett rykte för att skapa flash-butiker som hanterar e-handel för företag som visas på nätverkstelevision. Dessa onlinebutiker hanterar och uppfyller tusentals samtidigt och övervakar försäljning i realtid.

Barrel NY

Barrel NY

Varumärken du känner igen arbetar med Barrel NY för att skapa sina Shopify-berättelser. Det är viktigt av två skäl. Den första är uppenbar. Det bekräftar att denna Shopify-expert har ett starkt rykte. Det andra skälet är inte så uppenbart, men lika relevant. Det visar dig att Shopify är den plattform som driver kända märken som KIND Snacks.

Är du en ideell organisation? Barrel NY vill höra från dig. De donerar över 500 timmar varje år för att hjälpa ideella med det de kallar ”Barrel Grants.” De hjälper dig att förvandla Shopify så att du kan använda den för att ta donationer.

Verbal + Visual

Verbal + Visual

Finns det förordningar eller hinder som kommer i vägen för att sälja din produkt eller tjänst? Teamet på Verbal + Visual kan hjälpa dig att hoppa över dem. De är experter på att öka försäljningen online genom att automatisera de processer som ofta orsakar övergivna kundvagnar.

Här är ett exempel. En av deras senaste kunder var en online vinbutik. Verbal + Visual hjälpte dem med ett unikt sätt att hantera den nödvändiga åldersverifieringsutmaningen. Butiken fortsatte att se en 100% avkastning på bara fyra månader. Deras omvandlingsfrekvens ökade med 25%, och avvisningsfrekvensen sjönk med 30%.

Lemonade NY

Lemonade NY

Onlinebutiker som säljer lyxvaror utgör en unik uppsättning utmaningar. Fråga skådespelerskan Gwyneth Paltrow. Hon ville starta en onlinebutik som säljer de lyxprodukter och tjänster hon upptäckte. Paltrow vände sig till Lemonade NY för att få hjälp. Hennes onlinebutik har ett brett sortiment av produkter från organiska hudvårdsprodukter till hörlurar.

Låt inte teamets enkla webbplats lura dig. De är inte generösa med detaljer om hur de arbetar med dig. Det beror på att det inte finns någon “cookie-cutter” -strategi för de lösningar de kommer att ta till din Shopify-butik. Frukta inte. Du kommer att hamna i en butik som oser av förfining.

Tillväxt gnista

Tillväxt gnista

Denna Boston-baserade Shopify-expert har ett rykte för att designa och bygga onlinebutiker som bygger kundkonvertering. De tror att din butik borde vara ett marknadsföringsverktyg och ett säljverktyg. Growth Spark använder ett resultatfokuserat tillvägagångssätt. Den kombinerar trafikdrivande webbmarknadsföringskampanjer och konverteringsorienterad tillväxt.

Det prisbelönta designbyrån identifierar och genomför endast de element som ger snabba resultat och positiva effekter. Du kommer att starta din Shopify-butik snabbare än du trodde var möjlig. Därifrån stöder de dig genom att spåra resultat och bygga ut de områden som visar den mest lovande tillväxten.

Obundet handel

Obundet handel

De kommer från Massachusetts. Deras specialitet är iPhone, iPad och Android-mobilappar för onlinebutiker. Obundet handel hjälper dig att leverera en rik mobilupplevelse. Det kommer att öka kundernas engagemang och konvertering. Engagera detta team om du vill integrera pushmeddelanden, så att kunderna ser dina senaste erbjudanden.

Online shopping har blivit en mobil upplevelse. Programlistan för obundet handel handlar som en “vem är vem” av populära varumärken. Det inkluderar företag som Sears, Shoe Carnival, Miller Beer och Rockport. Obundet handel kommer att ta allt från dina händer. De kommer att designa, bygga och underhålla din onlinebutik. Luta dig tillbaka och koppla av.

Mark Henderson

Mark Henderson

Denna Shopify-expert tar ett paketanslag till Shopify-butiksbyggnad. Letar du bara efter en grundläggande installation? Mark kommer att ta hand om det åt dig, inklusive teckensnitt, accentfärger och din huvudbild eller logotyp. Du behöver din skatte- och fraktkonfiguration. Det ingår också.

Behöver du mer avancerad hjälp? Börja processen med en platt insättning och betala som du går. Mark kan anpassa alla Shopify-teman och integrera de appar du behöver. Design- och konfigureringstjänster anges för dig, så du har alltid kontroll över budgeten. Mark utvecklade en populär Shopify-app som heter Betala vad du vill. Det hjälpte en av hans kunder att samla in mer än 1,4 miljoner dollar för sociala orsaker.

1 Digital Agency

1 Digital Agency

De är en fullservicebyrå, men de påpekar att 99% av projekten de tar på e-handel är fokuserade. Deras VD har varit involverad i design, utveckling och marknadsföring av e-handelswebbplatser sedan 1999. Han har hjälpt till att hitta flera miljoner dollar e-handelsstarter. Du får fördelen med hans enorma branscherfarenhet.

1 Digital Agency anser att framgångsrik design av onlinebutiker är en minskningsprocess. Det bör ta bort förseningar och förvirring. De kommer att arbeta med dig från början, eller så kan de hjälpa dig med en ny design. Täta rubriker skrämmer dem inte. De får dig att lansera upp till 80% snabbare när du börjar med en av Shopifys färdiga premiummallar.

Design av Bold

Design av Bold

Över 20 nöjda kunder har tagit sig tid att lämna uttalanden till Shopify Expert Wim Tubbax. Många av dessa kunder talar om den djupa nivån på samarbete som sker under designprocessen. Marknadsföring är integrerad i e-handel. Wim hjälper dig också med dina nyhetsbrevskampanjer.

Uppmärksamhet på detaljer är ett annat återkommande tema du hittar. Kunderna påpekar att det omfattar både teknik och design. Du drar nytta av de smidiga operationerna. Dina kunder utnyttjar den bättre shoppingupplevelsen. Ta en titt på portföljen så ser du varför denna Shopify-expert får så bra rekommendationer.

ICEE Social

ICEE Social

Försumma de sociala medieaspekterna av en onlinebutik på egen risk. ICEE Social anser att det är så viktigt att de har gjort det till en specialitet. Kolla in webbplatsens blogg. De älskar att prata om hur Shopify-plattformen kan användas för att skapa exklusiva butiker.

Du lär dig till exempel att B2B-marknaden förväntas växa till 6,7 biljoner dollar i brutto handelsvärde fram till 2020. ICEE Social är redo att visa dig hur du kan designa en grossistbutik för att fånga en del av denna inkomstström. Shopify har också ett kraftfullt verktyg för att visa upp varumärken du samarbetar med. En annan bloggartikel talar om hur du kan skapa en varumärkes sida med Shopify.

TVP Industries

TVP Industries

Denna byrå i New York anser att din dedikerade e-handelsaffär är den bästa lösningen och att Shopify inte kan slås. Är det konstigt att de är en Shopify-expert? Räkna med de vanliga tjänsterna som andra erbjuder, men förbered dig på att bli förvånad över några oväntade tillägg.

TVP Industries har tillgång till över 600 000 premiumvaruval. Om ingen av dessa märkesvaror fungerar för dig kan de få den tillverkad på egen hand. Det är bara den första delen av processen. Du behöver också uppfyllande lösningar. TVP Industries kommer att skapa en strategisk plan för distribution, uppfyllande och leverans för att hålla varorna flödande. De kan även hantera kundtjänstbehov.

Minion Made

Minion Made

“Berätta bara vad du vill” är något du aldrig kommer att höra från denna Shopify-expert. Du kommer att uppskatta deras strategiska strategi. Det börjar med intensiv forskning. Resultatet är ett detaljerat teknisk krav och dokument. Kvalitetssäkring och prestandatest pågår långt innan din onlinebutik någonsin kommer att ses. Feedback och tweaking fortsätter efter lanseringen.

Nästan 90 kunder har lämnat vittnesmål för Minion Made. Det är en toss-up. Cirka hälften pratar om hur Minion Made kunde skapa magi från bara en vag idé. Den andra hälften beröm Minion Made för att integrera specifika förfrågningar som kan tyckas gå utöver vad Shopify kan göra.

Socialmediately

Socialmediately

De flesta Shopify-projekt faller i ett av tre slag. Det är en grundläggande installation, migrering eller en anpassning. Denna Shopify-expert finns i Chicago. Det är egentligen inte en East Coast-adress, men socialt är det värt att ta hänsyn till. De kan hjälpa dig med något av dessa 3.

Om allt du behöver är en grundläggande installation kan Socialmediately komma igång på så lite som tre dagar. Om du tittar på en migration av butiker kan Socialmediately visa dig avkastningen på investeringen genom att byta till en Shopify eller Shopify Plus-butik. Letar du efter en sofistikerad, anpassad e-handelswebbplats? Teamet kan ta dig från att planera att starta om bara två veckor.

Kvick

Kvick

Alla lägger sitt bästa arbete i portföljen. Det är ett bra ställe att börja. Gräv djupare. Se vad andra har att säga om att arbeta med dem. När det gäller denna Shopify-expert kommer du att läsa några slående exempel på att gå längre än samtalet.

En klient skriver om hur Witty skapade en detaljerad video som visar vad de ändrade i Shopify-temat och HTML-koden för varje avsnitt på sidan. Videon visade sig vara ovärderlig för dem när de skapade nya produktsidor. En annan vittig klient berättar en liknande historia. De hade ingen kodupplevelse men ville ha specifika funktioner. Witty skapade det för dem och skapade sedan en steg-för-steg-video som används för att bygga ut onlinebutiken.

Kaitlin Fontenot

Kaitlin Fontenot

Kaitlin är en heltidsmamma och Shopify Expert. Hon har en bakgrund inom marknadsföring med starkt fokus på mode och sociala medier. De flesta av hennes designprinciper kommer från personliga preferenser. Läs hennes blogg för att få en bättre uppfattning om vad som driver henne och vad som kommer att driva designen på din webbplats. Här är två exempel.

Hon kommer att ge dig de fem orsakerna till att kunder inte slutför kassan och hon förklarar hur hon kommer att arbeta med dig för att sätta Shopify-lösningar på plats. SEO med Shopify är en automatiserad process, men det finns sätt att göra det bättre. Det finns en serie blogginlägg där Kaitlin beskriver hur du optimerar din SEO med Shopifys inbyggda verktyg.

Snyggt byggd

Snyggt byggd

De är ungefär så långt väster du kan komma och kan fortfarande betraktas som östkusten. Denna Atlanta Shopify-expert kommer att wow dig med sina designkotletter. De kommer också att imponera på dig med hur djupt de dyker in för att se till att varje detalj i din Shopify-butik fungerar för kunder. Du kommer att vara hårt pressad för att hitta någon som kommer ner i ogräset för något så enkelt som ditt förpackningar.

Nicely Built-teamet har ett rykte för att arbeta snabbt för att få din Shopify-butik igång. Anpassade funktionsbegäranden bromsar dem inte ner. Funktionalitet driver försäljningsprocessen, men det borde inte komma i vägen för ditt varumärke. Denna Shopify-expert håller den perfekta balansen.

Du har ett val. Du kan fokusera på att köra en e-handelswebbplats, eller så kan du satsa på att sälja med en e-handelswebbplats. Vilket kommer att lägga pengar i fickan? Den goda nyheten är att du kan samarbeta med en Shopify Expert för att optimera din onlinebutik. Låt dem oroa sig för alla detaljer. Det ger dig fritt att hitta den bästa blandningen av produkter som tilltalar dina besökare.

Några av de bästa i branschen gör sitt hem på östkusten. De hjälper dig att få ut det bästa av Shopify. Du kommer att vara nöjd med avkastningen på din investering.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me