Top East Coast Shopify e-handelsplatform Webdesignere og -udviklere

AWA Award of Excellence


Whoa, Shopify, er du nogensinde en stærk platform! Takket være din lette og intuitive interface kan næsten hvem som helst forvandle en ho-hum-online butik til en sofistikeret ting af skønhed. Er der intet ved dig, der ikke er perfekt? Ja, det er der.

Du kan gøre så meget, at dine muligheder kan blive overvældende. Du tillader dig selv at blive ændret til næsten enhver grad. Det er fantastisk, men det tager nogen, der ved, hvad de laver. Men selvfølgelig er du Shopify. Du tænker på alt.

Cue the Shopify eksperter. Disse Shopify-guruer lever og arbejder over hele verden, så det er let at finde en i nærheden. Her er en liste over anbefalede udviklere på østkysten. De står ved for at hjælpe dig med at få det bedste ud af Shopify.

Læs videre for en liste over udviklere, der kan hjælpe dig med at få det bedste ud af Shopify.

Vi bliver lagt mærke til

Vi bliver lagt mærke til

Dette team ved hvad der skal til for at opbygge din Shopify Plus-butik fra bunden af. Det er, hvis du lige er begyndt. Har du allerede en Shopify-butik? Har de kørt en revision. De ser under hætten og anbefaler forbedringer, der forbedrer din online butik. Vær opmærksom på denne Shopify-ekspert, hvis du vil have det samme. De vil bruge tiden på at sikre sig, at alle er på samme side. Du vil bruge tid sammen til at gennemgå og diskutere sitemaps, flowdiagrammer og wireframes.

Denne Shopify-ekspert er også en AdWords-specialist. De kan opbygge effektive Adwords-kampagner, der fører trafik til dit Shopify-websted. De hjælper dig også med SEO, så du kan øge din Shopify-placering over tid.

Kommando C

Kommando C

Er du endda sikker på, at Shopify er det rigtige for dig? Dette team tager det, de kalder en “fit first” tilgang. De har arbejdet med Shopify-platformen, siden den blev introduceret i 2006. De tilføjede hjælp til Shopify Plus i 2014.

Er kommando C den rigtige Shopify-ekspert til dig? De foretrækker at arbejde med kunder med mellem $ 1 og $ 10 millioner årligt salg. Du har også brug for et stærkt niveau af projektledelsesstøtte, når du når dette niveau. Holdet udmærker sig i dette område. De er også gode til at hjælpe dig med at få forståelse for den tekniske jargon, der omgiver e-handel.

Genome

Genome

Du ved, at du har fundet noget specielt i det øjeblik, du lander på hjemmesiden til Genome-webstedet. Stil og design er afgørende komponenter i en online butik. De har vundet priser for deres designarbejde. Shopify Partners-blog gav Genome en 2016 bedste eCommerce Design Award for deres arbejde med, Mpowerd. Brug for yderligere tilskyndelse til at tjekke dem ud? Frank Sinatra Enterprises valgte Genome til at designe og bygge deres websted.

Genom er også en startinkubator. Du vil sætte pris på at arbejde med dem, hvis du vil henvende dig til din online butik med den filosofi.

forsimplede

forsimplede

Dette østkysthold har bygget mere end 550 butikker drevet af Shopify og Shopify Plus. Butikkerne har solgt mere end 3 millioner produkter med over 70 millioner dollars i salg. Har du brug for mere grund til at tjekke denne Shopify-ekspert?

Simplistic er en fullservicegruppe. De kan hjælpe dig med at ændre Shopify-platformen for at skabe en unik shoppingoplevelse, der fungerer på desktop og mobile enheder. Simplistic har fået et ry for at skabe flash-butikker, der håndterer e-handel for virksomheder, der er vist på netværks-tv. Disse online butikker håndterer og opfylder tusinder af samtidige og overvåger salg i realtid.

Barrel NY

Barrel NY

Mærker, du genkender, arbejder med Barrel NY for at skabe deres Shopify-historier. Det er vigtigt af to grunde. Den første er indlysende. Det validerer, at denne Shopify-ekspert har et stort omdømme. Den anden grund er ikke så indlysende, men lige så relevant. Det viser dig, at Shopify er den platform, der driver berømte mærker som KIND Snacks.

Er du en almennyttig organisation? Barrel NY vil høre fra dig. De donerer over 500 timer hvert år for at hjælpe nonprofitorganisationer med det, de kalder “Tønnetilskud.” De hjælper dig med at transformere Shopify, så du kan bruge den til at tage donationer.

Verbal + Visual

Verbal + Visual

Er der regler eller forhindringer, der kommer i vejen for at sælge dit produkt eller din tjeneste? Teamet hos Verbal + Visual kan hjælpe dig med at springe lige over dem. De er eksperter på at øge online-salg ved at automatisere de processer, der ofte forårsager forladte indkøbsvogne.

Her er et eksempel. En af deres nylige kunder var en online vinbutik. Verbal + Visual hjalp dem med en unik måde at håndtere den krævede aldersbekræftelsesudfordring på. Butikken fortsatte med at se en 100% ROI på kun 4 måneder. Deres omregningskurs steg med 25%, og afvisningsprocenten faldt med 30%.

Lemonade NY

Lemonade NY

Onlinebutikker, der sælger luksusvarer, udgør et unikt sæt udfordringer. Spørg skuespillerinde Gwyneth Paltrow. Hun ville starte en online butik, der sælger de luksusprodukter og tjenester, hun har opdaget. Paltrow henvendte sig til Lemonade NY for at få hjælp. Hendes online butik har en bred vifte af produkter, der spænder fra organiske hudplejeartikler til hovedtelefoner.

Lad ikke holdets enkle hjemmeside narre dig. De er ikke generøse med detaljer om, hvordan de arbejder med dig. Det skyldes, at der ikke er en “cookie-cutter” -tilgang til de løsninger, de vil bringe til din Shopify-butik. Frygt ej. Du ender med en butik, der oser af raffinement.

Vækstgnist

Vækstgnist

Denne Boston-baserede Shopify-ekspert har et ry for at designe og bygge onlinebutikker, der bygger kundekonvertering. De mener, at din butik skal være et marketingværktøj såvel som et salgsværktøj. Growth Spark bruger en resultatorienteret tilgang. Det kombinerer trafikdrivende webmarkedsføringskampagner og konverteringsorienteret vækst.

Det prisvindende designbureau identificerer og udfører kun de elementer, der giver hurtige resultater og positive effekter. Du starter din Shopify-butik hurtigere, end du troede var mulig. Derfra støtter de dig ved at spore resultater og opbygge de områder, der viser den mest lovende vækst.

Ubundet handel

Ubundet handel

De kommer fra Massachusetts. Deres specialitet er iPhone, iPad og Android mobile handel apps til online butikker. Ubundet handel hjælper dig med at levere en rig mobil handeloplevelse. Det øger kundens engagement og konvertering. Engagér dette team, hvis du vil integrere push-meddelelser, så kunderne kan se dine seneste tilbud.

Online shopping er blevet en mobil oplevelse. Programlisten for ubundet handel klarer som en “hvem er hvem” af populære mærker. Det inkluderer virksomheder som Sears, Shoe Carnival, Miller Beer og Rockport. Ubundet handel vil tage alt af dine hænder. De designer, bygger og vedligeholder din online butik. Læn dig tilbage og slap af.

Mark Henderson

Mark Henderson

Denne Shopify-ekspert tager en pakketilgang til Shopify-butiksbygning. Leder du bare efter en grundlæggende opsætning? Mark tager sig af det for dig, herunder skrifttyper, accentfarver og dit overskriftbillede eller logo. Du har brug for din skat og forsendelse konfigureret. Dette er også inkluderet.

Har du brug for mere avanceret hjælp? Start processen med et fladt depositum, og betal som du går. Mark kan tilpasse ethvert Shopify-tema og integrere de apps, du har brug for. Design- og konfigureringstjenester er angivet til dig, så du har altid kontrol over budgettet. Mark udviklede en populær Shopify-app kaldet Betal hvad du vil. Det hjalp en af ​​hans klienter med at rejse over $ 1,4 millioner til sociale årsager.

1 Digital Agentur

1 Digital Agentur

De er et fullservicebureau, men de påpeger, at 99% af de projekter, de tager på, er e-handelsfokuseret. Deres administrerende direktør har været involveret i design, udvikling og markedsføring af e-handelswebsteder siden 1999. Han har hjulpet med at finde e-handelsstarter med flere millioner dollars. Du får fordel af hans enorme brancheerfaring.

1 Digital Agency mener, at succesfuld online-butiksdesign er en reduktionsproces. Det bør fjerne forsinkelser og forvirring. De vil arbejde med dig fra starten, eller de kan hjælpe dig med en redesign. Stramme overskrifter skræmmer dem ikke. De får dig til at blive lanceret op til 80% hurtigere, når du starter med en af ​​Shopifys færdige premium skabeloner.

Design af fed

Design af fed

Over 20 tilfredse kunder har taget sig tid til at efterlade anmeldelser til Shopify Expert Wim Tubbax. Mange af disse klienter taler om det dybe samarbejdsniveau, der finder sted under designprocessen. Marketing er integreret i e-handel. Wim hjælper dig også med dine nyhedsbrevskampagner.

Opmærksomhed på detaljer er et andet tilbagevendende tema, som du finder. Kunder påpeger, at det omfatter både teknologi og design. Du drager fordel af de glatte operationer. Dine kunder drager fordel af den bedre shoppingoplevelse. Se porteføljen, så ser du, hvorfor denne Shopify-ekspert får så gode anbefalinger.

ICEE Social

ICEE Social

Forsøm de sociale medieaspekter ved en online butik på din egen fare. ICEE Social mener, at det er så vigtigt, at de har gjort det til en specialitet. Tjek deres websteds blog. De elsker at tale om, hvordan Shopify-platformen kan bruges til at oprette eksklusive butikker.

Du lærer f.eks. At B2B-markedet forventes at vokse til $ 6,7 billioner i brutto handelsværdi inden 2020. ICEE Social er klar til at vise dig, hvordan du kan designe en engrosbutik til at fange en del af denne indtægtsstrøm. Shopify har også et kraftfuldt værktøj til at vise mærker, du samarbejder med. En anden blogartikel taler om, hvordan du kan oprette et mærkes side med Shopify.

TVP Industries

TVP Industries

Dette bureau i New York mener, at din dedikerede eCommerce-butik er den bedste løsning, og Shopify kan ikke slås. Er det underligt, at de er en Shopify-ekspert? Forvent de sædvanlige tjenester, som andre tilbyder, men forbered dig på at blive overrasket over nogle uventede tilføjelser.

TVP Industries har adgang til over 600.000 premium valg af varer. Hvis ingen af ​​disse mærkevarer fungerer for dig, kan de få den tilpasset fremstillet. Det er bare den første del af processen. Du har også brug for opfyldelsesløsninger. TVP Industries opretter en strategisk plan for distribution, opfyldelse og forsendelse for at holde varerne flydende. De kan endda håndtere kundeservicebehov.

Minion lavet

Minion lavet

”Bare fortæl os, hvad du vil”, er noget, du aldrig vil høre fra denne Shopify-ekspert. Du vil sætte pris på deres strategiske tilgang. Det starter med intensiv forskning. Resultatet er et detaljeret teknisk krav og dokument med funktioner. Kvalitetssikring og ydelsestest er i gang længe før din online butik nogensinde bliver set. Feedback og finjustering fortsætter efter lanceringen.

Næsten 90 kunder har efterladt udtalelser til Minion Made. Det er en toss-up. Næsten halvt snak om, hvordan Minion Made var i stand til at skabe magi ud fra bare en vag idé. Den anden halvdel roser Minion Lavet for at integrere specifikke anmodninger, der kan synes at gå ud over, hvad Shopify kan gøre.

Socialmediately

Socialmediately

De fleste Shopify-projekter falder ind i en af ​​tre slags. Det er en grundlæggende opsætning, migrering eller en tilpasning. Denne Shopify-ekspert er placeret i Chicago. Det er ikke rigtig en østkystadresse, men Socialmediately er din værd at overveje. De kan hjælpe dig med nogen af ​​disse 3.

Hvis alt hvad du behøver er en grundlæggende opsætning, kan Socialmediately komme dig i gang i så lidt som tre dage. Hvis du ser på en butiksmigration, kan Socialmediately vise dig afkastet på investeringen ved at skifte til en Shopify eller Shopify Plus-butik. Leder du efter et sofistikeret, tilpasset e-handelswebsted? Holdet kan tage dig fra planlægning at lancere om så lidt som to uger.

Vittig

Vittig

Alle lægger sit bedste arbejde i porteføljen. Det er et godt sted at starte. Grave dybere. Se hvad andre har at sige om at arbejde med dem. I tilfælde af denne Shopify-ekspert, læser du nogle slående eksempler på at gå ud over opkaldet.

En klient skriver om, hvordan Witty oprettede en detaljeret video, der viser, hvad de ændrede til Shopify-temaet, og HTML-koden for hvert afsnit på siden. Videoen viste sig at være uvurderlig for oprettelsen af ​​nye produktsider. En anden Witty klient fortæller en lignende historie. De havde ingen kodningsoplevelse, men ønskede specifikke funktioner. Witty satte den op for dem og oprettede derefter en trinvis video, der bruges til at opbygge onlinebutikken.

Kaitlin Fontenot

Kaitlin Fontenot

Kaitlin er en fuldtidsmor og Shopify-ekspert. Hun har en baggrund inden for marketing med et stærkt fokus på mode og sociale medier. De fleste af hendes designprincipper kommer fra personlige præferencer. Læs hendes blog for at få en bedre idé om, hvad der driver hende, og hvad der vil drive designet til dit websted. Her er to eksempler.

Hun vil give dig de fem grunde til, at kunder ikke gennemfører kassen, og hun forklarer, hvordan hun vil arbejde sammen med dig for at få Shopify-løsninger på plads. SEO med Shopify er en automatiseret proces, men der er måder at gøre det bedre. Der er en serie blogindlæg, hvor Kaitlin detaljerede oplysninger om, hvordan du optimerer din SEO ved hjælp af Shopifys indbyggede værktøjer.

Pænt bygget

Pænt bygget

De er omkring så langt vest som du kan komme og betragtes stadig som østkyst. Denne Atlanta Shopify-ekspert vil wow dig med deres design-chops. De vil også imponere dig med, hvor dybt de dykker ned i at sikre, at enhver detalje i din Shopify-butik fungerer for kunderne. Du vil være hårdt presset for at finde nogen, der kommer ned i ukrudtet for noget så enkelt som dit pakkesedler.

Det pænt bygget team har et ry for at arbejde hurtigt for at få din Shopify-butik i gang. Anmodninger om tilpasset funktion bremser dem ikke ned. Funktionalitet driver salgsprocessen, men det bør ikke komme i vejen for dit brand. Denne Shopify-ekspert holder den perfekte balance.

Du har et valg. Du kan fokusere på at køre et e-handelswebsted, eller du kan sætte en indsats i at sælge med et e-handelswebsted. Hvilken vil sætte penge i lommen? Den gode nyhed er, at du kan samarbejde med en Shopify-ekspert for at optimere din online butik. Lad dem bekymre dig om alle detaljerne. Det giver dig fri til at finde den bedste blanding af produkter, der appellerer til dine besøgende.

Nogle af de bedste i branchen gør deres hjem på østkysten. De hjælper dig med at få det bedste ud af Shopify. Du vil være tilfreds med afkastet på din investering.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map