Топ Еаст Цоаст развијте веб дизајнере и програмере платформе еЦоммерце платформе

АВА Авард оф Екцелленце


Вхоа, Схопифи, да ли сте икада једна моћна платформа! Захваљујући вашем лаганом и интуитивном интерфејсу, готово свако може хо-хум интернет продавницу претворити у софистицирану ствар лепоте. Зар ништа о теби није савршено? Па, да, постоји.

Можете учинити толико да ваше могућности могу постати неодољиве. Дозвољавате себи да се модификујете на било који ниво. То је сјајно, али некоме ко зна шта раде. Али наравно, ви сте Схопифи. Мислиш на све.

Цуе тхе Схопифи Екпертс. Ови Схопифи гуруи живе и раде широм света, тако да је лако наћи једног изблиза. Ево листе препоручених програмера на источној обали. Они су спремни да вам помогну да најбоље искористите Схопифи.

Прочитајте листу програмера који вам могу помоћи да најбоље искористите Схопифи.

Приметили смо

Приметили смо

Овај тим зна шта је потребно да изградите вашу Схопифи Плус продавницу од темеља. То је ако тек почињете. Да ли већ имате продавницу Схопифи? Да ли су обавили ревизију. Погледаће се испод хаубе и препоручиће побољшања која ће побољшати вашу веб продавницу. Дајте овом Схопифи Екперту додатну пажњу ако желите исто. Провешће време како би се уверили да су сви на истој страници. Провешћете време заједно да прегледате и разговарате о ситемаповима, дијаграмима токова и жичним оквирима.

Овај Схопифи Екперт такође је Адвордс специјалиста. Могу да направе ефикасне Адвордс кампање које усмјеравају саобраћај на вашу Схопифи веб локацију. Они ће вам такође помоћи око СЕО-а тако да с временом можете повећати своју Схопифи ранг.

Команда Ц

Команда Ц

Јесте ли чак сигурни да је Схопифи прави за вас? Овај тим узима оно што називамо “фит први” приступ. Раде са Схопифи платформом од када је представљена 2006. Додали су помоћ са Схопифи Плус у 2014. години.

Да ли је Цомманд Ц прави Схопифи Екперт за вас? Радије раде са клијентима који имају између 1 до 10 милиона долара годишње продаје. Такође ће вам требати снажан ниво подршке за управљање пројектима када достигнете овај ниво. Тим се одлично сналази у овој области. Такође вам помажу да схватите технички жаргон који окружује е-трговину.

Геном

Геном

Знате да сте пронашли нешто посебно тренутком када слетите на почетну страницу веб локације Геноме. Стил и дизајн су кључне компоненте интернетске продавнице. Освојили су награде за свој дизајнерски рад. Блог Схопифи Партнерс поклонио је Геномеу за најбољу еЦоммерце дизајн за 2016. годину као почасно признање за њихов рад, Мповерд. Потребна вам је додатна иницијатива да их провјерите? Франк Синатра Ентерприсес одабрао је Геноме да дизајнира и изгради своју веб страницу.

Геном је такође стартни инкубатор. Биће вам драго да сарађујете са њима ако желите да својој интернетској продавници приступите са том филозофијом.

Поједностављено

Поједностављено

Овај тим са Источне обале изградио је више од 550 продавница које покрећу Схопифи и Схопифи Плус. Продавнице су продале више од 3 милиона производа, са преко 70 милиона долара продаје. Треба ли вам више разлога да провјерите овог Схопифи стручњака?

Симплистиц је група која пружа комплетну услугу. Они вам могу помоћи да измените Схопифи платформу да бисте створили јединствени доживљај куповине који функционише на радним површинама и мобилним уређајима. Симплистиц је стекао репутацију у стварању флеш продавница које се баве е-трговином за компаније представљене на мрежној телевизији. Ове интернетске продавнице управљају и испуњавају хиљаде истовремено, и надгледају продају у стварном времену.

Баррел НИ

Баррел НИ

Брендови препознаћете рад са Баррел НИ-ом на стварању њихових Схопифи прича. То је важно из два разлога. Прво је очигледно. То потврђује да овај Схопифи Екперт има репутацију стерлинга. Други разлог није толико очигледан, али једнако релевантан. Показује вам да је Схопифи платформа која покреће познате брендове попут КИНД грицкалица.

Да ли сте непрофитна организација? Баррел НИ жели да се јави од вас. Они сваке године донирају преко 500 сати како би помогли непрофитним организацијама у ономе што називају „Барел Грантс“. Они ће вам помоћи да трансформишете Схопифи како бисте га могли користити за донацију.

Вербално + визуелно

Вербално + визуелно

Постоје ли прописи или препреке на путу продаје вашег производа или услуге? Тим у компанији Вербал + Висуал може вам помоћи да скочите преко њих. Они су стручњаци за повећање интернетске продаје аутоматизацијом процеса који често узрокују напуштене колица.

Ево примера. Један од њихових недавних клијената била је интернетска продавница вина. Вербал + Висуал им је помогао на јединствен начин да се носе са потребним изазовом верификације старосне доби. У само 4 месеца продавница је видела 100% РОИ. Њихова стопа конверзије порасла је за 25%, а стопа напуштања почетне странице пала за 30%.

Лемонаде НИ

Лемонаде НИ

Онлине продавнице које продају луксузну робу представљају јединствени скуп изазова. Питајте глумицу Гвинетх Палтров. Желела је да оснује интернетску продавницу која продаје луксузне производе и услуге које је открила. Палтров се за помоћ обратио Лемонаде НИ. Њена интернетска продавница садржи широк асортиман производа, од органских производа за његу коже до слушалица.

Не дозволите да вас једноставна веб страница тима завара. Они нису великодушни са детаљима о томе како раде са вама. То је зато што не постоји приступ „резању колачића“ решењима која ће их донети у вашу продавницу Схопифи. Не плаши се. Завршићете са продавницом која пуни софистицираност.

Гровтх Спарк

Гровтх Спарк

Овај Схопифи експерт са сједиштем у Бостону има репутацију у дизајнирању и изградњи интернетских продавница које граде конверзију купаца. Они верују да би ваша продавница требало да буде маркетиншки алат као и средство продаје. Гровтх Спарк користи приступ фокусиран на резултате. Комбинује веб маркетинг кампање које воде саобраћај и раст оријентисан ка конверзијама.

Награђивана дизајнерска агенција идентификује и извршава само елементе који дају брзе резултате и позитиван утицај. Трговину Схопифи покренућете брже него што сте мислили да је могуће. Одатле вас подржавају праћењем резултата и изградњом подручја која показују најперспективнији раст.

Невезана трговина

Невезана трговина

Долазе из Масачусетса. Њихова специјалност су иПхоне, иПад и Андроид апликације за мобилну трговину за мрежне продавнице. Невезана трговина помаже вам да пружите богато искуство мобилне трговине. Повећаће ангажман и конверзију купаца. Ангажирајте овај тим ако желите да интегришете пусх поруке, тако да купци виде ваше најновије понуде.

Интернет куповина постала је мобилно искуство. Списак клијената без обвезничке трговине гласи као „ко је ко“ популарних брендова. Обухвата компаније попут Сеарс-а, Карневала ципела, Миллер Беер и Роцкпорт. Неувезана трговина одузеће вам све од руке. Дизајнираће, граде и одржавају вашу веб продавницу. Седите и опустите се.

Марк Хендерсон

Марк Хендерсон

Овај Схопифи Екперт користи пакетски приступ изградњи продавнице Схопифи. Да ли само тражите основно подешавање? Марк ће се побринути за то уместо фонтова, акцентних боја и слике или логотипа вашег заглавља. Требат ће вам подешавање пореза и отпреме. И то је укључено.

Да ли вам треба напреднија помоћ? Започните поступак с равним депозитом и плаћајте како идете. Ознака може да прилагоди било коју тему Схопифи и да интегрише потребне апликације. Услуге дизајна и конфигурације наводе се за вас, тако да увек имате контролу над буџетом. Марк је развио популарну апликацију Схопифи под називом Платите шта желите. То је помогло једном од његових клијената да прикупи преко 1,4 милиона долара из социјалних разлога.

1 Дигитална агенција

1 Дигитална агенција

Они су агенција за комплетну услугу, али истичу да је 99% пројеката које предузимају усмерено на е-трговину. Њихов извршни директор укључен је у дизајн, развој и маркетинг веб страница за е-трговину од 1999. године. Искористите његово велико искуство у индустрији.

1 Дигитална агенција верује да је успешан дизајн интернет продавница процес смањења. То би требало уклонити кашњења и збрку. Они ће сарађивати с вама од почетка или ће вам моћи помоћи у редизајну. Чврсти наслови их не плаше. Они ће вас покренути до 80% брже када започнете са једном од Схопифи-ових готових премиум шаблона..

Дизајн Болд

Дизајн Болд

Преко 20 задовољних купаца искористило је време да остави сведочења за Схопифи Екперт Вим Туббак. Многи од ових клијената разговарају о дубоком нивоу сарадње који се одвија током процеса дизајнирања. Маркетинг је саставни дио е-трговине. Вим ће вам такође помоћи у вашим кампањама за билтене.

Позорност на детаље је још једна актуелна тема коју ћете пронаћи. Клијенти истичу да се то протеже и на технологију и на дизајн. Имате користи од несметаног рада. Ваши купци искориштавају боље искуство куповине. Погледајте портфељ и видећете зашто овај Схопифи Екперт добија тако сјајне препоруке.

ИЦЕЕ Социал

ИЦЕЕ Социал

Занемарите аспекте интернет продавнице на друштвеним мрежама на властити ризик. ИЦЕЕ Социал сматра да је то тако важно да су га учинили специјалитетом. Погледајте блог њиховог веб локације. Они воле да разговарају о томе како се Схопифи платформа може користити за стварање ексклузивних продавница.

Научићете, на пример, да Очекује се да ће Б2Б тржиште до 2020. године порасти на 6,7 билиона долара бруто вредности робе. ИЦЕЕ Социал спреман је да вам покаже како можете дизајнирати велепродајну продавницу тако да заробите део овог тока прихода. Схопифи такође има моћан алат за представљање брендова са којима сарађујете. Још један чланак на блогу говори о томе како можете подесити страницу робне марке помоћу Схопифи-а.

ТВП Индустриес

ТВП Индустриес

Ова агенција Њујорка сматра да је ваша наменска продавница е-трговине најбоље решење и да Схопифи не може победити. Је ли чудо што су Схопифи стручњак? Очекујте уобичајене услуге које нуде други, али припремите се да изненадите неким неочекиваним додацима.

ТВП Индустриес има приступ преко 600.000 премиум роба избора. Ако ниједан од ових брендираних производа не ради за вас, они га могу произвести по мери. То је само први део процеса. Потребна су вам и решења за испуњење. ТВП Индустриес ће креирати стратешки план дистрибуције, испуњења и отпреме како би се роба задржала у току. Они чак могу да се носе са потребама клијента.

Минион Маде

Минион Маде

„Само нам реците шта желите“ је нешто што никада нећете чути од овог Схопифи стручњака. Ценит ћете њихов стратешки приступ. Почиње са интензивним истраживањима. Резултат је детаљан технички захтев о захтевима и карактеристикама. Осигурање квалитета и тестирање перформанси започињу много пре него што је ваша веб продавница икада виђена. Повратне информације и подешавање настављају се и након лансирања.

Скоро 90 купаца оставило је сведочења за Минион Маде. То је избацивање Отприлике око пола приче о томе како је Минион Маде успео да створи магију из само нејасне идеје. Друга половина хвали Минион начињен за интегрисање специфичних захтева који можда надилазе оно што Схопифи може учинити.

Социјално одмах

Социјално одмах

Већина пројеката Схопифи спада у три врсте. То је основно подешавање, миграција или прилагођавање. Овај Схопифи Екперт налази се у Чикагу. То заправо није адреса Источне обале, али Социалмедиатемедиате је вредна ваше пажње. Могу вам помоћи са било којим од ова 3.

Ако је све што вам је потребно основно постављање, Социалмедиатели вас може покренути и покренути за само три дана. Ако гледате миграцију продавнице, Социалмедиатели вам може показати поврат улагања преласком на продавницу Схопифи или Схопифи Плус. Да ли тражите софистицирану, прилагођену страницу е-трговине? Тим вам може одузети планирање лансирања за само две недеље.

Витти

Витти

Свако свој најбољи посао ставља у портфељ. То је добро место за почетак. Дубље. Погледајте шта други имају да кажу о раду са њима. У случају овог Схопифи Екперт-а, прочитаћете неке упечатљиве примере превазилажења позива.

Један клијент пише о томе како је Витти креирао детаљан видео запис који приказује шта су променили на Схопифи теми и ХТМЛ код за сваки одељак на страници. Видео се за њих показао непроцењивим у креирању нових страница производа. Још један клијент компаније Витти прича сличну причу. Они нису имали искуства са кодирањем, али су желели одређене карактеристике. Витти их је подесила и потом креирала корак по корак видео који се користи за израду интернет продавнице.

Каитлин Фонтенот

Каитлин Фонтенот

Каитлин је мама са пуним радним временом и Схопифи стручњак. Има позадину маркетинга са јаким фокусом на моду и друштвене медије. Већина њених принципа дизајна потиче из личних преференци. Прочитајте њен блог да бисте стекли бољу представу о томе шта је покреће и шта ће покренути дизајн ваше веб локације. Ево два примера.

Даће вам пет разлога због којих купци не извршавају куповину, а она ће вам објаснити како ће сарађивати са вама на постављању Схопифи решења. СЕО са Схопифи је аутоматизован процес, али постоје начини да се то побољша. Постоји низ блогова у којима Каитлин детаљно описује како да оптимизирате свој СЕО користећи Схопифијеве уграђене алате.

Нице Буилт

Нице Буилт

Приближавају се западу колико можете и даље се сматрају Источном обалом. Овај Атланта Схопифи стручњак ће вас задивити својим дизајнерским коцкицама. Такође ће вас импресионирати колико су дубоко заронили у томе да сваки детаљ ваше Схопифи продавнице делује за купце. Било би вам тешко притиснути некога ко се завуче у коров за нешто једноставно попут вашег листићи за паковање.

Ницели Буилт тим има репутацију брзог рада како би ваш Схопифи дућан био покренут и покренут. Захтеви за прилагођене функције неће их успорити. Функционалност покреће процес продаје, али то не би требало да омета вашу марку. Овај Схопифи Екперт одржава савршену равнотежу.

Имате избор. Можете се фокусирати на покретање веб локације за е-трговину или можете уложити свој труд у продају са веб локацијама за е-трговину. Који ће новац ставити у џеп? Добра вест је да можете да сарађујете са Схопифи Екперт-ом како бисте оптимизирали своју веб продавницу. Нека се брину о свим детаљима. Омогућује вам да пронађете најбољи избор производа који ће се свидети вашим посетиоцима.

Неки од најбољих у послу чине свој дом на Источној обали. Они ће вам помоћи да најбоље искористите Схопифи. Бићете задовољни повратом инвестиције.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map