Top canadiske Shopify webudviklingsfirmaer

AWA Award of Excellence


I verden af eCommerce, Shopify er den klare leder. Det fortsætter med at indstille standarderne for design og brugervenlighed. Faktisk styrker Shopify omkring 300.000 onlinebutikker, der har tjent over 17 milliarder dollars i 2015 alene.

En stor del af dens succes har været på grund af softwarens kombination af brugervenlighed og funktionalitet. Selv begyndere kan opbygge en imponerende butik, der er fyldt med funktioner.

Men med et så dygtigt og ekspansivt program kan brugere lade være med at undre sig over, om det drager fuld fordel af Shopify. Uden forudgående erfaring kan det være svært at udnytte salget på den mest effektive måde. Medmindre du er en ekspert, kan du stille spørgsmålstegn ved, om der er mere, du kunne gøre for at integrere tilgængelige apps og værktøjer.

I stedet for at undre dig, kan du stole på erfaring og ekspertise fra professionelle webudviklingsfirmaer. Nogle af branchens førende virksomheder er specialiserede i at få mest muligt ud af Shopify.

Canadiske Shopify top webdesignere og -udviklere

Tricket er at vælge det bedste firma, der giver den rette balance mellem ekspertise og omkostninger. For at hjælpe med at indsnævre dine valg skal du sørge for at starte med at stille dig selv et par enkle spørgsmål:

Hvad er dit budget?

For de fleste virksomheder er omkostninger den første og vigtigste afgørende faktor, der skal tages i betragtning. Selvom der er masser af gratis muligheder tilgængelige på nettet, kommer de med begrænsninger. Den forkerte software kan i sidste ende bedøve væksten i virksomheden.

Nederste linje: Hvis du er seriøs med at tjene penge, bliver du nødt til at investere nogle penge i din virksomhed. At sætte penge i software, hostinggebyrer og andre driftsomkostninger lønner sig i sidste ende og strømline de daglige opgaver i mellemtiden.

Brug lidt tid på at tænke over, hvor meget du har råd til at lægge på grundlæggende installationsomkostninger. Husk, at der er et forholdsmæssigt forhold mellem driftsomkostninger og indtægter.

Hvad er din tidslinje for lancering?

Det smukke ved nogle eCommerce-platforme er, at du kan starte et websted på bare få timer. For mere komplicerede websteder, der indeholder snesevis af produkter, billeder og beskrivelser, har du muligvis brug for mere tid til at forberede webstedet og din beholdning, før du er klar til at gå live. Du har brug for en platform, der kan skaleres i henhold til dine behov.

Hvor vigtig er designfleksibilitet?

Under den første butiksopsætningsproces vil du sandsynligvis blive fanget af at designe butiksrammen. Mens de fleste platforme vil tilbyde imponerende fleksibilitet, når det kommer til design, er de muligvis ikke så elastiske, når det kommer til styring af dit lager og salg.

Du kan være sikker på, at Shopify eCommerce Software kan håndtere praktisk talt alt, hvad du kaster på det. Den virkelige udfordring er at vide, om du har konfigureret butikken til at være så fleksibel som den kan være, og som du har brug for, at den skal være. Det er her nogle ekspertrådgivning kan være værd at prisen er.

Integrerer din platform godt med andre programmer?

Du ønsker, at svaret på dette spørgsmål skal være et rungende ja. Din onlinebutikbygger skal problemfrit integreres med sociale medier, en række betalingsportaler, Amazon og andre programmer. Disse tilføjelser udvider dit websteds funktionalitet.

Når du har taget dig tid til at udforske nogle vigtige spørgsmål og finde ud af et budget, kan du begynde at undersøge eksperter på webdesign og udvikling i Canada. Fortsæt med at læse for en liste over bedst bedømte udviklere, der skal være øverst på din liste.

De tunge hitere der kan gøre alt

FREMHÆVET

Diff Logo

BOLD er ansvarlig for at oprette nogle af de mest populære apps, der er tilgængelige på Shopify. De tilbyder også tilpassede tjenester til små nystartede virksomheder eller store virksomheder. Oprindeligt blev virksomheden født af nødvendighed. Grundlæggerne blev overrasket over manglen på apps designet til at øge salget. I stedet for at vente på, at den rigtige app skulle ramme markedet, besluttede de at oprette deres egne.

Siden BOLD udgav deres første app i 2012, har de vundet adskillige branchepriser. Med over 90 medarbejdere med base i Winnipeg Canada skiller de sig ud som en full-service virksomhed. Ring til dem, hvis du har brug for et firma, der kan alt.

Pixel Union

Pixel Union-logo

Pixel Union har hovedkontor i Victoria, British Columbia, Canada og har eksisteret siden 2009. Deres portefølje har en liste over imponerende klienter, herunder: Tesla Motors, Taco Bell og LA Lakers. Brug et eksisterende tema eller partner med dem til at oprette et brugerdefineret websted.

Pixel Union-team af eksperter tilbyder support gennem hvert udviklingstrin. Brug deres evner til at udnytte kraften i Shopify og skabe smukke og funktionelle steder. Sørg for at stoppe ved deres websted og se på deres omfattende portefølje af slanke og moderne websteder.

Diff

Diff Logo

De fleste webudviklingsfirmaer er grundlagt af softwareingeniører og programmører. Diff blev dog startet af en detailhandler. Dette giver det Montreal-baserede selskab et andet perspektiv på e-handel.

Siden åbningen i 2011 har virksomheden opbygget et team af meget dygtige ingeniører. De repræsenterer et af de “mest teknisk sofistikerede teams.” DIFF-design kombinerer en attraktiv butik med en brugervenlig backend. Nyd styringsfunktioner, der hjælper med at gøre dit liv lettere.

Marketingguruer

Kun vækst

Kun vækstlogo

Dette Waterloo, Canada-baserede firma har et mål for øje: vækst. De begynder med at hjælpe dig med at etablere et klart brand. Derfra handler det om at vokse din virksomhed og opnå målelige resultater. Mens de tilbyder en bred vifte af tjenester, er de specialiserede i at øge konverteringsfrekvensen.

Virksomheden hjælper dig med at forvandle afslappede browsere til loyale kunder. Deres prispoint kan være uoverkommeligt for mindre virksomheder, men hvis du er hurtig og målbar, kan væksten være investeringens værd. Overvej det faktum, at de kan prale af en imponerende 327% ROI på tværs af 127 forskellige mærker.

Design Champs

Pointer Kreativ

Pointer Kreativt logo

For nogle virksomheder er visuelle billeder især vigtige. Hvis du har brug for at fremhæve produkter og skabe en specifik oplevelse for dine besøgende, kan teamet hos Pointer Creative hjælpe. De er en gruppe af unge og hofte designere og udviklere med et ry for at skabe visuelt fantastiske Shopify-websteder.

Faktisk er Pointer Creative det første Shopify-udviklingshold i Canada. Deres design styrker branding og begynder hurtigt at føre trafik til dit websted. Stol på dem på et simpelt e-handelswebsted eller mere kompleks butik. De kan tilbyde stor support og kan generere imponerende websteder fra bunden.

Lille raket

Lille raketlogo

Brug for hjælp til at afklare din kreative retning? Kæmper du for at udvikle en forretningsstrategi? Klar til at starte dit websted? Little Rocket i Ontario, Canada, kan levere tilpassede løsninger og et supportsystem.

Først og fremmest er deres fokus på at bruge deres designfærdigheder og erfaring til at fange din brand vision. Dernæst opretter de et attraktivt sted, der kan dele dine produkter og tjenester med verden. Derefter arbejder de på at designe en backend, der taler til din virksomhed og dine behov. Resultatet er et smukt brugerdefineret websted.

All-Around Awesome

Port80 Web Design

Port80 Web Design Logo

Når du overvejer at oprette og oprette din eCommerce-butik, kan brugeroplevelsen ikke undervurderes. Dit websted skal være intuitivt og let at navigere. Selv den mindste barriere for gennemsyn og køb kan resultere i et tabt salg og hindre væksten i din virksomhed.

Eksperterne på Port80 i Vancouver har fundet den perfekte balance mellem form og funktion. Dine kunder får en virkelig fornøjelig oplevelse, der holder dem tilbage igen for mere. Deres skalerbare løsninger spænder fra enkle rettelser til fuldskala lanceringer for internationale virksomheder.

SOVI Creative

OVI Creative Logo

Ved SOVI-design i Toronto, Canada, lærer de dig at kende, inden de producerer løsninger, der er specifikt designet til at imødekomme dine unikke behov. De har høje standarder, når det kommer til design.

Du kan være sikker på, at dit websted vil se godt ud på enhver enhed. Shoppere vil nyde frontend på dit websted, og du vil være taknemmelig for den tanke og oplevelse, der går ud på at designe din backend.

Udviklerne på SOVI vil gøre daglige opgaver til en leg, så du effektivt kan drive din virksomhed. Nyd mere tid til at fokusere på dine top prioriteter.

Senere end dig

Op senere end dig logo

Navnet siger meget. Dette team af designere og udviklere i Toronto, Canada, gør det til deres job at kæmpe hårdere. De holder sig ope, så du kan henlede opmærksomheden på andre områder, hvor du driver din virksomhed. På bare et par uger kan du tage dit e-handelswebsted fra koncept til virkelighed.

Som Shopify-eksperter er de unikt kvalificerede til at hjælpe dig med at udnytte kraften i Shopify-softwaren. Deres smukke storefronts genererer salg. Uanset hvilken størrelse virksomhed, du ønsker at starte eller forny, vil de give dit projekt deres fulde opmærksomhed og kreative kraft.

Opsætning og justeringer

Carson

Carson-logo

Har du en lille opgave, der skal udføres hurtigt? Brug for hjælp til at integrere et nyt værktøj eller funktion? Hvorfor ikke aflevere disse opgaver til eksperterne og sørge for, at det bliver gjort rigtigt? Carson, der er beliggende i Montreal, Canada, er den perfekte adresse til håndtering af websides opsætning og opgradering af opgaver.

Du bliver ikke fanget af at prøve at navigere i Shopify, når du skulle fokusere på andre aspekter af din virksomhed. De har superfleksible og overkommelige priser. Du kan lejlighedsvis få adgang til Shopify-eksperter uden at skulle betale for dyre månedlige abonnementer. Carson tilbyder en hurtig og overkommelig måde at administrere dit websted på.

Shopify faktureres ofte som den mest alsidige og brugervenlige eCommerce-softwareplatform på markedet. Imidlertid kan denne anerkendelse også komme med en ulempe. At have så mange muligheder, når det kommer til temaer, funktioner og integrationer kan føles overvældende. Det kan være alt for let at blive forkælet i alle valg og miste værdifuld tid.

I sidste ende kan du blive overrasket over behageligt at finde ud af, hvor nemt og overkommeligt det er at overdrage dit projekt til en Shopify-ekspert på webudvikling. Du kan få din vision forvandlet til et smukt og funktionelt sted uden at bryde dit budget.

Det er altid rart at være i stand til at skære hjørner og reducere omkostningerne, men du skal også huske, at din tid er værdifuld. Som forretningsejer bruges din tid til andre områder, hvor du bygger din virksomhed. At henvende sig til eksperterne kan hjælpe dig med at sælge og tjene hurtigere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map