Топ 15 аустралијских Схопифи веб дизајнера и програмера

АВА Авард оф Екцелленце


Схопифи је једна од најбољих платформи за е-трговину и њена популарност брзо расте. Једна од предности коју смо идентификовали у нашој Схопифи рецензији је то што има интуитивно сучеље и лако је почетницима на располагању. Постоје и форуми корисника за помоћ у вези са Схопифи веб локација и вежбе за веб локације у Схопифи центру за помоћ.

Па ћете се можда запитати зашто вам дајемо препоруке стручњацима који ће вам помоћи да подесите своју интернетску трговину помоћу Схопифи софтвера?

Зашто бирати Схопифи стручњака?

Постоји неколико разлога. Не желе сви да дизајнирају или развију сопствену продавницу и напуне је својим производима. Неки немају времена, а други немају дизајнерско искуство или чак минималну техничку способност. А други се само желе фокусирати на малопродајне аспекте свог пословања и препустити интернетски дио „интернетске продавнице“ неком другом.

Ако ово звучи као ви, прочитајте наше препоруке од Схопифи Екпертс ко може да вам помогне у креирању нове интернетске продавнице или преласку ваше постојеће на Схопифи платформу. Сви ови стручњаци живе у Аустралији и прошли су кроз поступак селекције Схопифи да би стекли своју званичну акредитацију.

Који да изаберете?

Како вам је можда потребна помоћ само у делу процеса – на пример, можда ћете желети да дизајнирате сопствену продавницу, али не да је сами подесите – ево вам је део различитих категорија стручњака и услуга које пружају.

 • Дизајн – створите изглед вашег дућана; укључите свој бренд
 • Подешавање – поставите основну продавницу из постојеће теме и прилагодите је теми
 • Развој – креирана апликација за продавницу апликација или изградња прилагођене трговине од почетка
 • Маркетинг – креирајте маркетиншке кампање, обично дигиталне, које могу укључивати стратегије друштвених медија
 • Фотографија – снимите фотографије за своју интернетску трговину, првенствено своје производе

Многи од ових Схопифи стручњака су вешти у неколико категорија, а неки нуде веб услуге изван Схопифи услуга, које могу испунити друге потребе за веб развојем које имате.

Тхе Хеави Хиттерс

Блацкбелт Цоммерце

Блацкбелт Цоммерце

Блацкбелт Цоммерце, раније познат као Схопифи Нињас, не ради ништа друго него развијати Схопифи продавнице. Они се унапред питају о томе ко би требали да буду њихови клијенти – ако журите или имате веома мали буџет, онда би вам друга агенција била боља..

Блацкбелт Цоммерце нуди цео спектар Схопифи услуга – подешавање, дизајн, развој, маркетинг и фотографије. Такође су направили додатке за двојезичне продавнице, аутоматски селектор земље и ХТМЛ предложак е-поште како би заменио текст оним који је Схопифи дефаулт.

Радна група

Радна група

Радна група, бутична веб дизајн и развојна компанија сарађује са компанијом Схопифи од 2012. године. Компанија наводи да је „брза, окретна, креативна, прагматична“, а е-трговина је само један од дигиталних сервиса које нуди.

Радна група сарађује са клијентима на премештању система е-трговине и продајних места у Схопифи: не пише да ли и они креирају Схопифи продавнице од почетка, мада су стручњаци за постављање.

Елкфок

Елкфок

Елкфок је агенција која има две специјалности – Схопифи и МаилЦхимп. Њихово искуство Схопифи постоји иу малопродајним и велепродајним областима, а компанија је веома искусна у дизајнирању тема по мери.

Своје услуге Схопифи допуњују фотографијама производа, а имају и апликацију која ће помоћи у интегрисаној поруци е-поште. Веб локација ЕлкФок-а помало је збуњујућа за употребу јер је сва навигација у подножју изван екрана, а неки од линкова иду само на страницу контаката.

Леафцуттер

Леафцуттер

Леафцуттер Цреативе Дигитал је креативни добављач решења за е-трговину и комуникацију. Схопифи је само једно од пет области експертизе у овој компанији, али уобичајена нит је дигитална стратегија заснована на резултатима.

Леафцуттер сарађује са платформом Схопифи од 2012. године и прецизира индустрије у које су укључени као непрофитне, фармацију и образовање. Они почињу са стратегијом, а затим ће вам изградити продавницу – од основне до потпуно прилагођене, интегрисане продавнице.

Маркетиншки гуруи

Учитајте медијум

Учитајте медијум

Медији за поновно учитавање стручњаци су Схопифи од октобра 2016. године, а њихов фокус је на испоруци дигиталних маркетиншких кампања за ваше пословање на е-трговини. На њиховој веб локацији не пише да ли стварно граде Схопифи продавнице, али њихови дигитални сервиси који подржавају ваше интернет пословање укључују СЕО, оглашавање са плати по клику, стратегију друштвених медија, оптимизацију стопе конверзије и маркетинг путем е-поште..

30 хектара

30 хектара

30 хектара нуди цео спектар Схопифи услуга – подешавање, дизајн, развој и маркетинг – плус доказану стручност у стратегији и извршењу дигиталног маркетинга. Њихова правила (то јест њихова пословна филозофија) су на њиховој веб страници унапред, тако да можете видети шта они представљају.

30 Ацрес има много детаљних студија случаја е-трговине на својој веб локацији, на страници Схопифи.
Компанија има искуство у развоју прилагођених тема као и прилагођених апликација за своје клијенте.

Десигн Цхампс

Фабрика наде

Фабрика наде

Не можемо вам много рећи о Тхе Хопе Фацтори и Схопифи јер на њиховој веб локацији нема пуно информација. е-трговина је само један од пет дигиталних услуга које нуде: дизајн и развој и оптимизација претворбе су међу осталим.

Постоји продавница у којој можете купити Схопифи пакет за тренирање сваког сата и Схопифи пакет за подешавање продавнице, оба за одређени износ у долару, али нема података о томе шта добијате.

Пређа Дигитал

Пређа Дигитал

Пређа Дигитал је Схопифи Екперт од јуна 2015. године и нуди пет дигиталних услуга од којих је једна е-трговина. Компанија је квалификована као дизајнер и постава Схопифи Екперт, али њихова веб локација не даје никакве детаље о њиховим вештинама, осим што кажу да интернетске продавнице које стварају могу продати лед Ескимосу.

Иарн Дигитал има неке клијенте који тешко погађају, попут Лулулемона и Сони Мусиц-а, који су користили своје дизајнерске услуге.

Седамдесетчетврти дизајн

Седамдесетчетврти дизајн

Седамдесетчетврти дизајн специјализован је за прилагођена дигитална искуства и развој бренда
који ће ваше пословање пребацити на нови ниво. Ова агенција има пет година искуства у понуди дизајна, развоја и подешавања Схопифи услуга, као и фотографије ваших производа.

Они ће радити с вама на идентитету вашег бренда и осигураће да се то одрази на ваш прилагођени дизајн теме. На њиховој веб страници нема корисних примера њиховог рада – само снимке заслона.

Студио са белом заставом

Студио са белом заставом

Бела застава вам предаје сву своју вештину, знање и стручност. А ту је и слика оснивача ове компаније која идентификује све начине на које му делови тела и алати помажу у томе. Вхите Флаг је вишенамјенски студио, а е-трговина је само један од седам понуђених дигиталних услуга.

Морате проћи кроз све снимке екрана да бисте пронашли која су Схопифи решења за дизајн и подешавање и контактирати студио да бисте добили више информација.

Алл Ароунд Авесоме

Дисцо Лабс

Дисцо Лабс

Дисцо Лабс живи за Схопифи. Имали су велико искуство на Схопифи платформи – водили су своје продавнице на Схопифи-у, дизајнирали прилагођене теме и градили прилагођене апликације. Поред тога, Дисцо Лабс су објавили Схопифи књиге и курсеве, од којих је један у партнерству са Схопифи.

Сада је њихов фокус на помагању предузећима великих количина да пређу на Схопифи Плус. Не смета им њихова основна веб локација – ови момци знају шта раде.

Цреатеур

Цреатеур

Ако је њихов веб сајт водич, Цреатур има минималистичку филозофију „помагању људима да напредују у дигиталном добу“. Цреатур је независна дигитална агенција, а Схопифи Екпертс за дизајн, развој, подешавање и маркетинг.

На три њихове визуелно запањујуће веб странице нема много информација. Морате прегледати примере њиховог рада (али они објашњавају које су услуге обављали за сваког клијента), а затим их контактирати.

Бавите се трговином

Бавите се трговином

До Цоммерце су стручњаци за е-трговину који су се специјализирали за Схопифи. И раде све што су Схопифи и учинили од 2012. године. Компанија гради продавнице свих величина, прилагођавајући и теме и функционалности.

Имају искуства у интегрисању продавница Схопифи са апликацијама и софтвером треће стране и добро познају маркетинг и оглашавање, укључујући Гоогле Адвордс и Фацебоок оглашавање. Да бисте довршили пакет, До Цоммерце такође нуди сталну Схопифи подршку. Ово је компанија која се креће од почетка до циља, са одличним блогом.

Подешавање и подешавања

Схопифи СтартУп

Схопифи СтартУп

Схопифи Стартуп ради управо то, поставља вашу интернетску трговину и ради. Власник ове компаније управља девет својих Схопифи продавница, тако да је прошао кроз све проблеме који се могу појавити и може вам помоћи у свему, од ваших почетних мисли до идеја о профитабилности.

Схопифи Стартуп нуди три нивоа услуге: основни за до 20 производа; Боље за до 100 производа; и Цустом. Ова компанија може одговарати вашем буџету ако тек започињете с малом трговином.

Инсидер Медиа Гроуп

Инсидер Медиа Гроуп

Инсидер Медиа Гроуп је бутична агенција која нуди низ дигиталних услуга од којих је е-трговина. Група је Схопифи експерт од марта 2016. године и акредитована је за постављање и маркетинг.

Њихово подешавање је цео распон, од подешавања предлошка до прилагођеног дизајна или премештања постојеће продавнице. Маркетинг укључује СЕО и друштвене медије и ПР. Инсидер Медиа група ће вас такође обучити на Схопифи ако вам треба помоћ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map