Top 10 West Coast Shopify Webdesignere og -udviklere

AWA Award of Excellence


Selvom Shopify opretter et ry som en brugervenlig eCommerce-platform med en intuitiv grænseflade, kan du beslutte, at du har brug for hjælp til at designe og oprette din online butik, måske endda til at køre og vedligeholde den.

Du kan gå til din lokale webudvikler og bede om deres hjælp, men vi foreslår, at du henvender dig til en af Shopifys akkrediterede eksperter. Disse mennesker har vist, at de har en “omfattende og autoritativ viden om Shopify” ved at indsende eksempler på deres arbejde til virksomheden.

Shopify gennemgår butikkerne, som ansøgerne har opført, og tildeler titlen på Shopify-eksperter til dem, hvis arbejde opfylder deres standarder.

Fem spørgsmål, som man skal stille, når man interviewer Shopify-eksperter

Har eksperten arbejdet med lignende virksomheder i lignende brancher?
Hvis alle eksempler på casestudier af butikker i ekspertenes porteføljer er et blødt fokus og i pastelfarver, er de måske ikke det bedste valg for designeren af ​​din bygningsværktøjsbutik. Alternativt, hvis du sælger digitale produkter og tjenester, skal du ikke vælge nogen, der fokuserer på butikker med fysiske varer.

Har eksperten de færdigheder, du leder efter?
Shopify-eksperten har måske en kvalifikation af Design, men har de oprettet en butik fra bunden eller kun tilpasset eksisterende skabeloner? Er der nogen, der har en fotograferingsakkreditering, specialiseret i bestemte produkter?

Hvad siger eksperternes tidligere kunder om deres kundeoplevelse?
Læs anmeldelser fra tidligere klienter på Shopify-webstedet. Fokuser på anmeldelser for arbejde, der ligner det, du leder efter. Det er ikke særlig nyttigt at vide, at eksperten er ideel til små projekter, hvis du vil have hende til at bygge en stor butik i flere lande.

Spørg eksperten, hvordan de interagerer med deres klienter
Og se derefter, hvordan de behandler dig, når du taler med dem. Selv hvis din indledende samtale med eksperten er via e-mail, skal du benytte lejligheden til at tale med dem telefonisk eller personligt. Meget af succesen med at oprette din online butik vil være i dit forhold til din udvikler.

Vil eksperten uddanne dig til at bruge Shopify?
Når din online butik er klar, er det op til dig at holde den kørende og ajour, medmindre du ansætter nogen til at vedligeholde den for dig. Spørg din potentielle ekspert, hvis de vil uddanne dig, hvordan du gør dette, og vil de være på vagt, hvis du har spørgsmål til problemer, du ikke kan løse?

Her er vores udvalg af Shopify-udviklere på Nordamerikas vestkyst.

Brændstof fremstillet – Colbert, Washington

Brændstof fremstillet

Fuel Made’s eneste fokus er Shopify. De specialiserer sig i premium Shopify design og udvikling og tilbyder fuldt tilpasset design og udvikling. Alternativt leverer de bare design eller bare udviklingstjenester, hvis du allerede har fået en del af processen dækket.

Hvis du kun leder efter lidt hjælp, kan du bruge deres tjenester efter time. Fuel Made’s portefølje af arbejde inkluderer detaljerede skærmbilleder af, hvordan de byggede butikkerne og hjalp deres klienter med at organisere deres produkter.

Satel-annonce – Vancouver, BC

Satel-annonce

Satel Creative er en one-stop-shop til alt e-handel. De dækker det komplette udvalg af Shopify-tjenester – design, udvikling, opsætning og markedsføring plus fotografering af dine produkter. Diagrammerne over deres proces er lette at følge og forklare nøjagtigt, hvad de gør for dig, og hvad du kan forvente.

Dette firma har også erfaring med salg og lagerstyring. Shopify er en af ​​to e-handelsplatforme, de bruger.

SeedCMS – Irvine, Californien

SeedCMS

SeedCMS har brugt Shopify siden 2012 og tilbyder det fulde udvalg af Shopify-tjenester. Denne virksomhed er specialiseret i tilpassede tjenester, herunder temaer og udvikling af apps til dine unikke behov.

Der er ingen reel forklaring på SeedCMS ‘websted om, hvad de gør, men de meget mange skærmbilleder af deres arbejde er visuelt avanceret og er mærket med hvilke tjenester firmaet leverede til denne klient.

WLCR – Portland, OR

WLCR

WLCR (Weinland Creative) er et webudviklingsfirma med fuld service, der tilbyder forskellige tjenester, herunder informationsarkitektur, billedretouchering og skærmprint. De har bygget på Shopify-platformen siden 2012.

Udtalelser om dem på Shopify-webstedet er meget positive. WLCRs eCommerce-tjeneste er dog ikke fremhævet på deres eget websted, så du bliver nødt til at kontakte dem for enhver information.

Monumental Design Co. – Portland, OR

Monumental Design Co.

Monumental Design Co. kalder sig selv et samarbejdsbureau eller “min helt.” De ser ud til at være ret selektive i de klienter, de tager på – men på en god måde, hvor de ønsker, at alle skal have succes. Shopify akkredits monumentalt design til design, udvikling og opsætning.

Deres eget websted siger bare, at de gør Shopify eCommerce (blandt andet webstuffer). Det er det; det er et websted på én side. Derefter skal du udfylde en formular for at kontakte dem for at få yderligere oplysninger.

ShopPad – Oakland, Californien

ShopPad

ShopPad har været en design og udvikling Shopify Expert siden 2012 og har samarbejdet med tusinder af online butikker. ShopPad arbejder udelukkende med Shopify og har en specialitet inden for mobil e-handel.

Den tekniske ekspertise inden for dette firma er imponerende, da over 50.000 eCommerce-butikker bruger de Shopify-apps, de har udviklet. Casestudierne specificerer nøjagtigt, hvad e-handelsspørgsmål blev behandlet. Se ShopPad’s blog for en masse nyttige e-handelsindsigt og tip.

Fabrik – Los Angeles, Californien

Fabrik

Manufactur er et rodent, kreativt bureau, der tilbyder webudvikling, branding, design, medier og marketing. De er opført på Shopify-webstedet som eksperter inden for design, udvikling og marketing, men det er intet andet sted at eksplicit findes på Manufactur’s eget websted.

Se i casestudierne under digital marketing eller web-tags for at se, hvor de oprettede butikker. Producentens klientliste er meget imponerende og inkluderer Capitol Records, Walt Disney Parks and Resorts og 20th Century Fox.

2 venner design – Sedona, AZ

2 venner design

2 Friends Design er et designfirma, og udvikling af Shopify-websteder er blot en af ​​deres arenaer sammen med T-shirts og logoer. Webstedet 2 Friends Design er mere en salgsgrad for Shopify-platformen end en forklaring på Shopify-designtjenesterne, som 2 Friends kan tilbyde.

Virksomheden har et Pinterest-kort over alle de 160+ websteder, det har udviklet. Vi foreslår, at du kigger der for at se deres designfærdigheder.

Aeolidia – Seattle, WA

Aeolidia

Aeolidia fokuserer på detailhandlere, der er ved at “vippe fra” en lille DIY-bekymring over til en mere stabil og voksende forretning. De tilbyder et komplet sortiment af eCommerce-tjenester fra design af brandidentitet gennem online butiksopbygning ved hjælp af Shopify til marketingrådgivning og social media management.

Aeolidias casestudier er hovedsageligt bløde farver og disige fokuswebsteder, som kan afspejle deres designfølsomhed. Deres blog er fuld af meget nyttige oplysninger.

Mat Mullen Design – San Francisco, Californien

Mat Mullen Design

Mat Mullen er en akkrediteret Shopify-ekspert til design, opsætning og marketing. Han har arbejdet på over 100 onlinebutikker siden 2008 år. Mat har erfaring med at samarbejde med små virksomheder om at etablere deres første eCommerce-butik. Hans portefølje viser en række forskellige typer online-butikker, og attesterne på Shopify-webstedet fra kunder er meget positive.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map