Топ 10 Вест Цоаст краси веб дизајнере и програмере

АВА Авард оф Екцелленце


Иако Схопифи успоставља репутацију платформе за е-трговину која се једноставно користи са интуитивним интерфејсом, можда ћете одлучити да вам је потребна помоћ у дизајнирању и подешавању ваше интернетске продавнице, можда чак и при покретању и одржавању исте.

Можете отићи код локалног развојног програмера и затражити помоћ, али ми предлажемо да се обратите једном од њих Схопифи акредитовани стручњаци. Ови људи су показали да имају „свеобухватно и ауторитативно знање о Схопифију“, подносећи примере свог рада компанији.

Схопифи прегледава продавнице које су подносиоци пријава изградили и додељује звање Схопифи стручњака онима чији рад задовољава њихове стандарде.

Пет питања која треба поставити током интервјуа Схопифи Екпертс

Да ли је експерт радио са сличним компанијама у сличним индустријама?
Ако су све примере студија случаја у портфељима стручњака мекан фокус и у пастелним бојама, можда они нису најбољи избор за дизајнера продавнице вашег грађевинског алата. Алтернативно, ако продајете дигиталне производе и услуге, не бирајте некога ко се фокусира на продавнице са физичком робом.

Да ли стручњак има вештине које тражите?
Схопифи Екперт можда има квалификацију за дизајн, али јесу ли направили продавницу од нуле или су само прилагодили постојеће шаблоне? Да ли се неко с акредитацијом за фотографије специјализира за неки одређени производ?

Шта кажу прошли клијенти стручњака о свом искуству са клијентима?
Прочитајте рецензије недавних прошлих клијената на Схопифи веб локацији. Усредсредите се на критике за рад који је сличан ономе што тражите. Није корисно знати да је стручњак идеалан за мале пројекте ако желите да она изгради велику продавницу и више држава.

Питајте стручњака како комуницирају са својим клијентима
А онда посматрајте како се понашају према вама када разговарате са њима. Чак и ако је ваш почетни разговор са стручњаком е-поштом, искористите прилику да разговарате са њима телефоном или лично. Велики део успеха у постављању ваше Интернет продавнице биће у односима са вашим програмером.

Да ли ће вас стручњак обучити да користите Схопифи?
Једном када се ваша мрежна продавница постави, на вама је да је стално радите и ажурирате, осим ако не ангажујете некога да је одржава за вас. Питајте свог потенцијалног стручњака да ли ће вас обучити како да то урадите и да ли ће бити на позиву ако имате питања због проблема које не можете да решите?

Ево нашег избора Схопифи програмера на западној обали Северне Америке.

Фуел Маде – Цолберт, Васхингтон

Фуел Маде

Једини фокус компаније Фуел Маде је Схопифи. Специјализовани су за врхунски дизајн и развој Схопифи и нуде потпуно прилагођени дизајн и развој. Алтернативно, они пружају само дизајн или само развојне услуге ако већ имате део процеса.

Ако тражите само мало помоћи, можете их користити према сату. Фуел Маде портфељ рада садржи детаљне снимке заслона како су градили продавнице и помагали својим клијентима да организују своје производе.

Сател Цреативе – Ванцоувер, БЦ

Сател Цреативе

Сател Цреативе је свеобухватна трговина за све е-трговине. Обухватају комплетан спектар Схопифи услуга – дизајн, развој, подешавање и маркетинг, као и фотографије за ваше производе. Дијаграми њиховог процеса су лако пратити и објаснити шта тачно раде за вас и шта можете да очекујете.

Ова компанија такође има искуства у продаји и управљању залихама. Схопифи је једна од две платформе е-трговине коју користе.

СеедЦМС – Ирвине, Калифорнија

СеедЦМС

СеедЦМС користе Схопифи од 2012. године, а нуде целокупну понуду Схопифи услуга. Ова компанија је специјализована за прилагођене услуге укључујући теме и развој апликација за ваше јединствене потребе.

На веб локацији СеедЦМС-а нема стварног објашњења шта они раде, али веома много екрана њиховог рада су визуелно врхунски и обележени су услугама које је компанија пружила том клијенту.

ВЛЦР – Портланд, ОР

ВЛЦР

ВЛЦР (Веинланд Цреативе) је фирма за развој веб услуга која нуди различите услуге, укључујући архитектуру информација, ретуширање слика и сито штампу. Граде на платформи Схопифи од 2012.

Изјаве о њима на Схопифи сајту врло су позитивне. Међутим, ВЛЦР-ова услуга е-трговине није истакнута на њиховој сопственој веб локацији, тако да ћете за било какве информације морати да их контактирате..

Монументал Десигн Цо. – Портланд, ОР

Монументал Десигн Цо.

Монументал Десигн Цо. себе називају агенцијом за колаборацију или “мој херој”. Чини се да су прилично селективни у клијентима које узимају – али на добар начин, желећи да сви буду успешни. Схопифи акредитира монументални дизајн за дизајн, развој и подешавање.

Њихова сопствена веб локација само говори да раде Схопифи еЦоммерце (између осталог и веб ствари). То је то; то је веб страница на једној страници. Тада морате испунити образац да бисте их контактирали како бисте добили додатне информације.

СхопПад – Оакланд, Калифорнија

СхопПад

СхопПад је дизајнер и развој Схопифи Екперт од 2012. године и сарађивао је са хиљадама интернетских продавница. СхопПад ради искључиво са Схопифи-ом и има специјалност у мобилној е-трговини.

Техничка експертиза у овој компанији је импресивна јер преко 50 000 продавница е-трговине користи Схопифи апликације које су развили. Студије случаја детаљно описују која су питања е-трговине била ријешена. Погледајте на блогу СхопПад мноштво корисних увида и савета о е-трговини.

Мануфацтур – Лос Анђелес, Калифорнија

Мануфацтур

Мануфацтур је модерна, креативна агенција која нуди веб развој, брендирање, дизајн, медије и маркетинг. На веб локацији Схопифи наведени су као стручњаци за дизајн, развој и маркетинг, али то се нигде не може експлицитно наћи на сопственој веб локацији Мануфацтур..

Погледајте у студијама случаја под дигиталним маркетингом или веб ознакама да бисте видели где су створили продавнице. Листа клијената произвођача је врло импресивна и укључује Цапитол Рецордс, паркове и одмаралишта Валт Диснеи и 20-тог века Фокса.

2 Фриендс Десигн – Седона, АЗ

2 Фриендс Десигн

2 Фриендс Десигн је дизајнерска компанија, а развој Схопифи сајтова је само једна од њихових арена, заједно са мајицама и логотипом. Веб локација 2 Фриендс Десигн представља више продајно место за Схопифи платформу него објашњење Схопифи дизајнерских услуга које 2 Фриендс могу да пруже.

Компанија има Пинтерест плочу од свих 160+ веб локација које је развила. Предлажемо да потражите тамо да бисте видели њихове дизајнерске вештине.

Аеолидиа – Сијетл, ВА

Аеолидиа

Аеолидиа се фокусира на трговце на мало који су у тренутку „преласка из“ мале, „уради сам“ бриге о стабилнијем и растућем послу. Они нуде читав спектар услуга е-трговине од дизајна идентитета бренда до изградње мрежне трговине помоћу Схопифи-а до маркетиншког савјетовања и управљања друштвеним медијима..

Студије случаја компаније Аеолидиа углавном су веб локације са меким бојама и магловитим фокусом, што може одразити на њихов дизајн. Њихов блог је пун врло корисних информација.

Мат Муллен Дизајн – Сан Франциско, Калифорнија

Мат Муллен Дизајн

Мат Муллен је акредитовани Схопифи експерт за дизајн, подешавање и маркетинг. Он је радио у преко 100 интернет продавница од 2008. године. Мат има искуства у раду са малим предузећима при постављању своје прве продавнице за е-трговину. Његов портфељ приказује разне врсте мрежних продавница, а сведочења корисника на Схопифи сајту врло су позитивна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map