De bästa kanadensiska Shopify-webbutvecklingsföretagen

AWA Award of Excellence


I världen av e-handel, Shopify är den tydliga ledaren. Det fortsätter att sätta standarderna för design och användbarhet. Faktum är att Shopify driver cirka 300 000 onlinebutiker som har tjänat över 17 miljarder dollar bara 2015.

En stor del av framgången beror på programvarans kombination av användarvänlighet och funktionalitet. Även nybörjare kan bygga en imponerande butik som är full av funktioner.

Men med ett så kapabelt och expansivt program kan användare lämna undrar om det drar full nytta av Shopify. Utan tidigare erfarenhet kan det vara svårt att utnyttja försäljningen på ett så effektivt sätt som möjligt. Om du inte är en expert, kan du ifrågasätta om det finns mer du kan göra för att integrera tillgängliga appar och verktyg.

Istället för att undra kan du lita på erfarenhet och expertis hos professionella webbutvecklingsföretag. Några av branschens ledande företag är specialiserade på att göra det bästa av Shopify.

Kanadensiska Shopify bästa webbdesigners och utvecklare

Tricket är att välja det bästa företaget för att ge rätt balans mellan expertis och kostnader. För att begränsa dina val, se till att börja med att ställa dig själv några enkla frågor:

Vad är din budget?

För de flesta företag är kostnader den första och viktigaste avgörande faktorn att beakta. Även om det finns gott om gratisalternativ på webben, kommer de med begränsningar. Fel programvara kan i slutändan bedöva tillväxten av verksamheten.

Sammanfattning: Om du ser allvar med att tjäna pengar, måste du investera lite pengar i ditt företag. Att lägga in pengar i programvara, värdavgifter och andra driftskostnader kommer att betala sig i slutändan och effektivisera de dagliga uppgifterna under tiden.

Ta lite tid att tänka på hur mycket du har råd att betala för grundläggande installationskostnader. Tänk på att det finns ett proportionellt förhållande mellan driftskostnader och intäkter.

Vad är din tidslinje för lansering?

Det vackra med vissa e-handelsplattformar är att du kan starta en webbplats på bara några timmar. För mer komplicerade webbplatser med dussintals produkter, bilder och beskrivningar, kan du behöva mer tid för att förbereda webbplatsen och ditt lager innan du är redo att gå live. Du kommer att behöva en plattform som kan vara skalbar enligt dina behov.

Hur viktig är designflexibiliteten?

Under den inledande butiksinstallationsprocessen kommer du förmodligen att hålla fast vid utformningen av butiksramen. Medan de flesta plattformar kommer att erbjuda imponerande flexibilitet när det gäller design, är de kanske inte lika elastiska när det gäller att hantera ditt lager och försäljning.

Du kan vara säker på att Shopify eCommerce Software kan hantera praktiskt taget allt du kastar på det. Den verkliga utmaningen är att veta om du har installerat butiken för att vara så flexibel som den kan vara och som du behöver för att vara. Det är här som några expertråd kan vara väl värda priset.

Integrerar din plattform väl med andra program?

Du vill att svaret på den här frågan ska vara ett rungande ja. Din onlinebutikbyggare måste smidigt integrera med sociala medier, en mängd olika betalningsportar, Amazon och andra program. Dessa tillägg kommer att utöka din webbplats funktionalitet.

När du har tagit dig tid att utforska några viktiga frågor och räkna ut en budget kan du börja veta experter på webbdesign och utveckling i Kanada. Fortsätt läsa för en lista över högst rankade utvecklare som borde vara högst upp på din lista.

De tunga hittarna som kan göra allt

DJÄRV

Diff logo

BOLD ansvarar för att skapa några av de populäraste apparna som finns tillgängliga på Shopify. De erbjuder också anpassade tjänster för små nystartade företag eller stora företag. Ursprungligen föddes företaget av nödvändighet. Grundarna blev förvånade över bristen på appar som är utformade för att öka försäljningen. Istället för att vänta på att den rätta appen skulle träffa marknaden beslutade de att skapa sin egen.

Sedan BOLD släppte sin första app 2012 har de vunnit många branschpriser. Med över 90 anställda baserade i Winnipeg Kanada, framträder de som ett fullserviceföretag. Ring dem om du behöver ett företag som kan göra allt.

Pixel Union

Pixel Union Logo

Pixel Union har sitt huvudkontor i Victoria, British Columbia, Kanada och har funnits sedan 2009. Deras portfölj har en lista med imponerande kunder, inklusive: Tesla Motors, Taco Bell och LA Lakers. Använd ett befintligt tema eller partner med dem för att bygga en anpassad webbplats.

Pixel Union team av experter erbjuder support genom varje utvecklingssteg. Använd deras färdigheter för att utnyttja kraften i Shopify och skapa vackra och funktionella webbplatser. Var noga med att komma in på deras webbplats och titta på deras omfattande portfölj av eleganta och moderna webbplatser.

Diff

Diff logo

De flesta webbutvecklingsföretag grundas av programvaruingenjörer och programmerare. Diff startades dock av en återförsäljare. Detta ger det Montrealbaserade företaget ett annat perspektiv på e-handel.

Sedan företaget öppnades 2011 har företaget byggt upp ett team av mycket skickliga ingenjörer. De representerar ett av de “mest tekniskt sofistikerade lagen.” DIFF-design kombinerar en attraktiv butik med en användarvänlig backend. Njut av hanteringsfunktioner som hjälper till att göra ditt liv enklare.

Marknadsföring Gurus

Endast tillväxt

Endast tillväxtlogotyp

Detta Waterloo, Kanada-baserade företag har ett mål i åtanke: tillväxt. De börjar med att hjälpa dig skapa ett tydligt varumärke. Därifrån handlar det om att växa ditt företag och uppnå mätbara resultat. Medan de erbjuder ett brett utbud av tjänster, är de specialiserade på att öka konverteringsgraden.

Företaget hjälper dig att förvandla webbläsare till lojala kunder. Deras prispunkt kan vara oöverkomligt för mindre företag, men om du är snabb och mätbar kan tillväxt vara värt investeringen. Tänk på att de har en imponerande 327% avkastning på 127 olika märken.

Design Champs

Pekaren Kreativ

Pekaren Creative Logo

För vissa företag är visuella bilder särskilt viktiga. Om du behöver markera produkter och skapa en specifik upplevelse för dina besökare kan teamet på Pointer Creative hjälpa till. De är en grupp unga och höftformade designers och utvecklare med ett rykte för att skapa visuellt fantastiska Shopify-webbplatser.

Faktum är att Pointer Creative är # 1 Shopify-utvecklingsgruppen i Kanada. Deras design förstärker varumärket och börjar snabbt driva trafik till din webbplats. Lita på dem för enkel e-handelswebbplats eller mer komplex butik. De kan erbjuda stort stöd och kan generera imponerande webbplatser från grunden.

Lilla raket

Lilla raketlogotyp

Behöver du hjälp med att klargöra din kreativa riktning? Kämpar du för att utveckla en affärsstrategi? Redo att starta din webbplats? Little Rocket i Ontario, Kanada, kan tillhandahålla anpassade lösningar och ett stödsystem.

Först och främst är deras fokus på att använda deras designfärdigheter och erfarenhet för att fånga din varumärkesvision. Därefter skapar de en attraktiv webbplats för att dela dina produkter och tjänster med världen. Då kommer de att arbeta för att designa en backend som talar till ditt företag och dina behov. Resultatet är en vacker anpassad webbplats.

All-Around Awesome

Port80 webbdesign

Port80 Web Design Logo

När du funderar på att skapa och bygga din eCommerce-butik kan användarupplevelsen inte underskattas. Din webbplats måste vara intuitiv och lätt att navigera. Även den minsta barriären för surfning och inköp kan resultera i en förlorad försäljning och hindra tillväxten av ditt företag.

Experterna på Port80 i Vancouver har hittat den perfekta balansen mellan form och funktion. Dina kunder kommer att få en riktigt trevlig upplevelse som gör att de kommer tillbaka för mer. Deras skalbara lösningar sträcker sig från enkla fixar till fullskaliga lanseringar för internationella företag.

SOVI Creative

OVI Creative Logo

På SOVI-designen i Toronto, Kanada, lär de dig känna innan de producerar lösningar som är specifikt utformade för att tillgodose dina unika behov. De har höga standarder när det gäller design.

Du kan vara säker på att din webbplats kommer att se bra ut på alla enheter. Köpare kommer att njuta av framsidan av din webbplats och du kommer att vara tacksam för tanken och upplevelsen som går ut på att utforma din backend.

Utvecklarna på SOVI kommer att göra dagliga uppgifter till en lek så att du effektivt kan driva ditt företag. Njut av mer tid att fokusera på dina bästa prioriteringar.

Senare än dig

Senare än du logotyp

Namnet säger mycket. Detta team av designers och utvecklare i Toronto, Kanada, gör det till deras jobb att tränga hårdare. De stannar uppe sent så att du kan vända dig till andra områden för att driva ditt företag. På bara några veckor kan du ta din e-handelswebbplats från koncept till verklighet.

Som Shopify-experter är de unikt kvalificerade för att hjälpa dig att utnyttja kraften i Shopify-programvaran. Deras vackra butiksfabriker kommer att generera försäljning. Oavsett vilken storleksföretag du vill starta eller återuppbygga kommer de att ge ditt projekt sin fulla uppmärksamhet och kreativa kraft.

Installation och justeringar

Carson

Carson-logotyp

Har du en liten uppgift som måste slutföras snabbt? Behöver du hjälp för att integrera ett nytt verktyg eller funktion? Varför inte överlämna dessa uppgifter till experterna och se till att det görs rätt? Carson, baserat i Montreal, Kanada, är det perfekta alternativet för att hantera webbplatsuppsättningar och uppgraderingsuppgifter.

Du kommer inte hålla fast vid att försöka navigera i Shopify när du bör fokusera på andra aspekter av ditt företag. De har superflexibla och prisvärda priser. Du kan få tillgång till Shopify-experter ibland utan att behöva betala för dyra månadsabonnemang. Carson erbjuder ett snabbt och prisvärt sätt att hantera din webbplats.

Shopify faktureras ofta som den mest mångsidiga och användarvänliga e-handelsplattformen på marknaden. Men denna utmärkelse kan också komma med en nackdel. Att ha så många alternativ när det gäller teman, funktioner och integrationer kan känna sig överväldigande. Det kan vara alltför lätt att fastna i alla val och förlora värdefull tid.

I slutändan kan du bli förvånad över att ta reda på hur enkelt och prisvärd det är att överlämna ditt projekt till en Shopify-expert på webbutvecklingen. Du kan låta din vision förvandlas till en vacker och funktionell webbplats utan att bryta din budget.

Det är alltid trevligt att kunna skära hörn och minska kostnaderna, men du måste också komma ihåg att din tid är värdefull. Som företagare ägnas din tid åt andra områden för att bygga ditt företag. Att vända sig till experterna kan hjälpa dig att börja sälja och tjäna snabbare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map