24 av de beste nettstedene for å laste ned gratis ebøker

Hvis du er en gammel skole-orm som har blitt digital, er det sannsynlig at du liker bekvemmeligheten av å ha bøkene dine med deg uansett hvor du går. Enten du leser på mobilenheten din eller bruker en eBook-leser, for eksempel Amazons Kindle, har det blitt enkelt å kjøpe bøkene du er interessert i å lese.


Ville det ikke være fint om du kunne laste ned boka gratis og ta den med deg? Vel, gjett hva? Det er forskjellige juridiske gratis ressurser på Internett der du kan få bøker uten å bruke en krone! Ikke bare er disse nettstedene 100 prosent gratis, men de tilbyr også et stort utvalg av bøker å velge mellom, uansett hvilken sjanger du foretrekker.

Så leter du etter din neste gode lesning? Eller har du allerede en bestemt bok eller forfatter i tankene? Uansett, spenn deg opp; vi har satt sammen en liste over de 25 beste nettstedene (i ingen spesiell rekkefølge) der du kan finne og laste ned et vell av e-bøker helt gratis.

1. Prosjekt Gutenberg

De fleste har allerede hørt om Prosjekt Gutenberg siden det sannsynligvis er et av de eldste digitale bibliotekene som er tilgjengelige. Frivillige driver nettstedet, og det har mer enn 50 000 gratis ebøker for nedlasting. Disse er tilgjengelige i mange formater, fra epub til Kindle-vennlig til vanlig tekst. Den har også et utvalg lydbøker som passer for alle slags lesere, alt fra de som frivillige leser høyt til de en datamaskin leser..

Nettstedet kan imidlertid forvirre litt fordi e-bøker hekker bak flere navigasjonslag. Men likevel er det kanskje en av de mest omfattende gratis ressursene for e-bøker på nettet.

2. Åpne biblioteket

Åpent bibliotek har et stort utvalg av e-bøker å velge mellom, med mer enn 3 millioner gratis e-bøker tilgjengelig for nedlasting. Du kan lage dine egne lister over e-bøker, som andre også kan se på, og enkelt finne e-bøker om det aktuelle temaet ditt med det praktiske emne søkeverktøyet. Nettstedet lar deg lese e-bøker online i nettleseren din, eller du kan laste dem ned og lese dem på hvilken som helst enhet.

Siden det digitale biblioteket er et åpent online prosjekt, lar brukerne bidra med å legge til e-bøker. Du kan også søke etter e-bøker etter emne, tittel og forfatter i søkefeltet. Den mest interessante funksjonen på dette nettstedet er imidlertid at det hjelper deg å finne e-bøkene du ønsker i et offentlig bibliotek, slik at du enkelt kan få en trykt kopi.

3. Baen Free Library

Baen Free Library er et nettsted som primært fokuserer på fantasy og science fiction-skriving. EBok-butikken er kjent av mange for sine rimelige priser og forbrukervennlige funksjoner, for eksempel er det ingen DRM. Brukere kan kopiere e-bøker til andre enheter uten begrensninger. Det amerikanske forlaget har et stort utvalg av kjente forfattere, inkludert Michael A. Stackpole, Lois McMaster og John Scalzi, blant andre. Imidlertid er det verkene til mindre kjente forfattere som du for det meste finner tilgjengelig for nedlasting på dette nettstedets gratis seksjon.

En interessant ting med nettstedet er at alt i katalogen går gjennom profesjonell redigering før det blir tilgjengelig på nettstedet. Så uansett hvilken eBok du velger, kan du være sikker på at skrivingen er av høyest mulig kvalitet. Hvis militær science fiction er din sjanger, er Baen Free Library dessuten et nettsted du absolutt ikke bør gå glipp av!

4. Gratis e-bøker

De treffende navngitt Gratis e-bøker er et annet flott nettsted der du kan laste ned e-bøker gratis. Faktisk kan du til og med registrere deg for å få gratis e-bøker for livet! Enten du liker drama, romantikk, fiksjon, sci-fi eller mysterium, er du sikker på å finne noe interessant her; nettstedets bibliotek inneholder tusenvis av e-bøker av forskjellige sjangre.

For å gjøre ting enklere for deg, viser nettstedet de 10 beste e-bøkene i hver kategori. Ikke bare dette, men du kan også gå gjennom rangeringer og anmeldelser for hver eBok. Alt dette vil hjelpe deg å få et attraktivt perspektiv på hva andre brukere leser. Eller du kan bare plukke en opp og se selv. En reise til det ukjente er alltid spennende!

5. Google Bøker

Google Bøker er nyttig for å bla gjennom digitale magasiner og bøker, men visste du at tjenesten også lar deg laste ned e-bøker? Selv om det er millioner av titler som er tilgjengelige for kjøp, kan du også bla gjennom og laste ned alt fra moderne til klassiske e-bøker fra nettstedets gratis bøker seksjon.

Forhåndsvisningsfunksjonen til nettstedet er spesielt interessant fordi den gir deg en sniktitt inn i de nyeste e-bøkene på markedet. Og dette kan vise seg nyttig når du oppdager ditt neste gode funn fra butikkene. Enten du vil at bøker skal kjøpe eller laste ned gratis, er Google Bøker et flott sted for alle slags lesere.

6. 2020ok

2020ok er et flott sted å finne e-bøker, men webdesignen er en enorm ulempe. Det er uoversiktlig, så det kan noen ganger ta mye tid å finne den e-boken du er interessert i å lese. Nettstedet har e-bøker om en rekke emner, som historie, jus, medisin, virksomhet og investeringer, samt kunst og fotografi..

Du kan også finne mange datamaskiner og Internett-bøker. Og hvis du trodde det er alt, er det tusenvis av e-bøker om religion og spiritualitet. Så leter du etter en bestemt eBok? Gå over til dette nettstedet; det dekker nesten alle fag.

7. Feedbooks

Feedbooks er et attraktivt nettsted som fungerer like bra på mobile enheter som de større. Dette gjør det enkelt å bruke hvis du leser på nettbrettet eller smarttelefonen og sparer deg for problemer med å laste ned e-bøker på PC-en. Nettstedet har en rekke e-bøker som er tilgjengelige for salg, og tilbyr også to gratis seksjoner.

Avdeling for public domain har tusenvis av gratis e-bøker for nedlasting. Og i den opprinnelige bøker-delen, vil du finne gratis e-bøker som stort sett er selvutgitt, slik at du kan oppdage nye forfattere og mesterverkene deres. Samlingen på dette nettstedet er organisert, noe som er et stort pluss!

8. ManyBooks

Mange bøker er piggy-backed til Project Gutenberg og tilbyr mange av de samme titlene. Oppsettet er riktignok penere, og søkefunksjonen er relativt enklere å bruke. Det som er mer interessant er, i motsetning til andre gratis eBook-nettsteder, kan brukere laste ned e-bøker i ønsket format. Disse inkluderer alternativer som PDF, eReader, HTML og mer. Nettstedet er også aktivt på Facebook, der det regelmessig oppdaterer nyheter om de siste e-bøkene.

9. FreeBookSpot

Nok et gratis eBok-nettsted, FreeBookSpot, som spenner over 90 kategorier, har tusenvis av e-bøker for nedlasting. Nettstedet fungerer mer som en database; den vil koble deg til gratis e-bøker som tilbys på andre nettsteder. Du kan finne ebøker relatert til programmering, vitenskap, skjønnlitteratur, kunst, sjakk og biologi, blant forskjellige andre emner. Det er lydbøker hvis du foretrekker å høre på å lese. Å finne en bestemt eBok er også enkelt, takket være nettstedets avanserte søkefunksjon.

10. FåFreeEbooks

GetFreeEbooks har mer enn 100 kategorier å velge mellom, og sikrer at det er noe for enhver leser. Fra klassisk litteratur til ingeniørarbeid til til og med bøker om utenomjordiske områder, har nettstedet alt dekket. Forfattere kan også sende inn egne verk på dette nettstedet, og leserne kan laste dem ned gratis. Nettstedet er godt designet, så det er enkelt å bruke. For ikke å nevne, med en aktiv tilstedeværelse på sosiale medier, kan du følge dem på deres Facebook-side for å få de siste oppdateringene.

11. E-bøker katalog

E-bøker katalog er et gratis eBok-nettsted som tilbyr en stadig voksende liste over nedlastbare forelesningsnotater, e-bøker og dokumenter. For øyeblikket har nettstedet mer enn 9 400 e-bøker å velge mellom, og spenner over 666 kategorier. De 20 øverste seksjonene viser de mest populære (og viste) e-bøkene blant det store fellesskapet av lesere, mens du i den nye delen kommer over de siste tilleggene til katalogen. Forfattere kan også sende inn og markedsføre sine egne e-bøker.

12. Hundre nuller

Hvis du er en Kindle-bruker, Hundre nuller bør appellere til deg. Nettstedet har en samling av Kindle-bestselgere som gratis kan lastes ned. De gratis e-bøkene som tilbys her dekker en rekke kategorier, fra kunst til skjønnlitteratur til psykologi og mange andre emner. For å laste ned og lese disse e-bøkene på nettbrettet, smarttelefonen eller datamaskinen din, må du imidlertid bruke Kindle-leser-appen. Ikke bekymre deg, og appen er gratis.

13. FreeComputerBooks

Som navnet tilsier, FreeComputerBooks tilbyr en enorm samling gratis e-bøker relatert til datamaskiner. Du kan også finne tekniske, matematiske og tekniske e-bøker, samt noen praktiske opplæringsprogrammer og forelesningsnotater. Selv om nettstedet er grunnleggende når det gjelder design, er emnene godt kategorisert, noe som gjør det lettere for brukerne å finne det de vil ha. Nettstedet inneholder 13 hovedkategorier og mer enn 200 underkategorier.

14. BookBoon

Leter du etter en bestemt forretningsbok eller pedagogisk lærebok? Så, ikke se lenger BookBoon! Nettstedet har mer enn 1000 gratis ebøker som kan lastes ned, og dekker en rekke emner. Mens lærebøkene er gratis, er det førsteklasses planer om å få tilgang til forretningsrelaterte e-bøker. Men du kan få en 30-dagers gratis prøveperiode der du får tilgang til de fleste av dem.

15. eBok-lobby

eBookLobby har en flott samling gratis e-bøker, alt fra utdanning, virksomhet, databehandling og kunst. Mens samlingen ikke er så stor som du forventer, utgjør nettstedet underskuddet av kvaliteten på e-bøker, som er tilgjengelige for nedlasting. Du kan finne alle kategoriene som er oppført på nettstedet, med de høyeste tallene scoret av datamaskiner og Internett-kategori. Nettstedet har også en liste over de 10 mest viste e-bøkene, som gir deg et bedre perspektiv på hva andre brukere leser.

16. eBook3000

Vel, det er et interessant navn, er det ikke? eBook3000 er enda et nettsted som tilbyr tusenvis av gratis e-bøker for nedlasting. Det finnes e-bøker fra en rekke kategorier, som sikrer at det er noe for enhver smak. Fra arkitektur til sport til spill, har nettstedet alt. Søkefunksjonene er prisverdig; de gir nøyaktige resultater som er relevante for nøkkelordene du skriver inn. For å gjøre ting enklere lister nettstedet tydelig frem de mest populære e-bøkene.

17. KnowFree

KnowFree er en nettportal som lar brukere utveksle videoer, rapporter, magasiner, oppslag og e-bøker for egenøvelse og pedagogiske formål. Disse materialene er gratis for fagpersoner som kvalifiserer. Det er e-bøker tilgjengelig for en rekke kategorier, for eksempel virksomhet, multimedia, ingeniørfag, utdanning, teknologi, nettutvikling og mer. Nettstedet oppdateres hver dag med hundrevis av gratis e-bøker, så trygg på at du kan finne det du leter etter!

18. Scribd

Verdens største digitale bibliotek, Scribd lar leserne oppdage nye e-bøker, tegneserier, lydbøker og mer. Nettstedet inneholder flere enn 1 million e-bøker! Mens du må betale et abonnementsgebyr for å få tilgang, kan du bruke den 14-dagers gratis prøveperioden til din fordel.

19. Internettarkiv

Et non-profit bibliotek, Internettarkiv er hjem til millioner av gratis programvare, musikk, videoer og filmer så vel som e-bøker. Du kan finne e-bøker i forskjellige formater og språk på dette nettstedet. Det er faktisk en av de beste kildene der ute for akademiske og historiske e-bøker.
Andre gratis eBok-nettsteder du bør prøve!

20. Bok-bot

Book-bot har mer enn 14 000 gratis e-bøker. Disse inkluderer noen av de mer kjente, samt verk av mindre kjente forfattere.

21. eBok Junkie

eBok Junkie tilbyr leserne en rekke gratis e-bøker, som spenner over en rekke kategorier, for nedlasting.

22. Planet eBook

Hjem til e-bøker relatert til klassisk litteratur, Planet eBok har mer enn 80 eviggrønne klassikere tilgjengelig for nedlasting.

23. Gratis boksenter

Gratis boksenter er et nettsted som tilbyr tusenvis av lenker for e-bøker relatert til datamaskiner, inkludert emner som programmering, nettverk og mer.

24. eBokatalogen

Leter du etter e-bøker av høy kvalitet? EBok-katalogen er stedet! Brukere kan få tilgang til tusenvis av e-bøker ved å bla gjennom forskjellige kategorier eller bruke søkefeltet.

Og med det, folk, kommer listen vår til ende. Vi håper denne listen har latt deg oppdage noen flotte nettsteder for å laste ned gratis e-bøker. Så er det noen andre nettsteder du bruker? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map