24 af de bedste websteder til download af gratis e-bøger

Hvis du er en gammel skole-bogorm, der er blevet digital, er det sandsynligt, at du nyder bekvemmeligheden ved at have dine bøger med dig, uanset hvor du går. Uanset om du læser på din mobile enhed eller bruger en e-bog-læser, f.eks. Amazons Kindle, er det blevet simpelt at købe de bøger, du er interesseret i at læse.


Dog ville det ikke være rart, hvis du kunne downloade bogen gratis og tage den med dig? Gæt hvad? Der er forskellige juridiske gratis ressourcer på Internettet, hvor du kan få bøger uden at bruge en krone! Ikke kun er disse sider 100 procent gratis, men de tilbyder også et stort udvalg af bøger at vælge imellem, uanset hvilken genre du foretrækker.

Så leder du efter din næste gode læse? Eller har du allerede en bestemt bog eller forfatter i tankerne? Uanset hvad, spænd op; vi har sammensat en liste over de 25 bedste websteder (i ingen særlig rækkefølge), hvor du kan finde og downloade et væld af e-bøger helt gratis.

1. Projekt Gutenberg

De fleste har allerede hørt om Projekt Gutenberg da det sandsynligvis er et af de ældste tilgængelige digitale biblioteker. Frivillige driver stedet, og det indeholder mere end 50.000 gratis e-bøger til download. Disse fås i adskillige formater, fra epub til Kindle-venlig til almindelig tekst. Den har også et udvalg af lydbøger, der tager højde for alle slags læsere, lige fra dem, som frivillige læser højt til dem, som en computer læser.

Webstedet kan dog forvirre lidt, fordi e-bøger hekker bag flere navigationslag. Men alligevel er det måske stadig en af ​​de mest omfattende gratis ressourcer til e-bøger online.

2. Åbn bibliotek

Åben bibliotek har et stort udvalg af e-bøger at vælge imellem, med mere end 3 millioner gratis e-bøger, der kan downloades. Du kan oprette dine egne lister over e-bøger, som andre mennesker også kan se, og let finde e-bøger om dit emne af interesse med det praktiske emne-søgningsværktøj. På dette sted kan du læse e-bøger online i din browser, eller du kan downloade dem og læse dem på enhver enhed.

Da det digitale bibliotek er et åbent online-projekt, giver det brugere mulighed for at bidrage ved at tilføje e-bøger. Du kan også søge efter e-bøger efter emne, titel og forfatter i søgefeltet. Den mest interessante funktion ved dette websted er imidlertid, at det hjælper dig med at finde de e-bøger, du ønsker, i et offentligt bibliotek, så du nemt kan få en trykt kopi.

3. Baen Free Library

Baen Gratis bibliotek er et websted, der primært fokuserer på fantasy og science fictionskrivning. Dens e-boghandel er af mange kendt for sine rimelige priser og forbrugervenlige funktioner, for eksempel er der ingen DRM. Brugere kan kopiere e-bøger til andre enheder uden nogen begrænsninger. Det amerikanske udgiver har et stort udvalg af berømte forfattere, herunder Michael A. Stackpole, Lois McMaster og John Scalzi, blandt andre. Det er dog værkerne fra mindre berømte forfattere, som du for det meste finder tilgængelige til download på dette websteds gratis sektion.

En interessant ting ved siden er, at alt i dets katalog passerer professionel redigering, før det bliver tilgængeligt på webstedet. Så uanset hvilken e-bog du vælger, kan du være sikker på, at skrivningen er af højest mulig kvalitet. Hvis militær science fiction endvidere er din genre, er Baen Free Library et sted, du bestemt ikke bør gå glip af!

4. Gratis e-bøger

Den passende navngivne Gratis e-bøger er et andet godt sted, hvor du kan downloade e-bøger gratis. Faktisk kan du endda tilmelde dig gratis e-bøger til livet! Uanset om du kan lide drama, romantik, fiktion, sci-fi eller mysterium, er du sikker på at finde noget interessant her; på webstedets bibliotek findes tusinder af e-bøger af forskellige genrer.

For at gøre tingene lettere for dig viser websitet de 10 bedste e-bøger i hver kategori. Ikke kun dette, men du kan også gennemgå ratings og anmeldelser for hver e-bog. Alt dette vil hjælpe dig med at få et attraktivt perspektiv på, hvad andre brugere læser. Eller du kan bare hente en og se selv. En rejse til det ukendte er altid spændende!

5. Google Bøger

Google Bøger er nyttigt til at søge gennem digitale magasiner og bøger, men vidste du, at tjenesten også giver dig mulighed for at downloade e-bøger? Mens der er millioner af titler, der kan købes, kan du også gennemse og downloade alt fra moderne til klassiske e-bøger fra webstedets gratis bøger sektion.

Eksempelvisningsfunktionen på webstedet er især interessant, fordi det giver dig en smugkig ind i de nyeste e-bøger på markedet. Og dette kan vise sig nyttigt at opdage dit næste gode fund fra dets butikker. Uanset om du vil have e-bøger til at købe eller downloade gratis, er Google Bøger et godt sted for alle slags læsere.

6. 2020ok

2020ok er et fantastisk sted at finde e-bøger, men webstedsdesignet er en enorm ulempe. Det er rodet, så det undertiden kan tage meget tid at finde den e-bog, som du er interesseret i at læse. Webstedet har dog e-bøger om en række emner, såsom historie, jura, medicin, forretning og investering samt kunst og fotografering.

Du kan også finde adskillige computerbøger og internetbøger. Og hvis du troede, det er alt, er der tusinder af e-bøger om religion og spiritualitet. Så leder du efter en bestemt e-bog? Gå over til dette sted; det dækker næsten ethvert emne.

7. Feedbøger

Feedbooks er et attraktivt sted, der fungerer lige så godt på mobile enheder som de større. Dette gør det nemt at bruge, hvis du læser på din tablet eller smartphone og sparer dig for besværet med at downloade e-bøger til din pc. Selvom webstedet har en række e-bøger, der kan sælges, tilbyder det også to gratis sektioner.

Afsnittet med public domain har tusinder af gratis e-bøger til download. Og i det originale bøgerafsnit finder du gratis e-bøger, der stort set er selvudgivet, så du kan finde nye forfattere og deres mesterværker. Samlingen på dette websted er organiseret, hvilket er et stort plus!

8. Mange bøger

Mange bøger er piggy-backed til Project Gutenberg og tilbyder mange af de samme titler. Layouten er dog pænere, og søgefunktionen er relativt lettere at bruge. Hvad der er mere interessant er, i modsætning til andre gratis e-bog-websteder, kan brugere downloade e-bøger i det ønskede format. Disse inkluderer indstillinger som PDF, eReader, HTML og mere. Webstedet er også aktivt på Facebook, hvor det regelmæssigt opdaterer nyheder om de nyeste e-bøger.

9. FreeBookSpot

Et andet gratis e-bogsside, FreeBookSpot, der spænder over 90 kategorier, har tusinder af e-bøger til download. Webstedet fungerer mere som en database; det vil linke dig til gratis e-bøger, der tilbydes på andre sider. Du kan finde e-bøger relateret til programmering, videnskab, fiktion, kunst, skak og biologi, blandt forskellige andre emner. Der er lydbøger, hvis du foretrækker at lytte til læsning. At finde en bestemt e-bog er også let, takket være stedets avancerede søgefunktion.

10. GetFreeEbooks

GetFreeEbooks har mere end 100 kategorier at vælge imellem, hvilket sikrer, at der er noget for enhver læser. Fra klassisk litteratur til ingeniørarbejde til endog bøger om udenjordiske områder har webstedet alt dækket. Forfattere kan også indsende deres egne værker på dette websted, og læsere kan downloade dem gratis. Webstedet er godt designet, så det er let at bruge. For ikke at nævne med en aktiv tilstedeværelse på sociale medier kan du følge dem på deres Facebook-side for at få de seneste opdateringer.

11. E-bøger bibliotek

E-bøger Directory er et gratis e-bogsside, der tilbyder en stadigt voksende liste over downloadede forelæsningsnotater, e-bøger og dokumenter. I øjeblikket har webstedet mere end 9.400 e-bøger at vælge imellem og spænder over 666 kategorier. Top 20-sektionen viser de mest populære (og viste) e-bøger blandt det store samfund af læsere, mens du i den nye sektion kommer over de nyeste tilføjelser til biblioteket. Forfattere kan også indsende og promovere deres egne e-bøger.

12. Hundred nul

Hvis du er en Kindle-bruger, Hundrede nulos bør appellere til dig. Webstedet har en samling af Kindle-bestsellere, der er gratis at downloade. De gratis e-bøger, der tilbydes her, dækker en række kategorier, fra kunst til fiktion til psykologi og mange andre emner. For at downloade og læse disse e-bøger på din tablet, smartphone eller computer skal du dog bruge Kindle reader app. Vær dog ikke bange, og appen er gratis.

13. FreeComputerBooks

Som navnet antyder, FreeComputerBooks tilbyder en enorm samling af gratis e-bøger relateret til computere. Du kan også finde tekniske, matematiske og tekniske e-bøger samt nogle praktiske tutorials og forelæsningsnotater. Selvom webstedet er grundlæggende med hensyn til design, er emnerne kategoriseret godt, hvilket gør det lettere for brugerne at finde, hvad de ønsker. Webstedet indeholder 13 hovedkategorier og mere end 200 underkategorier.

14. BookBoon

Leder du efter en bestemt forretningsbog eller en pædagogisk lærebog? Så skal du ikke se længere end bookboon! Webstedet har mere end 1.000 gratis e-bøger til rådighed for download, der dækker en række emner. Mens lærebøgerne er gratis, er der premium-planer om at få adgang til forretningsrelaterede e-bøger. Men du kan få en 30-dages gratis prøveperiode, hvor du kan få adgang til de fleste af dem.

15. eBookLobby

eBookLobby har en fantastisk samling af gratis e-bøger, lige fra uddannelse, forretning, computing og kunst. Mens samlingen ikke er så enorm, som du kunne forvente, udgør webstedet underskuddet på grund af kvaliteten af ​​e-bøger, der kan downloades. Du kan finde alle de kategorier, der er anført på webstedet, med de højeste antal scorede af computere og internetkategori. Webstedet indeholder også en liste over de 10 mest viste e-bøger, som giver dig et bedre perspektiv af, hvad andre brugere læser.

16. eBook3000

Det er et interessant navn, er det ikke? eBook3000 er endnu et websted, der tilbyder tusinder af gratis e-bøger til download. Der er e-bøger fra en række kategorier, som sikrer, at der er noget for enhver smag. Fra arkitektur til sport til spil har webstedet det hele. Søgefunktionerne er prisværdige; de giver nøjagtige resultater, der er relevante for de nøgleord, du indtaster. For at gøre det lettere lister webstedet tydeligt de mest populære e-bøger.

17. KnowFree

KnowFree er en webportal, der giver brugerne mulighed for at udveksle videoer, rapporter, magasiner, hvidbøger og e-bøger til egen praksis og uddannelsesmæssige formål. Disse materialer er gratis for fagfolk, der kvalificerer sig. Der er e-bøger til rådighed for en række kategorier, såsom forretning, multimedia, ingeniørarbejde, uddannelse, teknologi, webudvikling og mere. Webstedet opdateres dagligt med hundredvis af gratis e-bøger, så du kan være sikker på, at du kan finde, hvad du leder efter!

18. Scribd

Verdens største digitale bibliotek, Scribd giver læserne mulighed for at opdage nye e-bøger, tegneserier, lydbøger og mere. Webstedet indeholder mere end 1 million e-bøger! Mens du skal betale et abonnementsgebyr for at få adgang, kan du bruge den 14-dages gratis prøveperiode til din fordel.

19. Internetarkiv

Et non-profit bibliotek, Internetarkiv er hjemsted for millioner af gratis software, musik, videoer og film samt e-bøger. Du kan finde e-bøger i forskellige formater og sprog på dette websted. Faktisk er det en af ​​de bedste kilder derude til akademiske og historiske e-bøger.
Andre gratis e-bog-websteder, du skal prøve!

20. Bogbot

Book-bot har mere end 14.000 gratis e-bøger. Disse inkluderer nogle af de mere berømte, samt værker af mindre kendte forfattere.

21. e-bog Junkie

eBook Junkie tilbyder læsere et antal gratis e-bøger, der spænder over en række kategorier, til download.

22. Planet eBook

Hjem til e-bøger relateret til klassisk litteratur, Planet eBook har mere end 80 stedsegrønne klassikere tilgængelige til download.

23. Gratis bogcenter

Gratis bogcenter er et websted, der tilbyder tusinder af links til e-bøger relateret til computere, herunder emner som programmering, netværk og mere.

24. eBogskataloget

Leder du efter e-bøger af høj kvalitet? E-bogbogen er stedet! Brugere kan få adgang til tusinder af e-bøger ved at gennemse forskellige kategorier eller bruge søgefeltet.

Og med det, folk, kommer vores liste til en ende. Vi håber, at denne liste har lader dig opdage nogle gode websteder, der kan downloades gratis e-bøger. Så er der andre sider, du bruger? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me