15 bedste blogplatforme til at oprette din nye blog

På trods af de vedvarende råb om, at blogging dør langsomt ud i hænderne på nye kommunikationsmetoder som sociale medier, er der stadig masser af mennesker, der ønsker at starte deres egne blogs eller skifte til en bedre platform på Internettet.


Faktisk kunne der ikke være et bedre tidspunkt at blogge end nu! Ligesom god gammel e-mail, er blogging levende og godt. Dens status som en af ​​de mest populære onlineaktiviteter er ikke ændret, selvom fakta har fjernet synspunktet om, at bloggingens dage er nummereret. Så det er sikkert at sige, at blogging i en eller anden form ikke kommer nogen steder i lang tid fremover.

Hvilken blogplatform skal du dog bruge? Med mange tilgængelige tjenester i dag for at hjælpe dig med at starte og styre din egen blog, kan det være ret skræmmende at vælge den platform, der er perfekt til dig. Men rolig; vi har undersøgt og listet nedenfor (i ingen særlig rækkefølge) 15 af de bedste blogplatforme:

1. Spøgelse

Hvis du er minimalist, er Ghost din drøm. Med en uklar og ren grænseflade kan du bare springe ind og begynde at skrive på enhver enhed, du bruger. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at platformen ikke er magtfuld. Det har en hel markedsplads med spektakulære temaer til din blog og en række teamsamarbejdsværktøjer.

Den synkroniserede synkronfunktion på delt skærm er især interessant. Det eliminerer behovet for at springe frem og tilbage kontinuerligt i modsætning til mange andre platforme derude. Hvis du har din egen server, kan du være vært for din blog gratis. Hvis ikke, starter planerne fra $ 8 per måned og går op til $ 200 per måned.

2. MarketPress

Typepad
En af de tidligste blogplatforme på Internettet, Typepad har eksisteret i mere end et årti. Hvis du vil oprette en smuk blog uden hovedpine ved håndtering af kodning, hosting eller andre tekniske ting, er denne platform lige til dig. Men hvis du elsker programmering, kan du tilpasse CSS i henhold til dine smag.

Du kan nemt skrive indlæg på din mobile enhed, skrivebord og endda via e-mails! Desuden kan du også deltage i dets tilknyttede program eller køre annoncer for at tjene penge på din blog, hvilket er noget, som de fleste andre blogplatforme derude ikke tilbyder. Hvis du har brug for hjælp undervejs, har dets store kundesupportteam dig dækket. Planerne starter med en rimelig $ 8,95 pr. Måned.

3. WordPress

Det er ingen hemmelighed: WordPress er den mest populære blogplatform i verden i dag! WordPress alene driver omkring 25 procent af webstederne på Internettet. Mere end 48 procent af de mest populære sider bruger WordPress som deres Content Management System. Du må indrømme, at der er nogle ret imponerende tal!

Det er utroligt nemt at skrive, bogføre og administrere dit indhold med denne platform. Du kan også tilpasse din blog med en række redigerbare temaer og tusinder af plugins, der giver dig mulighed for at gøre næsten alt. Der er to versioner af WordPress, du kan vælge imellem, og hver tilbyder noget andet:

WordPress.org –Det er gratis at bruge og giver dig mulighed for at være vært for din egen blog.
WordPress.com – Det er gratis til grundlæggende blogging, men hvis du leder efter noget mere end det, starter premiumplaner ved $ 99 om året.

4. Anker

En super simpel blogplatform, Anchor, er også en af ​​de hurtigste. Hvis du vil begynde at bruge platformen, skal du downloade og installere den på din server. Programmet er let, så plads er bestemt ikke et problem. Det er ideelt egnet til avancerede bloggere, da du skal kende Markdown og HTML for at udnytte platformen optimalt.

Du kan også finde nogle træk-og-slip-funktioner, som også kommer godt med. Det giver dig mulighed for at tilføje oplysninger, især billeder, uden besvær. Anker har også et enormt open source-community på GitHub, hvis medlemmer aktivt deler deres arbejde for at hjælpe andre. Du kan downloade platformen gratis, men du kan også donere $ 5, hvis du er i en generøs stemning.

5. Postach.io

Har du nogensinde brugt Evernote? Hvis du elsker hvad det digitale arbejdsområde har at byde på, er det sandsynligt, at du føler det på samme måde med Postach.io. Platformen fungerer fejlfrit med din arbejdsgang på Evernote. Det er lettere end nogensinde at oprette blogindlæg. Bare tag indlægget som “offentliggjort”, og det går live på din blog.

Platformen tilbyder også en række temaer at vælge imellem, som du kan redigere ved hjælp af en GitHub-konto. Du kan gøre alt dette helt gratis, men du bliver nødt til at abonnere på en plan ($ 24.99 pr. År eller $ 49.99 pr. År) for flere muligheder og funktioner, der hjælper dig med at være på dit mest produktive.

6. Bolt

Bolt er et open source content management system, der er gratis at bruge til både kommercielle og personlige websteder. Platformen er ideel til bloggere, der kan lide at have en forbløffende grænseflade at arbejde med, mens de leger rundt med stedets back-end. Når du har downloadet Bolt og uploadet platformen på dine servere, kan du ændre stort set alt. Virkelig en udviklers drøm CMS, er det ikke?

På skrivefronten er platformen fuldt responsiv, hvilket er noget, selv de største blogplatforme ikke tilbyder i øjeblikket. Hvis du har en GitHub-konto, kan du downloade arbejdet for andre medlemmer af samfundet uden omkostninger. Bolt gør redigering ligetil og let for redaktører!

7. Tumblr

Hvis du vil oprette en blog, hvor du nemt og hurtigt kan dele videoer, links, billeder eller endda dine tilfældige tanker, er Tumblr en fantastisk mulighed. Platformen er enkel at bruge, som giver dig mulighed for let at gennemføre dine bloggingopgaver let. Ved hjælp af dets sociale mediekomponenter kan du udsætte dit indhold for masserne ved at oprette forbindelse til millioner af Tumblr-brugere.

Hvis du leder efter en platform, der kan integreres i dit eksisterende forretnings- eller personlige websted, er Tumblr muligvis ikke den bedste tilgængelige mulighed. Hvis du imidlertid vil oprette en enkeltstående blog, er denne platform værd at tage et skud. Der er en række premium-skabeloner tilgængelige, og bedst af alt er Tumblr helt gratis.

8. Hexo

Hvis du vil generere reklame for din virksomhed, er det sandsynligt, at du har brug for en mere avanceret blogplatform. Hexo er ideel til dette formål, men kræver gode kodningsevner fra din side. Du skal udføre det meste af arbejdet med Markdown, og da Node.js styrker platformen, kan du drage fordel af flammende hurtige genereringshastigheder, som giver dig mulighed for at oprette hundreder af filer inden for få sekunder.

Et andet plus ved at bruge Hexo er dets aktive samfund. Medlemmerne deler aktivt deres plugins og temaer på GitHub, som du kan downloade gratis, forudsat at du har en konto. Hvis det er det, du leder efter, hvorfor ikke prøve Hexo? Desuden, da platformen er gratis, har du virkelig ikke noget at tabe.

9. Svbtle

En blogplatform, der måske er den mest minimalistiske af partiet, næsten enhver kan bruge Svbtle. Dens managementafdeling er fremragende, fordi udviklerne forstod, hvordan bloggere fungerer. På højre side finder du alle de indlæg, du har offentliggjort, og til venstre kan du anføre ideer, når de kommer, og til sidst begynde at arbejde på dem.

Hvad angår skrivning er platformens interface fuldstændig tom, så du kan fokusere, mens du skriver. Markdown håndterer formateringen af ​​dit indhold! Manglen på variation, når det kommer til temaer, er imidlertid skuffende. Ikke desto mindre, hvis du vil have en nem måde at udføre dine blogaktiviteter på, er Svbtle værd at prøve, da det koster kun $ 6 pr. Måned.

10. Firkant

Selvom Squarespace er bedre kendt som en one-stop-shop-webstedsbygger, tilbyder platformen blogging-funktioner og funktioner, der kan give selv de største blog-platforme et løb for deres penge. Det har et imponerende teamsamarbejdssystem, en række tiltalende temaer og hosting samt analyse.

Hvis du har brug for hjælp undervejs, viser det sig, at kundeservice 24/7 er nyttig. Virksomheden tilbyder også en gratis 14-dages prøveperiode, så du kan bruge platformen og beslutte, om den passer til dine behov. Du kan også forblive socialt forbundet. Med et sæt kraftfulde værktøjer kan du importere fra, offentliggøre til eller synkronisere med forskellige sociale medienetværk. Planerne starter fra $ 8 pr. Måned.

11. Silvrback

Silvrback bringer noget nyt til bordet: Platformen integrerer ubesværet front- og bagenden af ​​en blog. Dette betyder, at når du vælger nogen af ​​dets brugergrænsefladetemaer, ville det ikke kun gælde det, som dine læsere ser, men også det, du ser, mens du skriver. Selvom ændringen ikke er noget forbløffende, fremkalder det faktisk en følelse af, at du skriver til din blog.

Når alt kommer til alt kan ikke enhver blogger skrive deres bedste ved hjælp af et kedeligt tekstbehandlingsprogram. Hvis du er blandt denne gruppe, skal du overveje denne platform. Silvrback tilbyder også nogle andre funktioner, såsom et e-mail-abonnement, der sender dine seneste poster automatisk og en tilpasset forfatterbioside. Planerne starter fra $ 29.99 pr. År og går op til $ 49.99 pr. År.

12. Dropplets

Dropplets er en anden blogplatform baseret på Markdown. Hvad der adskiller denne platform fra de andre på denne liste er det kontrolniveau, det giver dig over forskellige aspekter af din blog. Du har dog brug for en server, der er vært for din blog, når du bruger Dropplets. Dette betyder også, at du kan bruge denne platform gratis.

Softwaren tilbyder også en række premium skabeloner at vælge imellem, som du kan bruge til at give din blog et elegant, stilfuldt og tiltalende look. Faktisk kan du tilpasse skabeloner. Hvis du er en udvikler eller designer, kan du oprette og bruge dine egne skabeloner med Dropplets.

13. Postagon

Postagon er en enkel og ren platform, ideel til bloggere, der vil oprette en blog let og hurtigt. Det er udstyret med en række funktioner, der giver en prisværdig skrive- og læseoplevelse. Platformen giver dig mulighed for at skrive via e-mail og endda håndterer dine e-mail-abonnenter og kommentere.

Manglen på tilpasning når det kommer til temaer er dog måske den største ulempe ved Postagon. Du har kun et standardtema og ingen muligheder for avanceret tilpasning. Den gratis prøveversion giver dig dog en mulighed for at teste platformen for at se, om den passer til dine behov.

14. Posthaven

En anden enkel blogplatform, Posthaven tilbyder en række funktioner, såsom flere forfattere, private websteder, der er sikret med adgangskoder, e-mail-abonnementer, automatisk posting til Twitter / Facebook, samt kommentarer. Imidlertid er det måske den mest imponerende funktion, det giver dig mulighed for at sende via e-mail med dokumenter, fotos, videoer og musik.

Platformen har også nogle kæmpe tilbud i pipeline, herunder automatisk udstationering til tjenester som App.net, et bogmærke og CSS / HTML-tilpasning. Du kan bruge Posthaven til en rimelig $ 5 pr. Måned, og “er lavet til at vare evigt”, som det står på webstedet. Du kan gennemgå hele deres løfte her.

15. Medium

Medium er en blogplatform, der kombinerer blogging med socialjournalistik. Det er ikke kun et ideelt sted at få dit indhold hurtigt til et bredere publikum, men det er også ekstremt nyttigt til at hjælpe dig med at finde relevante, og nye artikler, som andre bloggere udgiver om forskellige emner. Platformen er især elsket for sit fokus på rodfri indhold og skrivning.

Når det er sagt, er manglen på tilpasningsmuligheder en ulempe ved at bruge denne platform. Hvis det ikke er et problem, og du kun planlægger at skrive indholdsrige blogindlæg, skal du give Medium et skud. For ikke at nævne, andre (med lignende interesser) vil hurtigt opdage dine blogs, og hvem i alverden vil det huske det? Planerne starter ved $ 75 pr. Kvartal.

Og med det kommer vi til slutningen af ​​dette indlæg. Dette er 15 af de bedste blogplatforme, du kan overveje at bruge til at starte din blog. Sørg for, at du tager alle vigtige faktorer i betragtning, såsom prisplaner og funktioner, inden du træffer en endelig beslutning, så du kan opnå den blogging-succes, du ønsker.
Er der nogen andre blogplatforme, du gerne vil bruge? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me