Webydo pregled 2016


Webydo

Obiščite spletno mesto

9,0


Ocena AWA

Webydo

Webydo je bil predstavljen leta 2013 kot samostojni spletni oblikovalec. Izdelana je bila za odpravo tehničnih ovir in olajšanje izjemnih modelov spletnih strani. Prvotni cilj dveh soustanoviteljev Webyda je bil odstraniti potrebo po razvijalcih in olajšati poslovna spletna mesta za oblikovalce in agencije. Webydo trdi, da podpira približno 200.000 strank.

Pregled

 • Spletna stran: www.webydo.com
 • Sedež: New York, ZDA
 • Leto ustanovitve: 2012
 • Zaposleni: 30+
 • Gosta spletna mesta: 200.000+
 • Storitve: Programska oprema za spletno oblikovanje v oblaku, SaaS, spletno gostovanje
 • Brezplačen preizkus: 30 dni
 • Garancija za vračilo denarja: 14 dni

Izdelovalec spletnih strani ponuja zapleteno platformo za napredne uporabnike, vendar prinaša profesionalno spletno oblikovanje z dobrim gostovanjem. Funkcij Webydo je veliko, vmesnik pa je nekoliko intuitiven, če ste imeli izkušnje z Adobe Photoshop in InDesign.

Ustvarjalci spletnih strani in oblikovalci lahko koristijo tako sistem za upravljanje vsebine v ospredju (CMS) kot sistem za upravljanje zasnove na osnovi HTML (DMS). Predloge so omejene, vendar funkcije in orodja omogočajo veliko prilagajanja izdelavi želenega spletnega mesta. To ne bo enostavno, toda rezultati so profesionalna spletna mesta po meri.

Za koga se priporoča Webydo?

Izdelovalec spletnih strani Webydo je zasnovan za bolj izkušene oblikovalce spletnih strani in profesionalne agencije, ki oblikujejo za druge. Ta gradnik je primeren za preproste trgovine in večino lahkih poslovnih spletnih mest. Čeprav ta ustvarjalec morda ni primeren za kompleksno e-trgovino na spletnem mestu, Webydo uporablja vtičnike tretjih oseb, ki jih lahko upravljajo izkušeni programerji.

Webydovo območje fokusa / posebnosti

Webydo je osredotočen na oblikovanje brez kode v vizualnem vmesniku za odzivna spletna mesta strank. Medtem ko Webydo skrbi za oblikovalce z malo več izkušenj, bo s podpornimi storitvami Webyda novi pametni uporabnik našel platformo, bogato s funkcijami za svoje poslovne potrebe.

Nekatere izmed Webydo specialitet vključujejo tri možnosti v vizualnem vmesniku povleci in spusti za oblikovanje in urejanje. Uporabniki priporočajo Webydo hitro interaktivno turo, preden se odločijo, da je to pravo orodje.

Tehnične specifikacije / omejitve družbe Webydo

Nekatere intrigantne tehnične specifikacije za Webydo vključujejo spletne pisave, pametne vodnike, animator za pomikanje po paralaksu, video orodja, e-trgovino prek pripomočka Ecwid, članke (bloge) in sodobne, zanimive zasnove, ki bodo ugajali občinstvu. Spletno gostovanje in imena domen so na voljo za dodatne stroške.

Webydo je omejen glede na predloge za oblikovanje, urejanje funkcij in komponent ter zmanjšano pomoč urejevalnika. Ta graditelj spletnih strani ponuja manj pripomočkov in vtičnikov kot mnogi njihovi konkurenti. Oblikovalni studio je zapleten za nove uporabnike in ne-oblikovalce, z zajetno krivuljo učenja (razen če imate izkušnje Adobe Photoshop in InDesign).

Ali obstaja ustrezna prilagodljivost / prostor za rast?

Webydo ponuja brezplačen načrt, skupaj s štirimi vsestranskimi načrti za določanje cen za osebne in poslovne spletne strani poljubnega obsega. Načrtni načrt podjetja Enterprise je narejen po meri za velika podjetja in ni pogosto tovrstni gradbeniki spletnih mest. Vendar nekateri pregledi opozarjajo uporabnike Webyda na pomembno e-trgovino.

Kakšna je garancijska politika MoneyBacka?

Webydo ponuja 30-dnevno preskusno obdobje brez plačila.

Kakšen je ugled Webyda?

Webydo ima povprečen ugled med začetnimi uporabniki in oblikovalci. Čeprav so končni rezultati dobri, so uporabniki frustrirani zaradi nenehnih težav, šibke funkcionalnosti in minimalne podpore. Čeprav imajo izkušeni uporabniki večjo prilagodljivost za odpravljanje težav in popravljanje svojih spletnih mest.

Partnerski program za stranke

Uporabniki se lahko prijavijo v partnerski program za zagotovljena izplačila. Zaslužek prejmete na podlagi računov, na katere se naročniki naročijo. Prav tako naročniki podružnic dobijo dodatno tržno gradivo in vire.

Zakaj izbrati Webydo?

Webydo je platforma, primerna za napredne uporabnike, zlasti tiste, ki so sodelovali z vmesniki Adobe Photoshop in InDesign, saj uporablja podobno nadzorno ploščo. Medtem ko je Webydo morda v redu za majhno podjetje ali za prikaz nekaterih izdelkov in storitev, Webydo naleti na težave pri e-trgovini ali drugih kompleksnih spletnih mestih. Za začetnike ni enostavno. Izberete lahko Webydo, če ste programer, vendar vložite čas v brezplačno preskusno različico, preden se odločite.

Ključne funkcije

 • Brezplačno oblikovanje po meri
 • Upravljajte različice z enojne nadzorne plošče
 • Samodejna pretvorba v posodobljeno kodo HTML
 • Ustvarite točke preloma za različne zaslone in naprave
 • Animacija brez elementov
 • Brezplačne pisave z odprtokodnimi kodami
 • Samodejna optimizacija spletnega mesta za najboljšo učinkovitost
 • Dodajte in prilagodite video
 • Povlecite in spustite nadzor za prenos elementov
 • Napredne značilnosti oblikovanja
 • Integracija pripomočkov Ecwid ECommerce
 • Glasovanje ali predvajanje funkcije

Razsodba industrijskih strokovnjakov o Webydu

Pregledi spletnega mesta BuilderOlder na Webydo opozarjajo na nekatere pomanjkljivosti, ko gre za zmožnosti e-trgovine in druge pomanjkljivosti v oblikovanju. Dobra novica je, da je Webydo pred kratkim posodobil svoj program in obravnaval vsa ta vprašanja. Zaradi tega boste ugotovili, da so nedavne strokovne ocene pri oceni programa veliko bolj žareče. Tako kot uporabniki so strokovnjaki navdušeni nad vmesnikom, ki je kot nalašč za tiste, ki že imajo veliko izkušenj z uporabo priljubljenih programov za oblikovanje. Profesionalni oblikovalci se zlahka naučijo novih znanj in uporabijo svoje znanje pri izdelavi vizualno osupljivih spletnih mest.

Strokovni pregledi ne morejo povedati dovolj o prefinjenih orodjih za oblikovanje, ki so standardna pri Webydu. Je edinstven program, namenjen točno določenemu občinstvu in ponuja impresiven izdelek. Navsezadnje strokovnjaki nimajo kaj posebej negativnega povedati o programu in v celoti priporočajo, da ga olajšate.

 • http://hackingui.com/design/code-free-web-design-with-webydo-a-review/
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/webstarts

Pozitivne ocene in mnenja potrošnikov o Webydu

Z eno vestno besedo: urejevalnik povleci in spusti. To je standard, ko gre za enostavnejšo uporabo, zlasti med ustvarjalci spletnih strani, zasnovanimi za začetnike in Webydo ponuja. Tisti s pravo oblikovalsko izkušnjo uživajo tako v urejevalniku kot v čistem vmesniku, ki ga je enostavno krmariti in ni napolnjen s toliko pripomočki, da postane prenaporno. Webydo lahko tistim, ki imajo veščine urejanja fotografij, omogoči enostaven prehod na izdelavo spletnih strani. Tu je kratek seznam drugih priljubljenih orodij, omenjenih v pregledih uporabnikov:

 • Funkcija klepeta v živo. Uživajte v dostopu do pomoči takoj, ko jo potrebujete.
 • WYSIWYG urejevalnik.
 • Odzivni modeli.
 • Zmogljivosti e-trgovine. Spletno mesto enostavno spremenite v varno spletno trgovino.

Med oblikovalci je Webydo očitni favorit, ki igra po svojih močeh, medtem ko gradi nove spretnosti.

 • http://mmthomasblog.com/webydo-review/

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov na Webydo

Medtem ko Webydo ponuja nekaj zelo uporabnikom prijaznih funkcij, ima lahko strmo krivuljo učenja za tiste, ki nimajo popolnoma nobenih oblikovalskih izkušenj. Vmesnik najbolj spominja na izdelke Adobe, zato bi se moral vsakdo, ki je preživel čas v Photoshopu, enostavno prilagoditi. V nasprotnem primeru boste morda imeli težave pri iskanju številnih plasti orodnih vrstic. Pravzaprav jih morda niti ne opazite, če ne veste, kaj bi iskali.

Nekateri uporabniki so bili s programom več kot zadovoljni, drugi pa so se mu zdeli povsem preobsežni in preveč zapleteni. Bodite prepričani, da imate pravo izkušnjo ali dovolj časa in potrpljenja, da prevzamete Webydo. Kdor se želi spoprijeti s programom brez predhodnih izkušenj, ima lahko pred seboj dolgo pot.

 • http://superbwebsitebuilders.com/webydo-review/

Oblikovanje & Prilagoditev

Pri ustvarjalcih spletnih strani se oblikovanje in prilagajanje sklicujeta na enostavnost, s katero lahko uporabniki upravljajo oblikovalski vmesnik in prilagodijo možnosti za doseganje želenih rezultatov. Izbirate lahko med tremi prilagodljivimi postavitvami, če vam niso všeč prednastavljene predloge. Uporabniki delajo v načinu oblikovanja ali vsebine.

Značilnost
Pregled
Predloge WebydoČeprav obstaja omejeno število prednastavljenih predlog, Webydo ponuja več možnosti za oblikovalski vmesnik.
 • Raznolikost in kakovost šablon in palete barv. Obstaja majhna zbirka predlog za oblikovanje, vnaprej zasnovanih za pomoč uporabnikom. Za vodenje lahko začnete z eno od treh postavitev ali pa izberete prazno platno, na katerem lahko oblikujete svojo. Vi kot oblikovalec boste sami prilagodili spletno mesto.
 • Vnaprej izbrane predloge v primerjavi z gradnjo spletnega mesta iz podjetja Scratch Webydo ponuja obe predhodno izbrani predlogi v lastnem konceptu, čeprav boste na koncu veliko oblikovalskih odločitev spletnega mesta sprejeli sami..
Vmesnik WebydoČe ste uporabnik Adobe Photoshop ali InDesign, je to morda vmesnik za povleci in spusti. Z nadzorno ploščo, ki je videti in podobna izdelkom Adobe-ovih izdelkov, bo vaša izkušnja Webydo vmesnik veliko lažja za uporabo in vam dala večjo prožnost. Ponuja nekaj izzivov in krivuljo učenja. Za začetnega uporabnika bo z vmesnikom težko delati.
Prilagajanje sloga strani “Webydo ponuja široko paleto možnosti za prilagajanje strani v slogu, saj se uporabniki lahko zanesejo na različne možnosti oblikovanja, vključno s praznim platnom in kodo HTML.
 • Izbira oblikovanja za personalizacijo. Ko začnete, izberete oblikovalsko predlogo, strukturirano postavitev ali prazno platno. Webydo ponuja veliko pri personalizaciji, vendar ne bo enostavno, pripomočki in dodatki pa so omejeni.
 • Svoboda premikanja, spreminjanja velikosti in urejanja vsebine. Webydo urejanje je obvladljivo, če dobro poznate vmesnik, podoben Adobe-ju.
 • Ali obstaja dostop do kode HTML / CSS? Da, Webydo ponuja tako želeni dostop do HTML / CSS kode za napredne programerje ali oblikovalce.
 • Uporabniški vmesnik za vizualno urejanje. Urejanje se izvede na zaslonu v DMS (sistem za upravljanje oblikovanja) za urejanje HTML kode ali CMS (sistem za upravljanje vsebine) za posodobitve vsebine v predlogi ali postavitvi.

Uporabniki Webyda imajo široko paleto možnosti prilagajanja, vendar nekatere od teh možnosti potrebujejo izkušnje in potrpljenje, da se naučijo in razumejo.

Navigacija po spletnem mestuTeme Webydo ponujajo več oblikovalskih predlog ali postavitev z različnimi stopnjami standardne navigacije po mestu.
Upravljanje vsebineCSM in platforma DMS sta v Webydu na voljo za upravljanje z vsebinami, kar daje izkušenim oblikovalcem več prožnosti.
Fotografije in galerijeWebydo ima odlične vizualne možnosti in robustno galerijo fotografij za estetske zasnove, posebnost tega ustvarjalca spletnih strani. Uporabniki lahko svoje predmete narišejo tudi na celotni skrbniški plošči.
Gradnja mobilnih spletnih mestVečina predlog za Webydo je narejena za mobilnost, oblikovalci pa lahko s pomočjo funkcije, imenovane mejne točke, hitro prilagodijo spletno mesto in tako postanejo bolj mobilne.
Integracija družbene skupne rabeKot večina ustvarjalcev spletnih strani tudi Webydo ponuja standardno integracijo socialnih medijev.
Storitve oblikovanjaWebydo je celovit graditelj spletnih strani, narejen za lastno oblikovanje. Čeprav gre za bolj izpopolnjen program kot mnogi v svojem razredu, to ni večja oblikovalska trgovina. Če iščete podjetje, ki naredi vse za vas, graditelji spletnih strani, kot je Webydo, niso tisto, kar iščete.

Lastnosti & Orodja

V dolgi vrsti ustvarjalcev spletnih strani ima Webydo razkošen nabor funkcij, vendar je glede gradnikov in dodatkov nekoliko omejen.

Značilnost
Pregled
Webydo SetupZačnite z brezplačnim 30-dnevnim preizkusom in ga preizkusite. Kliknite gumb Poskusi zdaj in se registriraj s svojim imenom, e-pošto, novim geslom in telefonsko številko. Izberite predlogo, postavitev ali prazno platno, odvisno od stopnje vaše spretnosti.
Oblikovanje spletnih straniNadzorna plošča Webydo je podobna kot pri izdelkih Adobe. Imeti izkušnje s temi izdelki je nujno. Če ni, se vmesnik nekaj navadi. Elemente povlecite in spustite, uredite vsebino ali pojdite v urejevalnik HTML / CSS, če imate znanje.
Ime domene po meri
Globina plovbe:Medtem ko globina navigacije Webyda ni navedena, se zdi, da je primerna za podporo kakršnega koli obsega ali velikosti podjetja.
Gradniki in aplikacijeKar zadeva gradnike in aplikacije, ima Webydo nekaj omejitev. Uporabnik z izkušnjami pa lahko doda kode za pripomočke po meri.
MonetizacijaWebydo sodeluje z odličnim ponudnikom pripomočkov za e-trgovino, Ecwid. Kodirniki lahko gradijo tudi funkcijo e-trgovine.
Statistika obiskovalcevTo ni bilo očitno, a tako kot večina graditeljev spletnih mest tudi Webydo verjetno ponuja statistiko obiskovalcev.
Foto, video in zvokWebydo ponuja nekaj bogatih predstavnostnih možnosti za navdušenje strank, vključno s fotografijami, slikami, videoposnetki, nekaterimi pripomočki, obrazci, oblikami in še več.
BloggingWebydo ponuja program z imenom Članki, ki je primeren za osnovne blogerje. V obliki predloge lahko uporabniki dodajajo in objavljajo članke, vzpostavljajo novice in drugo.
Google zemljevidiUporabniki lahko na spletno mesto vdelajo interaktivni zemljevid z Google Zemljevidi in Webydovim HTML pripomočkom.
HTML urejevalnikEno izmed sredstev podjetja Webydo je možnost kodiranja HTML / CSS za tehnične uporabnike.
Integracija socialnih medijev
Obrazci in anketeZ Webydo lahko uporabniki vstavljajo obrazce, vključno z učinki animacije.
Skladiščni prostorGlede na cenovne načrte Webydo se zdi, da je načrtov za višje stopnje neomejeno.
Orodje za glasiloWebydo ne ponuja orodja za glasilo, lahko pa je dodan obrazec za prijavo na glasilo ali e-pošto.
Podpora forumuNa voljo je Webydo forum za odgovore na vprašanja stranke in izmenjavo nasvetov in idej za oblikovanje.
E-trgovina / Spletna trgovinaWebydo se za e-trgovanje opira na odprto možnost z uglednimi rešitvami Ecwid. Prodajajte do deset izdelkov v brezplačnem računu Ecwid ali plačajte primerno mesečno pristojbino za več prodajne moči. Z Webydo ne boste našli vgrajenih rešitev za e-trgovino.
Integracija prehodovtukaj so številne storitve plačilnih prehodov, ki so lahko integrirane z Webydo.
SEO prijaznoNa Webydu obstajajo odlične možnosti SEO. Uporabniki lahko določijo naslov, opis in metaoznake ključnih besed. Uporabniki lahko integrirajo Google Analytics in orodja za spletne skrbnike, uporabniki pa lahko vzpostavijo preusmeritve za selitve strani.
Omejen dostop do spletnega mesta (zaščita z geslom)Tako kot večina graditeljev Webydo ponuja zaščito z geslom za prijavo na račun s svojega spletnega mesta.
Google® AnalyticsPri dodajanju storitve Google Analytics v Webydo ni znanega problema.
Varnost spletnega graditeljaWebydo meni, da je varnost glavna prednostna naloga, tako kot drugi gradniki spletnih mest, ki jih naredite sami. Ponujajo samodejno zaščito in varnostno kopiranje podatkov.
Več jezikovWebydo podpira štiri jezike s pomočjo, ki je na voljo v bazi znanja, kako ga nastaviti.
Mobilna optimizacijaSkoraj vse predloge in postavitve Webyda so zasnovane za mobilne naprave, na voljo pa so tudi možnosti prilagoditve.
CDN tehnologijaO dodani tehnologiji CDN ni podanih neposrednih izjav, toda glede na bazo strank, ki jo podpira Webydo, sta velika razpoložljivost in zmogljivost verjetno.

Načrti & Cenitev

Webydo ponuja brezplačen račun, skupaj s štirimi vsestranskimi letnimi načrti za oblikovanje cen glede na vrsto uporabnikov spletnih strani. Upoštevajte, da je treba te mesečne tarife plačevati vsako leto. Gostovanje in CMS sta dodanih 5 USD na mesec, prav tako se zaračunajo letno. Za študente obstaja načrt s popustom.

Ponujeni letni načrti za oblikovanje cen

prost. 30-dnevna brezplačna preizkusna različica.

Pro. Za nove oblikovalce. 25 USD na mesec ali 100 USD.

Ekipa. Za oblikovalce z več spletnimi stranmi. 45 USD / mesec ali 540 USD.

Agencija. Za srednje velika podjetja in studije. 125 USD na mesec ali 1.500 USD.

Enterprise. Po meri za velika podjetja. Cene po meri.

Webydo zaračuna višjo ceno za bogato s funkcijami in estetsko privlačno spletno mesto za izpopolnjene programerje ali oblikovalce.

Upoštevajte naslednje dejavnike glede cen:

 • Ali ponuja brezplačen načrt? Da, Webydo ponuja brezplačno 30-dnevno preskusno obdobje. Pričakujte, da se naročite po tem.
 • Ali obstajajo kakšna preizkusna obdobja ali se zahtevajo pridružitev kreditnih kartic? V času, ko se začne 30-dnevno brezplačno preskusno obdobje, ne pričakujemo nobene kreditne kartice.
 • Kako dostopni so premium paketi v primerjavi s tekmeci? Webydo je poleg svojih konkurentov nekoliko drag, vendar ponuja večjo prilagodljivost kod in prilagoditve za napredne oblikovalce.
 • Ali lahko oblikujete profesionalne spletne strani z uporabo samo brezplačne različice? Da, lahko 30 dni brezplačno razvijete profesionalno spletno stran Webydo.
 • Ali se plačilo izvrši mesečno / letno? Webydo ponuja letne načrte cen, vendar prikazuje njihovo mesečno ceno na njihovi strani s cenami.

Pomoč strankam

Webydo strankam ponuja tisk in medije, blog, skupnostni forum, participativno razpravljalno skupino, e-pošto in telefonsko številko. Graditelji spletnih mest v svojem razredu skoraj nikoli ne ponudijo telefonske številke, zato je to prvo !! Vsi načrti za ceno Webyda so opremljeni s podporo za e-pošto in klepet.

Enostavnost uporabe

Začetnike Webydo ni enostaven, toda uporabniki programa Adobe in izkušeni oblikovalci bodo morda lahko manipulirali s programom. Za večino je krivulja učenja.

Enostavnost vmesnika. Webydo ni zasnovan za preprostost, vendar ima za posledico robustne in prefinjene interaktivne spletne strani, ki jih nekateri iščejo.

Primerno za začetnike / napredne uporabnike. Webydo ni primeren za začetnike, za napredne uporabnike pa lahko pride tudi izziv. Na platformah CMS in DMS obstaja prožnost, ki ustrezata obema.

Obdrži nadzor nad spletnim mestom ves čas. Uporabniki imajo popoln nadzor, vendar morajo razumeti, kaj počnejo, ali se zanesti na bazo znanja in podporne storitve.

Pomoč v urejevalniku. Pomoč v uredniku je šibka in uporabniki se pritožujejo nad to težavo.
Webydo ni enostaven, vendar se lahko dober oblikovalec zdi najboljše orodje, ki ustreza njihovim celovitejšim potrebam po spletnem mestu.

Zaključek

Če ste uporabnik računalnika, ki se ne trudi, da bi oblikoval in kodiral dodatno kilometrino ter si jo zamislil na poti, ima Webydo nekaj zanimivih funkcij in napredne možnosti oblikovanja. Začetniki se bodo borili in verjetno bodo razočarani. Upoštevajte, da se Webydo osredotoča na ustvarjalna, privlačna spletna mesta, vendar funkcija ni ena od njihovih prednosti.

Čeprav Webydo navaja, da je to graditelj brez kode, imate dostop do HTML / CSS za vnos kode, če želite. Pričakujte, da boste plačali več kot večina za napredno e-trgovino. Prejemate telefonsko podporo (ki je pogosto ni na voljo za samostojne graditelje spletnih strani) in različne načine za pomoč. Za osnovne uporabnike bi bil Webydo zahtevna in draga možnost. Za napredne uporabnike, ki radi to ugotovijo in dobijo čudovito spletno mesto, je morda ravno prav.

Webydo ima potencial za napredne oblikovalce, ki iščejo izkušnjo brez kode, vendar imajo možnost dodajanja in urejanja kode.

Če iščete bolj napredno platformo, je Webydo eden redkih graditeljev spletnih mest, ki jo ponujajo. Obstaja na desetine intuitivnih in preprostih graditeljev spletnih mest, narejenih za novince. Glede na vaše potrebe je Webydo morda ali ne prava rešitev. Pred sprejetjem te pomembne odločitve je pomembno, da izkoristite brezplačne račune, ki jih ponuja vsak graditelj spletnega mesta.

Primerjaj

Webydo

90

Wix

96

Weebly

95

Kvadratni prostor

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map