Pregled spletnih zvezdic 2016


WebStarts

Obiščite spletno mesto

8.9


Ocena AWA

WebStarts

WebStarts ponuja prazen pas, ki vam omogoča ustvarjanje spletnega mesta s klikom na preproste in intuitivne ikone domače strani, z uporabo funkcij za enostavno vlečenje in spuščanje ter spreminjanje slogov in pisav s klikom na gumb. WebStarts je hiter in preprost način za spletno prisotnost. Preberite naš pregled WebStarts spodaj.

Pregled

 • Spletna stran: www.webstarts.com
 • Sedež: Bellevue, WA
 • Leto ustanovitve: 2007
 • Zaposleni: 15+
 • Gosta spletna mesta: 4.000.000+
 • Storitve: Programska oprema za oblak spletnega oblikovanja, spletno gostovanje
 • Brezplačen preizkus: Popolnoma funkcionalna delovna različica

Kot lastnik majhnega podjetja veste, kako pomembno je, da vas trenutni kupci in obeti najdejo na spletu; vas predstavlja kot profesionalca in pripoveduje vašo poslovno zgodbo. Mogoče se še ne zavedate, da lahko sami sestavite spletno mesto, brez kakršnih koli spretnostnih programov ali naprednega tehničnega usposabljanja. Izdelovalci spletnih strani vas lahko na virtualni zemljevid postavijo hitro in brez velikih stroškov. WebStarts je ena od teh platform.

WebStarts ponuja poenostavljen postopek izdelave spletnega mesta, ki omogoča tudi neomejeno ustvarjalnost, saj ne omejuje, kar lahko naredite s svojim spletnim mestom; začnete s popolnoma prazno skrilavcem, podobno kot pri gradnji predstavitev Powerpoint, in dodate želene elemente, kamor želite na svoji strani. Platforma WebStarts ponuja celoten paket izdelave spletnega mesta za večino vsakega malega podjetja, da bi lahko spletno, poslovno poslovali in bili profesionalni.

Za koga se priporoča WebStarts?

WebStarts je namenjen lastnikom majhnih podjetij, ki morajo svoje spletno poslovanje poceni dobiti, še posebej za tiste, ki izdelke prodajajo zaradi zmožnosti spletne trgovine / e-trgovine tega graditelja spletnih mest. Priporočljivo je zlasti za podjetja z opeko in malto, ki želijo svoje podjetje razširiti na internet in zajeti dodatne stranke.

Ali WebStarts ponuja katero od področij ali posebnosti?

WebStarts ponuja visoko raven funkcij, ki jih običajno ni mogoče ustvariti pri ustvarjalcu spletnih strani. Na primer, članstvo in sposobnosti foruma, pa tudi spletna trgovina. V svojo korist spletno mesto ponuja vse te funkcije v izdelku, ki je enostaven za uporabo, zaradi česar sta oblikovanje in prilagajanje spletnega mesta preprosta tudi za novince.

Kaj so tehnične specifikacije ali omejitve WebStarts?

Tehničnim gurujem WebStarts ne bo všeč zaradi pomanjkanja HTML-ja, ki ga zahtevajo pri nastavitvi spletnih mest. Izkušeni graditelji spletnih mest bodo čutili, da nekaj manjka.

Ali WebStarts nudi ustrezno prilagodljivost in prostor za rast?

WebStarts ponuja preprost načrt razširljivosti, začenši s prostim načrtom in stopnjami do enega z neomejeno pasovno širino. Vsako podjetje ima dovolj prostora za rast.

Kakšna je politika jamstva za vračilo denarja?

Nismo mogli najti nobene indikacije o politiki garancije za vračilo denarja za podjetje, zato bi bilo pametno, da to predhodno preverite po telefonu ali e-pošti s spletnimi zvezdi, preden se obvezujete.

Kakšen je njihov ugled?

Čeprav bi radi rekli drugače, se zdi, da ima WebStarts na tem področju nekaj težav. Hitro iskanje spletnih mnenj kupcev vam bo pokazalo nekaj strašljivih odrezkov in spletna mesta s slovesom se zdijo prikrajšana za WebStarts; Googlov status spletnega mesta za varno brskanje pravi, da je WebStarts od tega pisanja delno nevaren, saj nekatere strani vsebujejo zavajajočo vsebino. TrustPilot je pokazal nekaj zelo slabih pregledov in nekaj žarečih na vrhunskih ocenah, na sredini pa nič. Pozitivno: lastnik WebStarts se odziva na preglede in upa, da bo kritike revnih sprejel za nadgradnjo platforme.

Zakaj izbrati graditelja spletnih mest WebStarts?

Če ste nov za gradnjo spletnih mest, vendar morate spletno spletno mesto hitro in profesionalno povezati, vam lahko to pomaga v manj kot enem dnevu. Nobenih veščin kodiranja ni potrebno, nobenega znanja o SEO in nobenih napak v dizajnu. Registracija je zelo preprosta, neposredno na domači strani, tudi nastavitev je enostavna.

Ključne funkcije

 • Dodajte svoje ime domene po meri
 • Povleci in spusti
 • Optimizirano za mobilne naprave
 • E-poštni naslov po meri
 • Integrirana programska oprema za urejanje slik
 • Oblikovanje ene strani s sidrnimi povezavami
 • Vdelaj datoteke
 • Družabna vrstica po meri
 • App Video Gallery
 • Selfie App
 • Na stotine ikon
 • Nadzor dostopa do spletnih strani

Razsodba industrijskih strokovnjakov na spletnih straneh

Spletna stran BuilderDovolj je precej razlik med uporabniško in strokovno oceno WebStarts. Kritiki so ugotovili, da graditelj spletnega mesta na določenih področjih manjka več kot dejanskim kupcem. Program prejema posebej nizke ocene, ko gre za razpoložljive funkcije. V bistvu so strokovnjaki ugotovili, da WebStarts ne ponuja dovolj funkcij in tiste, ki so standardne, preprosto ne ustrezajo. Uporabniki lahko ustvarijo blog in svoje spletno mesto spremenijo v trgovino za e-trgovino, kritiki pa komentirajo, da so ta orodja preveč gosta.

Kratek seznam osrednjih lastnosti je privedel tudi do mlačnih ocen za splošno uporabniško izkušnjo. Strokovnjaki so bili preprosto razočarani nad obsegom programa in so se mu zaradi ponujenih zmogljivosti zdeli preveč omejeni. To je vsekakor nekaj, kar je treba upoštevati, a golo odkoščeno je morda ravno dovolj za nove uporabnike, ki jih morda preplavijo preveč zapletene funkcije.

 • http://www.sitebuilderreport.com/website-builders/review/webstarts
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/webstarts

Pozitivne ocene potrošnikov in pričevanja na spletnih straneh

Kljub nekaterim doslednim pritožbam glede zaračunavanja se zdi, da so potrošniki WebStarts več kot zadovoljni z dejanskim programom za izdelavo spletnih strani. Pravzaprav prejema žareče preglede in od uporabnikov v povprečju zaide 9 od 10.

V prvi vrsti kupci cenijo program zaradi njegove enostavnosti uporabe. Tisti brez predhodnih izkušenj z oblikovanjem so lahko v zelo malo časa ustvarili čudovita in funkcionalna spletna mesta. Bilo je tudi veliko pozitivnih komentarjev glede kakovosti predlog. Uporabniki so ugotovili, da obstaja veliko privlačnih možnosti in da lahko vsako temo enostavno prilagodijo svojemu poslu.

Nazadnje so mnogi komentarji omenili armaturno ploščo in orodja za navigacijo. Tudi začetniki so se lahko znašli in poiskali orodja, ki so jih potrebovali.

 • https://www.trustpilot.com/review/webstarts.com

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov na spletnih straneh

WebStarts je še en program za izdelavo spletnih strani, ki se je na svoj način uveljavil z izvajanjem agresivnih taktik prodaje. Večina strank ima pozitivne stvari o dejanskem programu, vendar niso zadovoljni s prodajnimi ljudmi, prodajnimi strategijami in nepričakovanimi stroški.

Uporabnike je izključilo število prodajnih e-poštnih sporočil s strani WebStarts, ki so začeli polniti svoja e-poštna sporočila po vpisu. Zdi se, da podjetje več kot z veseljem razpravlja o nadgradnji storitve, vendar ni ravno tako koristno pri reševanju tehničnih ali računskih težav. Veliko število strank je poročalo tudi o nepooblaščenih stroških, ki jih potem niso mogli rešiti ali so jim povrnili denar. Prepričajte se, da ste zelo jasni glede vseh pogodbenih pogojev.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.webstarts.com

Oblikovanje & Prilagoditev

WebStarts uporabnikom ponuja neomejeno prilagajanje; lahko na svoje spletno mesto povlečete in spustite vse, kar želite. Začnite s popolnoma prazno skrilavko, če želite, ali izberite eno od vnaprej izdelanih predlog, ki jih lahko prilagodite svojim željam.

ZnačilnostPregled
PredlogeIzbira primerne predloge je pri WebStartsu preprosta; na izbiro je več kot 100, od tega pa so tudi prilagodljivi.

Brezplačno: Za brezplačne račune in premium račune je na voljo široka paleta lepih predlog spletnih strani.

Premium: Nismo kupili premium računa, vendar lahko rečemo, da je širok spekter predlog, ki so na voljo za brezplačne račune, precej osupljiv.

VmesnikVmesnik za izdelavo spletnih strani na WebStarts je odličen; enostaven za razumevanje in uporabo. Najprej izberete predlogo, ali je to prazno platno ali vnaprej izdelana predloga, ki jo lahko prilagodite vsebini srca. Od tam naprej je nastavitev precej enostavna, če sledite Mojim stranem na dnu ustvarjalca spletnih strani.
Prilagajanje sloga strani “Slogi strani so praktično neomejeni s funkcijo WebStarts, povleci in spusti, funkcijo WYSIWYG (kar vidite, kar dobite). Vsaka predloga je prilagodljiva in natančno si lahko ogledate, kako bosta izgledali vaša stran in vaše spletno mesto, medtem ko jo ustvarjate in prilagajate. Na voljo je veliko lepih in profesionalnih pisav, s katerimi lahko spremenite videz svojih strani. Spreminjanje slik je preprosto, funkcija povleci in spusti pa vam omogoča enostavno premikanje ali ščepanje in spreminjanje velikosti.
Navigacija po spletnem mestuNavigacija po spletnem mestu je dokaj enostavna, z veliko gumbi in meniji za novice, ki ustvarjajo spletna mesta, da najdejo pot in učinkovito iščejo stvari, ki jih potrebujejo.
Upravljanje vsebineDodajanje vsebine je preprost postopek s funkcijo povleci in spusti in vključenimi aplikacijami, ki jih lahko uporabite za dodajanje dodatnih funkcij na vsako stran vašega spletnega mesta. Na primer, “blog” je ena od aplikacij, ki jo bo večina ljudi želela dodati na svoje spletno mesto, da bo ostala sveža.
Fotografije in galerijeZelo enostavno je dodati slike v priročno funkcijo povleci in spusti. Na stran lahko spustite sliko poljubne velikosti in razširite ali pogodbo. Poleg tega premium načrti omogočajo fotogalerije in diaprojekcije.
Gradnja mobilnih spletnih mestMedtem ko se lahko s pametnega telefona prijavite na spletno mesto WebStarts, boste morali za nastavitev od tam naprej uporabljati osebni računalnik. Za urejanje je potreben računalniški vmesnik, zato upoštevajte to.
Integracija družbene skupne rabeNa premium spletna mesta WebStarts lahko dodate gumbe za skupno rabo v družabnem omrežju; na brezplačnem načrtu niso na voljo.
Storitve oblikovanjaNa spletnem mestu nismo našli omembe storitev oblikovanja, zato nismo prepričani, ali bi to lahko ponudila ekipa na spletni strani WebStarts.

Lastnosti & Orodja

WebStarts ponuja funkcijo povleci in spusti, kar omogoča preprosto izdelavo spletnega mesta, skupaj z veliko predlogami, slikami in različnimi pisavami, s katerimi se lahko igrate, dokler ne dobite videza tako, kot bi si želeli. Predloge so popolnoma prilagodljive, na stotine pisav lahko izbirate in enostavnost povlečenja in slik za slike in druge predmete, ki jih želite dodati na svoje spletno mesto.

Ena izmed najboljših lastnosti WebStarts je uporaba spletne trgovine za hitro in enostavno dodajanje e-trgovine na vaše spletno mesto. Obstaja tudi enostaven forum za dostop, s katerim lahko dodate interaktivnost na svoje spletno mesto, pa tudi funkcijo članov za zasebna ali plačljiva spletna mesta.

Nekaj ​​odličnih dodatnih funkcij platforme WebStarts – programska oprema čarovnika za SEO, brezplačne reklamne kredite in ena izmed naših najljubših funkcij, enostavno uporabo in zmogljivo orodje za urejanje WYSIWYG – omogočajo, da se WebStarts izkaže za ugodno ceno..

ZnačilnostPregled
NastavitiPreden se sploh prijavite na spletnem mestu WebStarts, vas bo pozval, da izberete predlogo; te predloge naredijo nastavitev lahek. Slabo področje, ki ga želimo opozoriti, je, da je razdelek »Moje strani«, kjer lahko urejate svoje spletno mesto, spodaj, pod veliko gumbi in oglasom za nadgradnjo na enega od premijskih načrtov. Sprva je mogoče spregledati. Ko najdete ta razdelek, je preprosto nastavitev vaših strani in ne morete narediti napake in shraniti svojih stvari, saj če kliknete »počisti« ali »izbrišete«, to potrdite pred izvedbo.
Oblikovanje spletnih straniWebStarts ima več kot 100 predlog, med katerimi je mogoče izbirati, dizajni pa so estetsko prijetni in jih je enostavno prilagoditi.
Ime domene po meriKo se odločite za katerega koli od treh premijskih načrtov s programom WebStarts, je vaša domena po meri vključena in lahko prenesete takšnega, ki ga tudi že imate.
Globina plovbe:WebStarts omogoča podmenije, kar pomeni, da lahko dodate strani in iz njih naredite podstrani drugih. Na primer, če prodajate gradnike, lahko naredite glavno stran za modre gradnike in podstrani za widget-ove mornarice in nebesno modre gradnike. Dodate spustni meni, da bodo uporabniki, ki obiskujejo vaše spletno mesto, hitro našli tisto, kar iščejo.
Gradniki in aplikacijeS programom WebStarts lahko dodate nekaj aplikacij, da povečate funkcionalnost svojega spletnega mesta. Izberite med Facebook, Google Zemljevidi, Števec hitov, Instagram, Galerija fotografij, Čarovnik za SEO, Slideshow, Twitter, Knjiga gostov, YouTube in druge aplikacije, da bo vaše spletno mesto bolj prijazno in prijazno.
MonetizacijaNa brezplačnem načrtu ne obstajajo možnosti zaslužka; v bistvu bodo spletna mesta uporabila vaše spletno mesto za prikaz oglaševanja. Na premijskih načrtih lahko z oglasi ustvarite nekaj prihodka za spletno mesto, pa tudi partnerske povezave.
Statistika obiskovalcevaplikacija Hit Counter vam bo dala statistiko, ki jo iščete; za nadaljnji in bolj poglobljen pogled na svoje obiskovalce dodajte Google Analytics.
Foto, video in zvokDodajanje slik, zvoka in videov je tako preprosto, kot da jih naložite ali kliknete na spletno mesto iz YouTuba, Instagrama in Facebooka.
BloggingBloganje na platformi WebStarts pušča precej želenega. Obstaja preprosta aplikacija, ki jo dodate na svoje spletno mesto, tako da lahko na spletnem mestu spletite blog. Vendar je to samo besedilni blog … brez možnosti dodajanja slik ali videov.
Google zemljevidiWebStarts ponuja nekaj najboljših zemljevidov, ki smo jih videli na katerem koli od spletnih mest za izdelavo spletnih strani. Za začetek so majhni, vendar jih je, tako kot druge elemente v programu WebStarts, enostavno spremeniti v velikost in premakniti, tako da jih bodo naredili najbolje.
HTML urejevalnikDostop do HTML po meri je na voljo v načrtu Pro Plus in v poslovnem načrtu.
Integracija socialnih medijevIntegriranje Facebooka, Twitterja in Pinterest-a je preprost postopek in je na voljo za vse, razen brezplačnih načrtov s programom WebStarts.
Obrazci in anketeKontaktni obrazci so na voljo z vsemi načrti, razen z brezplačnim načrtom. Poleg tega WebStarts ponuja shrambo za vaše stike, začenši s 100 v načrtu Pro in neomejeno za poslovni načrt.
Skladiščni prostorProstor za shranjevanje je dodeljen glede na načrt, ki ga izberete; brezplačni načrt ponuja le 1 GB, Pro 5 GB, Pro Plus 10 GB, poslovni načrt pa vam daje 40 GB prostora za shranjevanje v oblaku. Pasovna širina je dodeljena podobno – brezplačni načrt se začne z 1 GB, Pro ponuja 25 GB, Pro Plus 100 GB in Posel je neomejen.
Orodje za glasiloSistem za nakupovalno košarico WebStarts lahko uporabite za pošiljanje e-poštnih sporočil na sezname strank, kar je idealno za novice, posebne popuste in promocije. Sistem nakupovalne košarice Webstarts za uporabo dodatno stane, zato udobje njegove uporabe pretehtajte s stroški trženjskih načrtov, ki so na voljo.
Podpora forumuŠe nikoli nismo videli graditelja spletnih strani, ki bi imel tako enostaven način za dodajanje razdelka na forumu. Nekaj ​​preprostih klikov, da prilagodite nastavitve foruma po svojih željah in pripravljeni ste začeti razpravo.
E-trgovina / Spletna trgovinaTo je ena najboljših funkcij WebStarts. Kliknite gumb luštne trgovine na vrhu menija WebStarts in se prodajajte! Tako enostavno je, kot da na Ebay postavite nekaj za ponudbo, s tremi ali štirimi kliki je vaš izdelek ali storitev na spletu in pripravljen za sprejemanje naročil.
Integracija prehodovUporaba aplikacije WebStarts Shopping Cart je najpreprostejši način za nastavitev prehodnih plačil za spletna mesta, zgrajena na spletnem mestu.
SEO prijaznoWebStarts je bil zasnovan s SEO v ospredju, zato bo samo dodajanje pravih ključnih besed pripomoglo k vgrajenemu SEO-ju in pripomoglo, da bodo vaše spletno mesto hitro našli vsi iskalniki in stranke.
Omejen dostop do spletnega mesta (zaščita z geslom)Pro Plus in poslovni načrti omogočajo zaščito gesla za forume in članska mesta.
Google® AnalyticsUporaba Google® Analytics vam ponuja veliko podrobnosti o tem, od kod prihajajo obiskovalci vaše spletne strani in kako dolgo se zadržujejo na vašem spletnem mestu.
Varnost spletnega mestaSam WebStarts se zdi primerno varen; za plačila uporablja 256-bitno šifriranje SSL, Norton Se osiguran in Authorize.net. Plačila na spletnem mestu se izvajajo v varnih omrežjih z ustrezno zaščito z geslom in standardnimi požarnimi zidovi. Spletno mesto uporabnike opozarja, da “popolna varnost” ne obstaja na internetu.

Načrti & Cenitev

WebStarts ima večplastno strukturo cen, ki se začne pri ničli in znaša do 19,99 USD za poslovni načrt, ki vam prinese nekaj priročnih ugodnosti.

prost

Spletna mesta za brezplačne načrte WebStarts so zgrajena na domeni webstarts.com kot poddomene; to pomeni, da bo naslov vašega spletnega mesta v obliki yourwebsite.webstarts.com, namesto bolj profesionalne yourwebsite.com. Prostemu načrtu se je enostavno pridružiti z nekaj kliki. Prosti načrt je omejen na pet strani ter 1 GB pasovne širine in enako shranjevanje v oblaku. Prav tako nimate nadzora nad oglasi, ki se bodo prikazovali na vašem spletnem mestu, in nobene integracije družbenih medijev.

Pro

Program WebStarts Pro vam bo priboril 4,89 dolarja na mesec, zaračunan pa bo letno. Pro načrt vam bo dobil ime domene, do 15 strani, 25 GB na mesec v pasovni širini, integracijo družbenih medijev in brez oglasov. Omogoča tudi več prostora za shranjevanje v oblaku pri 5 GB in omogoča diaprojekcije in galerije, česar v brezplačnem načrtu ne morete storiti.

Pro Plus

Pro Plus ima 7,16 USD na mesec, prav tako pa se zaračuna letno. (Pravzaprav je mogoče vse plačane načrte zaračunati samo letno.) S Pro Plusom boste poleg Googla izbrali poslovno telefonsko številko, telefonsko podporo, poleg e-pošte, oddajo iskalnikov in reklamne dobropise za Google. Poleg tega so strani programa Pro Plus neomejene in dobite 100 GB pasovne širine in 10 GB prostora za shranjevanje v oblaku.

Posel

Poslovni načrt znaša 19,99 USD na mesec in vam prinese poslovno telefonsko številko, vodi upravljanje in dostop do HTML po meri, poleg neomejene pasovne širine in 40 GB prostora za shranjevanje v spletu. Poslovni načrt ponuja e-trgovino v obliki spletne trgovine, rešitev za trženje po e-pošti in pet brezplačnih e-poštnih naslovov.

Za primerjavo, premijski načrti na spletnih mestih drugih ustvarjalcev spletnih strani se začnejo od 3 do 4 USD mesečno s pogodbo, premijski načrt Squarespace vam bo vrnil 8 USD mesečno, LightCMS pa 19 USD na mesec.

Pomoč strankam

Zdi se, da je uporabnikom dovolj podpore, tako na spletnem mestu kot tudi zunaj njega. Večino vprašanj in vprašanj lahko rešite s obisk podpore stran. Lahko tudi pošljete e-pošto na [email protected]; v podjetju pravijo, da si prizadevajo odgovoriti v eni uri med delovnim časom. Z načrti premium je uporabnikom na voljo tudi telefonska podpora.

Enostavnost uporabe

Kot smo že omenili, spletno mesto uporablja urejevalnik WYSIWYG, ki vam natančno pokaže, kako bo vaše spletno mesto videti pred obiskovalci. Dejstvo, da WebStarts izbere predlogo za začetek, vas prisili v odločitev o tem, kako želite, da se vaše spletno mesto prikaže, od tod pa je samo stvar, ki ga boste spremenili, dokler niso takšni, kot jih želite..

Zaključek

Čeprav se zdi, da so imeli WebStarts v preteklosti nekaj težav, se izdelek, ki ga trenutno ponujajo, zdi preprost, enostaven za uporabo za novince in vse, kar bi večina lastnikov podjetij potrebovala, da ustvari trdno spletno prisotnost za svoje podjetje. Adam Barger na spletnem mestu pravi, da je želel zgraditi platformo, na kateri bi ljudje lahko “ustvarili edinstvene strani, ne da bi vedeli nobeno kodo in brez ostrih omejitev drugih graditeljev spletnih mest.” Pravimo, da mu je uspelo in da bi morali poskusiti WebStarts. Mislimo, da vam bo všeč vse, kar lahko ponudi.

Primerjaj

WebStarts

89

Wix

96

Weebly

95

Kvadratni prostor

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map