MotoCMS pregled 2017


MotoCMS

Obiščite spletno mesto

8.9


Ocena AWA

MotoCMS

MotoCMS je preprost za uporabo spletnega mesta, ki vam omogoča ustvarjanje profesionalnih spletnih mest v načinu WYSIWYG (kaj vidite, kaj dobite). Od prve predstavitve leta 2008 je pridobila veliko oboževalcev in podpornikov, zlasti med začetniki. Omogoča ustvarjanje spletnih mest za e-trgovino, profesionalnih portfeljev in poslovnih spletnih mest brez veščin kodiranja. Če želite ustvariti funkcionalno profesionalno spletno mesto, morate slediti trem preprostim korakom: izbrati obliko, ki vam je všeč iz 2500+ že pripravljenih predlog; prilagodite ga in dodajte svojo vsebino s pomočjo vmesnika povleci in spusti; zaženite svoje spletno mesto. Preberite MotoCMS pregled spodaj.

Prednosti

 • Brezplačno preizkusno obdobje 14 dni
 • 100% odziven dizajn
 • Vmesnik povleci in spusti
 • 2500 že pripravljenih predlog različnih kategorij
 • Funkcija e-trgovine
 • Brezplačna življenjska podpora
 • Bela oznaka za razvijalce

Slabosti

 • Ne oblikuje spletnih strani po meri za vas
 • Ne ponuja lastne rešitve gostovanja
 • Pomanjkanje celostne platforme za bloganje

Pregled

MotoCMS je podjetje s skoraj deset letnimi izkušnjami na trgu. Velika raznolikost pripravljenih predlog, ki jih ponujajo, in izjemna prilagodljivost so odlična rešitev za vsak projekt. Za delo s skrbniško ploščo MotoCMS vam ni treba imeti nobenega tehničnega znanja ali veščin kodiranja.

Zasnovan je bil je namenjen tistim, ki nimajo izkušenj z vzdrževanjem spletnih strani. Vendar ima tako kot vsako drugo podjetje tudi MotoCMS svoje prednosti in slabosti. In o njih bomo razpravljali spodaj.

Za koga je MotoCMS priporočen?

MotoCMS lahko postane idealna rešitev za lastnike malih podjetij, posamezne strokovnjake, ki iščejo način predstavitve svojih storitev na spletu, blogerje, lastnike spletnih trgovin in vse, ki potrebujejo lepo in hitro spletno mesto z minimalnimi napori. Tako začetniki kot profesionalni razvijalci lahko izkoristijo uporabo MotoCMS.

Področje fokusa / posebnosti MotoCMS

MotoCMS je osredotočen na izdelavo visoko funkcionalnih in naprednih spletnih strani za posamezne ali korporativne projekte. Ponuja več kot 2500 šablon različnih poslovnih niš, med katerimi lahko izbirate. Teme so zelo prilagodljive. Ko izberete predlogo, jo lahko poljubno prilagodite in prilagodite posameznemu projektu. MotoCMS ponuja rešitve tudi za spletna mesta e-trgovine. Z veliko na voljo vtičniki in pripomočki lahko znatno izboljšate funkcionalnost svojega spletnega mesta.

Ali obstaja ustrezna prilagodljivost / prostor za rast?

MotoCMS se nenehno razvija. Najnovejša različica 3.0 je prinesla izboljšanje hitrosti, prijaznosti do uporabnika in odzivnosti mobilnih naprav. Če se pridružite MotoCM-om, boste brezplačno prejemali stalne posodobitve.

Kakšna je garancijska politika MoneyBacka?

V pogojih uporabe MotoCMS lahko najdete informacije, da podjetje, ki ponuja neoprijemljive nepreklicne izdelke, po izročitvi izdelka ne izplača povračil..

Kaj je ugled MotoCMS-a?

MotoCMS ima na trgu spletnega oblikovanja precej dolgo zgodovino. V teh letih se podjetje razvija in razvija v skladu s časom in strankam ponuja najbolj inovativne rešitve. Najnovejša posodobitev MotoCMS 3.0 je na novo raven prinesla pristop h hitrosti, uporabniško izkušnjo in odziven dizajn. To dejstvo skupaj s tem, da je usmerjeno k kupcem, pomaga podjetju MotoCMS, da ostane na vrhu sodobnih spletnih strani. Številni pozitivni pregledi kupcev so lahko dovolj dokaz tega dejstva.

Zakaj izbrati MotoCMS?

MotoCMS je ustvarjalec spletnih strani, ki ponuja široko izbiro prilagodljivih, popolnoma prilagodljivih predlog. Ogromen nabor funkcij, različne možnosti za oblikovanje spletnega mesta in več vtičnikov so na voljo za idealne za velike in majhne projekte.

Ključne funkcije

 • Prilagodljive predloge
 • Mobilni prijazen dizajn
 • Vtičnik za e-trgovino
 • SEO optimizacija
 • Napredna medijska knjižnica
 • Integracija socialnih medijev
 • Integrirana orodja za analitiko in spletne skrbnike
 • Obvezno pripomočke
 • Bela nalepka
 • Brezplačne posodobitve
 • Gostovanje v oblaku

Najnovejše funkcije spletnega mesta za graditelje MotoCMS

Razsodba industrijskih strokovnjakov za MotoCMS

Na spletu lahko najdete veliko komentarjev strokovnjakov o spletnem mestu MotoCMS. Kljub temu da obstajajo druge možnosti, se večina strokovnjakov strinja, da je to idealna možnost za tiste, ki nimajo nobenih veščin kodiranja, ampak želijo imeti profesionalno oblikovano spletno stran. Funkcionalni urejevalnik povleci in spusti začetnikom olajša prilagajanje in upravljanje spletnega mesta.

Vse predloge so posodobljene. Zadnja posodobitev MotoCMS do različice 3.0 je zgradbo spletnega mesta postavila na povsem novo raven.

MotoCMS je cenovno ugodna in zanesljiva rešitev za tiste, ki želijo prihraniti nekaj denarja in energije.

Pozitivni ocene in mnenja potrošnikov o MotoCMS

Število pozitivnih pregledov strank znatno prevlada nad negativnimi. Večina strank omenja svoje pozitivne izkušnje med delom z gradbenikom povleci in spusti. Podporo imenujejo tudi kot eno najmočnejših točk podjetja. Vsa vprašanja so bila rešena v najkrajšem možnem času. Glede mnenj uporabnikov je videti, da je MotoCMS odlična možnost.

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov na MotoCMS

Na spletu ni toliko negativnih mnenj o MotoCMS. Večina uporabnikov dobi tisto, kar so pričakovali. Med največjimi pomanjkljivostmi, ki se pojavljajo v večini pregledov, je pomanjkanje funkcionalnosti bloganja. Morda je podjetje zaradi teh izgubilo veliko potencialnih strank. Vendar pa so pozorni na potrebe njihovih strank MotoCMS je dodal funkcionalnost spletnega dnevnika do zadnjega ponovnega

Oblikovanje & Prilagoditev

MotoCMS ponuja široko paleto možnosti oblikovanja in prilagajanja za začetnike in napredne uporabnike. Tu je nekaj močnih točk pri oblikovanju in prilagajanju MotoCMS.

ZnačilnostPregled
Pripravljene predloge spletnega mestaMotoCMS kupcem ponuja 2500+ popolno odzivnih mobilnih prijaznih rešitev za različne vrste podjetij. Izbira ene izmed teh predlog lahko uporabnik prilagodi in prilagodi svojemu projektu, brezplačno 14-dnevno preskusno različico in šele nato za plačilo teme.
 • Raznolikost in kakovost predlog.Različne kategorije kupcu omogočajo, da najde predlogo, ki ustreza njegovi poslovni niši.
 • Predizbrane predloge v primerjavi z gradnjo vašega spletnega mesta iz nič. MotoCMS je oblikovalec spletnih strani, usmerjen na predloge. Če želite oblikovati spletno stran iz nič, boste morali poiskati drugo rešitev.

Vmesnik za izdelavo spletnih straniMotoCMS ponuja intuitivno in uporabniku prijazno skrbniško ploščo z vmesnikom povleci in spusti. Uporabnik lahko ureja barvno shemo, preureja vizualne elemente in strukturo postavitve, prilagaja slike in pisave brez neposrednega stika s kodo. Prijava na račun je varna in nihče poleg vas ne bo mogel vnesti. Če spremenite predlogo, lahko spremembe opazujete hkrati.>
Prilagajanje sloga straniPrilagajanje sloga strani vam omogoča, da prilagodite svoje spletno mesto in mu zagotovite edinstven značaj. MotoCMS ponuja širok nabor orodij za to.
 • Izbira oblikovanja za personalizacijo.Prosto lahko dodate svoje slike, vsebino, prilagodite svoje spletno mesto glede na družbene medije, pripomočke in aplikacije.
 • Svoboda premikanja, spreminjanja velikosti in urejanja vsebineMotoCMS vam daje popolno svobodo pri spreminjanju velikosti, urejanja in premikanja vsebine. Funkcija povleci in spusti omogoča hitro in brez težav. Prav tako lahko prilagodite barvo ozadja in barvo različnih vizualnih elementov.
 • Ali obstaja dostop do kode HTML / CSS? To ni prikazano kot funkcija. MotoCMS uporabnikom ne omogoča dostopa do izhodne kode.
 • Uporabniški vmesnik za vizualno urejanje.MotoCMS vizualni graditelj spletnih strani je enostaven in intuitiven. Interaktivna platforma omogoča, da se postopek prilagajanja bolj počuti kot igra.

Ko vam je neka predloga všeč, lahko začnete brezplačno preizkusno obdobje 14 dni in nadaljujete na del za prilagajanje. Temo lahko prilagodite svojim potrebam in namenom, preizkusite njeno funkcionalnost in šele nato plačate.

Navigacija po spletnem mestuVsaka predloga vsebuje komplet vnaprej oblikovanih strani, ki so bistvene za vsako poslovno nišo. Obstaja tudi možnost dodajanja lastnih strani. Vsako stran lahko prilagodite svojim potrebam. Navigacijsko vrstico lahko prilagodite tudi po svojih željah.
Upravljanje vsebineZ vsebino lahko enostavno upravljate kadarkoli želite. Ne traja veliko časa in je gladko in brez napora.
Fotografije in galerijeUpravitelj datotek predstavnostne knjižnice vam omogoča upravljanje s fotografijami, zvoki, videoposnetki, dokumenti in arhivi tako, da ustvarite toliko map, kot želite. Je zelo priročen, saj vam pomaga vzdrževati vse svoje medijske podatke v redu in omogoča enostaven dostop do datotek kadarkoli potrebujete.
Gradnja mobilnih spletnih mestZdaj lahko uporabite skrbniško ploščo tega gradnika MotoCMS iz najbolj priljubljenih naprav: osebnih računalnikov, tabličnih računalnikov ali pametnih telefonov. S tem je vaše spletno mesto prilagodljivo ločljivosti zaslona večjih mobilnih naprav. Vaše spletno mesto ne bo izgubilo kakovosti in izvirne vsebine, tako da bodo vaši obiskovalci lahko uživali v popolni odzivnosti mobilne različice vašega spletnega mesta.
Integracija družbene skupne rabeV koraku z najnovejšimi težnjami MotoCMS zagotavlja popolno socialno integracijo. Obstaja celoten nabor bistvenih pripomočkov za všečkanje in skupno rabo vaše spletne strani v družbenih omrežjih. Z izdajo MotoCMS 3.0 se je pojavila možnost vključevanja še treh gradnikov. To so Facebook Feed, Twitter Timeline in Pinterest Board. Vse kar morate storiti je, da povlečete potreben pripomoček in vstavite svoj URL strani računa.
Storitve oblikovanjaMotoCMS ne ponuja oblikovanja spletnega mesta iz nič. Glavna ideja, ki stoji za MotoCMS graditeljem, je vsakomur omogočiti, da sam ustvari svoje spletno mesto brez zunanje pomoči. Zato boste morali, če potrebujete dizajn po meri, odločiti za drugo podjetje za oblikovanje.

Lastnosti & Orodja

Seznam funkcij, ki jih ponuja MotoCMS, je res neskončen. Omogoča ustvarjanje profesionalne vsestranske spletne strani brez težav.

Pripomočki MotoCMS

ZnačilnostPregled
Namestitev spletnega mestaZ MotoCMS boste imeli nemoten in uporabniku prijazen postopek nastavitve. Morate skozi več preprostih stopenj: nastavite, prilagodite, dodajte svojo vsebino, objavite in optimizirajte svoje spletno mesto. Vse stopnje so opremljene s podrobnimi vadnicami, s katerimi se ne boste izgubili..
Oblikovanje spletnih straniNajprej boste morali izbrati zasnovo, ki vam ustreza med 2500 razpoložljivimi možnostmi. Nato nadaljujete na svoj osebni račun, kjer boste imeli možnost prilagoditi slog, barvno shemo in strukturo svojega bodočega spletnega mesta. Delali boste s tremi različicami svojega spletnega mesta: za pametni telefon, tablični računalnik ali namizje. Kot rezultat, boste dobili popolnoma odziven dizajn.
Ime domene po meriMotoCMS ne ponuja možnosti nakupa domenskega imena prek njih.
Globina plovbeZ vsako predlogo dobite nabor že vnaprej oblikovanih strani za potrebe vašega podjetja. Iz široke zbirke razpoložljivih tem lahko preprosto izberete strukturo, ki jo potrebujete.
Gradniki in aplikacijeNa desetine uporabnih in funkcionalnih pripomočkov so na voljo v urejevalniku strani. Med njimi boste našli galerije / portfelje, kontaktne obrazce, besedilna polja, videoposnetke in Google zemljevide. Na voljo je tudi dodatni dodaten pripomoček. Če želite e-trgovino integrirati na svoje spletno mesto, vas bo to stalo dodatnih 99 USD. Če pa kupite predlogo eStore, vam tega ne bo treba plačati.
Statistika obiskovalcevMotoCMS ponuja najmanj analitičnih orodij in orodij za spletne skrbnike, kot so Google Analytics, Google Webmaster Tools, Yandex.Metrica in Yandex.Webmaster. Če želite svoje spletno mesto izboljšati z bolj izkušenimi orodji, boste morali zanje doplačati.
Foto, video in zvokDobro premišljena uporaba medijskih vsebin lahko znatno poveča vašo konverzijo in privabi nove obiskovalce na vaše spletno mesto. Zato je MotoCMS poskrbel, da je postopek dodajanja teh datotek na vaše strani nemoteno in brez težav. Posodobljena predstavnostna knjižnica vam omogoča, da datoteke organizirate v različne mape, kar omogoča enostavno strukturiranje oglasov, da jih najdete. Dodajte datoteke na svoje strani, tako da jih preprosto povlečete in spustite.
BloggingNa žalost v razdelku za bloganje obstajajo le najnovejše predloge MotoCMS. Podjetje ga je šele začelo predstavljati na svojih spletnih straneh. To je morda ena največjih pomanjkljivosti, vendar za večino predlogov funkcionalnost bloganja ni na voljo. V kolikor na svojem spletnem mestu potrebujete odsek za bloganje, je na voljo brezplačno veliko možnosti tretjih dnevnikov.
Google zemljevidiIntegracija Google Maps je na voljo s klikom.
HTML urejevalnikMotoCMS ne podpira urejevalnika HTML. Vendar lahko elemente vdelate prek skrbniške plošče.
Integracija socialnih medijevPopolna podpora za pripomočke za socialne medije, vključno s Twitter Timeline, Facebook Feed in Pinterest Board.
Obrazci in anketeObrazce in ankete lahko vdelate v polje s kodo HTML. Če želite vdelati element, morate pripomoček povleči in spustiti in vstaviti HTML kodo elementa v ustrezno polje.
Možnosti gostovanjaMotoCMS ne ponuja lastnega gostovanja. Vendar pa vam omogočajo, da gostite vaše spletno mesto pod precej ugodnimi pogoji. MotoCMS sodeluje z Bluehost in Inmotion. Če predlogo kupite pri MotoCMS, lahko dobite velik popust pri Bluehostu – 2,95 USD na mesec (vključno z brezplačno registracijo domene, 50 GB spletnega prostora na spletu, podporo 24/7 itd.). Z Inmotion boste plačevali 3,49 USD na mesec za brezplačno registracijo domene, neomejen prostor na disku, neomejen mesečni prenos itd. Kupite lahko tudi enoletno ponudbo gostovanja po posebni znižani ceni 49 USD.
Več jezikovPredloge MotoCMS so večjezične in podpirajo 10 jezikov.
Mobilna optimizacijaVse teme so 100-odstotno odzivne. Odziven dizajn bo vaše spletno mesto prilagodil najbolj priljubljenim mobilnim napravam. Za večino, vendar ne vseh. MotoCMS vam ponuja orodje Velikosti in Vrednosti, ki vam omogoča ročno nastavitev vrednosti za določeno ločljivost zaslona.
E-trgovina / Spletna trgovinaČe želite zagnati spletno trgovino z MotoCMS, imate na voljo dve možnosti: bodisi izberete predlogo za e-trgovino ali kupite premium e-trgovino, ki jo lahko vključite v katero koli temo MotoCMS. Vtičnik za e-trgovino vključuje upravljanje izdelkov, kategorij in blagovnih znamk, upravljanje strank, možnosti SEO optimizacije za vsak izdelek in upravljanje naročil. Možnosti plačila so prilagodljive. Vendar so vaše izbire za obdelavo plačil omejene na 2Checkout in PayPal.
SEO prijaznoMotoCMS graditelj spletnih strani ponuja nabor osnovnih možnosti SEO za izboljšanje uvrstitve v iskalnikih. Vsebino spletnega mesta lahko optimizirate tako, da napišete izvirne naslove strani, meta opise, ključne besede, oznake ALT za slike. Prav tako lahko sprožite meritvene akcije z Googlom ali Yandexom. Obstaja tudi poseben razdelek »Preusmeritve«, ki vam omogoča, da 301 preusmeritev izvedete neposredno v skrbniški plošči.
Omejen dostop do spletnega mesta (zaščita z geslom)Ustvarili ste svoj osebni račun.
Bela oznakaIzdelovalec spletne strani MotoCMS ponuja odlične priložnosti za spletne razvijalce. Lahko preprosto kupijo gotove predloge za primerno ceno za izdelavo svojih spletnih strani ali pa uporabijo neomejene možnosti graditelja in ustvarijo spletna mesta svojih sanj z uporabo vnaprej izdelanih elementov v svojih računih MotoCMS.

Načrti & Cenitev

Morda je ena od najboljših stvari pri MotoCMS ta, da pred nakupom poskusite predlogo tako, da se prijavite za 14-dnevno preskusno obdobje. MotoCMS predloga HTML vas bo stala 139 dolarjev. Za mobilno prijazno predlogo MotoCMS ali e-trgovino boste plačali 199 dolarjev. Če se vam zdi nekoliko drago, ne počutite navzdol. Na MotoCMS so dnevni popusti, prodaja in ponudbe.

Cene za izdelavo spletnih strani MotoCMS

Lahko kupite posebno ponudbo. Na primer, predloga MotoCMS 3 + namestitev + gostovanje vas bo stala 297 dolarjev. In MotoCMS 3 Template + namestitev samo 248 USD. Če potrebujete nekaj dodatkov, na primer vtičnik za e-trgovino, vas bo to stalo nekaj dodatnega denarja.

Cene so dokaj konkurenčne. Številne stranke in strokovnjaki ugotavljajo, da so glede razmerja med kakovostjo in ceno precej pošteni.

Pomoč strankam

Podjetje MotoCMS je že skoraj 10 let poslovno podprto. Če se pridružite MotoCMS, imate dostop do brezplačne podpore za vse življenje 24/7. Vsaka stranka ali celo demo uporabnik se lahko vsak dan obrne na skupino za podporo. Če želite, da stvari opravite po telefonu, lahko oddate vstopnico, uporabite klepet v živo ali uporabite funkcijo Call Me. Odgovor lahko iščete tudi na podrobni strani s pogostimi vprašanji in spremljate vse novosti na blogu MotoCMS.

Možnosti podpore za MotoCMS

Enostavnost uporabe

Začetni postopek se morda zdi malo zamuden. Za začetek boste morali opraviti več stopenj. Najprej morate izbrati svojo poslovno nišo. Po tem lahko izberete predlogo. Nato morate v pojavno okno vnesti podatke, da začnete poskusno obdobje. Ko končate, boste prejeli potrditveno e-pošto s povezavo in s klikom nanjo boste končno začeli. Ti koraki trajajo dolgo in lahko ogrozijo prvi vtis uporabnika.

Vendar pa je preostali postopek nemoten in intuitiven. Uporabniku prijazen vmesnik je na najvišji ravni. Navodila po korakih in pojavni okni vas bodo vodili skozi celoten postopek prilagajanja.

MotoCMS je poleg tega, da je graditelj spletnega mesta, sistem za upravljanje vsebin, ki omogoča enostavno nalaganje datotek in njihovo namestitev na gostovanje v nekaj minutah. Spletno mesto lahko tudi kadar koli potrebujete prenesete na drugo gostovanje.

Zaključek

MotoCMS je dostojna izbira za mala in srednje velika podjetja. Primerna je tudi za tiste uporabnike, ki so previdni s svojimi sredstvi in ​​prizadevanji, vendar so pripravljeni uživati ​​v spletnem mestu, ki ima oblikovanje in funkcionalnost v primerjavi s tistimi, ki jih ustvarjajo profesionalni spletni studii. Izbira predloge lastnikom podjetij ponuja odlično priložnost, da najdejo popolno ujemanje za svoj projekt.

Kljub temu, da MotoCMS ne ponuja lastnega gostovanja, ponujajo ponudbe za gostovanje Bluehost in Inmotion. MotoCMS ponuja spletno razvijalce White label.

Zasnovo lahko popolnoma prilagodite in vmešate vtičnike, ki jih potrebujete. Na voljo je tudi funkcionalnost ECommerce. Pomanjkanje funkcionalne platforme za bloganje je lahko težava. Vendar lahko vtičniki tretjih oseb prihranijo dan. Garancije za vračilo denarja ni. Pred nakupom predloge imate brezplačno poskusno uporabo v 14 dneh. Na splošno MotoCMS zagotavlja dostojne storitve po razumni ceni.

Primerjaj

MotoCMS

89

Wix

96

Weebly

95

Kvadratni prostor

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map