Kompanitë më të mira të zhvillimit të ueb-blerjeve në Mbretërinë e Bashkuar

Wmimi AWA i Përsosmërisë


Pse Blerje?

Ekspertët vazhdimisht e vlerësojnë Shopify si standardin e softuerit eCommerce që të gjitha platformat e tjera të tregtisë elektronike janë matur kundër. Ekspertët tanë pajtohen që ai është programi më i mirë i pavarur e-commerce në dispozicion. Ne kemi shkruar gjithashtu në detaje rreth të mirat dhe të mirat e përdorimit të Shopify për të filluar dyqanin tuaj në tregti elektronike.

Gjetja e një zhvilluesi i Shopify

Sapo të keni vendosur atë Shopify është padyshim për ju, hapi tjetër është të gjeni një zhvillues që të dizajnojë dhe ndërtojë dyqanin tuaj online, dhe mbase ta mbështesni pasi të funksionojë. Sigurisht, ju mund ta bëni vetë, në këtë rast duhet të lexoni akoma këtë artikull, në rast rasti. Plus, shumë nga këta ekspertë të Shopify kanë bloge të shkëlqyera, plot me informacion të dobishëm.

Ekspertët më të mirë të Shopify në Mbretërinë e Bashkuar

Ne kemi ndihmuar në këtë përzgjedhje duke hulumtuar Shopify Experts në Mbretërinë e Bashkuar. “Shopify Expert” është një akreditim i dhënë nga Shopify për të treguar që personi ose ndërmarrja është një partner i vlerësuar, i cili ka dëshmuar të ketë një “njohuri gjithëpërfshirëse dhe autorizuese të Shopify”. Këta ekspertë ofrojnë shërbime me vlerë të shtuar që Shopify i beson.

Farë ofron një ekspert i Shopify

Për t’u bërë një ekspert i Shopify, individë ose biznese duhet të dëshmojnë se kanë krijuar 5 ose më shumë dyqane aktive. Ekzistojnë pesë kategori të Ekspertit:

 • dizajni – duhet të ketë ndërtuar një temë nga e para për këto dyqane
 • Setup – Rregullimi themelor i dyqaneve dhe personalizimi i temave për këto dyqane
 • marketing – Fushata të dëshmuara për marketing për këto dyqane
 • fotografi – të keni një portofol fotografik të përqendruar në produkt për klientët e Shopify
 • zhvillim – krijoi një aplikacion për dyqanin e aplikacioneve ose integrime të ndërtuara me porosi pune

Nuk është e mjaftueshme që aplikantët për statusin e Shopify Expert të dërgojnë shembuj në ndonjë prej këtyre kategorive. Ekipi i Ekspertëve të Shopify shqyrton të gjitha paraqitjet për të siguruar që puna është në përputhje me standardet e tyre. Aplikantëve mund t’u jepet statusi i Shopify Expert në një ose më shumë nga këto kategori.

Përveç aftësive superiore të Shopify, Ekspertët e Shopify janë përgjegjës për ofrimin e përgjigjeve të shpejta për të gjitha pyetjet dhe komunikimin e hapur dhe të ndershëm me të gjithë klientët e tyre; me pak fjalë, duke qenë shumë profesional.

Bleni ekspertë janë ambasadorë të markave për Shopify, dhe roli i tyre është të sigurojnë që të gjithë klientët e tyre të kenë një përvojë pozitive dhe me vlerë të lartë, pavarësisht nga ato shërbime që ata blejnë.

Hapi tjetër

Detyra juaj tani është të vendosni se çfarë shërbimesh ju duhet të blini për të ngritur dhe funksionuar dyqanin tuaj online Shopify. Keni nevojë për dizajn, vendosje, marketing, fotografi apo zhvillim, apo ndonjë kombinim të këtyre? Dhe ndoshta disa mbështetje pasi dyqani juaj është në veprim. Secili prej ekspertëve të mëposhtëm të Shopify ka pikat e tij të forta. Lexoni artikullin me kujdes dhe vizitoni faqet e internetit të atyre që ju tërheqin.

Shopify Ekspertë në Mbretërinë e Bashkuar

Ne bëjmë uebfaqe

Ne bëjmë uebfaqe - firmë për krijimin e faqes në internet

Emri që bëjmë faqet e internetit nuk pasqyron që kjo kompani është vlerësuar me # 1 në Shopify për dizajn, ndërtim dhe marketing. Vetë-identifikimi i tyre si shitës me pakicë krijues shfaqet mirë në faqen e tyre të internetit, me shembuj të detajuar të punës së klientit, si dhe shpjegime të qarta për gamën e plotë të shërbimeve të tyre, me çmimet.

Ne We Make Website kanë përfunduar mbi 370 projekte, dhe mbi 40,000 shitës me pakicë të tregtisë elektronike lexojnë blogun e tyre të këshillave mujore. Vizitoni Ne bëjmë faqet e internetit për të paktën, informacionin dhe udhëzimet e dobishme atje.

Mollëkuqe mollë

Apple swanky - firmë për krijimin e uebit

Swanky Apple pëlqen të “krijojë gjëra bindëse për uebin, shtypin dhe pajisjet mobile”. Uebfaqja e tyre pasqyron këtë qasje të ulët për punën e tyre, nga të cilat ndërtimi i dyqaneve Shopify është vetëm një aspekt.

Fokusi i ngadaltë i Apple është në zhvillimin e dyqanit tuaj, dhe jo domosdoshmërisht të biznesit tuaj të tregtisë elektronike, dhe ata preferojnë të dizajnojnë me porosi. Sidoqoftë, ju keni akses në shërbimet e tjera krijuese të tyre, të cilat përfshijnë markën, dhe kërkimin dhe marketingun shoqëror.

inspira

Inspira - firmë për krijimin e faqes në internet

Faqja kryesore e internetit e inspirave bën premtime superlative – punë të mrekullueshme krijuese, zhvillim të përparuar, mbështetje fanatike. Ata janë shumë me përvojë – ata kanë ndërtuar dyqane të Shopify që nga viti 2007, duke u hedhur në vetëm tetë muaj pasi softueri u lëshua në publik.

Edhe pse eCommerce është vetëm një nga katër shërbimet që ofron inspira, ajo ka faqen e saj të veçantë të dedikuar. Një gamë e plotë e shërbimeve të tregtisë elektronike është në dispozicion – dizajn, kodim, marketing dhe mbështetje.

Vitamina në Londër

Vitamina Londër - firmë për krijimin e faqeve në internet

Vitamina London është një agjenci dixhitale e dizajnit të produkteve që përqendrohet në dallimet transparente midis asaj fizike dhe dixhitale. Tregëtia elektronike është vetëm një nga një gamë e shërbimeve dixhitale që ofron kjo kompani.

Shembujt e klientit në faqen e internetit të Vitamin London janë të gjitha mahnitëse vizualisht, siç janë dyqanet në internet që lidhen me anë të faqes së shqyrtimit të Shopify. Jini të vetëdijshëm, sidoqoftë, se Tregtia elektronike nuk është një shërbim që reklamohet në faqen e internetit të Vitaminës.

luleshtrydhe

Luleshtrydhe - firmë për krijimin e faqes në internet

Fokusi i Strawberry është në tregtinë elektronike që është “Jashtë kësaj Bote”. Kjo agjenci krijuese e marketingut do të jetë me ju çdo hap në përvojën tuaj Shopify. Luleshtrydhet mund të vendosin dyqanin tuaj të ri ose t’ju ndihmojnë të merrni dyqanin tuaj ekzistues në nivelin tjetër.

Ata do t’ju ndërtojnë aplikacione, përfshirë një tabelë të dhënash nëse Shopify nuk bën atë që ju nevojitet. Nëse keni nevojë për ndihmë të vazhdueshme, bisedoni me ta për një marrëveshje të përkrahjes me porosi. Dhe shkarkoni udhëzuesin e tyre falas për tregti elektronike.

bashkë në lindje

Firmë për krijimin e ueb-bashkimit Eastside

Bashkë në lindje. ekziston për të ndërtuar dyqanet e Shopify dhe ato duhet të ndërtojnë qindra prej tyre. Ata ofrojnë tre nivele çmimesh për shërbimet e tyre, nga ndryshimet e vogla të dizajnit deri në hartimin e plotë me porosi.

Bashkë në lindje. do të punojë me ju në SEO, marketing dixhital dhe media sociale në mënyrë që dyqani juaj të gjendet lehtësisht në internet. Ata ia vlen të hedhin një vështrim nëse biznesi juaj bie në një nga kategoritë e tyre: moda, ushqimi dhe pija, shtëpia dhe mënyra e jetesës.

NoirLuxe

Noir Luxe - firmë për krijimin e faqeve në internet

Noir Luxe e përshkruan veten si një agjenci krijuese dixhitale. Shërbimi i saj Shopify është në fund të një liste të gjatë të shërbimeve të tjera, të cilat përqendrohen kryesisht në hartimin vizual, duke përfshirë drejtimin e artit dhe ilustrimin e modës.

Dhe shembujt e kësaj pune janë të mrekullueshëm. Noir Luxe është një ekspert i vendosjes Shopify dhe ofron dizajn dhe disa shërbime të menaxhimit; shumica e klientëve të tyre vetë-menaxhojnë faqet e tyre. Shikoni Noir Luxe nëse përqendrimi juaj është të merrni një dyqan online mahnitës vizualisht.

deklarata

Deklaratë - firmë për krijimin e faqes në internet

Deklarata paraqitet përmes një uebfaqe jo të pakuptimtë që do t’ju ndihmojë të rritni biznesin tuaj në tregtinë elektronike duke përdorur një model të provuar, tre-hapësh të biznesit. Shembujt e klientit të treguar janë të ngurta me asgjë vizualisht të lartë, megjithëse disa janë të dizajnuara me porosi. Përqendrimi i deklaratës është në anën e biznesit të eCommerce dhe do t’u përshtatet atyre që kanë nevojë për ndihmë në strategjinë dixhitale dhe marketingun e biznesit të tyre të Shopify eCommerce.

Belle Digital

Belle Digital - firmë për krijimin e faqes në internet

Belle Digital krijon “dyqane të bukura dhe unike të tregtisë elektronike në Shopify.” Ata krijojnë biznese të Shopifikuara me porosi, jo vetëm produkte dyqanesh. Ata janë ekspertë të konfigurimit dhe gjithashtu do të punojnë me ju në marketingun e dyqanit tuaj.

Uebfaqja e tyre personale është vizualisht mahnitëse me ngjyra të buta dhe një fokus të butë, e cila pasqyrohet në shembujt e treguar në punën e tyre. Belle Digital identifikon kategoritë e klientëve të tyre si modën, shëndetin dhe bukurinë, shtëpinë dhe stilin e jetës, dhe fëmijët, dhe faqja e internetit e tyre ka një ndjenjë femërore për të.

Pistoletë nënujore

Pistoletë nën ujë - firmë për krijimin e faqes në internet

Ikona e pistoletës Underwater është një karikaturë mashkull superhero, e cila i përfaqëson ato si zgjidhësa dixhitale. Origjina e kësaj ndërmarrje të ngushtë është të punosh me biznes krijues dhe kjo është akoma në zemrën e tyre.

Ata janë pak të paqartë në lidhje me grupet e tyre të aftësive, pasi kanë ndërtuar dyqane eCommerce “për një kohë” dhe kanë mësuar “mjaft pak”. Pistolet nënujore do të ndërtojnë dyqanin tuaj Shopify, do t’ju ndihmojnë në marketing dhe do të bëni shkrimet tuaja.

Mësoni më shumë rreth FAQ të Ekspertëve të Shopify
këtu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map