Dizajnerët dhe Zhvilluesit e Web-it të Platformës së Top Tregtisë së Tregtisë së Topit

Wmimi AWA i Përsosmërisë


ee, Shopify, a jeni ndonjëherë një platformë e fuqishme! Falë ndërfaqes tuaj të lehtë dhe intuitive, pothuajse kushdo mund ta shndërrojë një dyqan online ho-hum në një gjë të sofistikuar të bukurisë. A nuk ka asgjë për ju që nuk është e përsosur? Epo, po, ka.

Ju mund të bëni aq shumë sa që opsionet tuaja mund të bëhen dërrmuese. Ju lejoni vetveten të modifikohet në pothuajse çdo shkallë. Kjo është e mrekullueshme, por i duhet dikush që di se çfarë bën. Por sigurisht, ju jeni Shopify. Ju mendoni për gjithçka.

Sugjeroni Bleni ekspertë. Këto gurufë të Shopify jetojnë dhe punojnë në të gjithë botën, kështu që është e lehtë të gjesh një afër. Këtu është një listë e zhvilluesve të rekomanduar në bregdetin lindor. Ata janë duke qëndruar pranë për t’ju ndihmuar të përfitoni sa më mirë nga Shopify.

Lexoni për një listë të zhvilluesve që mund t’ju ndihmojnë të merrni më të mirën nga Shopify.

Ne jemi vërejtur

Ne jemi vërejtur

Ky ekip e di se çfarë duhet për të ndërtuar dyqanin tuaj Shopify Plus nga toka lart. Kjo po të fillosh. A keni tashmë një dyqan Shopify? A kanë ata të kryejnë një kontroll. Ata do të shikojnë nën kapuç dhe do të rekomandojnë përmirësime që do të përmirësojnë dyqanin tuaj në internet. Jepini vëmendje kësaj eksperti të Shopify nëse doni të njëjtën gjë. Ata do të kalojnë kohën për t’u siguruar që të gjithë janë në të njëjtën faqe. Do të kaloni kohë së bashku për të shqyrtuar dhe diskutuar sitet e hartave, fletët e rrjedhës dhe kornizat e telave.

Ky ekspert i Shopify është gjithashtu një specialist i AdWords. Ata mund të ndërtojnë fushata efektive Adwords që drejtojnë trafikun në faqen tuaj të internetit Shopify. Ata gjithashtu do t’ju ndihmojnë me SEO në mënyrë që të rritni renditjen e Shopify tuaj me kalimin e kohës.

Komanda C

Komanda C

A jeni edhe i sigurt që Shopify ka të drejtë për ju? Ky ekip merr atë që ata e quajnë një metodë “e parë e përshtatshme”. Ata kanë punuar me platformën Shopify që kur u prezantua në vitin 2006. Ata shtuan ndihmë me Shopify Plus në 2014.

A është komanda e duhur eksperti i Shopify për ju? Ata preferojnë të punojnë me klientë me nga 1 deri në 10 milion dollarë në shitje vjetore. Ju gjithashtu do të keni nevojë për një nivel të fortë të mbështetjes për menaxhimin e projektit kur të arrini këtë nivel. Ekipi shkëlqen në këtë fushë. Ata janë gjithashtu të mirë për t’ju ndihmuar të keni kuptimin e zhargonit teknik që rrethon tregtinë elektronike.

Genome

Genome

Ju e dini që keni gjetur diçka të veçantë në momentin kur zbarkoni në faqen kryesore të faqes së internetit Genome. Stili dhe dizajni janë përbërës thelbësorë të një dyqani online. Ata kanë fituar çmime për punën e tyre të projektimit. Blogu i Shopify Partners i dha Genome një çmim të nderuar për krijimin e tregtisë në treg 2016 për përmendjen e nderuar për punën e tyre me, Mpowerd. Keni nevojë për ndonjë nxitje të mëtejshme për t’i kontrolluar ato? Frank Sinatra Enterprises zgjodhi Genome për të hartuar dhe ndërtuar faqen e tyre të internetit.

Gjenomi është gjithashtu një inkubator fillestar. Ju do të vlerësoni të punoni me ta nëse doni t’i qaseni dyqanit tuaj online me atë filozofi.

thjeshtë

thjeshtë

Ky ekip i Bregut Lindor ka ndërtuar më shumë se 550 dyqane të mundësuar nga Shopify dhe Shopify Plus. Dyqanet kanë shitur më shumë se 3 milion produkte, me mbi 70 milion dollarë shitje. A keni nevojë për ndonjë arsye më shumë për të parë këtë Ekspert të Shopify?

Simplistic është një grup me shërbime të plota. Ata mund t’ju ndihmojnë të modifikoni platformën Shopify për të krijuar një përvojë unike të blerjeve që funksionon në desktop dhe pajisjet e lëvizshme. Simplistic ka fituar një reputacion për krijimin e dyqaneve flash që merren me tregti elektronike për kompanitë e paraqitura në televizionin e rrjetit. Këto dyqane online trajtojnë dhe plotësojnë mijëra të njëkohshëm dhe monitorojnë shitjet në kohë reale.

Fuçi NY

Fuçi NY

Markat do të njihni punën me Barrel NY për të krijuar tregimet e tyre të Shopify. Kjo është e rëndësishme për dy arsye. E para është e qartë. Ai vërteton që ky ekspert i Shopify ka një reputacion të shkëlqyeshëm. Arsyeja e dytë nuk është aq e qartë, por po aq e rëndësishme. Kjo ju tregon se Shopify është platforma që fuqizon markat e famshme si KIND Snacks.

A jeni një organizatë jofitimprurëse? Barrel NY dëshiron të dëgjojë nga ju. Ata dhurojnë mbi 500 orë çdo vit për të ndihmuar jofitimprurësit me ato që ata i quajnë “Grante për Barrel”. Ata do t’ju ndihmojnë të transformoni Shopify në mënyrë që të mund ta përdorni për të marrë dhurime.

Verbal + Vizual

Verbal + Vizual

A ka rregullore apo pengesa që merren me mënyrën e shitjes së produktit ose shërbimit tuaj? Ekipi në Verbal + Visual mund t’ju ndihmojë të hidheni drejt tyre. Ata janë ekspertë në rritjen e shitjeve në internet duke automatizuar proceset që shpesh shkaktojnë karroca të braktisura të blerjeve.

Këtu është një shembull. Një nga klientët e tyre të fundit ishte një dyqan online verë. Verbal + Visual i ndihmoi ata me një mënyrë unike për të trajtuar sfidën e kërkuar të verifikimit të moshës. Dyqani vazhdoi të shihte një ROI 100% në vetëm 4 muaj. Shkalla e konvertimit u rrit me 25%, dhe shkalla e fryrjes ra për 30%.

Limonadë NY

Limonadë NY

Dyqanet online që shesin mallra luksoze paraqesin një seri sfidash unike. Pyete aktoren Gwyneth Paltrow. Ajo dëshironte të fillonte një dyqan në internet që shet produkte dhe shërbime luksoze që i zbuloi. Paltrow iu drejtua Lemonade NY për ndihmë. Dyqani i saj në internet përmban një gamë të gjerë produktesh që variojnë nga artikujt organikë për kujdesin e lëkurës deri tek kufjet.

Mos lejoni që faqja e internetit e thjeshtë e ekipit t’ju mashtrojë. Ata nuk janë bujarë me detaje se si funksionojnë me ju. Kjo është për shkak se nuk ekziston një qasje e “cookie-cutter” ndaj zgjidhjeve që do t’i sjellin në dyqanin tuaj Shopify. Mos kini frikë. Do të përfundoni me një dyqan që lëshon me sofistikim.

Shkëndija e rritjes

Shkëndija e rritjes

Ky ekspert i Shopify me bazë në Boston ka një reputacion për hartimin dhe ndërtimin e dyqaneve në internet që ndërtojnë konvertimin e klientëve. Ata besojnë se dyqani juaj duhet të jetë një mjet marketing, si dhe një mjet shitje. Rritja Shkëndija përdor një qasje të përqendruar në rezultate. Ai kombinon fushatat e marketingut në internet të drejtimit të trafikut dhe rritjen e orientuar në konvertim.

Agjensia e projektit fitues të çmimeve identifikon dhe ekzekuton vetëm elementët që prodhojnë rezultate të shpejta dhe ndikim pozitiv. Do të filloni dyqanin tuaj Shopify më shpejt nga sa mendonit se ishte e mundur. Nga atje, ata ju mbështesin duke përcjellur rezultatet dhe duke ndërtuar fushat që tregojnë rritjen më premtuese.

Tregtia e pakufizuar

Tregtia e pakufizuar

Ata përshëndesin nga Massachusetts. Specialiteti i tyre është iPhone, iPad dhe aplikacionet e tregtisë celulare Android për dyqanet në internet. Tregtia e palëkundur ju ndihmon të jepni një përvojë të pasur të tregtisë celulare. Do të rrisë angazhimin dhe shndërrimin e klientit. Angazhoni këtë ekip nëse doni të integroni mesazheve push, kështu që klientët të shohin ofertat tuaja të fundit.

Blerja në internet është bërë një përvojë e lëvizshme. Rekordi i klientit të Tregtisë së Lirë lexon si një “kush është kush” i markave të njohura. Ai përfshin kompani si Sears, karnavalet e këpucëve, Miller Beer dhe Rockport. Tregtia e pakufizuar do të heq gjithçka nga duart tuaja. Ata do të hartojnë, ndërtojnë dhe mirëmbajnë dyqanin tuaj online. Uluni dhe pushoni.

Mark Henderson

Mark Henderson

Ky Ekspert i Shopify merr një qasje të paketës për të Shopify ndërtimin e dyqaneve. A jeni thjesht duke kërkuar një grup themelor? Marku do të kujdeset për atë për ju, duke përfshirë fontet, ngjyrat e theksit dhe imazhin ose logon e kokës. Do t’ju duhet të vendosni taksën dhe transportin tuaj. Edhe kjo është e përfshirë.

Keni nevojë për ndihmë më të përparuar? Filloni procesin me një depozitë të sheshtë dhe paguani siç shkoni. Marku mund të personalizojë çdo temë të Shopify dhe të integrojë aplikacionet që ju nevojiten. Shërbimet e projektimit dhe konfigurimit janë kuotuar për ju, kështu që ju gjithmonë jeni duke kontrolluar buxhetin. Marku zhvilloi një program të njohur Shopify të quajtur Paguajeni atë që dëshironi. Kjo ndihmoi një nga klientët e tij të mbledhë mbi 1.4 milion dollarë për shkaqe sociale.

1 Agjensia Dixhitale

1 Agjensia Dixhitale

Ata janë një agjenci me shërbim të plotë, por ata tregojnë se 99% e projekteve që ato marrin përsipër janë të përqendruara në tregtinë elektronike. Drejtori i Përgjithshëm i tyre ka qenë i përfshirë në hartimin, zhvillimin dhe tregtimin e faqeve të internetit të tregtisë elektronike që nga viti 1999. Ai ka ndihmuar në gjetjen e fillesave të tregtisë me shumë milion dollarë në tregti elektronike. Ju përfitoni nga përvoja e tij e jashtëzakonshme në industri.

1 Agjensia Dixhitale beson se dizajni i suksesshëm i dyqaneve në internet është një proces i zvogëlimit. Duhet të largojë vonesat dhe konfuzionin. Ata do të punojnë me ju që në fillim, ose mund t’ju ndihmojnë për një ridizajnim. Titujt e ngushtë nuk i trembin ato. Ata do t’ju bëjnë të lansoni deri në 80% më shpejt kur të filloni me një prej modeleve premium të gatshëm të Shopify.

Dizajni nga Bold

Dizajni nga Bold

Mbi 20 klientë të kënaqur kanë marrë kohën për të lënë dëshmitë për Shopify Expert Wim Tubbax. Shumë nga këta klientë flasin për nivelin e thellë të bashkëpunimit që zhvillohet gjatë procesit të projektimit. Marketingu është integral për tregtinë elektronike. Wim gjithashtu do t’ju ndihmojë në fushatat tuaja të buletinit.

Vëmendja ndaj detajeve është një tjetër temë e përsëritur që do të gjeni. Klientët tregojnë se ajo shtrihet si në teknologji ashtu edhe në dizajn. Ju përfitoni nga operacionet e qetë. Klientët tuaj përfitojnë nga përvoja më e mirë e blerjeve. Shikoni portofolin, dhe do të shihni përse ky ekspert i Shopify merr rekomandime kaq të shkëlqyera.

ICEE Sociale

ICEE Sociale

Mos harroni aspektet e mediave sociale të një dyqani në internet në rrezikun tuaj. ICEE Social beson se është kaq e rëndësishme që ata e kanë bërë atë një specialitet. Shikoni blog-un e faqes së tyre. Ata pëlqejnë të flasin rreth asaj se si mund të përdoret platforma Shopify për të krijuar dyqane ekskluzive.

Do të mësoni, për shembull, se Tregu B2B pritet të rritet në 6.7 trilion dollarë në vlerë bruto të mallrave deri në vitin 2020. ICEE Social është e gatshme t’ju tregojë se si mund të krijoni një dyqan me shumicë për të kapur një pjesë të kësaj rrjedhë të të ardhurave. Shopify gjithashtu ka një mjet të fuqishëm për të shfaqur markat me të cilat jeni partner. Një artikull tjetër i blogut flet për mënyrën sesi mund të krijoni faqen e një marke me Shopify.

Industri TVP

Industri TVP

Kjo agjenci e New York City beson se dyqani juaj i dedikuar për tregtinë elektronike është zgjidhja më e mirë dhe Shopify nuk mund të rrihet. A është çudi që ata janë një ekspert i Shopify? Presin shërbimet e zakonshme të ofruara nga të tjerët, por përgatituni të befasoheni nga disa shtesa të papritura.

TVP Industries ka qasje në mbi 600,000 zgjedhje të mallrave premium. Nëse asnjë prej këtyre produkteve të markës nuk funksionon për ju, ata mund ta prodhojnë atë me porosi. Ky është vetëm pjesa e parë e procesit. Ju duhet gjithashtu zgjidhje përmbushjeje. TVP Industries do të krijojë një plan strategjik për shpërndarjen, përmbushjen dhe dërgesën për të mbajtur mallrat që rrjedhin. Ata madje mund të trajtojnë nevojat e shërbimit ndaj klientit.

Minion Made

Minion Made

“Vetëm na trego çfarë të duash” është diçka që nuk do ta dëgjosh kurrë nga ky ekspert i Shopify. Ju do ta vlerësoni qasjen e tyre strategjike. Fillon me hulumtime intensive. Rezultati është një dokument i detajuar i kërkesave teknike dhe karakteristikave. Sigurimi i cilësisë dhe testimi i performancës fillojnë në vazhdim e sipër përpara se dyqani juaj online të shihet ndonjëherë. Reagimet dhe shkuljet vazhdojnë pas fillimit.

Pothuajse 90 klientë kanë lënë dëshmitë për Minion Made. Shtë një përmbysje. Thjesht rreth gjysma flasin se si Minion Made ishte në gjendje të krijonte magji nga thjesht një ide e paqartë. Gjysma tjetër lavdëron Minion Made për integrimin e kërkesave specifike që mund të duket se shkojnë përtej asaj që Shopify mund të bëjë.

Socialmediately

Socialmediately

Shumica e projekteve të Shopify bien në një nga 3 llojet. Sshtë një përbërje themelore, migracion ose një personalizim. Ky ekspert i Shopify ndodhet në agoikago. Kjo nuk është me të vërtetë një adresë e Bregut Lindor, por Socially menjëherë ia vlen të merret parasysh. Ata mund t’ju ndihmojnë me ndonjë nga këto 3.

Nëse gjithçka që ju nevojitet është një përbërje themelore, Menjëherë Social mund të ju ngritë në punë sa më pak që tre ditë. Nëse jeni duke parë një shpërngulje në dyqan, Menjëherë Social mund t’ju tregojë kthimin e investimit duke kaluar në një dyqan Shopify ose Shopify Plus. A jeni duke kërkuar për një sit të sofistikuar, të personalizuar të tregtisë elektronike? Ekipi mund t’ju largojë nga planifikimi për të filluar sa më pak se dy javë.

e mprehtë

e mprehtë

Të gjithë e vendosin punën e tij më të mirë në portofol. Shtë një vend i mirë për të filluar. Gërmoni më thellë. Shikoni se çfarë duhet të thonë të tjerët për të punuar me ta. Në rastin e këtij eksperti të Shopify, do të lexoni disa shembuj të mrekullueshëm për të shkuar përtej thirrjes.

Një klient shkruan se si Witty krijoi një video të detajuar që tregon se çfarë ndryshuan në temën e Shopify, dhe kodin HTML për secilën pjesë të faqes. Videoja u tregua e paçmueshme për ta në krijimin e faqeve të produkteve të reja. Një tjetër klient Witty tregon një histori të ngjashme. Ata nuk kishin përvojë në kodim, por donin tipare specifike. Witty e vendosi për ta dhe më pas krijoi një video hap pas hapi që përdoret për ndërtimin e dyqanit në internet.

Kaitlin Fontenot

Kaitlin Fontenot

Kaitlin është një nënë me kohë të plotë dhe Ekspert i Shopify. Ajo ka një prapavijë në marketing me një fokus të fortë në modë dhe mediat sociale. Shumica e parimeve të saj të projektimit vijnë nga preferencat personale. Lexoni blogun e saj për të marrë një ide më të mirë të asaj që e drejton atë dhe çfarë do të ndikojë në krijimin e faqes tuaj. Këtu janë dy shembuj.

Ajo do t’ju tregojë pesë arsyet pse klientët nuk e përfundojnë arka, dhe ajo shpjegon se si do të punojë me ju për të vendosur zgjidhjet e Shopify. SEO me Shopify është një proces i automatizuar, por ka mënyra për ta bërë atë më të mirë. Ekzistojnë një seri postimesh në blog ku Kaitlin detajon se si të zgjedh SEO-në tuaj duke përdorur mjetet e ndërtuara të Shopify.

Ndërtuar bukur

Ndërtuar bukur

Ata janë gati për në perëndim sa mund të merrni dhe prapë konsiderohen Bregu Lindor. Ky ekspert i Shopify Atlanta do t’ju urojë me projektin e tyre. Ata gjithashtu do t’ju bëjnë përshtypje se sa thellë zhyten në sigurimin e çdo detaji të dyqanit tuaj Shopify për klientët. Ju do të shtypeni fort për të gjetur dikë që futet në barërat e këqija për diçka kaq të thjeshtë sa tuajat fletë paketimi.

Ekipi i Ndërtuar bukur ka një reputacion që punon shpejt për të ngritur dhe drejtuar dyqanin tuaj Shopify. Kërkesat për veçori të personalizuara nuk do t’i ngadalësojnë ato. Funksionaliteti drejton procesin e shitjes, por nuk duhet të marrë rrugën e markës tuaj. Ky ekspert i Shopify mban ekuilibrin e përsosur.

Ju keni një zgjedhje. Ju mund të përqendroheni në drejtimin e një faqe në internet eCommerce, ose mund të bëni përpjekjet tuaja për të shitur me një faqe interneti eCommerce. Cila do të fusë para në xhep? Lajmi i mirë është se ju mund të bëni partner me një Shopify Expert për të optimizuar dyqanin tuaj online. Lërini të shqetësohen për të gjitha detajet. Kjo ju lë të lirë të gjeni përzierjen më të mirë të produkteve që tërheqin për vizitorët tuaj.

Disa nga më të mirat në biznes e bëjnë shtëpinë e tyre në Bregun Lindor. Ata do t’ju ndihmojnë të merrni më të mirën nga Shopify. Do të jeni të kënaqur me kthimin e investimit tuaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map