15 kryesuesit kryesorë australianë të Shopify dhe Zhvilluesit

Wmimi AWA i Përsosmërisë


Shopify është një nga platformat më të mira të tregtisë elektronike dhe popullariteti i tij po rritet me shpejtësi. Një nga avantazhet që ne identifikuam në rishikimin tonë të Shopify është se ajo ka një ndërfaqe intuitive dhe është mjaft e lehtë për fillestarët për t’u përdorur. Ekzistojnë gjithashtu forume përdoruesish për të kërkuar ndihmë në internet Shopify faqen e internetit dhe mësime në internet në qendrën e ndihmës Shopify.

Kështu që mund të pyesni, pse po ju japim rekomandime për Ekspertët për t’ju ndihmuar të krijoni dyqanin tuaj online duke përdorur softuerin Shopify?

Pse të zgjidhni një ekspert të Shopify?

Ka disa arsye. Jo të gjithë duan të dizajnojnë ose zhvillojnë dyqanin e tyre të parë dhe ta popullojnë atë me produktet e tyre. Disa njerëz nuk kanë kohë dhe të tjerët nuk e kanë përvojën e projektimit apo edhe aftësinë minimale teknike. Megjithatë, të tjerët thjesht duan të përqëndrohen në aspektet e shitjes me pakicë të biznesit të tyre dhe ta lënë pjesën online të “dyqanit në internet” tek dikush tjetër.

Nëse kjo tingëllon si ju, lexoni më tej për rekomandimet tona të Bleni ekspertë të cilët mund t’ju ndihmojnë në krijimin e dyqanit tuaj të ri në internet ose në tranzicionin tuaj ekzistues në platformën Shopify. Të gjithë këta ekspertë banojnë në Australi dhe kanë kaluar një proces përzgjedhjeje nga Shopify për të arritur akreditimin e tyre zyrtar.

Cilin të zgjedhësh?

Meqenëse mund të keni nevojë për ndihmë vetëm me një pjesë të procesit – për shembull, mund të dëshironi të krijoni dyqanin tuaj, por jo ta vendosni vetë – këtu është një ndarje e kategorive të ndryshme të ekspertëve dhe shërbimeve që ata ofrojnë.

 • Dizajni – krijoni pamjen dhe ndjenjën e dyqanit tuaj; përfshini markën tuaj
 • Setup – konfiguroni një dyqan bazë nga një temë ekzistuese dhe rregulloje temën
 • Zhvillimi – krijoi një aplikacion për dyqanin e aplikacioneve ose ndërto dyqan me porosi nga e para
 • Marketingu – krijoni fushata marketing, zakonisht dixhitale, të cilat mund të përfshijnë strategji të mediave sociale
 • Fotografi – bëni fotografi për dyqanin tuaj online, kryesisht të produkteve tuaja

Shumë nga këta ekspertë të Shopify janë të aftë në disa kategori dhe disa ofrojnë shërbime në internet përtej atyre Shopify, të cilat mund të plotësojnë nevoja të tjera të zhvillimit të internetit që keni.

Goditjet e rënda

Tregtia Blackbelt

Tregtia Blackbelt

Tregtia Blackbelt, e njohur dikur si Shopify Ninjas, nuk bën asgjë tjetër përveç zhvillimit të dyqaneve Shopify. Ata janë të interesuar se kush duhet të jenë klientët e tyre – nëse jeni me nxitim ose me një buxhet shumë të ngushtë, atëherë një agjenci tjetër do të ishte më e përshtatshme për ju.

Blackbelt Commerce ofron gamën e plotë të vendosjes së shërbimeve, dizajnimin, zhvillimin, marketingun dhe fotografinë e shërbimeve Shopify. Ata gjithashtu kanë krijuar shtojca për dyqane dygjuhëshe, një përzgjedhës të vendit automatik dhe një shabllon HTML email për të zëvendësuar tekstin që është parazgjedhja e Shopify.

Partia e Punës

Partia e Punës

Partia e Punës, një dizajn boutique në internet, dhe kompani e zhvillimit ka punuar me Shopify që nga viti 2012. Kompania deklaron se është “e shpejtë, e shkathët, krijuese, pragmatike” dhe eCommerce është vetëm një nga shërbimet dixhitale që ofron.

Grupi i Punës punon me klientët për të lëvizur sistemet e tyre të tregtisë elektronike dhe pikës së shitjes për të Shopify: nuk do të thotë nëse ata gjithashtu ndërtojnë dyqane Shopify nga e para, megjithëse janë ekspertë të konfigurimit.

Elkfox

Elkfox

Elkfox është një agjenci që ka dy specialitete – Shopify dhe MailChimp. Përvoja e tyre e Shopify është në të dy fushat me pakicë dhe me shumicë, dhe kompania është shumë me përvojë në hartimin e temave me porosi.

Ata plotësojnë shërbimet e tyre të Shopify me fotografinë e produktit, dhe gjithashtu kanë një aplikacion që do t’ju ndihmojë me email të integruar. Uebfaqja e ElkFox është pak konfuze për t’u përdorur pasi e gjithë navigimi është në futbollin jashtë ekranit dhe disa prej lidhjeve thjesht shkojnë te faqja e kontaktit.

Leafcutter

Leafcutter

Leafcutter Creative Digital është një ofrues krijues elektronik i tregtisë dhe zgjidhjeve të komunikimit. Shopify është vetëm një nga pesë fushat e ekspertizës në këtë kompani, por tema e zakonshme është një strategji dixhitale e drejtuar nga rezultatet.

Leafcutter ka punuar me platformën Shopify që nga viti 2012 dhe specifikon industritë me të cilat merren, si fitime, farmaci dhe arsimim. Ata fillojnë me strategji dhe më pas do t’ju ndërtojnë një dyqan – nga një themelor në një dyqan të personalizuar plotësisht, të integruar.

Gurët e marketingut

Rifreskoni Media

Rifreskoni Media

Reload Media ka qenë Ekspertët e Shopify që nga Tetori 2016, dhe përqendrimi i tyre është në ofrimin e fushatave dixhitale të marketingut për biznesin tuaj në eCommerce. Uebfaqja e tyre nuk do të thotë nëse ata vërtet ndërtojnë dyqane Shopify, por shërbimet e tyre dixhitale për të mbështetur biznesin tuaj në internet përfshijnë SEO, pagesa për klikim, strategji të mediave sociale, optimizim të normës së konvertimit dhe marketing të postës elektronike..

30 hektarë

30 hektarë

30 hektarë sigurojnë gamën e plotë të vendosjes së shërbimeve, dizajnimin, zhvillimin dhe tregtimin e shërbimeve Shop plus ekspertizë të provuar në strategjinë e marketingut dixhital dhe ekzekutimin. Rregullat e tyre (d.m.th., filozofia e tyre e biznesit) janë pararendëse në faqen e tyre të internetit, kështu që ju mund të shihni se për çfarë kërkojnë.

30 Acres ka shumë studime të hollësishme për çështjet e e-commerce në faqen e tyre të internetit, në faqen Shopify.
Kompania ka përvojë në zhvillimin e temave me porosi, si dhe aplikacione me porosi për klientët e tyre.

Kampionet e projektimit

Fabrika e Shpresës

Fabrika e Shpresës

Ne nuk mund t’ju tregojmë shumë për Fabrika Hope dhe Shopify sepse nuk ka shumë informacione në faqen e tyre të internetit. Tregëtia elektronike është vetëm një nga pesë shërbimet dixhitale që ata ofrojnë: dizajni dhe zhvillimi dhe optimizimi i konvertimit janë ndër të tjerët.

’Shtë një dyqan në të cilin mund të blini një paketë trainifikimi të Shopify-për-orë dhe një paketë për konfigurimin e dyqanit Shopify, si për një shumë të caktuar të dollarit, por nuk ka informacion për atë që merrni.

Fije dixhitale

Fije dixhitale

Yarn Digital ka qenë një ekspert i Shopify që nga qershori 2015, dhe ofron pesë shërbime dixhitale, njëra prej të cilave është tregtia elektronike. Kompania është e kualifikuar si një dizajn dhe vendosje e Shopify Expert, por faqja e tyre në internet nuk jep detaje në lidhje me aftësitë e tyre përtej të thuash që dyqanet në internet që krijojnë mund t’i shesin akull Eskimos.

Yarn Digital ka disa klientë që goditen rëndë, të tilla si Lululemon dhe Sony Music, që kanë përdorur shërbimet e tyre të projektimit.

Dizajn shtatëdhjetë

Dizajn shtatëdhjetë

Design Shtatëdhjetë e specializuar në përvojat dixhitale me porosi dhe zhvillimin e markës
që do ta çojë biznesin tuaj në nivelin tjetër. Kjo agjenci ka pesë vjet përvojë duke ofruar dizajn, zhvillim dhe vendosjen e shërbimeve Shopify, si dhe fotografimin e produkteve tuaja.

Ata do të punojnë me ju në identitetin tuaj të markës dhe sigurohuni që kjo reflektohet në modelin tuaj të temës me porosi. Nuk ka shembuj të dobishëm të punës së tyre në faqen e tyre të internetit – vetëm pamje të ekranit.

Studio e Flamurit të Bardhë

Studio e Flamurit të Bardhë

Flamuri i Bardhë ju dorëzon të gjitha aftësitë, njohuritë dhe ekspertizën e tyre. Dhe ka një fotografi të themeluesit të kësaj kompanie që identifikon të gjitha mënyrat se si ndihmojnë pjesët dhe mjetet e trupit të tij për ta bërë këtë. White Flag është një studio me shumë qëllime, dhe eCommerce është vetëm një nga shtatë shërbimet dixhitale të ofruara.

Ju duhet të punoni nëpër të gjitha pamjet e punës të bëra për të gjetur cilat janë zgjidhjet e projektimit dhe konfigurimit të Shopify dhe të kontaktoni studiot për të marrë më shumë informacion.

Gjithë Rreth Awesome

Laboratorë Disco

Laboratorë Disco

Disco Labs jeton për Shopify. Ata kanë pasur përvojë të gjerë në platformën Shopify – ata kanë ekzekutuar dyqanet e tyre në Shopify, kanë krijuar tema me porosi dhe kanë ndërtuar aplikacione me porosi. Përveç kësaj, Disco Labs kanë botuar libra dhe kurse të Shopify, njëra prej të cilave është në partneritet me Shopify.

Fokusi i tyre tani është të ndihmojnë bizneset me vëllim të lartë të bëjnë kalimin në Shopify Plus. Mos u hiqni nga faqja e tyre themelore – këta njerëz e dinë se çfarë po bëjnë.

Createur

Createur

Nëse vetë uebfaqja e tyre është një udhëzues, Creatori ka një filozofi minimaliste për të “ndihmuar njerëzit të lulëzojnë në epokën dixhitale”. Creatori është një agjenci e pavarur dixhitale, dhe Shopify Ekspertët në projektim, zhvillim, vendosje dhe marketing.

Nuk ka shumë informacione në tre faqet e tyre të internetit mahnitëse vizualisht. Ju duhet të shfletoni shembujt e punës së tyre (por ata shpjegojnë se çfarë shërbimesh kanë kryer për secilin klient) dhe pastaj t’i kontaktoni ata.

Bëni tregti

Bëni tregti

A Tregtia janë ekspertë të tregtisë elektronike që specializohen në Shopify. Dhe ata bëjnë gjithçka Shopify dhe kanë bërë që nga viti 2012. Kompania ndërton dyqane të të gjitha madhësive, duke përshtatur të dy temat dhe funksionalitetin.

Ata kanë përvojë në integrimin e dyqaneve të Shopify me aplikacione dhe programe të palëve të treta dhe janë të aftë për marketing dhe reklamim, përfshirë Google Adwords dhe reklamat në Facebook. Për të kompletuar paketën, Do Tregti gjithashtu ofron mbështetje të vazhdueshme të Shopify. Kjo është një kompani e plotë fillestare për të përfunduar, me një blog të shkëlqyeshëm.

Konfigurimi dhe Tweaks

Blerje StartUp

Blerje StartUp

Fillimi i Shopify bën vetëm atë, merr dyqanin tuaj online dhe funksionon. Pronari i kësaj kompanie operon nëntë dyqane Shopify të tijat, kështu që ai ka qenë nëpër të gjitha problemet që mund të ndodhin dhe mund të ndihmojë me gjithçka, nga mendimet tuaja fillestare deri tek idetë për përfitimin.

Fillimi i Shopify ofron tre nivele shërbimi: Thelbësor për deri në 20 produkte; Më mirë për deri në 100 produkte; dhe Custom. Kjo kompani mund të përshtatet me buxhetin tuaj nëse sapo filloni me një dyqan të vogël.

Insajderi Media Group

Insajderi Media Group

Insider Media Group është një agjenci butike që ofron një sërë shërbimesh dixhitale, nga të cilat tregtia elektronike është një. Grupi ka qenë një ekspert i Shopify që nga Marsi 2016 dhe është i akredituar për ngritje dhe marketing.

Vendosja e tyre është gamë e plotë, nga shkulja e një shablloni në modelin personal ose shpërngulja e një dyqani ekzistues. Marketingu përfshin SEO dhe media sociale dhe PR. Insider Media Group gjithashtu do t’ju trajnojë në Shopify nëse keni nevojë për ndihmë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map