10 Top Coast West Shopify Designers dhe Zhvilluesit e Uebit

Wmimi AWA i Përsosmërisë


Edhe pse Shopify po krijon një reputacion si një platformë e lehtë për t’u përdorur eCommerce me një ndërfaqe intuitive, mund të vendosni që të keni nevojë për ndihmë në hartimin dhe ngritjen e dyqanit tuaj online, ndoshta edhe në drejtimin dhe mirëmbajtjen e tij.

Mund të shkoni te zhvilluesi juaj lokal i uebit dhe të kërkoni ndihmën e tyre, por ne ju sugjerojmë që të drejtoheni te një prej tyre Bleni ekspertët e akredituar. Këta njerëz kanë treguar se ata kanë një njohuri gjithëpërfshirëse dhe autorizuese të Shopify duke paraqitur shembuj të punës së tyre në kompani.

Shopify rishikon dyqanet që aplikantët kanë ndërtuar dhe akordon titullin e ekspertëve të Shopify për ata, puna e të cilëve shkon në standardet e tyre.

Pesë pyetje për të bërë kur intervistoni ekspertët e Shopify

A ka punuar Eksperti me kompani të ngjashme në industri të ngjashme?
Nëse të gjitha rastet e studimit të rasteve të dyqaneve në portofolet e ekspertëve janë një fokus i butë dhe me ngjyra pastel, mbase nuk janë zgjidhja më e mirë për stilistin e dyqanit tuaj të mjeteve të ndërtimit. Përndryshe, nëse shesni produkte dhe shërbime digjitale, mos zgjidhni dikë që përqendrohet në dyqane me mallra fizike.

A ka Eksperti aftësitë që ju po kërkoni?
Eksperti i Shopify mund të ketë një kualifikim të Dizajnit, por a kanë krijuar një dyqan nga e para apo vetëm modele ekzistuese të personalizuara? A e specializuar dikush me një akreditim fotografik në ndonjë produkt të veçantë?

Dofarë thonë klientët e kaluar të Ekspertëve për përvojën e klientit të tyre?
Lexoni përshtypjet nga klientët e kaluar të fundit në faqen e internetit të Shopify. Përqendrohuni në përshtypjet për punën që është e ngjashme me atë që po kërkoni. Nuk është shumë e dobishme të dish që Eksperti është ideal për projekte të vogla nëse dëshiron që ajo të ndërtojë një dyqan të madh dhe shumë-vendor.

Pyesni Ekspertin se si bashkëveprojnë me klientët e tyre
Dhe pastaj vëzhgoni si ju trajtojnë kur flisni me ta. Edhe nëse biseda juaj fillestare me ekspertin është me email, shfrytëzoni rastin të bisedoni me ta përmes telefonit ose personalisht. Pjesa më e madhe e suksesit për të ngritur dyqanin tuaj online do të jetë në marrëdhëniet tuaja me zhvilluesin tuaj.

A do t’ju trajnojë Eksperti për të përdorur Shopify?
Sapo dyqani juaj në internet të mbetet, ju varet juve ta mbani atë të azhurnuar dhe të azhurnuar, përveç nëse punësoni dikë që ta ruajë atë për ju. Pyesni Ekspertin tuaj të mundshëm nëse do t’ju trajnojnë si ta bëni këtë dhe a do të thërrasin nëse keni pyetje për problemet që nuk mund t’i zgjidhni?

Këtu është zgjedhja jonë e zhvilluesve të Shopify në bregdetin perëndimor të Amerikës së Veriut.

Karburant i prodhuar – Colbert, Washington

Karburant i prodhuar

Fokusi i vetëm i Karburantit është Shopify. Ata specializohen në premium Shopify projektimin dhe zhvillimin dhe ofrojnë dizajn të plotë me porosi dhe zhvillim. Përndryshe, ato ofrojnë shërbime thjesht të projektimit ose thjesht të zhvillimit nëse tashmë keni marrë pjesë të procesit të mbuluar.

Nëse jeni duke kërkuar vetëm pak ndihmë, mund të përdorni shërbimet e tyre për orë. Portofoli i punës i Fuel Made përfshin pamje të detajuara se si ata ndërtuan dyqanet dhe ndihmuan klientët e tyre të organizojnë produktet e tyre.

Satel Creative – Vancouver, pes

Satel Creative

Satel Creative është një dyqan me një ndalesë për gjithçka në tregti elektronike. Ato mbulojnë gamën e plotë të shërbimeve të Shopify — modelimin, zhvillimin, vendosjen dhe marketingun, plus fotografinë për produktet tuaja. Diagramet e procesit të tyre janë të lehta për t’u ndjekur dhe shpjeguar saktësisht se çfarë bëjnë ata për ju dhe çfarë mund të prisni.

Kjo kompani është gjithashtu me përvojë në pikën e shitjes dhe menaxhimin e inventarit. Shopify është një nga dy platformat eCommerce që ata përdorin.

SeedCMS – Irvine, CA

SeedCMS

SeedCMS e ka përdorur Shopify që nga viti 2012 dhe ofron të gjithë gamën e shërbimeve të Shopify. Kjo kompani është e specializuar në shërbime të personalizuara përfshirë temat dhe zhvillimin e aplikacioneve për nevojat tuaja unike.

Nuk ka ndonjë shpjegim të vërtetë në faqen e internetit të SeedCMS për atë që bëjnë ata, por shumë fotografitë e punës së tyre janë vizualisht të larta dhe janë etiketuar me ato shërbime që kompania ofroi për atë klient.

WLCR – Portland, OSE

WLCR

WLCR (Weinland Creative) është një firmë për zhvillimin e plotë të internetit, duke ofruar shërbime të larmishme duke përfshirë arkitekturën e informacionit, rregullimin e figurave dhe shtypjen e ekranit. Ata po ndërtojnë në platformën Shopify që nga 2012.

Dëshmitë për to në sitin e Shopify janë shumë pozitive. Sidoqoftë, shërbimi i tregtisë elektronike WLCR nuk është i theksuar në uebfaqen e tyre, kështu që do të duhet t’i kontaktoni ata për çdo informacion.

Bashkëpunim i Projektimit Monumental. – Portland, OSE

Dizajn Monumental Co

Monumental Design Co. e quajnë veten një agjenci bashkëpunuese ose “heroi im”. Duket se janë mjaft selektive në klientët që marrin – por në një mënyrë të mirë, duke dashur që të gjithë të jenë të suksesshëm. Shopify akrediton Dizajnin monumental për hartimin, zhvillimin dhe vendosjen.

Uebfaqja e tyre vetanake thotë që ata bëjnë Shopify eCommerce (midis sendeve të tjera në internet). Kjo eshte; është një faqe në internet me një faqe. Pastaj duhet të plotësoni një formular për t’i kontaktuar ata për të marrë ndonjë informacion të mëtejshëm.

ShopPad – Oakland, CA

ShopPad

ShopPad ka qenë një dizajn dhe zhvillim i Shopify Expert që nga 2012 dhe ka punuar me mijëra dyqane online. ShopPad punon ekskluzivisht me Shopify dhe ka një specialitet në tregtinë mobile.

Ekspertiza teknike brenda kësaj kompanie është mbresëlënëse pasi mbi 50,000 dyqane eCommerce përdorin aplikacionet Shopify që kanë zhvilluar. Studimet e rastit detajojnë saktësisht se çfarë u adresuan çështjet e tregtisë. Shikoni blogun e ShopPad për shumë njohuri dhe këshilla të dobishme për tregtinë elektronike.

manufactur – Los Angeles, CA

manufactur

Prodhuesi është një agjenci e ngathët, krijuese që ofron zhvillim në internet, markë, dizajn, media, dhe marketing. Ata janë të listuar në faqen e internetit të Shopify si Ekspertë në hartimin, zhvillimin dhe marketingun, megjithatë kjo askund nuk mund të gjendet në faqen e internetit të vetë Prodhuesit.

Shikoni në studimet e rasteve nën marketingun dixhital ose etiketat në internet për të parë se ku kanë krijuar dyqane. Lista e klientëve të Prodhuesit është shumë mbresëlënëse dhe përfshin Capitol Records, Walt Disney Parks and Resorts, dhe Fox 20th Century.

2 Modelet e Miqve – Sedona, AZ

2 Modelet e Miqve

2 Friends Design është një kompani e dizajnit dhe zhvillimi i vendeve të Shopify është vetëm një nga arenat e tyre, së bashku me bluzat dhe logot. Uebfaqja e 2 Friends Design është më shumë një vend shitje për platformën Shopify sesa një shpjegim i shërbimeve të projektimit të Shopify që 2 Miqtë mund të ofrojnë.

Kompania ka një bord Pinterest nga të gjitha 160 faqet e internetit që ka zhvilluar. Ne ju sugjerojmë të shikoni atje për të parë aftësitë e tyre të projektimit.

Aeolidia – Seattle, WA

Aeolidia

Aeolidia përqendrohet në shitësit me pakicë të cilët janë në pikën e “heqjes nga” një shqetësim i vogël, DIY për një biznes më të qëndrueshëm dhe në rritje. Ata ofrojnë një gamë të plotë të shërbimeve të tregtisë elektronike nga dizajni i identitetit të markës përmes ndërtimit të dyqaneve online duke përdorur Shopify në këshillimin e marketingut dhe menaxhimin e mediave sociale.

Studimet e rastit të Aeolidia janë kryesisht faqet e internetit me ngjyra të buta dhe me fokus të mjegullt, të cilat mund të pasqyrojnë ndjeshmërinë e tyre të projektimit. Blog-u i tyre është plot me informacione shumë të dobishme.

Dizajn Mat Mullen – San Francisko, CA

Dizajn Mat Mullen

Mat Mullen është një ekspert i akredituar i Shopify për dizajnimin, konfigurimin dhe marketingun. Ai ka punuar në mbi 100 dyqane online që nga viti 2008. Mat është me përvojë në punën me bizneset e vogla duke krijuar dyqanin e tyre të parë në tregti elektronike. Portofoli i tij tregon një shumëllojshmëri të llojeve të dyqaneve në internet dhe dëshmitë në faqen e Shopify nga klientët janë shumë pozitive.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map