Топ канадски Shopify компании за уеб разработка

Награда за високи постижения на AWA


В света на е-търговия, Shopify е ясният лидер. Той продължава да определя стандартите за дизайн и използваемост. Всъщност Shopify овластява около 300 000 онлайн магазина, които са спечелили над 17 милиарда долара само през 2015 г..

Голяма част от успеха му се дължи на комбинацията от софтуер за лекота на използване и функционалност. Дори начинаещите могат да построят впечатляваща витрина, която е пълна с функции.

Въпреки това, с такава способна и разширяваща се програма, потребителите могат да останат да се чудят дали това се възползва напълно от Shopify. Без предишен опит може да бъде трудно да се възползват продажбите по възможно най-ефективния начин. Освен ако не сте експерт, можете да поставите под въпрос дали има още неща, които бихте могли да направите, за да интегрирате наличните приложения и инструменти.

Вместо да се чудите, можете да разчитате на опита и експертизата на професионални компании за уеб разработка. Някои от водещите фирми в бранша се специализират в това да използват максимално Shopify.

Канадски Shopify топ уеб дизайнери и разработчици

Номерът е да изберете най-добрата фирма, за да осигурите правилния баланс между експертиза и разходи. За да стесните избора си, не забравяйте да започнете като си зададете няколко прости въпроса:

Какъв е вашият бюджет?

За повечето фирми цената е първият и най-важен решаващ фактор, който трябва да се вземе предвид. Въпреки че в мрежата има много безплатни опции, те идват с ограничения. Грешният софтуер в крайна сметка може да затрудни растежа на бизнеса.

Долен ред: ако сериозно се занимавате с печелене на пари, ще трябва да инвестирате малко пари в бизнеса си. Влагането на пари в софтуер, хостинг таксите и други оперативни разходи ще се изплати в крайна сметка и опростяване на ежедневните задачи междувременно.

Отделете малко време да помислите колко можете да си позволите да насочите към основните разходи за настройка. Имайте предвид, че съществува пропорционална връзка между оперативните разходи и получените приходи.

Каква е вашата времева линия за стартиране?

Красотата на някои платформи за електронна търговия е, че можете да стартирате сайт само за няколко часа. За по-сложни сайтове, които съдържат десетки продукти, снимки и описания, може да ви е необходимо повече време, за да подготвите сайта и инвентара си, преди да сте готови да излезете на живо. Ще ви трябва платформа, която може да бъде мащабируема според вашите нужди.

Колко важна е гъвкавостта на дизайна?

По време на първоначалния процес на настройка на магазина вероятно ще бъдете увлечени при проектирането на витрината. Въпреки че повечето платформи ще предлагат впечатляваща гъвкавост, що се отнася до дизайна, те може да не са толкова еластични, когато става въпрос за управление на вашите инвентар и продажби.

Можете да бъдете сигурни, че софтуерът за електронна търговия Shopify може да се справи с практически всичко, от което се хвърлите. Истинското предизвикателство е да знаете дали сте настроили магазина да бъде толкова гъвкав, колкото може да бъде и такъв, какъвто ви трябва. Това е мястото, където някои експертни съвети могат да си струват цената.

Вашата платформа се интегрира добре с други програми?

Искате отговорът на този въпрос да е гласно да. Вашият строител на онлайн магазини трябва безпроблемно да се интегрира със социални медии, различни шлюзове за плащания, Amazon и други програми. Тези допълнения ще разширят функционалността на вашия сайт.

След като отделите време да проучите някои важни въпроси и да измислите бюджет, можете да започнете да проверявате експерти в уеб дизайна и разработката в Канада. Продължете да четете списък с най-високо оценените разработчици, които трябва да са в горната част на списъка ви.

Тежките нападатели, които могат всичко

BOLD

Различно лого

BOLD отговаря за създаването на някои от най-популярните приложения, налични в Shopify. Те също така предлагат персонализирани услуги за малки стартиращи фирми или за голям бизнес. Първоначално компанията се е родила по необходимост. Основателите бяха изненадани от липсата на приложения, предназначени да увеличат продажбите. Вместо да чакат подходящото приложение да удари пазара, те решиха да създадат свое.

Откакто BOLD пусна първото си приложение през 2012 г., те спечелиха множество награди в индустрията. С над 90 служители, базирани в Уинипег Канада, те се открояват като компания с пълна услуга. Обадете им се, ако имате нужда от фирма, която може да направи всичко.

Pixel Union

Pixel Union лого

Pixel Union е със седалище във Виктория, Британска Колумбия, Канада, и съществува от 2009 г. В портфолиото им има списък с впечатляващи клиенти, включително: Tesla Motors, Taco Bell и LA Lakers. Използвайте съществуваща тема или партньор с тях, за да създадете персонализиран уебсайт.

Екипът от експерти на Pixel Union предлага подкрепа чрез всяка стъпка на развитие. Използвайте техните умения, за да използвате силата на Shopify и да създавате красиви и функционални сайтове. Не забравяйте да спрете до техния сайт и да разгледате тяхното богато портфолио от елегантни и модерни уебсайтове.

Diff

Различно лого

Повечето фирми за уеб разработки са създадени от софтуерни инженери и програмисти. Въпреки това, Diff е стартиран от търговец на дребно. Това дава на базираната в Монреал компания различна гледна точка за електронната търговия.

От откриването си през 2011 г. компанията е изградила екип от висококвалифицирани инженери. Те представляват един от “най-сложните технически екипи.” Дизайните на DIFF комбинират атрактивна витрина с удобен за потребителя бекенд. Насладете се на функции за управление, които ви помагат да улесните живота си.

Маркетингови гурута

Само растеж

Само лого за растеж

Тази фирма, базирана в Waterloo, Канада, има предвид една цел: растеж. Те започват, като ви помагат да установите ясна марка. Оттам става въпрос за разрастване на вашия бизнес и постигане на измерими резултати. Въпреки че предлагат широк спектър от услуги, те са специализирани в повишаване на процента на конверсия.

Компанията ще ви помогне да превърнете ежедневните браузъри в лоялни клиенти. Цената им може да е твърде висока за по-малкия бизнес, но ако сте бърз и измерим растеж, може да си струва инвестицията. Помислете за факта, че те могат да се похвалят с впечатляващите 327% ROI при 127 различни марки.

Дизайнерски шампиони

Показване на реклами

Творческо лого на показалец

За някои бизнеси визуалните изображения са особено важни. Ако трябва да откроите продуктите и да създадете специфично изживяване за посетителите си, екипът на Pointer Creative може да ви помогне. Те са група млади и хип дизайнери и разработчици с репутация за създаване на визуално зашеметяващи Shopify сайтове.

Всъщност Pointer Creative е екипът за разработка на Shopify №1 в Канада. Техните дизайни засилват брандирането и бързо започват да насочват трафика към вашия сайт. Разчитайте на тях за прост сайт за електронна търговия или по-сложен магазин. Те могат да предложат страхотна поддръжка и могат да генерират впечатляващи сайтове от нулата.

Малка ракета

Малко лого на ракетата

Нуждаете се от помощ за изясняване на творческата ви насока? Да се ​​борите да разработите бизнес стратегия? Готови ли сте да стартирате вашия сайт? Малката ракета в Онтарио, Канада, може да осигури персонализирани решения и система за поддръжка.

На първо място, фокусът им е върху използването на дизайнерските им умения и опит, за да уловите визията на вашата марка. На следващо място, те създават атрактивен сайт за споделяне на вашите продукти и услуги със света. Тогава те ще работят за създаването на бекенд, който говори за вашия бизнес и вашите нужди. Резултатът е красив персонализиран сайт.

Всичко страхотно

Port80 Уеб дизайн

Лого на уеб дизайн Port80

Докато мислите за създаването и изграждането на вашия магазин за електронна търговия, потребителското изживяване не може да се подценява. Вашият уебсайт трябва да бъде интуитивен и лесен за навигация. Дори и най-малката бариера за сърфирането и закупуването може да доведе до загубена продажба и да попречи на растежа на вашия бизнес.

Експертите от Port80 във Ванкувър са открили перфектния баланс между форма и функция. Вашите клиенти ще имат наистина приятно изживяване, което ги кара да се връщат за още. Техните мащабируеми решения варират от прости корекции до пълномащабни стартирания за международен бизнес.

SOVI Creative

OVI Creative лого

В SOVI design от Торонто, Канада, те се запознават, преди да произвеждат решения, които са специално създадени да отговорят на вашите уникални нужди. Те имат високи стандарти, що се отнася до дизайна.

Можете да бъдете сигурни, че вашият уебсайт ще изглежда страхотно на всяко устройство. Пазаруващите ще се насладят на предния край на вашия сайт и ще бъдете благодарни за мисълта и опита, които влизат в проектирането на вашия бекенд.

Разработчиците на SOVI ще направят ежедневни задачи ветрец, за да можете ефективно да управлявате бизнеса си. Насладете се на повече време, за да се съсредоточите върху основните си приоритети.

Горе по-късно от теб

Горе по-късно от логото ви

Името казва много. Този екип от дизайнери и разработчици в Торонто, Канада, прави тяхната работа по-трудна. Те стоят до късно, за да можете да насочите вниманието си към други области на ръководенето на вашия бизнес. Само за няколко седмици можете да пренесете уебсайта си за електронна търговия от концепция към реалност.

Като експерти на Shopify, те имат уникална квалификация, за да ви помогнат да използвате силата на софтуера Shopify. Красивите им витрини ще генерират продажби. Без значение какъв размер бизнес търсите да започнете или обновите, те ще дадат на вашето цялостно внимание и творческа сила.

Настройка и ощипване

Карсън

Карго лого

Имате ли малка задача, която трябва да бъде завършена бързо? Нуждаете се от помощ за интегриране на нов инструмент или функция? Защо да не предадем тези задачи на експертите и да се уверите, че тя се изпълнява правилно? Карсън, базиран в Монреал, Канада, е идеалното средство за работа с настройките на уебсайтове и задачите за надграждане.

Няма да ви хванат да се опитвате да навигирате в Shopify, когато трябва да се съсредоточите върху други аспекти на вашия бизнес. Имат супер гъвкави и достъпни цени. Можете да се насладите на случаен достъп до Shopify експерти, без да се налага да плащате за скъпи месечни абонаменти. Carson предлага бърз и достъпен начин за управление на вашия сайт.

Shopify често се таксува като най-универсалната и удобна за използване софтуерна платформа за електронна търговия на пазара. Това признание обаче може да дойде и с недостатък. Наличието на толкова много опции, когато става въпрос за теми, функции и интеграции, може да се почувства непосилно. Може да бъде твърде лесно да се затънете във всички решения и да загубите ценно време.

В крайна сметка може да останете приятно изненадани да разберете колко лесно и достъпно е да предадете проекта си на експерт по уеб разработка на Shopify. Можете да превърнете визията си в красив и функционален сайт, без да нарушавате бюджета си.

Винаги е хубаво да можете да режете ъгли и да намалите разходите, но също така трябва да помните, че вашето време е ценно. Като собственик на бизнеса, времето ви се изразходва за други области на изграждането на вашия бизнес. Обръщането към експертите може да ви помогне да започнете да продавате и да печелите по-бързо.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map