Top East Coast Shopify eCommerce Platform Уеб дизайнери и разработчици

Награда за високи постижения на AWA


прт, Shopify, някога си една мощна платформа! Благодарение на вашия лесен и интуитивен интерфейс, почти всеки може да превърне онлайн магазина на ho-hum в изискано нещо за красота. Няма ли нещо за теб, което да не е перфектно? Е, да, има.

Можете да направите толкова много, че вашите възможности могат да станат непосилни. Позволявате си да бъдете модифицирани до почти всяка степен. Това е страхотно, но това отнема някой, който знае какво правят. Но разбира се, вие сте Shopify. Мислиш за всичко.

Откажете Shopify експерти. Тези гурури на Shopify живеят и работят по целия свят, така че е лесно да намерите един отблизо. Ето списък с препоръчани разработчици на източното крайбрежие. Те са готови да ви помогнат да извлечете най-доброто от Shopify.

Прочетете за списък на разработчиците, които могат да ви помогнат да получите най-доброто от Shopify.

Забелязани сме

Забелязани сме

Този екип знае какво е необходимо за изграждането на вашия магазин Shopify Plus от основи. Това е, ако тепърва започвате. Имате ли вече магазин Shopify? Пуснали ли са одит. Те ще погледнат под капака и ще препоръчат подобрения, които ще подобрят вашия онлайн магазин. Посочете този експерт по Shopify допълнително внимание, ако искате същото. Те ще отделят време, за да се уверят, че всички са на една и съща страница. Ще прекарате време заедно, за да прегледате и обсъдите Sitemaps, блок-схеми и телесни рамки.

Този експерт по Shopify също е специалист по Adwords. Те могат да създават ефективни кампании в Adwords, които привличат трафик към вашия уебсайт Shopify. Те също така ще ви помогнат със SEO, за да можете да увеличите класацията си Shopify във времето.

Команда C

Команда C

Дори сигурен ли сте, че Shopify е точно за вас? Този екип възприема това, което наричат ​​„годен първи“ подход. Те работят с платформата Shopify, тъй като тя беше въведена през 2006 г. Те добавиха помощ за Shopify Plus през 2014 г..

Команд C подходящ ли е Shopify Expert за вас? Те предпочитат да работят с клиенти с между 1 и 10 милиона долара годишни продажби. Също така ще се нуждаете от силно ниво на подкрепа за управление на проекти, когато достигнете това ниво. Екипът се отличава в тази област. Те също така са добри, за да ви помогнат да осмислите техническия жаргон, който заобикаля електронната търговия.

Genome

Genome

Знаете, че сте намерили нещо специално в момента, когато кацнете на началната страница на уебсайта на Геном. Стилът и дизайнът са решаващи компоненти на онлайн магазина. Те спечелиха награди за своята дизайнерска работа. Блогът Shopify Partners даде наградата на Genome за най-добър дизайн за електронна търговия 2016 г. за почетната им работа с тях, Mpowerd. Имате ли нужда от допълнително стимулиране, за да ги проверите? Frank Sinatra Enterprises избраха Genome за проектиране и изграждане на своя уебсайт.

Геномът също е стартиращ инкубатор. Ще се радвате да работите с тях, ако искате да се обърнете към вашия онлайн магазин с тази философия.

опростен

опростен

Този екип на Източното крайбрежие е изградил повече от 550 магазина, задвижвани от Shopify и Shopify Plus. Магазините са продали повече от 3 милиона продукта с над 70 милиона долара продажби. Имате ли нужда от още причина да проверите този експерт по Shopify?

Simplistic е група с пълна услуга. Те могат да ви помогнат да промените платформата Shopify, за да създадете уникално изживяване при пазаруване, което работи на настолни и мобилни устройства. Simplistic си спечели репутация в създаването на флаш магазини, които обработват електронната търговия за компании, представени в мрежовата телевизия. Тези онлайн магазини се справят и изпълняват хиляди едновременно и следят продажбите в реално време.

Барел Ню Йорк

Барел Ню Йорк

Марки, които ще разпознаете, работят с Barrel NY, за да създават техните Shopify истории. Това е важно поради две причини. Първото е очевидно. Той потвърждава, че този Shopify Expert има репутация на стерлинги. Втората причина не е толкова очевидна, но също толкова уместна. Показва ви, че Shopify е платформата, която захранва известни марки като KIND Snacks.

Нестопанска организация ли сте? Barrel NY иска да чуе от вас. Те даряват над 500 часа всяка година, за да помогнат на организации с нестопанска цел с това, което наричат ​​„Безвъзмездна помощ за барел“. Те ще ви помогнат да трансформирате Shopify, за да можете да го използвате, за да вземете дарения.

Вербални + визуални

Вербални + визуални

Има ли правила или препятствия, които пречат на продажбата на вашия продукт или услуга? Екипът на Verbal + Visual може да ви помогне да прескочите право върху тях. Те са експерти за увеличаване на онлайн продажбите чрез автоматизиране на процесите, които често причиняват изоставени колички за пазаруване.

Ето пример. Един от последните им клиенти беше онлайн магазин за вино. Verbal + Visual им помогна с уникален начин да се справят с необходимото предизвикателство за проверка на възрастта. Магазинът продължи да вижда 100% ROI само за 4 месеца. Коефициентът им на конверсия се увеличи с 25%, а степента на отпадане спадна с 30%.

Лимонада NY

Лимонада NY

Онлайн магазините, продаващи луксозни стоки, представляват уникален набор от предизвикателства. Попитайте актрисата Гуинет Полтроу. Тя искаше да създаде онлайн магазин, който продава луксозните продукти и услуги, които е открила. Paltrow се обърна към Lemonade NY за помощ. Нейният онлайн магазин предлага широка гама от продукти, вариращи от артикули за органична грижа за кожата до слушалки.

Не позволявайте на обикновения уебсайт на екипа да ви заблуди. Те не са щедри с подробности за това как работят с вас. Причината е, че няма подход за изрязване на бисквитки към решенията, които ще внесат във вашия магазин Shopify. Не се страхувай. Ще стигнете до магазин, който излъчва с изтънченост.

Искрова растеж

Искрова растеж

Този Shopify Expert, базиран в Бостън, има репутация в проектирането и изграждането на онлайн магазини, които изграждат преобразуване на клиенти. Те смятат, че вашият магазин трябва да бъде маркетингов инструмент, както и инструмент за продажба. Growth Spark използва подход, фокусиран върху резултатите. Той комбинира уеб маркетингови кампании за стимулиране на трафика и ориентиран към реализация растеж.

Награждаващата дизайнерска агенция идентифицира и изпълнява само елементи, които дават бързи резултати и положително въздействие. Ще стартирате магазина си Shopify по-бързо, отколкото смятате за възможно. Оттам те ви подкрепят, като проследяват резултатите и изграждат области, които показват най-обещаващ растеж.

Несвързана търговия

Несвързана търговия

Родом от Масачузетс. Техната специалност са приложенията за мобилна търговия на iPhone, iPad и Android за онлайн магазини. Несвързаната търговия ви помага да осигурите богато изживяване за мобилна търговия. Това ще увеличи ангажираността на клиентите и преобразуването. Включете този екип, ако искате да интегрирате push съобщения, така че клиентите да видят най-новите ви предложения.

Онлайн пазаруването се превърна в мобилно изживяване. Списъкът с клиенти на Unbound Commerce се чете като „кой е кой“ на популярните марки. Той включва компании като Sears, Carnival Shoe, Miller Beer и Rockport. Несвързаната търговия ще вземе всичко от ръцете ви. Те ще проектират, изграждат и поддържат вашия онлайн магазин. Седнете и се отпуснете.

Марк Хендерсън

Марк Хендерсън

Този експерт на Shopify предприема пакетен подход към изграждането на магазини в Shopify. Търсите ли само основна настройка? Марк ще се погрижи за това за вас, включително шрифтове, цветове за акцент и изображението или логото на заглавката ви. Ще ви трябва настройка за данък и доставка. Това също е включено.

Имате ли нужда от по-напреднала помощ? Започнете процеса с плосък депозит и плащайте, докато отидете. Маркът може да персонализирате всяка тема на Shopify и да интегрирате приложенията, от които се нуждаете. Услугите за проектиране и конфигуриране са цитирани за вас, така че винаги контролирате бюджета. Марк разработи популярно приложение Shopify, наречено Платете каквото искате. Това помогна на един от клиентите му да събере над 1,4 милиона долара за социални каузи.

1 Цифрова агенция

1 Цифрова агенция

Те са агенция за пълно обслужване, но посочват, че 99% от проектите, които поемат, са фокусирани върху електронната търговия. Техният изпълнителен директор участва в проектирането, разработването и маркетинга на уебсайтове за електронна търговия от 1999 г. Той е помогнал за намирането на многомилионни стартъпи за електронна търговия. Вие се възползвате от неговия огромен опит в индустрията.

1 Digital Agency смята, че успешният дизайн на онлайн магазина е процес на намаляване. Това трябва да премахне забавянията и объркването. Те ще работят с вас от самото начало или могат да ви помогнат с редизайн. Тесните заглавия не ги плашат. Те ще ви стартират до 80% по-бързо, когато започнете с един от готовите шаблони на Shopify за премиум.

Дизайн Bold

Дизайн Bold

Над 20 доволни клиенти са отделили време да оставят отзиви за Shopify Expert Wim Tubbax. Много от тези клиенти говорят за дълбокото ниво на сътрудничество, което се осъществява по време на процеса на проектиране. Маркетингът е неразделна част от електронната търговия. Wim също ще ви помогне с вашите кампании за бюлетин.

Вниманието към детайлите е друга повтаряща се тема, която ще намерите. Клиентите посочват, че той се простира както върху технологията, така и в дизайна. Вие се възползвате от гладките операции. Вашите клиенти се възползват от по-доброто пазаруване. Разгледайте портфолиото и ще видите защо този Shopify Expert получава толкова страхотни препоръки.

ICEE Social

ICEE Social

Пренебрегвайте аспектите на социалните медии на онлайн магазин на своя опасност. ICEE Social смята, че е толкова важно, че са го направили специалност. Вижте блога на уебсайта им. Те обичат да говорят за това как платформата Shopify може да се използва за създаване на ексклузивни магазини.

Ще научите например, че Очаква се пазарът на B2B да нарасне до 6,7 трилиона долара в брутна стойност на стоки до 2020 г.. ICEE Social е готов да ви покаже как можете да проектирате магазин на едро, за да заснемете част от този поток от приходи. Shopify разполага и с мощен инструмент за показване на марки, с които си партнирате. Друга статия в блога говори за това как можете да настроите страницата на марката с Shopify.

TVP Industries

TVP Industries

Тази агенция в Ню Йорк смята, че вашият специализиран магазин за електронна търговия е най-доброто решение и Shopify не може да бъде победен. Чудно ли е, че те са Shopify Expert? Очаквайте обичайните услуги, предлагани от други, но се подгответе да бъдете изненадани от някои неочаквани допълнения.

TVP Industries има достъп до над 600 000 първокласни избор на стоки. Ако нито един от тези маркови продукти не работи за вас, те могат да го произвеждат по поръчка. Това е само първата част от процеса. Имате нужда и от решения за изпълнение. TVP Industries ще създаде стратегически план за дистрибуция, изпълнение и доставка, за да поддържа стоките потоци. Те дори могат да се справят с нуждите на обслужването на клиентите.

Minion Made

Minion Made

„Просто ни кажете какво искате“ е нещо, което никога няма да чуете от този Shopify Expert. Ще оцените стратегическия им подход. Започва с интензивни изследвания. Резултатът е подробен технически изисквания и документ. Тестът за осигуряване на качество и ефективност започват много преди онлайн магазинът ви да бъде видян. Обратната връзка и настройването продължават и след старта.

Почти 90 клиенти са оставили отзиви за Minion Made. Това е хвърляне Почти половината говорят за това как Minion Made успя да създаде магия от просто неясна идея. Другата половина похвали Minion, направен за интегриране на конкретни заявки, които може да изглеждат извън рамките на това, което Shopify може да направи.

Socialmediately

Socialmediately

Повечето проекти на Shopify попадат в един от 3 вида. Това е основна настройка, миграция или персонализиране. Този Shopify Expert се намира в Чикаго. Това всъщност не е адрес на Източното крайбрежие, но Socialmediatetely си заслужава да бъде разгледано. Те могат да ви помогнат с някой от тези 3.

Ако всичко, от което се нуждаете, е основна настройка, Socialmediately може да ви стартира и работи само за три дни. Ако търсите миграция в магазин, Socialmediately може да ви покаже възвръщаемостта на инвестицията, като премине към магазин Shopify или Shopify Plus. Търсите сложен, персонализиран сайт за електронна търговия? Екипът може да ви отведе от планирането да стартирате само за две седмици.

остроумен

остроумен

Всеки влага най-добрата си работа в портфолиото. Добре е да започнете Копайте по-дълбоко. Вижте какво имат да кажат другите за работата с тях. В случая с този Shopify Expert ще прочетете някои поразителни примери за излизане извън разговора.

Един клиент пише за това как Witty създаде подробен видеоклип, показващ какво са променили по темата Shopify, и HTML кода за всеки раздел в страницата. Видеото се оказа безценно за тях при създаването на нови страници с продукти. Друг клиент на Witty разказва подобна история. Те нямаха опит с кодирането, но искаха специфични характеристики. Вити го настрои за тях и след това създаде стъпка по стъпка видео, което се използва за изграждане на онлайн магазина.

Кейтлин Фонтенот

Кейтлин Фонтенот

Kaitlin е майка на пълен работен ден и Shopify Expert. Има опит в маркетинга със силен акцент върху модата и социалните медии. Повечето от нейните принципи за дизайн идват от лични предпочитания. Прочетете нейния блог за да получите по-добра представа какво я движи и какво ще задвижва дизайна на вашия сайт. Ето два примера.

Тя ще ви даде петте причини, поради които клиентите не извършват проверка, и обяснява как ще работи с вас, за да постави решенията на Shopify. SEO с Shopify е автоматизиран процес, но има начини да го подобрите. Има поредица от блог публикации, в които Kaitlin подробно описва как да оптимизирате своя SEO с помощта на вградените инструменти на Shopify.

Хубаво вграден

Хубаво вграден

Те са приблизително на запад, колкото можете да стигнете и все още се смятат за Източен бряг. Този експерт в Atlanta Shopify ще ви удиви с дизайнерските си котлети. Те също ще ви впечатлят с това колко дълбоко се потопите, за да сте сигурни, че всеки детайл от вашия магазин Shopify работи за клиентите. Ще ви бъде трудно да намерите някой, който да влезе в плевелите за нещо толкова просто като вашето опаковъчни фишове.

Екипът на Nicely Built има репутация, че работи бързо, за да накара вашия магазин Shopify да работи и работи. Заявките за персонализирани функции няма да ги забавят. Функционалността управлява процеса на продажбите, но не бива да пречи на вашата марка. Този Shopify Expert поддържа перфектния баланс.

Имате избор. Можете да се съсредоточите върху създаването на уебсайт за електронна търговия или можете да положите усилията си за продажба с уебсайт за електронна търговия. Кое ще сложи пари в джоба ви? Добрата новина е, че можете да си партнирате с Shopify Expert, за да оптимизирате вашия онлайн магазин. Нека се притесняват за всички подробности. Оставя ви свободно да намерите най-добрата комбинация от продукти, които да се харесат на вашите посетители.

Едни от най-добрите в бизнеса си правят дом на Източното крайбрежие. Те ще ви помогнат да извлечете най-доброто от Shopify. Ще останете доволни от възвръщаемостта на вашата инвестиция.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map