Топ 15 австралийски Shopify уеб дизайнери и разработчици

Награда за високи постижения на AWA


Shopify е една от най-добрите платформи за електронна търговия и популярността й расте бързо. Едно от предимствата, които идентифицирахме в нашия преглед на Shopify, е, че има интуитивен интерфейс и е достатъчно лесен за използване от новаците. Има и потребителски форуми, на които да се обърнете за помощ към Shopify уебсайт и уроци за уебсайтове в помощния център на Shopify.

Затова може да попитате, защо ви даваме препоръки за експерти, които да ви помогнат да настроите вашия онлайн магазин с помощта на софтуер Shopify?

Защо да изберете експерт на Shopify?

Има няколко причини. Не всеки иска да проектира или разработи своя собствена витрина и да я насели със своите продукти. Някои хора нямат време, а други нямат дизайнерски опит или дори минимални технически възможности. Други обаче просто искат да се съсредоточат върху аспектите на търговията на дребно на бизнеса си и да оставят онлайн частта на „онлайн магазина“ на някой друг.

Ако това ви звучи като вас, прочетете нашите препоръки от Shopify експерти който може да ви помогне да създадете своя нов онлайн магазин или да прехвърлите съществуващия си към платформата Shopify. Всички тези експерти пребивават в Австралия и са преминали през процес на подбор от Shopify, за да получат официалната си акредитация.

Кой да избера?

Тъй като може да се нуждаете от помощ само за част от процеса – например, може да искате да проектирате свой собствен магазин, но не и да го настроите сами – тук е разбивка на различните категории експерти и услугите, които те предоставят.

 • Дизайн – създайте облика на вашия магазин; включете вашата марка
 • Настройка – настройване на основен магазин от съществуваща тема и персонализиране на темата
 • Разработка – създадено приложение за магазина за приложения или изграждане на персонализиран магазин от нулата
 • Маркетинг – създайте маркетингови кампании, обикновено дигитални, които могат да включват стратегии за социални медии
 • Фотография – правете снимки за вашия онлайн магазин, предимно на вашите продукти

Много от тези експерти по Shopify са квалифицирани в няколко категории, а някои предлагат уеб услуги отвъд Shopify, които могат да отговарят на други нужди от уеб разработки, които имате.

Тежките хитри

Blackbelt Commerce

Blackbelt Commerce

Blackbelt Commerce, известен преди като Shopify Ninjas, не прави нищо друго, освен да развива магазини Shopify. Те са предварително за това кои трябва да са клиентите им – ако бързате или имате много малък бюджет, тогава друга агенция би била по-подходяща за вас.

Blackbelt Commerce предлага пълната гама от Shopify услуги – настройка, дизайн, разработка, маркетинг и фотография. Те също са създали плъгини за двуезични магазини, автоматичен селектор за държава и HTML имейл шаблон, за да заменят текста този, който е по подразбиране Shopify.

Работната група

Работната група

Работната група, бутикова компания за уеб дизайн и разработка работи с Shopify от 2012 г. Компанията заявява, че е „бърза, пъргава, креативна, прагматична“, а електронната търговия е само една от цифровите услуги, които предлага.

Работната група работи с клиенти, за да премести своите системи за електронна търговия и точки за продажба в Shopify: не казва дали те също изграждат магазини Shopify от нулата, въпреки че са специалисти по настройка.

Elkfox

Elkfox

Elkfox е агенция, която има две специалности – Shopify и MailChimp. Техният опит в Shopify е както в сферата на търговията на дребно, така и на едро, а компанията е много опитна в дизайна на тема по поръчка.

Те допълват своите услуги Shopify с фотография на продуктите, а също така имат приложение, което ще ви помогне с интегриран имейл. Уебсайтът на ElkFox е малко объркващ за използване, тъй като цялата навигация е в извън екрана, а някои от връзките просто отиват на страницата за контакти.

Leafcutter

Leafcutter

Leafcutter Creative Digital е доставчик на решения за електронна търговия и комуникации. Shopify е само една от петте области на опит в тази компания, но общата тема е дигитална стратегия, ориентирана към резултатите.

Leafcutter работи с платформата Shopify от 2012 г. и посочва отраслите, в които участват, като нестопански, фармация и образование. Те започват със стратегия и след това ще ви построят магазин – от основен до напълно персонализиран, интегриран магазин.

Маркетинговите гурута

Презаредете медиите

Презаредете медиите

Медиите за презареждане са Shopify Experts от октомври 2016 г. и фокусът им е върху предоставянето на дигитални маркетингови кампании за вашия бизнес в електронната търговия. Техният уебсайт не казва дали всъщност изграждат магазини Shopify, но техните дигитални услуги в подкрепа на вашия онлайн бизнес включват SEO, реклама на кликване, стратегия за социални медии, оптимизиране на обменния курс и имейл маркетинг.

30 декара

30 декара

30 акра предоставят пълната гама от Shopify услуги – настройка, дизайн, разработка и маркетинг – плюс доказана експертиза в дигиталната маркетингова стратегия и изпълнение. Техните правила (тоест тяхната бизнес философия) са на преден план на уебсайта им, така че можете да видите какво представляват.

30 Acres има много подробни случаи на електронна търговия на уебсайта си, на страницата Shopify.
Компанията има опит в разработването на потребителски теми, както и персонализирани приложения за своите клиенти.

Дизайнерски шампиони

Фабриката на надеждата

Фабриката на надеждата

Не можем да ви кажем много за The Factory Hope и Shopify, защото няма много информация на уебсайта им. Електронната търговия е само една от петте цифрови услуги, които предлагат: дизайн и разработка и оптимизация на реализациите са сред останалите.

Има магазин, в който можете да закупите обучителен пакет по време на обучението Shopify и пакет за настройка на магазин Shopify, както за определена сума в долар, но без информация какво получавате.

Прежда Digital

Прежда Digital

Преждата Digital е експерт по Shopify от юни 2015 г. и предлага пет цифрови услуги, една от които е електронната търговия. Компанията е квалифицирана като дизайнер и настройка Shopify Expert, но уебсайтът им не дава никакви подробности за техните умения, освен да казва, че онлайн магазините, които създават, могат да продават лед на Eskimos.

Преждата Digital има някои силно попадащи клиенти, като Lululemon и Sony Music, които са използвали своите дизайнерски услуги.

Седемдесетчлен дизайн

Седемдесетчлен дизайн

Seventyfour Design е специализиран в персонализирани цифрови преживявания и разработване на марка
това ще изведе бизнеса ви на следващото ниво. Тази агенция има петгодишен опит, предлагащ дизайн, разработка и настройка на Shopify услуги, както и фотография на вашите продукти.

Те ще работят с вас върху идентичността на вашата марка и ще се уверят, че тя е отразена в вашия персонализиран дизайн на тема. Няма полезни примери за тяхната работа на уебсайта им – просто скрийншоти.

Студио за бял флаг

Студио за бял флаг

Белият флаг ви предава всичките си умения, знания и опит. И има снимка на основателя на тази компания, която идентифицира всички начини, по които частите на тялото и инструментите му помагат в това. White Flag е многофункционално студио, а електронната търговия е само една от седемте предлагани цифрови услуги.

Трябва да прегледате всички скрийншоти на работата, за да намерите кои са Shopify решения за проектиране и настройка и да се свържете със студиото, за да получите повече информация.

Всичко около страхотно

Дискотеки

Дискотеки

Disco Labs живее за Shopify. Те са имали богат опит в платформата Shopify – те са управлявали собствени магазини в Shopify, проектирали са персонализирани теми и са изграждали приложения за персонализиране. В допълнение, Disco Labs са публикували Shopify книги и курсове, един от които е в партньорство с Shopify.

Сега фокусът им е върху подпомагане на бизнеса с голям обем да премине към Shopify Plus. Не се отлагайте от основния си уебсайт – тези хора знаят какво правят.

Createur

Createur

Ако техният собствен уебсайт е ръководство, Creatur има минималистична философия за „подпомагане на хората да процъфтяват в дигиталната ера“. Creatur е независима цифрова агенция и Shopify експерти в областта на дизайна, разработката, настройката и маркетинга.

В трите визуално зашеметяващи уеб страници няма много информация. Трябва да прегледате примерите за тяхната работа (но те обясняват какви услуги са извършили за всеки клиент) и след това да се свържете с тях.

Правете търговия

Правете търговия

Дали търговията са експерти в електронната търговия, които са специализирани в Shopify. И правят всичко Shopify и правят от 2012 г. Компанията изгражда магазини с всякакви размери, персонализирайки както теми, така и функционалност.

Те имат опит в интегрирането на магазините на Shopify с приложения и софтуер на трети страни и са добре запознати с маркетинга и рекламата, включително Google Adwords и рекламата във Facebook. За да завършите пакета, Do Commerce предлага и текуща поддръжка на Shopify. Това е пълна компания от начало до край, с отличен блог.

Настройка и ощипване

Shopify StartUp

Shopify StartUp

Shopify Startup прави точно това, стартира и работи онлайн магазина ви. Собственикът на тази компания управлява девет магазина си Shopify, така че той е преминал през всички проблеми, които могат да възникнат и може да помогне с всичко, от първоначалните ви мисли до идеи за рентабилност.

Shopify Startup предлага три нива на обслужване: Basic за до 20 продукта; По-добро за до 100 продукта; и персонализирани. Тази компания може да отговаря на бюджета ви, ако едва започвате с малък магазин.

Insider Media Group

Insider Media Group

Insider Media Group е бутикова агенция, която предлага редица дигитални услуги, от които електронната търговия е такава. Групата е експерт на Shopify от март 2016 г. и е акредитирана за настройка и маркетинг.

Тяхната настройка е пълната гама, от настройване на шаблон до персонализиран дизайн или мигриране на съществуващ магазин. Маркетингът включва SEO и социални медии и PR. Insider Media group също ще ви обучи на Shopify, ако имате нужда от помощ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map