Топ 10 на West Coast Shopify Web дизайнери и разработчици

Награда за високи постижения на AWA


Въпреки че Shopify създава репутация на лесна за използване платформа за електронна търговия с интуитивен интерфейс, може да решите, че се нуждаете от помощ при проектирането и настройката на вашия онлайн магазин, може би дори при неговото поддържане и поддържане.

Можете да отидете до местния уеб програмист и да поискате съдействието им, но ние ви предлагаме да се обърнете към един от Shopify акредитирани експерти. Тези хора са показали, че имат “изчерпателни и авторитетни познания за Shopify”, като са представили примери за своята работа на компанията.

Shopify преглежда магазините, които кандидатите са изградили, и присъжда титлата на Shopify експерти на тези, чиято работа отговаря на техните стандарти.

Пет въпроса, които трябва да зададете, когато интервюирате Shopify Experts

Експертът работил ли е с подобни компании в подобни отрасли?
Ако всички примерни казуси на магазините в портфолиото на експерти са мек акцент и в пастелни цветове, може би те не са най-добрият избор за дизайнера на вашия магазин за строителни инструменти. Освен това, ако продавате цифрови продукти и услуги, не избирайте някой, който се фокусира върху магазините с физически стоки.

Има ли експертът умения, които търсите?
Експертът по Shopify може да има квалификация за дизайн, но дали те са създали магазин от нулата или само персонализирани съществуващи шаблони? Специализира ли се някой с фотографска акредитация в някои конкретни продукти?

Какво казват миналите клиенти на Експертите за опита на клиентите?
Прочетете отзивите от скорошни минали клиенти на уебсайта на Shopify. Съсредоточете се върху отзивите за работа, подобна на тази, която търсите. Не е много полезно да знаете, че Експертът е идеален за малки проекти, ако искате тя да изгради голям и многостранен магазин.

Попитайте експерта как те взаимодействат със своите клиенти
И тогава наблюдавайте как се отнасят към вас, когато говорите с тях. Дори ако първоначалният ви разговор с експерта е по имейл, използвайте възможността да разговаряте с тях по телефона или лично. Голяма част от успеха при създаването на вашия онлайн магазин ще бъде във връзката ви с вашия програмист.

Ще ви обучи ли експертът да използвате Shopify?
След като онлайн магазинът ви е готов, зависи от вас да го поддържате актуален и актуален, освен ако не наемете някой, който да го поддържа вместо вас. Попитайте потенциалния си експерт дали ще ви обучат как да направите това и дали ще бъдат на повикване, ако имате въпроси за проблеми, които не можете да решите?

Ето нашата селекция от разработчици на Shopify на западния бряг на Северна Америка.

Изработено гориво – Колбърт, Вашингтон

Изработено гориво

Единственият фокус на Fuel Made е Shopify. Те са специализирани в първоначалния дизайн и разработка на Shopify и предлагат цялостен дизайн и разработка по поръчка. Алтернативно, те предоставят само дизайн или просто разработки, ако вече сте обхванали част от процеса.

Ако търсите само малко помощ, можете да използвате услугите им до час. Портфолиото на работа на Fuel Made включва подробни скрийншоти как са изградили магазините и са помогнали на клиентите си да организират своите продукти.

Satel Creative – Ванкувър, пр. Хр

Satel Creative

Satel Creative е универсален магазин за всичко електронна търговия. Те покриват пълната гама от услуги на Shopify – дизайн, разработка, настройка и маркетинг, както и фотография за вашите продукти. Диаграмите на техния процес са лесни за следване и обяснение какво точно правят за вас и какво можете да очаквате.

Тази компания има опит в сферата на продажбите и управлението на инвентара. Shopify е една от двете платформи за електронна търговия, които използват.

SeedCMS – Ървайн, Калифорния

SeedCMS

SeedCMS използват Shopify от 2012 г. и предлагат пълния набор от услуги на Shopify. Тази компания е специализирана в персонализирани услуги, включително теми и разработване на приложения за вашите уникални нужди.

На уебсайта на SeedCMS няма истинско обяснение за това какво правят, но многото скрийншоти на тяхната работа са визуално висок клас и са маркирани с услугите, които компанията е предоставила на този клиент.

WLCR – Портланд, ИЛИ

WLCR

WLCR (Weinland Creative) е фирма за уеб разработки с пълна услуга, предлагаща разнообразни услуги, включително архитектура на информация, ретуширане на изображения и ситопечат. Те строят на платформата Shopify от 2012 г..

Препоръките за тях в сайта Shopify са много положителни. Услугата за електронна търговия на WLCR обаче не е маркирана на собствения им уебсайт, така че ще трябва да се свържете с тях за всяка информация.

Monumental Design Co. – Портланд, ИЛИ

Monumental Design Co.

Monumental Design Co. наричат ​​себе си агенция за сътрудничество или „моят герой“. Изглежда са доста избирателни за клиентите, които поемат – но по добър начин, като искат всички да имат успех. Shopify акредитира монументален дизайн за проектиране, разработка и настройка.

Техният собствен уебсайт просто казва, че правят Shopify eCommerce (наред с други неща в мрежата). Това е; това е уебсайт с една страница. След това трябва да попълните формуляр, за да се свържете с тях, за да получите допълнителна информация.

ShopPad – Оукланд, Калифорния

ShopPad

ShopPad е дизайнер и разработка Shopify Expert от 2012 г. и работи с хиляди онлайн магазини. ShopPad работи изключително с Shopify и има специалност в мобилната електронна търговия.

Техническата експертиза в тази компания е впечатляваща, тъй като над 50 000 магазина за електронна търговия използват приложенията Shopify, които са разработили. Тематичните проучвания подробно описват точно какви проблеми са свързани с електронната търговия. Вижте блога на ShopPad за много полезни изводи и съвети за електронна търговия.

Manufactur – Лос Анджелис, Калифорния

Manufactur

Manufactur е крадлива, креативна агенция, която предлага уеб разработка, брандиране, дизайн, медии и маркетинг. Те са посочени на уебсайта Shopify като Експерти в областта на дизайна, разработката и маркетинга, но това никъде не може да бъде открито на собствения уебсайт на Manufactur..

Погледнете в казусите под дигиталния маркетинг или уеб маркерите, за да видите къде са създали магазини. Клиентският списък на Manufactur е много впечатляващ и включва Capitol Records, паркове и курорти на Уолт Дисни и 20th Century Fox.

2 дизайни за приятели – Седона, AZ

2 дизайни за приятели

2 Friends Design е дизайнерска компания и разработването на Shopify сайтове е само една от техните арени, заедно с тениски и лога. Уебсайтът 2 Friends Design е по-скоро терен за продажбите на платформата Shopify, отколкото обяснение за дизайнерските услуги на Shopify, които 2 приятели могат да предоставят.

Компанията има Pinterest съвет от всички 160+ уебсайтове, които е разработила. Предлагаме ви да потърсите там, за да видите техните дизайнерски умения.

Aeolidia – Сиатъл, WA

Aeolidia

Aeolidia се съсредоточава върху търговците на дребно, които са в момента на “върха от” малка, самостоятелна грижа за по-стабилен и разрастващ се бизнес. Те предлагат пълен набор от услуги за електронна търговия от дизайн на идентичност на марката чрез изграждане на онлайн магазин с помощта на Shopify до маркетингови консултации и управление на социалните медии.

Проучванията на случаите на Aeolidia са главно уеб сайтове с мек цвят и мътни фокуси, което може да отразява тяхната дизайнерска чувствителност. Блогът им е пълен с много полезна информация.

Мат Мълън Дизайн – Сан Франциско, Калифорния

Мат Мълън Дизайн

Mat Mullen е акредитиран експерт по Shopify за дизайн, настройка и маркетинг. Той работи в над 100 онлайн магазина от 2008 г. насам. Мат има опит в работата с малки фирми, създавайки своя първи магазин за електронна търговия. Неговото портфолио показва различни видове онлайн магазини, а отзивите от сайта на Shopify от клиенти са много положителни.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map