Най-новите уеб дизайнери и разработчици на Zeland Shopify

Награда за високи постижения на AWA


Не отнема много време, за да настъпи парализа на анализа, когато разгледате всичко, което можете да направите Shopify. Тази мощна платформа за електронна търговия е безспорният крал по много причини. Това, което изглежда като безкрайни опции, е близо до горната част на списъка. Сигурни ли сте, че ще го настроите правилно? Дали сте наясно с всички камбани и свирки?

Може да е време да се обадите на експерт, Shopify Expert. По целия свят има гурута Shopify, но много от тях са разположени в Нова Зеландия.

Чакай, какво правят там долу? Оказва се, че малко страни имат по-висока концентрация на специалисти по електронна търговия. Страната се радва на сигурна, сигурна и стабилна бизнес среда. Проста данъчна система, която улеснява воденето на глобална търговия.

Най-големият износ на Нова Зеландия е технологията. Рекордният растеж допринесе близо 10 милиарда долара за икономиката миналата година. Правителството подкрепя технологиите и иновациите като начин за растеж на икономиката. Това е среда, която насърчава вида на хората, които стават Shopify Experts.

Прочетете за списък на разработчиците, които могат да ви помогнат да получите най-доброто от Shopify.

Всичко около страхотно

Pocket Square

Pocket Square

Тази агенция за пълни услуги ви отвежда далеч отвъд създаването на онлайн магазин Shopify. И това е важно Технологията сама по себе си не се продава. Имате нужда от дигитална стратегия, която изгражда вашата марка. Трябва да използвате медиите, за да изградите информираност. Трябва също така да интегрирате социалните медии, за да увеличите експозицията. Pocket Square използва този цялостен подход към електронната търговия.

Обърнете внимание на тази агенция, ако сте модна или лайфстайл марка. Те имат портфолио от красиви, ефективни и прости примери. Портфолиото показва какво можете да правите с Shopify, когато го натиснете до границите. Ще бъдете бенефициент на великолепен онлайн магазин. Ще имате и цялостна стратегия, за да я направите успешна.

Уебсайтове за SPF

Уебсайтове за SPF

Днес всичко е свързано с мобилния телефон, особено ако имате онлайн магазин. Мобилните устройства хвърлят препятствия и ограничения при онлайн пазаруване, дори и за Shopify. Уебсайтовете на SPF знаят как да ги заобиколят.

Разгледайте портфолиото, за да получите представа за обхвата на възможностите на тази агенция. Препоръките от скорошни клиенти отбелязват бързите промени като специалност. Други изтъкват търпението и тренировъчните сесии помагат за увеличаване на техническите ви познания. Ще бъдете готови да стартирате магазина си веднага щом SPF го подготви за вас.

главня

главня

Този екип от 10 професионалисти работи с международен списък на клиенти. Те разбират, че не продавате само продукти или услуги. Популяризирате и марка. Когато донесете своя Shopify проект към тях, ще получите помощ при управление на проекти, маркетинг и SEO. Те не просто ви създават и освобождават. Firebrand проследява подкрепа и обучение. Ще имате опции, които да ви помогнат да разберете влиянието, което вашият онлайн магазин оказва върху продажбите.

Погледнете по-отблизо Firebrand, ако планирате да включите доставка на капки и многоканална продажба във вашия магазин Shopify. Те са специализирани в логистика на трети страни, приложения за управление на запаси и доставчици на междинен софтуер.

елементарен

елементарен

Не всички Shopify Experts са изключително за платформата. Те могат да привлекат повече клиенти, като предлагат помощ в конкурентни платформи за електронна търговия. Някои компании, като Elemental, предпочитат да се специализират. Те правят едно нещо и това е всичко. Вие сте посрещнати с това, когато отидете на уебсайта им. „Ние създаваме уебсайтове за електронна търговия Shopify“, е всичко, което пише на страницата за пръски.

Този фокус е от полза, независимо дали току-що стартирате, или искате да трансформирате съществуващ магазин. Екипът събра повече от 30 отзиви от доволни клиенти на сайта на Shopify. За разлика от други експерти по Shopify, тези думи на похвала са на възраст само седмици или месеци. Имайте предвид, ако имате нужда от течен съветник. Това е собственият кодиращ език, който Shopify използва за захранване на своята платформа.

Тежките хитри

Zyber

Zyber

Тази 100% агенция, собственост на Нова Зеландия, беше създадена през 2009 г. Екип от повече от 20 творчески експерти помогнаха на повече от 1000 фирми да се свържат онлайн. Zyber прави повече от просто да помага на клиентите да създават и експлоатират магазини Shopify. Те създават приложения за подобряване на цялата платформа. Зиберът Нашият продуктов филтър се използва от стотици магазини Shopify за увеличаване на продажбите.

Zyber работи първо, за да настрои вашия сайт Shopify, така че да е в съответствие с вашите бизнес практики. Тя ви позволява да се съсредоточите повече върху продажбите и по-малко върху управлението на вашия онлайн магазин. Те са забавна и спокойна група, но не позволявайте това да ви заблуди. Те имат предвид бизнеса и го правят.

ясен

ясен

Не оставате в бизнеса, освен ако нямате доволни клиенти. Lucid помага на хората да създават Shopify сайтове от 2007 г. Екипът вярва, че участието от самото начало определя успеха. Те канят клиентите да ги включат дори в първоначалната мозъчна атака. Портфолиото на Lucid споделя примери, които варират от основни модификации на темите до изцяло персонализирани дизайни.

Този експерт по Shopify също е специализиран в разработването на приложения по избор. Обмислете ги сериозно, ако трябва да разширите функционалността на платформата.

CyberWorkshop

CyberWorkshop

Shopify е хоствана софтуерна платформа за електронна търговия, но не всички части на вашия онлайн магазин могат да пребивават там. CyberWorkshop е специализиран да ви помогне да се интегрирате, така че всичко да работи добре заедно. Клиентите ги търсят да конфигурират външни функции като имейл, YouTube и Google Apps.

Ако имате нужда от тези услуги, CyberWorkshop ви създава пакет с Google Apps for Business. Предишни клиенти казват, че CyberWorkshop поема заявки, от които са се отдалечили. Нищо не е по-голям комплимент от повторната работа. Много отзиви казват, че са давали допълнителни проекти на CyberWorkshop.

Маркетинговите гурута

Zeald

Zeald

Тази компания за проектиране на пълни услуги е разработила сайтове за хиляди малки и средни предприятия. Те са от 2001 г. и са най-голямата агенция по рода си в Нова Зеландия. Като експерт по Shopify, те могат да ви помогнат с маркетинговите аспекти на електронната търговия.

Shopify има все по-голям набор от маркетингови и SEO инструменти, за да ви помогне да уловите потенциални клиенти. Тези инструменти не са сложни, но са сложни. Zeald може да ви помогне да разберете какво правят инструментите и те ще работят с вас за оптимизиране на брандирането. Трябва ли да разчитате само на Shopify за тази важна част от вашия онлайн магазин? Отговорът е не. Zeald също може да помогне с неща като AdWords, копирайтинг, социални медии, SEO и блогове.

Настройка и ощипване

Натали Лий

Натали Лий

Не всички експерти по Shopify са екипи или групи. Натали Лий например работи сама. Тя предпочита да работи в сайтовете за електронна търговия Shopify и WordPress. Нейните Shopify сайтове са прости и елегантни. Няма нищо, което пречи на пазаруването.

Някои от клиентите на Натали просто искат помощ за фина настройка на един от съществуващите шаблони на Shopify. Тя прави кратка работа с това, а таксите й са достъпни. Други искат уникален сайт. Натали е също толкова удобна в този край на спектъра. Нейното разбиране и търпение премахват стреса от създаването и стартирането на онлайн магазин.

Отзивчиви медии

Отзивчиви медии

Настройката и стартирането са само началото. Никой не знае това по-добре от Дейв Уудърд в отзивчивите медии. Той знае, че няма да се сбогува с теб, веднага щом започват продажбите. Ще откриете неща, които трябва да се променят и той ще бъде на ръка, за да се увери, че е направено.

По пътя може да откриете, че се нуждаете от услуги извън обхвата на вашия първоначален проект. Дейв ще бъде там, за да помогне и на тях. Препоръките говорят за помощта на Дейв с неща като дизайн на брошури и дори корици на книги. Неговата дълбочина на познания за Shopify ви предоставя бързи отговори и иновативни решения.

Хората често сравняват Shopify с онова модно радио в новата си кола. Те знаят, че може да направи много повече от просто пускане на музика, но кой има време да разбере това? Разбира се, можете просто да прочетете ръководството за експлоатация. Но дори и тогава може да не разберете как да го използвате.

Не сме сигурни дали има хора, които си изкарват прехраната, помагайки ви да разберете как да използвате всяка функция на автомобилното си радио. Ние знаем, че има много експерти, които могат да направят това за вашия магазин Shopify.

Някои от най-добрите в бизнеса са разположени „долу под“ в Нова Зеландия. Те могат да ви помогнат да извлечете най-доброто от Shopify, независимо дали е голям магазин от нулата или просто няколко ощипвания. Това са добре изразходвани пари.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map