Най-добрите Shopify уеб дизайнери и разработчици в Индия

Награда за високи постижения на AWA


Shopify е безспорната софтуерна платформа за електронна търговия по добра причина. Повече от 300 000 онлайн магазина са го използвали, за да генерират близо 20 милиарда долара миналата година. Shopify е толкова популярен, че можете да преминете от нула до продажба за по-малко от час.

Лесността на използване не е единствената причина, поради която Shopify е лидер на платформата за електронна търговия. Използва се за създаване на сложни онлайн магазини, способни да приказна специализирана функционалност. Ако това е в списъка ви със задачи, ще ви трябва повече от час. Ще се нуждаете и от Shopify Expert да ти помогне. Ще намерите тези гурута на Shopify по целия свят, но се оказва, че много от тях се намират в Индия.

Какво прави Индия такава гореща легла за Shopify Experts? Малко страни имат толкова висок процент технически експерти. Ниската цена на живота означава, че могат да ви таксуват по-малко за техните услуги.

Ами качеството? Това може да ви изненада. Индия има повече компании, сертифицирани по ISO-9000 софтуер за разработка на софтуер, отколкото всяка друга страна. Правилата на Индия, подходящи за бизнеса, също улесняват правенето на бизнес там.

Прочетете за списък на разработчиците, които могат да ви помогнат да извлечете най-доброто от софтуера за електронна търговия Shopify.

Kloc Technologies

kloctechnologies

Онлайн пазаруването може да е стара шапка за вас, но все пак е сравнително нова дейност. Няма да намерите човек с десетилетия опит в създаването на страхотни уебсайтове на Shopify. Топ експертите тук имат късмет, ако имат шепа години.

Такъв е случаят с Kloc. Този базиран в Индия екип създава зашеметяващи онлайн магазини, работещи с Shopify. Те се възползват от всяка функция, която платформата може да предложи. Kloc има репутация на бързите обороти. Те могат да ви създадат и работят със здрав сайт за електронна търговия само за седем работни дни.

RoyalzExpertDev

RoyalzExpertDev

Този официален експерт по Shopify е специализиран в „PSD за пазаруване“. Те ще нарязват и забиват вашите оформления на Adobe Photoshop в пълни магазини на Shopify. Резултатът е онлайн магазин, който се възползва от функционалността на Shopify. Няма да жертвате великолепни погледи.

Най-лесният начин да оцените качеството на тяхната работа е да разгледате тяхното портфолио от магазините на Shopify. Екипът на RoyalzExpertDev също може да свърши бърза работа по интегрирането на пощенските списъци. Те ще ви помогнат и в Etsy, и във Facebook страници.

Ракетна електронна търговия

Ракетна електронна търговия

Магазините Shopify улесняват да помогнете на клиентите си да намерят това, което искат, и да го купят. Почти всеки може да го използва за създаване на основни онлайн магазини. Ракетната търговия е вашият ресурс, когато искате да надхвърлите основния онлайн магазин.

Един поглед към портфолиото ви показва, че сте квалифицирани и способни. Магазин Shopify се нуждае от клиенти. Ракетната електронна търговия получава светещи отзиви за маркетингова помощ на Shopify. Тази група експерти предлага и текуща поддръжка за сайтовете, които изграждат.

двоен

двоен

Поставете този екип екип от над 60 специалисти по дигитален маркетинг и електронна търговия, които да работят на вашия уебсайт Shopify. Двоичните работи с компании от всякакъв размер, за да създават онлайн магазини в такъв мащаб, колкото е необходимо. Много компании се фокусират само върху това, което е необходимо днес. Тази компания има философия за планиране на бъдещ растеж.

Доволните клиенти често отбелязват подхода на Binary „3Q“. Те смятат, че качественият персонал, процесите и комуникациите са трите предпоставки за успех. Binary прави избор от своя екип, за да отговаря на вашите нужди. Резултатът е партньорство толкова, колкото е работна връзка.

InfoShore

InfoShore

Agile производителност подхранва този магазин за електронна търговия. Те смятат, че качеството не означава нищо, ако не е доставено навреме. InfoShore предприема цялостен подход към сайтовете за електронна търговия. Техните експерти първо ще ви ангажират в мисия за установяване на факти. Целта е да се гарантира, че това, което се изгражда, ще създаде резултатите, които очаквате.

InfoShore съществува повече от десет години. Персонал от повече от 50 служители на пълен работен ден се грижи за база от над 100 глобални клиенти. InfoShore може да ви помогне с това, което обичат да наричат ​​решения „по поръчка“. Те няма да вземат платформата Shopify и да намерят начини да превърнат вашата идея в нея.

Bluetech

BlueTech Shopify Expert

Да речем, че сте направили домашната си работа на Shopify. Вие решавате, че би било перфектно, ако имаше само това липсващо нещо. Bluetech е Shopify Expert, който може да ви даде липсващите парчета. Често това е мобилната страна на решението. Екипът на Bluetech може да ви помогне да добавите персонализирани функции, като напр. Известия, способност за синхронизиране на магазина и аналитични графики.

От Bluetech също разбират, че SEO е основата на успеха на онлайн магазина. Вие не просто получавате техническа помощ от тях. Bluetech гарантира, че вашият магазин се възползва от възможностите за оптимизация на търсачките на платформата.

Code Rapper

Code Rapper

Този екип със закачливо име спечели репутацията си. Клиентите бързат да комплитират високото ниво на комуникация и обслужване на клиентите. Code Rapper е специализиран да ви помогне да настроите вашия онлайн магазин. На това не спира. Те също така работят със своите клиенти за трансформиране на съществуващи сайтове за електронна търговия. Често това е ъпгрейд до корпоративната платформа Shopify Plus.

Дизайнът е също толкова важен, колкото и функционалността. Ще видите синергията, когато проверите портфолиото на Code Rapper. Много клиенти се връщат към Code Rapper за помощ при маркетинг и SEO.

Lucent Innovation

Lucent Innovation

Lucent Innovation е малък екип, който предлага голям дизайн и иновации. Повече от 70 отзиви разкриват повтарящ се низ от комплименти. Те се въртят около дизайн, комуникация и отзивчивост.

Ще прочетете също така похвалите за помощта на Lucent в миграцията от други водещи платформи за електронна търговия. Имайте това предвид, ако новият ви сайт Shopify е дестинацията за съществуващ онлайн магазин. Екипът на Lucent Innovation също е специализиран в самостоятелни мобилни приложения. Те могат да ви помогнат да създадете нишови продукти, използвайки платформата Shopify.

Трипстър програмисти

Трипстър програмисти

Не всеки Shopify Expert е специализиран в работата с новаци. Трипстър разработчиците пускат приветствената постелка за тях. Този екип трябва да бъде едно от най-важните ви съображения, ако никога не сте продавали онлайн и искате да използвате Shopify за това. Те ще ви преведат през стъпките на планиране, разработване, изпълнение и операции. До края на процеса ще бъдете удобни и знаещи.

Възможностите за графичен дизайн и дизайн на печат отличават разработчиците на Tripster освен другите Shopify Experts. Имате ли нужда от лого за вашия онлайн магазин? Планирате ли да продавате тениски? Трипстър разработчиците могат да ви помогнат и с двете.

eShop Genius

eShop Genius

Shopify е известен със своите великолепни шаблони. Те са великолепни, докато не започнете да пускате собствено съдържание. Е, не можете да обвинявате Shopify за това. Време е да потърсите експерт по Shopify, който да ви помогне да го превърнете във визуално зашеметяващи неща, които се продават. Бърз преглед на сайта на eShop Genius ще ви увери, че този екип е в състояние да се справи.

Ще ви струва ли цяло състояние? eShop Genius промотира 10-дневен обрат за вашия пълен и работещ онлайн магазин. Ще се възползвате от тяхното интелигентно мислене плюс помощ с експертни маркетингови предложения. Започва с инвестиция от едва 500 долара.

Има неочаквана цена за плащане за използването на Shopify, но няма да струва пари. Платформата е толкова универсална, че често е трудно да разберем какво трябва да използвате или как да я използвате. Хората се борят с избора за опции и интеграции. Нерешителността забавя старта ви. Това ви струва.

Има парична стойност, свързана с вашето време. Потенето над малки детайли едва ли изглежда като добра възвръщаемост на вашата инвестиция. Експерт по Shopify в Индия може да ви накара да работите с минимални разходи. Това може би е най-добрата инвестиция, която можете да направите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map