Най-добрите Shopify компании за уеб разработки в Обединеното кралство

Награда за високи постижения на AWA


Защо Shopify?

Експертите последователно оценяват Shopify като софтуер за стандарт за електронна търговия, спрямо който се измерват всички други платформи за електронна търговия. Нашите експерти са съгласни, че това е най-добрият наличен самостоятелен софтуер за електронна търговия. Също така сме писали подробно за плюсовете и минусите на използването на Shopify за стартиране на вашия магазин за електронна търговия.

Намиране на програмист на Shopify

След като сте решили това Shopify определено е за вас, следващата стъпка е да намерите програмист, който да проектира и изгради вашия онлайн магазин и може би да го поддържа, след като стартира. Разбира се, бихте могли да го направите сами, в този случай все пак трябва да прочетете тази статия, за всеки случай. Плюс това, много от тези експерти по Shopify имат отлични блогове, пълни с полезна информация.

Най-добрите Shopify експерти в Обединеното кралство

Ние сме помогнали в тази селекция чрез проучване на Shopify Experts във Великобритания. „Shopify Expert“ е акредитация, присъдена от Shopify, за да покаже, че лицето или компанията са ценен партньор, доказал, че притежава „всеобхватни и авторитетни познания за Shopify.“ Тези експерти предоставят услуги с добавена стойност, които Shopify доверяват.

Какво предлага Shopify Expert

За да станете експерт по Shopify, хората или фирмите трябва да докажат, че са създали 5 или повече активни магазина. Има пет категории на експерт:

  • Дизайн – трябва да са изградили тема от нулата за тези магазини
  • Настройвам – основна настройка на магазина и персонализиране на темите за тези магазини
  • маркетинг – доказани маркетингови кампании за тези магазини
  • Фотография – имат портфолио със снимки, фокусирано върху продукта за клиентите на Shopify
  • развитие – създаде приложение за магазина за приложения или изгради работещи персонализирани интеграции

Не е достатъчно кандидатите за статус на Shopify Expert да изпращат примери в някоя от тези категории. Екипът на Shopify Expert преглежда всички предложения, за да гарантира, че работата е в съответствие с техните стандарти. Кандидатите могат да получат статус на Shopify Expert в една или повече от тези категории.

Освен че притежават превъзходни умения за Shopify, Shopify Experts са отговорни за бързото реагиране на всички запитвания и за отворена и честна комуникация с всички свои клиенти; накратко, да си много професионален.

Shopify експерти са посланици на марката за Shopify и тяхната роля е да гарантират, че всички техни клиенти имат положително и високо стойностно изживяване, независимо от това какви услуги купуват.

Следващата стъпка

Вашата задача сега е да решите какви услуги трябва да закупите, за да стартирате и функционирате онлайн магазина си Shopify. Имате ли нужда от дизайн, настройка, маркетинг, фотография или разработка или някаква комбинация от тях? И може би някаква поддръжка, след като вашият магазин е в действие. Всеки от следните експерти по Shopify има своите силни страни. Прочетете внимателно статията и посетете уебсайтовете на тези, които ви харесват.

Shopify Experts във Великобритания

Ние правим уебсайтове

Правим уебсайтове - фирма за уеб дизайн

Името, което правим уебсайтове, не отразява, че тази компания е класирана №1 в Shopify за дизайн, изграждане и маркетинг. Самоопределянето им като креативен търговец на дребно се показва добре на собствения им уебсайт, с подробни примери за работа с клиенти, както и ясни обяснения на пълния им набор от услуги, с цени.

Ние правим уебсайтове са изпълнили над 370 проекта, а над 40 000 търговци на електронна търговия четат месечния си блог със съвети. Посетете Ние правим уебсайтове за поне полезна информация и насоки там.

Swanky Apple

Swanky Apple - фирма за уеб дизайн

Swanky Apple обича да „създава убедителни неща за мрежата, печатащите и мобилните устройства.“ Техният уебсайт отразява този нисък ключ към работата им, от който изграждането на магазини на Shopify е само един аспект.

Фокусът на Swanky Apple е върху развитието на вашия магазин, а не непременно на вашия бизнес в електронната търговия и те предпочитат да създават персонализиран дизайн. Имате обаче достъп до техните други творчески услуги, които включват брандиране, търсене и социален маркетинг.

Inspira

Inspira - фирма за уеб дизайн

Началната страница на уебсайта на inspira дава страхотни обещания – страхотна творческа работа, авангардно развитие, фанатична поддръжка. Те са много опитни – създават магазини на Shopify от 2007 г., скачайки само за осем месеца след пускането на софтуера на обществеността.

Въпреки че електронната търговия е само една от четирите предлагани услуги за вдъхновение, тя има собствена специална уеб страница. Наличен е пълен набор от услуги за електронна търговия – дизайн, кодиране, маркетинг и поддръжка.

Витамин Лондон

Vitamin London - фирма за уеб дизайн

Vitamin London е агенция за дигитален дизайн на продукти, която се фокусира върху прозрачните разграничения между физическото и цифровото. Електронната търговия е само една от редица дигитални услуги, които тази компания предлага.

Клиентските примери на уебсайта на Vitamin London са визуално зашеметяващи, както и онлайн магазините, свързани с сайта за преглед на Shopify. Имайте предвид обаче, че електронната търговия не е услуга, която се рекламира на собствения уебсайт на Vitamin.

ягода

Ягода - фирма за уеб дизайн

Фокусът на ягодите е върху електронната търговия, която е „извън този свят“. Тази креативна маркетингова агенция ще бъде с вас на всяка стъпка от вашето Shopify преживяване. Ягода може да настрои вашия нов магазин или да ви помогне да изкарате съществуващия си магазин на следващото ниво.

Те ще ви създават приложения, включително таблото за данни, ако Shopify не прави това, което ви е необходимо. Ако имате нужда от постоянна помощ, говорете с тях за персонализирана поддръжка. И изтеглете тяхното безплатно ръководство за електронна търговия.

eastside co

Eastside фирма за уеб дизайн

Сътрудничеството на eastside съществува, за да изгради магазини Shopify, и те да построят стотици от тях. Те предлагат три нива на ценообразуване на услугите си, от малки промени в дизайна до цялостен дизайн по поръчка.

Сътрудничеството на eastside също ще работи с вас в SEO, дигитален маркетинг и социални медии, така че вашият магазин лесно да бъде намерен онлайн. Струва си да разгледате дали вашият бизнес попада в една от техните категории: мода, храна и напитки, дом и начин на живот.

NoirLuxe

Noir Luxe - фирма за уеб дизайн

Noir Luxe се описва като дигитална творческа агенция. Услугата му Shopify е в края на дълъг списък от други услуги, които се фокусират предимно върху визуалния дизайн, включително арт направление и модна илюстрация.

А примерите за тази работа са великолепни. Noir Luxe е експерт по настройка на Shopify и осигурява дизайн и някои управленски услуги; повечето от техните клиенти се самоуправляват своите сайтове. Вижте Noir Luxe, ако фокусът ви е върху получаването на визуално зашеметяващ онлайн магазин.

изявление

Изявление - фирма за уеб дизайн

Изявлението се представя чрез уебсайт без глупости, който ще ви помогне да развиете бизнеса си в електронната търговия, като използвате доказан тристепенен бизнес модел. Показаните клиентски примери са солидни, без нищо визуално висок клас, въпреки че някои са проектирани по поръчка. Акцентът на изявлението е върху бизнес сферата на електронната търговия и ще бъде подходящ за онези, които се нуждаят от помощ в дигиталната стратегия и маркетинга на своя бизнес за електронна търговия Shopify.

Belle Digital

Belle Digital - фирма за уеб дизайн

Belle Digital създава „красиви и уникални магазини за електронна търговия в Shopify.“ Те създават персонализирани Shopify фирми, а не само витрини. Те са експерти в настройката и също ще работят с вас при маркетинга на вашия магазин.

Техният собствен уебсайт е визуално зашеметяващ с меки цветове и мек фокус, което се отразява в примерите, показани в тяхната работа. Belle Digital идентифицира категориите на своите клиенти като мода, здраве и красота, дом и начин на живот и деца, а уебсайтът им има женствено усещане за това.

Подводен пистолет

Подводен пистолет - фирма за уеб дизайн

Иконата на подводния пистолет е мъжки супергеройски анимационен филм, който ги представя като дигитални инструменти за отстраняване на неизправности. Произходът на тази освободена компания е в работата с креативни бизнеси и това е все още в сърцето им.

Те са малко неясни относно своите умения, като „за известно време“ изградиха магазини за електронна търговия и научиха „доста малко“. Подводните пистолети ще построят вашия магазин Shopify, ще ви помогнат в маркетинга и ще направят вашите копирайтинги.

Научете повече за често задаваните въпроси за Shopify Experts
тук.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me