Top 10 West Coast Shopify Webontwerpers en -ontwikkelaars

AWA Award of Excellence


Ook al bouwt Shopify een reputatie op als een eenvoudig te gebruiken e-commerceplatform met een intuïtieve interface, u kunt besluiten dat u hulp nodig heeft bij het ontwerpen en opzetten van uw online winkel, misschien zelfs bij het runnen en onderhouden ervan.

U kunt naar uw lokale webontwikkelaar gaan en hun om hulp vragen, maar we raden u aan zich tot een van deze te wenden De geaccrediteerde experts van Shopify. Deze mensen hebben laten zien dat ze een “uitgebreide en gezaghebbende kennis van Shopify” hebben door voorbeelden van hun werk in te dienen bij het bedrijf.

Shopify beoordeelt de winkels die de aanvragers hebben gebouwd en kent de titel van Shopify-experts toe aan diegenen wiens werk aan hun normen voldoet.

Vijf vragen om te stellen bij het interviewen van Shopify-experts

Heeft de Expert samengewerkt met soortgelijke bedrijven in vergelijkbare branches?
Als alle voorbeeldcasestudies van winkels in de portfolio’s van de experts een zachte focus hebben en in pastelkleuren, zijn ze misschien niet de beste keuze voor de ontwerper van uw bouwgereedschapswinkel. Als u digitale producten en services verkoopt, mag u ook niet iemand kiezen die zich richt op winkels met fysieke goederen.

Beschikt de expert over de vaardigheden die u zoekt??
De Shopify-expert heeft mogelijk een kwalificatie van ontwerp, maar hebben ze een winkel helemaal opnieuw gemaakt of alleen aangepaste bestaande sjablonen? Is iemand met een fotografie-accreditatie gespecialiseerd in bepaalde producten?

Wat zeggen de eerdere klanten van de experts over hun klantervaring?
Lees de beoordelingen van recente klanten op de Shopify-website. Concentreer u op de recensies voor werk dat lijkt op wat u zoekt. Het is niet erg handig om te weten dat de Expert ideaal is voor kleine projecten als je wilt dat ze een grote winkel met meerdere landen bouwt.

Vraag de expert hoe ze met hun klanten omgaan
En kijk dan hoe ze je behandelen als je met ze praat. Zelfs als uw eerste gesprek met de expert via e-mail is, maak dan van de gelegenheid gebruik om hen telefonisch of persoonlijk te spreken. Een groot deel van het succes van het opzetten van uw online winkel ligt in uw relatie met uw ontwikkelaar.

Zal de expert u trainen om Shopify te gebruiken?
Als uw online winkel eenmaal is geopend, is het aan u om hem actief en up-to-date te houden, tenzij u iemand inhuurt om hem voor u te onderhouden. Vraag uw potentiële expert of zij u zullen trainen hoe u dit moet doen, en of ze u kunnen bereiken als u vragen heeft over problemen die u niet kunt oplossen?

Hier is onze selectie Shopify-ontwikkelaars aan de westkust van Noord-Amerika.

Brandstof gemaakt – Colbert, Washington

Brandstof gemaakt

De enige focus van Fuel Made is Shopify. Ze zijn gespecialiseerd in premium Shopify-ontwerp en -ontwikkeling en bieden volledig op maat gemaakt ontwerp en ontwikkeling. Als alternatief bieden ze alleen ontwerp- of alleen ontwikkelingsservices als u al een deel van het proces hebt gedekt.

Als u slechts een klein beetje hulp zoekt, kunt u hun diensten per uur gebruiken. Het werkportfolio van Fuel Made bevat gedetailleerde screenshots van hoe ze de winkels hebben gebouwd en hun klanten hebben geholpen hun producten te organiseren.

Satel Creative – Vancouver, BC

Satel Creative

Satel Creative is een one-stop-shop voor alles wat met e-commerce te maken heeft. Ze omvatten het volledige assortiment Shopify-services: ontwerp, ontwikkeling, installatie en marketing, plus fotografie voor uw producten. De diagrammen van hun proces zijn gemakkelijk te volgen en leggen precies uit wat ze voor u doen en wat u kunt verwachten.

Dit bedrijf is ook ervaren in verkooppunten en voorraadbeheer. Shopify is een van de twee e-commerceplatforms die ze gebruiken.

SeedCMS – Irvine, CA

SeedCMS

SeedCMS gebruikt Shopify sinds 2012 en biedt het volledige scala aan Shopify-services. Dit bedrijf is gespecialiseerd in aangepaste services, waaronder thema’s en het ontwikkelen van apps voor uw unieke behoeften.

Er is geen echte uitleg op de website van SeedCMS over wat ze doen, maar de vele screenshots van hun werk zijn visueel high-end en zijn getagd met welke services het bedrijf aan die klant heeft geleverd.

WLCR – Portland, OR

WLCR

WLCR (Weinland Creative) is een full-service webontwikkelingsbedrijf dat diverse diensten aanbiedt, waaronder informatiearchitectuur, beeldretouchering en zeefdruk. Ze bouwen sinds 2012 op het Shopify-platform.

Getuigenissen voor hen op de Shopify-site zijn zeer positief. De eCommerce-service van WLCR is echter niet gemarkeerd op hun eigen website, dus u moet contact met hen opnemen voor informatie.

Monumental Design Co. – Portland, OR

Monumental Design Co.

Monumental Design Co. noemt zichzelf een samenwerkingsbureau of ‘mijn held’. Ze lijken vrij selectief te zijn in de klanten die ze aannemen – maar op een goede manier willen ze dat iedereen succesvol is. Shopify erkent monumentaal ontwerp voor ontwerp, ontwikkeling en installatie.

Hun eigen website zegt alleen dat ze Shopify eCommerce doen (onder andere webdingen). Dat is het; het is een website van één pagina. U moet dan een formulier invullen om contact met hen op te nemen voor meer informatie.

ShopPad – Oakland, Californië

ShopPad

ShopPad is sinds 2012 een ontwerp en ontwikkeling Shopify Expert en heeft met duizenden online winkels gewerkt. ShopPad werkt uitsluitend met Shopify en heeft een specialiteit in mobiele e-commerce.

De technische expertise binnen dit bedrijf is indrukwekkend omdat meer dan 50.000 eCommerce-winkels de door Shopify ontwikkelde apps gebruiken. De casestudy’s beschrijven precies welke eCommerce-problemen werden aangepakt. Bekijk het blog van ShopPad voor veel nuttige e-commerce-inzichten en tips.

Manufactur – Los Angeles, CA

Manufactur

Manufactur is een scherp, creatief bureau dat webontwikkeling, branding, ontwerp, media en marketing aanbiedt. Ze worden op de Shopify-website vermeld als experts in ontwerp, ontwikkeling en marketing, maar dit is nergens te vinden op expliciet op de eigen website van Manufactur.

Kijk in de casestudy’s onder de digitale marketing- of webtags om te zien waar ze winkels hebben gemaakt. De klantenlijst van Manufactur is zeer indrukwekkend en omvat Capitol Records, Walt Disney Parks and Resorts en 20th Century Fox.

2 vrienden ontwerpen – Sedona, AZ

2 vrienden ontwerpen

2 Friends Design is een ontwerpbedrijf en het ontwikkelen van Shopify-sites is slechts een van hun arena’s, samen met T-shirts en logo’s. De 2 Friends Design-website is meer een verkooppraatje voor het Shopify-platform dan een uitleg van de Shopify-ontwerpdiensten die 2 Friends kan bieden.

Het bedrijf heeft een Pinterest-bord met alle 160+ websites die het heeft ontwikkeld. We raden u aan daar te kijken om hun ontwerpvaardigheden te bekijken.

Aeolidia – Seattle, WA

Aeolidia

Aeolidia richt zich op retailers die op het punt staan ​​om te “tippen” van een klein doe-het-zelfbedrijf naar een stabieler en groeiend bedrijf. Ze bieden een volledig assortiment eCommerce-services, van het ontwerpen van merkidentiteit tot het bouwen van online winkels met Shopify tot marketingadvies en beheer van sociale media.

De casestudy’s van Aeolidia zijn voornamelijk websites met zachte kleuren en wazige focus, die hun ontwerpgevoeligheid kunnen weerspiegelen. Hun blog staat vol met zeer nuttige informatie.

Mat Mullen Design – San Francisco, CA

Mat Mullen Design

Mat Mullen is een geaccrediteerde Shopify-expert voor ontwerp, configuratie en marketing. Hij heeft sinds 2008 jaar aan meer dan 100 online winkels gewerkt. Mat is ervaren in het werken met kleine bedrijven die hun eerste e-commerce winkel opzetten. Zijn portfolio toont verschillende soorten online winkels en de getuigenissen op de Shopify-site van klanten zijn zeer positief.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map