Top 15 designeri și dezvoltatori web Shopify australieni

Premiul AWA de excelență


Shopify este una dintre cele mai importante platforme de comerț electronic și popularitatea sa crește rapid. Unul dintre avantajele pe care le-am identificat în review-ul nostru Shopify este că are o interfață intuitivă și este destul de ușor pentru utilizatorii începători. Există, de asemenea, forumuri de utilizator pentru a accesa site-ul Site-ul Shopify și tutoriale de site-uri la centrul de ajutor Shopify.

Așadar, vă puteți întreba, de ce vă oferim recomandări pentru experți care vă ajută să vă configurați magazinul online utilizând software-ul Shopify?

De ce să alegeți un expert Shopify?

Există mai multe motive. Nu toată lumea dorește să proiecteze sau să își dezvolte propriul magazin și să-l populeze cu produsele lor. Unii oameni nu au timp și alții nu au experiență de proiectare sau chiar abilități tehnice minime. Cu toate acestea, alții vor doar să se concentreze pe aspectele de retail ale afacerii lor și să lase partea online a „magazinului online” altcuiva.

Dacă vi se pare acest lucru, citiți mai departe pentru recomandările noastre despre Experții magazinelor cine vă poate ajuta în crearea noului dvs. magazin online sau în tranziția celui existent pe platforma Shopify. Toți acești experți domiciliază în Australia și au trecut printr-un proces de selecție de către Shopify pentru a obține acreditarea oficială.

Care să alegi?

Întrucât este posibil să aveți nevoie de ajutor doar cu o parte a procesului – de exemplu, poate doriți să vă proiectați propriul magazin, dar nu să îl configurați singur – iată o defalcare a diferitelor categorii de experți și a serviciilor pe care le oferă..

  • Design – creați aspectul magazinului dvs.; încorporează-ți brandul
  • Configurare – configurați un magazin de bază dintr-o temă existentă și personalizați tema
  • Dezvoltare – a creat o aplicație pentru magazinul de aplicații sau a construi un magazin personalizat de la zero
  • Marketing – creați campanii de marketing, de obicei digitale, care pot include strategii de social media
  • Fotografie – faceți fotografii pentru magazinul dvs. online, în principal cu produsele dvs.

Multe dintre acești experți Shopify sunt calificați în mai multe categorii și unii oferă servicii web dincolo de cele Shopify, care pot satisface alte nevoi de dezvoltare web pe care le aveți.

Loviturile grele

Comerț cu curea neagră

Comerț cu curea neagră

Blackbelt Commerce, cunoscut anterior ca Shopify Ninjas, nu face altceva decât dezvoltarea magazinelor Shopify. Sunt în prealabil despre cine ar trebui să fie clienții lor – dacă ai grăbit sau ai un buget foarte restrâns, atunci o altă agenție ar fi mai potrivită pentru tine.

Blackbelt Commerce oferă o gamă completă de servicii Shopify – configurare, proiectare, dezvoltare, marketing și fotografie. De asemenea, au creat pluginuri pentru magazinele bilingve, un selecționator auto pentru țări și un șablon de e-mail HTML pentru a înlocui textul care este implicit Shopify.

Grupul de lucru

Grupul de lucru

Grupul de lucru, o companie de design web și dezvoltare web boutique lucrează cu Shopify din 2012. Compania afirmă că este „rapidă, agilă, creativă, pragmatică”, iar comerțul electronic este doar unul dintre serviciile digitale pe care le oferă..

Grupul de lucru lucrează cu clienții pentru a muta sistemele de comerț electronic și punct de vânzare la Shopify: nu spune dacă construiesc de asemenea de la zero magazinele Shopify, deși sunt experți în configurare.

Elkfox

Elkfox

Elkfox este o agenție care are două specialități – Shopify și MailChimp. Experiența lor Shopify este atât în ​​domeniul vânzare cu amănuntul, cât și în comerțul cu ridicata, iar compania este foarte experimentată în designul tematic personalizat.

Își completează serviciile Shopify cu fotografie de produs și au, de asemenea, o aplicație care vă va ajuta cu un e-mail integrat. Site-ul ElkFox este un pic confuz de utilizat, deoarece toate navigarea este în subsolul de pe ecran, iar unele dintre link-uri accesează doar pagina de contact.

Leafcutter

Leafcutter

Leafcutter Creative Digital este un furnizor creativ de comerț electronic și soluții de comunicare. Shopify este doar una dintre cele cinci domenii de expertiză din această companie, dar firul comun este o strategie digitală bazată pe rezultate.

Leafcutter lucrează cu platforma Shopify din 2012 și specifică sectoarele în care sunt implicate, fără scop lucrativ, farmacie și educație. Încep cu strategie și apoi vă vor construi un magazin – de la unul de bază la un magazin complet personalizat, integrat.

Gurii de marketing

Reîncărcați suportul

Reîncărcați suportul

Reeload Media sunt Shopify Experts din octombrie 2016, iar accentul lor este să furnizeze campanii de marketing digital pentru afacerea dvs. de comerț electronic. Site-ul lor nu spune dacă construiesc de fapt magazine Shopify, dar serviciile lor digitale care vă ajută afacerea online includ SEO, publicitate pay per click, strategie social media, optimizare a ratei de conversie și marketing prin email.

30 de acri

30 de acri

30 de acri oferă o gamă completă de servicii Shopify – configurare, proiectare, dezvoltare și marketing – plus expertiză dovedită în strategia și execuția de marketing digital. Regulile lor (adică filozofia lor de afaceri) sunt prezentate în avans pe site-ul lor web, astfel încât să puteți vedea pentru ce stau.

30 Acres are numeroase studii de caz detaliate privind comerțul electronic pe site-ul lor web, pe pagina Shopify.
Compania are experiență în dezvoltarea de teme personalizate, precum și aplicații personalizate pentru clienții lor.

Proiectare Campuri

Fabrica Speranței

Fabrica Speranței

Nu vă putem spune multe despre The Hope Factory și Shopify, deoarece pe site-ul lor nu există multe informații. eCommerce este doar unul dintre cele cinci servicii digitale pe care le oferă: proiectarea, dezvoltarea și optimizarea conversiilor sunt printre altele.

Există un magazin în care puteți achiziționa un pachet de coordonare Shopify ora la oră și un pachet de configurare a magazinului Shopify, atât pentru o sumă specificată în dolari, dar nu există informații despre ce obțineți.

Fire digitale

Fire digitale

Yarn Digital este un expert Shopify din iunie 2015 și oferă cinci servicii digitale, dintre care unul este comerțul electronic. Compania este calificată ca expert în design și configurare Shopify Expert, dar site-ul lor web nu oferă detalii despre abilitățile lor, dincolo de a spune că magazinele online pe care le creează pot vinde gheață către Eskimos.

Yarn Digital are câțiva clienți cu impact puternic, precum Lululemon și Sony Music, care și-au folosit serviciile de proiectare.

Design de șaptezeci

Design de șaptezeci

Seventyfour Design este specializată în experiențe digitale personalizate și dezvoltare de brand
asta vă va duce afacerea la nivelul următor. Această agenție are o experiență de cinci ani oferind servicii de design, dezvoltare și configurare Shopify, precum și fotografie a produselor dvs..

Vor lucra cu dvs. la identitatea mărcii dvs. și se vor asigura că este reflectată în designul dvs. personalizat. Pe site-ul lor nu există exemple utile ale activității lor – doar capturi de ecran.

Studio White Flag

Studio White Flag

White Flag vă predă toate abilitățile, cunoștințele și expertiza lor. Și există o imagine a fondatorului acestei companii, identificând toate modalitățile în care părțile și instrumentele sale ajută la realizarea acestui lucru. White Flag este un studio polivalent, iar eCommerce este doar unul dintre cele șapte servicii digitale oferite.

Trebuie să lucrați prin toate capturile de ecran ale lucrărilor realizate pentru a găsi care sunt soluțiile de design și configurare Shopify și să contactați studioul pentru a obține informații suplimentare.

All Around Awesome

Laboratoare Disco

Laboratoare Disco

Disco Labs trăiește pentru Shopify. Au avut o experiență vastă pe platforma Shopify – au condus propriile magazine pe Shopify, au conceput teme personalizate și au creat aplicații personalizate. În plus, Disco Labs au publicat cărți și cursuri Shopify, dintre care unul este în parteneriat cu Shopify.

Concentrația lor este acum să ajute întreprinderile cu volum mare să facă trecerea la Shopify Plus. Nu vor fi lăsați pe site-ul lor de bază – acești tipi știu ce fac.

createur

createur

Dacă propriul site web este un ghid, Createur are o filozofie minimalistă pentru „a ajuta oamenii să înflorească în era digitală”. Createur este o agenție digitală independentă și Shopify Experts în proiectare, dezvoltare, configurare și marketing.

Nu există prea multe informații în cele trei pagini web uimitoare din punct de vedere vizual. Trebuie să răsfoiți exemplele activității lor (dar ei explică ce servicii au prestat pentru fiecare client) și apoi să le contactați.

Faceți comerț

Faceți comerț

Do Commerce sunt experți în e-commerce care sunt specializați în Shopify. Și fac tot ce face Shopify și au făcut din 2012. Compania construiește magazine de toate dimensiunile, personalizând atât teme, cât și funcționalități.

Au experiență în integrarea magazinelor Shopify cu aplicații și software ale unor terți și sunt bine versate în marketing și publicitate, inclusiv Google Adwords și publicitate Facebook. Pentru a finaliza pachetul, Do Commerce oferă, de asemenea, asistență permanentă Shopify. Aceasta este o companie completă de start-to-finish, cu un blog excelent.

Configurare și Tweaks

Shopify StartUp

Shopify StartUp

Startify Shopify face asta, face ca magazinul dvs. online să funcționeze. Proprietarul acestei companii operează nouă magazine Shopify proprii, așa că a trecut prin toate problemele care pot apărea și vă poate ajuta cu totul, de la gândurile inițiale până la ideile despre profitabilitate..

Startify Shopify oferă trei niveluri de servicii: de bază pentru până la 20 de produse; Mai bine pentru până la 100 de produse; și personalizate. Această companie se poate potrivi bugetului dvs. dacă începeți doar cu un magazin mic.

Insider Media Group

Insider Media Group

Insider Media Group este o agenție boutique care oferă o gamă largă de servicii digitale, dintre care comerțul electronic este unul. Grupul este expert Shopify din martie 2016 și este acreditat pentru configurare și marketing.

Configurarea lor este gama completă, de la modificarea unui șablon la designul personalizat sau migrarea unui magazin existent. Marketingul include SEO și social media și PR. Grupul Insider Media te va antrena și pe Shopify dacă ai nevoie de ajutor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me