Top 10 designeri și dezvoltatori web din West Coast Shopify

Premiul AWA de excelență


Chiar dacă Shopify își stabilește o reputație ca platformă de comerț electronic ușor de utilizat cu o interfață intuitivă, puteți decide că aveți nevoie de ajutor în proiectarea și configurarea magazinului dvs. online, poate chiar și în derularea și menținerea acestuia.

Puteți să vă adresați dezvoltatorului web local și să le solicitați asistența, dar vă recomandăm să apelați la unul dintre Experții acreditați ai Shopify. Acești oameni au arătat că au o „cunoaștere cuprinzătoare și autoritară despre Shopify”, trimițând exemple despre munca lor companiei.

Shopify trece în revistă magazinele pe care solicitanții le-au construit și acordă titlul de experți Shopify celor ale căror lucrări se ridică la standardele lor.

Cinci întrebări de pus la intervievarea experților Shopify

Expertul a lucrat cu companii similare din industrii similare?
Dacă toate exemplele de studii de caz ale magazinelor din portofoliile experților sunt orientate ușor și în culori pastelate, poate acestea nu sunt cea mai bună alegere pentru designerul magazinului dvs. de unelte de construcție. În mod alternativ, dacă vindeți produse și servicii digitale, nu alegeți pe cineva care să se concentreze pe magazine cu bunuri fizice.

Expertul are abilitățile pe care le căutați?
Expertul Shopify poate avea o calificare de design, dar au creat un magazin de la zero sau doar șabloane personalizate existente? Cineva cu o acreditare de fotografie este specializat în anumite produse?

Ce spun clienții din trecut ai experților despre experiența clienților lor?
Citiți recenziile clienților trecuți recent pe site-ul Shopify. Concentrați-vă asupra recenziilor pentru lucrări care sunt similare cu cele pe care le căutați. Nu este foarte util să știți că Expertul este ideal pentru proiecte mici dacă doriți ca ea să construiască un magazin mare și multi-țară.

Întrebați expertul cum interacționează cu clienții lor
Și apoi observă cum te tratează când vorbești cu ei. Chiar dacă conversația inițială cu expertul este prin e-mail, profitați de ocazie pentru a le vorbi telefonic sau personal. O mare parte din succesul înființării magazinului online va fi în relația cu dezvoltatorul.

Te va instrui expertul să folosești Shopify?
După ce magazinul tău online este în funcție, depinde de tine să-l ții la curent și la zi, cu excepția cazului în care angajezi pe cineva care să-l mențină pentru tine. Întrebați-vă potențialul expert dacă vă vor instrui cum să faceți acest lucru și vor fi la apel dacă aveți întrebări pentru probleme pe care nu le puteți rezolva?

Iată selecția noastră de dezvoltatori Shopify de pe coasta de vest a Americii de Nord.

Combustibil realizat – Colbert, Washington

Combustibil realizat

Focalizarea pe combustibil Made este Shopify. Sunt specializați în design și dezvoltare premium Shopify și oferă design și dezvoltare complet personalizate. În mod alternativ, aceștia oferă servicii de proiectare sau de dezvoltare doar dacă aveți deja parte din procesul acoperit.

Dacă căutați doar un pic de ajutor, puteți utiliza serviciile lor la oră. Portofoliul de lucru al Fuel Made include capturi de ecran detaliate despre modul în care au construit magazinele și i-au ajutat pe clienți să își organizeze produsele.

Satel creativ – Vancouver, BC

Satel creativ

Satel Creative este un magazin unic pentru orice comerț electronic. Ele acoperă gama completă de servicii Shopify – proiectare, dezvoltare, configurare și marketing, plus fotografie pentru produsele dvs. Diagramele procesului lor sunt ușor de urmărit și de explicat exact ce fac pentru tine și la ce te poți aștepta.

Această companie are, de asemenea, experiență în punctele de vânzare și gestionarea stocurilor. Shopify este una dintre cele două platforme de comerț electronic pe care le folosesc.

SeedCMS – Irvine, CA

SeedCMS

SeedCMS a utilizat Shopify din 2012 și oferă întreaga gamă de servicii Shopify. Această companie este specializată în servicii personalizate, inclusiv teme și dezvoltând aplicații pentru nevoile dvs. unice.

Nu există nicio explicație reală pe site-ul SeedCMS cu privire la ceea ce fac, dar foarte multe capturi de ecran ale activității lor sunt vizual de înaltă performanță și sunt etichetate cu serviciile oferite de compania pentru clientul respectiv.

WLCR – Portland, OR

WLCR

WLCR (Weinland Creative) este o firmă cu servicii complete de dezvoltare web, care oferă servicii diverse, inclusiv arhitectură informațională, retușare de imagini și serigrafie. Construiesc pe platforma Shopify din 2012.

Mărturii pentru ei pe site-ul Shopify sunt foarte pozitive. Cu toate acestea, serviciul de comerț electronic WLCR nu este evidențiat pe propriul site web, așa că va trebui să le contactați pentru orice informație.

Monumental Design Co. – Portland, OR

Monumental Design Co.

Monumental Design Co. se numesc o agenție de colaborare sau „eroul meu”. Par a fi destul de selectivi în clienții pe care îi iau – dar într-un mod bun, dorind ca toată lumea să aibă succes. Shopify acreditează Monument Design pentru proiectare, dezvoltare și configurare.

Site-ul propriu spune doar că face comerțul e-commerce Shopify (printre alte chestii web). Asta e; este un site web cu o singură pagină. Apoi, trebuie să completați un formular pentru a le contacta pentru a obține informații suplimentare.

ShopPad – Oakland, CA

ShopPad

ShopPad este expert în design și dezvoltare Shopify din 2012 și a lucrat cu mii de magazine online. ShopPad lucrează exclusiv cu Shopify și are o specialitate în comerț electronic electronic.

Experiența tehnică din cadrul acestei companii este impresionantă, deoarece peste 50.000 de magazine de comerț electronic utilizează aplicațiile Shopify pe care le-au dezvoltat. Studiile de caz detaliază exact problemele de comerț electronic. Consultați blogul ShopPad pentru o mulțime de informații utile și sfaturi de comerț electronic.

Manufactur – Los Angeles, CA

Manufactur

Manufactur este o agenție creativă, creatoare, care oferă dezvoltare web, branding, design, media și marketing. Acestea sunt listate pe site-ul Shopify ca experți în proiectare, dezvoltare și marketing, dar acest lucru nu se regăsește în mod explicit pe site-ul propriu al manufacturului..

Uitați-vă în studiile de caz sub marketing digital sau etichete web pentru a vedea unde au creat magazine. Lista de clienți a Manufactur este foarte impresionantă și include Records Capitol, parcuri și stațiuni Walt Disney și 20th Century Fox.

2 Designuri de prieteni – Sedona, AZ

2 Designuri de prieteni

2 Friends Design este o companie de design, iar dezvoltarea site-urilor Shopify este doar una dintre arenele lor, alături de tricouri și logo-uri. Site-ul 2 Friends Design este mai mult un punct de vânzare pentru platforma Shopify decât o explicație a serviciilor de design Shopify pe care 2 Friends le pot oferi.

Compania are un consiliu Pinterest pentru toate cele 160+ site-uri web pe care le-a dezvoltat. Vă sugerăm să vă uitați acolo pentru a vizualiza abilitățile lor de proiectare.

Aeolidia – Seattle, WA

Aeolidia

Aeolidia se concentrează pe comercianții cu amănuntul care sunt în punctul de a „preia” o preocupare mică și de bricolaj către o afacere mai stabilă și în creștere. Acestea oferă o gamă completă de servicii de comerț electronic, de la designul identității mărcii, până la construirea magazinelor online, folosind Shopify până la consultanță de marketing și managementul social media.

Studiile de caz din Aeolidia sunt în principal site-uri web de culoare blândă și focalizate, care pot reflecta sensibilitatea designului. Blogul lor este plin de informații foarte utile.

Mat Mullen Design – San Francisco, CA

Mat Mullen Design

Mat Mullen este un expert acreditat Shopify pentru proiectare, configurare și marketing. A lucrat la peste 100 de magazine online încă din 2008. Mat are experiență în colaborarea cu întreprinderile mici, care își înființează primul magazin de comerț electronic. Portofoliul său arată o varietate de tipuri de magazine online, iar mărturiile de pe clienți de pe site-ul Shopify sunt foarte pozitive.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me