Proiectanți și dezvoltatori web de top din India

Premiul AWA de excelență


Shopify este o platformă software de comerț electronic necontestat dintr-un motiv întemeiat. Peste 300.000 de magazine online au folosit-o pentru a genera aproape 20 de miliarde de dolari anul trecut. Shopify este atât de popular încât poți trece de la zero la vânzare în mai puțin de o oră.

Ușoritatea de utilizare nu este singurul motiv pentru care Shopify este liderul platformei de comerț electronic. Este folosit pentru a crea magazine online sofisticate capabile să funcționeze fabuloase specializate. Dacă aceasta se află pe lista de activități, totuși, va trebui să aveți nevoie de mai mult de o oră. De asemenea, va trebui să aveți Expert Shopify sa te ajut. Veți găsi aceste gururi Shopify în toată lumea, dar se dovedește că multe dintre ele sunt situate în India.

Ce face India un astfel de pat fierbinte pentru experții Shopify? Puține țări au un procent atât de mare de experți tehnici. Costul scăzut al vieții înseamnă că te pot percepe mai puțin pentru serviciile lor.

Dar calitatea? Acest lucru vă poate surprinde. India are mai multe companii de dezvoltare software certificate ISO-9000 decât oricare altă țară. Reglementările din India în materie de afaceri facilitează, de asemenea, activitatea de afaceri acolo.

Citiți mai departe pentru o listă de dezvoltatori care vă pot ajuta să obțineți cele mai bune rezultate din software-ul de comerț electronic Shopify.

Kloc Technologies

kloctechnologies

Cumpărăturile online ar putea fi o pălărie veche pentru tine, dar este încă o activitate relativ nouă. Nu veți găsi pe cineva cu zeci de ani de experiență în crearea de site-uri web minunate Shopify. Experții de top aici sunt norocoși dacă au o mână de ani.

Acesta este cazul lui Kloc. Această echipă cu sediul în India creează superbe magazine online, bazate pe Shopify. Ei profită de fiecare caracteristică pe care platforma trebuie să o ofere. Kloc are o reputație de schimbări rapide. Vă pot pune la dispoziție cu un site robust de comerț electronic în doar șapte zile lucrătoare.

RoyalzExpertDev

RoyalzExpertDev

Acest expert oficial Shopify este specializat în ceea ce este cunoscut sub denumirea de „PSD to Shopify”. Își vor tăia machetele Adobe Photoshop în magazinele Shopify complete. Rezultatul este un magazin online care profită de funcționalitatea Shopify. Nu veți sacrifica priviri superbe.

Cel mai simplu mod de a aprecia calitatea muncii lor este să te uiți la portofoliul lor de magazine Shopify. Echipa de la RoyalzExpertDev poate lucra rapid și la integrarea listelor de corespondență. Te vor ajuta și cu paginile Etsy și Facebook.

Comerț cu rachetele

Comerț cu rachetele

Magazinele Shopify fac ușor să vă ajute clienții să găsească ceea ce vor și să-l cumpere. Aproape oricine îl poate folosi pentru a crea magazine online de bază. Rocket Commerce este resursa dvs. atunci când doriți să depășiți magazinul online de bază.

O privire la portofoliul lor vă spune că sunteți calificați și capabili. Un magazin Shopify are nevoie de clienți. Rocket eCommerce primește recenzii strălucitoare pentru asistența de marketing Shopify. Acest grup de experți oferă, de asemenea, întreținere continuă pentru site-urile pe care le construiesc.

Binar

Binar

Puneți această echipă o echipă formată din peste 60 de profesioniști de marketing digital și comerț electronic pentru a lucra pe site-ul dvs. Shopify. Binary lucrează cu companii de orice dimensiune pentru a crea magazine online la scară la nevoie. Multe companii se concentrează doar asupra a ceea ce este necesar astăzi. Această companie are o filozofie de planificare pentru dezvoltarea viitoare.

Clienții mulțumiți remarcă adesea abordarea „3Q” a Binarului. Ei consideră că personalul, procesele și comunicațiile de calitate sunt cele trei premise pentru succes. Binary face selecții din echipa lor pentru a se potrivi nevoilor tale. Rezultatul este un parteneriat atât cât este o relație de muncă.

InfoShore

InfoShore

Productivitatea agilă alimentează acest magazin de comerț electronic. Ei cred că calitatea nu înseamnă nimic dacă nu este livrată la timp. InfoShore adoptă o abordare holistică a site-urilor de comerț electronic. Experții lor te vor angaja mai întâi într-o misiune de constatare a faptelor. Obiectivul este să vă asigurați că ceea ce este construit va crea rezultatele pe care le așteptați.

InfoShore este în jur de mai bine de zece ani. Un personal de peste 50 de angajați cu normă întreagă are grijă de o bază de peste 100 de clienți la nivel mondial. InfoShore vă poate ajuta cu ceea ce le place să numească soluții „personalizate”. Nu vor lua doar platforma Shopify și nu vor găsi modalități de a vă face ideea să se încadreze în ea.

Bluetech

BlueTech Shopify Expert

Să spunem că ți-ai făcut temele pe Shopify. Tu decizi că ar fi perfect dacă numai acest lucru ar fi lipsit. Bluetech este Shopify Expert care vă poate oferi piesele care lipsesc. Adesea, este partea mobilă a soluției. Echipa Bluetech vă poate ajuta să adăugați funcții personalizate, cum ar fi notificări push, capacitate de sincronizare a stocării și diagrame de analiză.

De asemenea, Bluetech înțelege că SEO este fundamentul succesului unui magazin online. Nu primiți doar ajutor tehnic de la ei. Bluetech vă asigură că magazinul dvs. profită de capacitățile de optimizare a motorului de căutare a platformei.

Cod Rapper

Cod Rapper

Această echipă cu un nume captivant și-a câștigat reputația. Clienții sunt gata să complimenteze nivelul ridicat de comunicare și servicii pentru clienți. Code Rapper este specializat în a vă ajuta să vă configurați magazinul online. Nu se oprește acolo. De asemenea, lucrează cu clienții lor pentru a transforma site-urile de comerț electronic existente. Adesea, este nevoie să faceți upgrade la platforma de întreprindere Shopify Plus.

Designul este la fel de important ca funcționalitatea. Veți vedea sinergia când consultați portofoliul Code Rapper. Mulți clienți revin la Code Rapper pentru ajutor în marketing și SEO.

Inovare Lucentă

Inovare Lucentă

Lucentul de inovare este o echipă mică care oferă un design mare și inovație. Peste 70 de mărturii dezvăluie un șir repetat de complimente. Ele gravitează în jurul proiectării, comunicării și receptivității.

Veți citi, de asemenea, laudele cu privire la ajutorul Lucent în migrarea de la alte platforme de comerț electronic de top. Rețineți acest lucru dacă noul dvs. site Shopify este destinația unui magazin online existent. Echipa Lucent Innovation este de asemenea specializată în aplicații mobile de sine stătătoare. Acestea vă pot ajuta să creați produse de nișă folosind platforma Shopify.

Dezvoltatori Tripster

Dezvoltatori Tripster

Nu orice expert Shopify este specializat în lucrul cu noii. Dezvoltatorii Tripster le pune la dispoziție covorul de bun venit. Această echipă ar trebui să fie una dintre cele mai importante considerente dacă nu ați vândut niciodată online și dacă doriți să folosiți Shopify pentru a o face. Te vor parcurge etapele planificării, dezvoltării, implementării și operațiunilor. Vei fi confortabil și cunoscător până la sfârșitul procesului.

Capabilitățile de proiectare grafică și de imprimare setează dezvoltatorii Tripster în afară de alți experți Shopify. Ai nevoie de un logo pentru magazinul tău online? Aveți de gând să vindeți tricouri? Dezvoltatorii Tripster vă pot ajuta cu ambele.

eShop Genius

eShop Genius

Shopify este cunoscut pentru șabloanele sale superbe. Sunt superbe până când începi să introduci propriul conținut. Ei bine, nu îl poți acuza pe Shopify pentru asta. Este timpul să cauți un expert Shopify care să te ajute să-l transformi în lucruri uimitoare vizual care vinde. O privire rapidă pe site-ul eShop Genius vă va asigura că această echipă este pe măsură.

O să vă coste o avere? eShop Genius promovează o schimbare de 10 zile pentru magazinul online complet și operațional. Veți obține avantajul gândirii lor inteligente, plus ajutor cu sugestii de marketing experți. Începe cu o investiție de doar 500 USD.

Există un preț neașteptat de plătit pentru utilizarea Shopify, dar nu va costa bani. Platforma este atât de versatilă încât de multe ori este dificil să îți dai seama ce ar trebui să folosești sau cum să o folosești. Oamenii sunt lăsați să se lupte cu alegerile despre opțiuni și integrări. Indecisiunea întârzie lansarea. Te costă.

Există o valoare monetară atașată timpului tău. Transpirația pentru mici detalii pare cu greu un profit bun al investiției. Un expert Shopify din India vă poate pune în funcțiune cu un cost minim. S-ar putea să fie cea mai bună investiție pe care o puteți face.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map