Dezvoltatori și dezvoltatori web noi din Zeland Shopify

Premiul AWA de excelență


Nu este nevoie de mult timp pentru ca paralizia de analiză să se stabilească atunci când te uiți la tot ce poți face Shopify. Această puternică platformă de comerț electronic este rege incontestabil din mai multe motive. Ceea ce par a fi opțiuni interminabile se află în partea de sus a listei. Ești sigur că o vei configura corect? Sunteți chiar conștienți de toate clopotele și fluierele?

S-ar putea să fie momentul să apelați la un expert, Expert Shopify. Există gururi Shopify în toată lumea, dar multe dintre ele sunt situate în Noua Zeelandă.

Stai, ce fac acolo? Se pare că puține țări au o concentrație mai mare de specialiști în comerț electronic. Țara se bucură de un mediu de afaceri sigur, sigur și stabil. Un sistem fiscal simplu care facilitează desfășurarea comerțului global.

Cele mai mari exporturi din Noua Zeelandă sunt tehnologia. Creșterea record a contribuit aproape la 10 miliarde de dolari la economie anul trecut. Guvernul susține tehnologia și inovația ca o modalitate de creștere a economiei. Este un mediu care încurajează genul de oameni care devin experți Shopify.

Citiți mai departe pentru o listă de dezvoltatori care vă pot ajuta să obțineți cele mai bune rezultate din Shopify.

All Around Awesome

Piața buzunarului

Piața buzunarului

Această agenție de servicii complete vă duce cu mult peste crearea unui magazin online Shopify. Și este important. Tehnologia singură nu se vinde. Ai nevoie de o strategie digitală care să-ți creeze brandul. Trebuie să utilizați mass-media pentru a crea conștientizare. De asemenea, trebuie să integrați social media pentru a crește expunerea. Pocket Square adoptă această abordare holistică a comerțului electronic.

Acordă-i acestei agenții o prioritate în cazul în care ești un brand de modă sau stil de viață. Au un portofoliu de exemple frumoase, eficiente și simple. Portofoliul arată ce puteți face cu Shopify atunci când îl împingeți la limite. Vei fi beneficiarul unui superb magazin online. Veți avea, de asemenea, o strategie completă pentru a avea succes.

Site-uri SPF

Site-uri SPF

Astăzi este totul despre mobil, mai ales dacă ai un magazin online. Dispozitivele mobile aruncă obstacole și limitări la cumpărăturile online, chiar și pentru Shopify. Site-urile SPF știe cum să le ocolească pe toate.

Căutați prin portofoliu pentru a vă face o idee despre sfera de activitate a agențiilor. Mărturiile clienților recente notează transformări rapide ca specialitate. Alții subliniază răbdarea și sesiunile de antrenament ajută la îmbunătățirea expertizei tale tehnice. Veți fi gata să rulați magazinul dvs. de îndată ce SPF îl va pregăti.

Instigator

Instigator

Această echipă formată din 10 profesioniști lucrează cu o listă internațională de clienți. Ei înțeleg că nu vindeți doar produse sau servicii. De asemenea, promovați o marcă. Când aduci proiectul Shopify la ei, vei primi ajutor în managementul proiectului, marketing și SEO. Ei nu te stabilesc și te eliberează. Firebrand urmărește cu sprijin și antrenament. Veți avea opțiuni care vă vor ajuta să înțelegeți impactul pe care magazinul dvs. online îl are asupra vânzărilor.

Oferiți-i Firebrand o privire mai atentă dacă intenționați să încorporați transportul prin cădere și vânzarea multicanalului în magazinul dvs. Shopify. Sunt specializați în logistică terță parte, aplicații de administrare a stocurilor și furnizori de middleware.

Elementar

Elementar

Nu toți experții Shopify sunt exclusivi de pe platformă. Aceștia pot atrage mai mulți clienți oferind ajutor cu platformele de comerț electronic concurente. Unele companii, cum ar fi Elemental, preferă să se specializeze. Ei fac un lucru și asta este. Ați întâmpinat acest lucru atunci când accesați site-ul web. „Creăm site-uri de e-commerce online Shopify”, se spune în pagina de splash.

Acest accent este un beneficiu, fie că abia începeți, fie că doriți să transformați un magazin existent. Echipa a strâns peste 30 de mărturii ale clienților mulțumiți ai site-ului Shopify. Spre deosebire de alți experți Shopify, aceste cuvinte de laudă au doar săptămâni sau luni. Țineți cont de Elemental dacă veți avea nevoie de un vrăjitor lichid. Acesta este limbajul de codificare proprietar pe care Shopify îl folosește pentru a-și alimenta platforma.

Loviturile grele

Zyber

Zyber

Această agenție deținută și operată 100% din Noua Zeelandă a fost începută în 2009. O echipă formată din peste 20 de experți creativi a ajutat peste 1.000 de companii să intre online. Zyber nu face decât să ajute clienții să înființeze și să opereze magazinele Shopify. Acestea creează aplicații pentru a îmbunătăți întreaga platformă. Zyber-ul Filtrul nostru de produse este folosit de sute de magazine Shopify pentru a crește vânzările.

Zyber funcționează mai întâi pentru a configura site-ul Shopify, deci este în conformitate cu practicile de afaceri. Vă permite să vă concentrați mai mult pe vânzare și mai puțin pe rularea magazinului online. Sunt un grup distractiv și relaxat, dar nu vă lăsați să vă păcăliți. Acestea înseamnă afaceri și se termină.

Lucid

Lucid

Nu veți rămâne în afaceri decât dacă aveți clienți mulțumiți. Lucid ajută oamenii să înființeze site-uri Shopify din 2007. Echipa consideră că implicarea din start definește succesul. Ei invită clienții să-i includă chiar și în brainstorming-ul inițial. Portofoliul Lucid împărtășește exemple care variază de la modificări tematice de bază până la proiecte complete personalizate.

Acest expert Shopify este, de asemenea, specializat în dezvoltarea de aplicații personalizate. Dă-le o atenție serioasă dacă trebuie să extindeți funcționalitatea platformei.

CyberWorkshop

CyberWorkshop

Shopify este o platformă software găzduită de comerț electronic, dar nu toate părțile magazinului dvs. online pot sta acolo. CyberWorkshop este specializat în a vă ajuta să vă integrați, astfel încât totul să funcționeze bine împreună. Clienții le caută să configureze funcții externe precum e-mail, YouTube și Google Apps.

Dacă aveți nevoie de aceste servicii, CyberWorkshop vă stabilește un pachet Google Apps for Business. Clienții din trecut spun că CyberWorkshop preia cereri de la alții au plecat. Nimic nu este mai mult decât un compliment decât afaceri repetate. Multe mărturii spun că au dat proiecte suplimentare CyberWorkshop.

Gurii de marketing

Zeald

Zeald

Această companie de servicii complete de proiectare a dezvoltat site-uri pentru mii de întreprinderi mici și mijlocii. Sunt în jur din 2001 și sunt cea mai mare agenție de acest fel din Noua Zeelandă. Ca expert Shopify, ei vă pot ajuta cu aspectele de marketing ale comerțului electronic.

Shopify are o suită din ce în ce mai mare de instrumente de marketing și SEO care vă ajută să capturați oportunități. Aceste instrumente nu sunt complicate, dar sunt complexe. Zeald vă poate ajuta să înțelegeți ce fac instrumentele și vor lucra cu dvs. pentru a optimiza brandingul. Ar trebui să vă bazați doar pe Shopify pentru această parte importantă a magazinului dvs. online? Raspunsul este nu. De asemenea, Zeald vă poate ajuta cu lucruri precum AdWords, redactare, rețele de socializare, SEO și blogging.

Configurare și Tweaks

Natalie Leigh

Natalie Leigh

Nu toți experții Shopify sunt echipe sau grupuri. Natalie Leigh, de exemplu, lucrează singură. Preferă să lucreze pe site-urile de comerț electronic de la Shopify și WordPress. Site-urile ei Shopify sunt simple și elegante. Nu există nimic care să iasă în calea experienței de cumpărături.

Unii dintre clienții lui Natalie doresc doar ajutor pentru ajustarea unuia dintre șabloanele Shopify existente. Face o muncă scurtă din asta, iar taxele ei sunt accesibile. Alții își doresc un site unic. Natalie este la fel de confortabilă la acest capăt al spectrului. Înțelegerea și răbdarea ei înlătură stresul înființării și lansării unui magazin online.

Media responsivă

Media responsivă

Configurarea și lansarea sunt doar începutul. Nimeni nu știe asta mai bine decât Dave Woodard, la Responsive Media. Știe că nu își va lua la revedere de îndată ce vânzările vor începe. Veți descoperi lucruri care trebuie schimbate și va fi la îndemână pentru a se asigura că s-a finalizat.

Pe parcurs, s-ar putea să descoperi că ai nevoie de servicii dincolo de obiectul proiectului inițial. Dave va fi acolo pentru a ajuta și cu acestea. Mărturii vorbesc despre ajutorul lui Dave cu lucruri precum designul broșurii și chiar coperte de cărți. Profunzimea sa de cunoștințe despre Shopify vă oferă răspunsuri rapide și soluții inovatoare.

Oamenii compară adesea Shopify cu acel radio fantezist în mașina lor nouă. Știu că poate face mult mai mult decât să cânte muzică, dar cine are timp să-și dea seama? Desigur, puteți citi doar manualul de operare. Dar, chiar și atunci, s-ar putea să nu vă dați seama cum să îl folosiți.

Nu suntem siguri dacă există oameni care își câștigă viața care vă ajută să înțelegeți cum să utilizați fiecare caracteristică a radioului auto. Știm că există o mulțime de experți disponibili pentru a face acest lucru pentru magazinul dvs. Shopify.

Unele dintre cele mai bune din afaceri sunt situate „jos” în Noua Zeelandă. Acestea vă pot ajuta să obțineți cât mai bine din Shopify, indiferent dacă este un magazin mare de la zero sau doar câteva modificări simple. Sunt bani bine cheltuiți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map