Dezvoltatori și dezvoltatori de platforme de comerț electronic Top East Coast Shopify

Premiul AWA de excelență


Uau, Shopify, ești vreodată o platformă puternică! Datorită interfeței tale ușoare și intuitive, aproape orice persoană poate transforma un magazin online ho-hum într-un lucru sofisticat de frumusețe. Nu există nimic despre tine care să nu fie perfect? Ei bine, da, există.

Puteți face atât de mult încât opțiunile dvs. pot deveni copleșitoare. Vă permiteți să fiți modificat la aproape orice grad. Este minunat, dar este nevoie de cineva care știe ce fac. Dar, desigur, sunteți Shopify. Te gândești la orice.

Cue Experții magazinelor. Acești gururi Shopify trăiesc și funcționează în întreaga lume, așa că este ușor să găsiți unul lângă el. Iată o listă de dezvoltatori recomandati pe coasta de est. Ei stau alături pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate din Shopify.

Citiți mai departe pentru o listă de dezvoltatori care vă pot ajuta să obțineți cele mai bune rezultate din Shopify.

Suntem sesizați

Suntem sesizați

Această echipă știe ce este nevoie pentru a construi magazinul Shopify Plus de la început. Asta dacă abia începeți. Aveți deja un magazin Shopify? Au efectuat un audit. Vor privi sub capotă și vor recomanda îmbunătățiri care vă vor îmbunătăți magazinul online. Acordați-le acestui expert Shopify o atenție suplimentară dacă doriți același lucru. Vor petrece timpul pentru a se asigura că toată lumea se află pe aceeași pagină. Vei petrece timp împreună pentru a examina și a discuta sitemap-uri, organigramele și filme.

Acest expert Shopify este de asemenea un specialist Adwords. Acestea pot construi campanii AdWords eficiente care conduc traficul către site-ul dvs. Shopify. De asemenea, vă vor ajuta cu SEO, astfel încât să puteți crește clasamentul Shopify în timp.

Comanda C

Comanda C

Ești chiar sigur că Shopify este potrivit pentru tine? Această echipă ia ceea ce ei numesc o abordare „potrivită în primul rând”. Lucrează cu platforma Shopify de când a fost introdusă în 2006. Au adăugat ajutor la Shopify Plus în 2014.

Comanda C este expertul Shopify potrivit pentru dvs.? Ei preferă să lucreze cu clienți cu vânzări anuale între 1 și 10 milioane dolari. De asemenea, veți avea nevoie de un nivel puternic de suport al managementului de proiect atunci când atingeți acest nivel. Echipa excelează în acest domeniu. De asemenea, vă ajută să vă dați seama de jargonul tehnic care înconjoară comerțul electronic.

genomul

genomul

Știți că ați găsit ceva special în momentul în care aterizați pe pagina de start a site-ului Genome. Stilul și designul sunt componente cruciale ale unui magazin online. Au câștigat premii pentru munca lor de proiectare. Blogul Shopify Partners a acordat lui Genome o cea mai bună mențiune de eCommerce Design 2016 Mențiune de onoare pentru munca depusă, Mpowerd. Aveți nevoie de alte instrucțiuni pentru a le verifica? Frank Sinatra Enterprises a ales Genome pentru a proiecta și construi site-ul lor web.

Genomul este, de asemenea, un incubator de pornire. Îți va plăcea să lucrezi cu ei dacă vrei să abordezi magazinul online cu acea filozofie.

Simplist

Simplist

Această echipă East Coast a construit peste 550 de magazine alimentate de Shopify și Shopify Plus. Magazinele au vândut peste 3 milioane de produse, cu peste 70 de milioane de dolari în vânzări. Aveți nevoie de alte motive pentru a consulta acest Shopify Expert?

Simplistic este un grup cu servicii complete. Acestea vă pot ajuta să modificați platforma Shopify pentru a crea o experiență de cumpărături unică, care funcționează pe dispozitive desktop și mobile. Simplistic a obținut o reputație pentru crearea de magazine flash care se ocupă de comerț electronic pentru companiile prezentate la televiziunea de rețea. Aceste magazine online gestionează și îndeplinesc mii de simultane și monitorizează vânzările în timp real.

Barrel NY

Barrel NY

Brandurile pe care le recunoști colaborează cu Barrel NY pentru a crea poveștile Shopify. Este important din două motive. Primul este evident. Validează că acest Shopify Expert are o reputație sterlină. Al doilea motiv nu este la fel de evident, ci la fel de relevant. Vă arată că Shopify este platforma care alimentează mărci renumite precum KIND Snacks.

Ești o organizație nonprofit? Barrel NY vrea să afle de la tine. Ei donează peste 500 de ore în fiecare an pentru a ajuta nonprofit-urile cu ceea ce numesc „Grant Barrel”. Vă vor ajuta să transformați Shopify, astfel încât să îl puteți utiliza pentru a primi donații.

Verbal + vizual

Verbal + vizual

Există reglementări sau obstacole care apar în calea vânzării produsului sau serviciului dvs.? Echipa de la Verbal + Visual vă poate ajuta să săriți peste ei. Sunt experți în creșterea vânzărilor online, automatizând procesele care cauzează adesea căruțele de cumpărături abandonate.

Iată un exemplu. Unul dintre clienții lor recenți a fost un magazin online de vinuri. Verbal + Visual i-a ajutat cu o modalitate unică de a face față provocării necesare verificării vârstei. Magazinul a continuat să vadă un ROI 100% în doar 4 luni. Rata de conversie a acestora a crescut cu 25%, iar rata de respingere a scăzut cu 30%.

Lemonade NY

Lemonade NY

Magazinele online care vând bunuri de lux prezintă un set unic de provocări. Întrebați-l pe actrița Gwyneth Paltrow. Voia să înceapă un magazin online care vinde produsele și serviciile de lux pe care le-a descoperit. Paltrow se întoarse spre Lemonade NY pentru ajutor. Magazinul ei online oferă o gamă largă de produse, de la articole de îngrijire a pielii organice până la căști.

Nu lăsați simplul site web al echipei să vă păcălească. Nu sunt generoase cu detalii despre modul în care lucrează cu tine. Se datorează faptului că nu există o abordare „tăietor de cookie-uri” la soluțiile pe care le vor aduce în magazinul dvs. Shopify. Nu te teme. Vei ajunge la un magazin care se ridică cu rafinament.

Scânteie de creștere

Scânteie de creștere

Acest expert Shopify cu sediul în Boston are o reputație pentru proiectarea și construirea de magazine online care să creeze conversia clienților. Ei cred că magazinul dvs. ar trebui să fie un instrument de marketing, precum și un instrument de vânzare. Growth Spark folosește o abordare axată pe rezultate. Acesta combină campaniile de marketing web care conduc la trafic și creșterea orientată spre conversie.

Agenția de proiectare premiată identifică și execută numai elementele care produc rezultate rapide și impact pozitiv. Vei lansa magazinul Shopify mai repede decât crezi că este posibil. De acolo, vă susțin urmărind rezultatele și construind zonele care arată cea mai promițătoare creștere.

Comerț nelimitat

Comerț nelimitat

Ei vin din Massachusetts. Specialitatea lor sunt aplicațiile de comerț mobil pentru iPhone, iPad și Android pentru magazinele online. Comerțul nelimitat vă ajută să oferiți o experiență bogată în comerțul mobil. Acesta va crește implicarea și conversia clienților. Implicați această echipă dacă doriți să integrați mesageria push, astfel încât clienții să vadă cele mai recente oferte.

Cumpărăturile online au devenit o experiență mobilă. Evaluarea clientului Unbound Commerce se arată ca „cine este cine” al mărcilor populare. Include companii precum Sears, Carnaval de pantofi, Miller Beer și Rockport. Comerțul nelimitat vă va lua totul de pe mâini. Vor proiecta, construi și întreține magazinul online. Stai la loc și relaxează-te.

Mark Henderson

Mark Henderson

Acest expert Shopify adoptă o abordare de pachete pentru construirea magazinelor Shopify. Căutați doar o configurație de bază? Mark va avea grijă de asta, inclusiv fonturi, culori de accent și imaginea antetului sau logo-ul. Veți avea nevoie de impozitul dvs. și de transportul stabilit. Aceasta este inclusă și ea.

Ai nevoie de ajutor mai avansat? Începeți procesul cu un depozit plat și plătiți în timp ce mergeți. Mark poate personaliza orice temă Shopify și poate integra aplicațiile de care aveți nevoie. Serviciile de proiectare și configurare sunt citate pentru dvs., astfel încât să aveți întotdeauna controlul asupra bugetului. Mark a dezvoltat o aplicație populară numită Shopify Plătește ce vrei. Acesta a ajutat unul dintre clienții săi să strângă peste 1,4 milioane USD pentru cauze sociale.

1 Agenție digitală

1 Agenție digitală

Sunt o agenție cu servicii complete, dar subliniază că 99% din proiectele pe care le derulează sunt axate pe comerț electronic. CEO-ul lor a fost implicat în proiectarea, dezvoltarea și comercializarea site-urilor de comerț electronic din 1999. El a ajutat la găsirea de start-uri de comerț electronic de mai multe milioane de dolari. Beneficiezi de experiența sa extraordinară în industrie.

1 Agenția digitală consideră că proiectarea de succes a magazinelor online este un proces de reducere. Ar trebui să îndepărteze întârzierile și confuziile. Vor lucra cu tine încă de la început sau te pot ajuta cu o reproiectare. Titlurile strânse nu le sperie. Te vor lansa cu până la 80% mai repede când începi cu unul dintre modelele premium gata făcute de Shopify.

Design realizat de Bold

Design realizat de Bold

Peste 20 de clienți mulțumiți și-au petrecut timpul pentru a lăsa mărturii pentru Shopify Expert Wim Tubbax. Mulți dintre acești clienți vorbesc despre nivelul profund de colaborare care are loc în timpul procesului de proiectare. Marketingul este integral pentru comerțul electronic. Wim vă va ajuta, de asemenea, cu campaniile dvs. de newsletter.

Atenția la detalii este o altă temă recurentă pe care o veți găsi. Clienții subliniază că se extinde atât la tehnologie cât și la design. Beneficiezi de operațiile bune. Clienții dvs. profită de experiența de cumpărături mai bună. Uitați-vă la portofoliu și veți vedea de ce acest Shopify Expert primește recomandări atât de grozave.

ICEE Social

ICEE Social

Abandonați aspectele social media ale unui magazin online, în pericol. ICEE Social consideră că este atât de important încât au făcut din aceasta o specialitate. Vezi blogul site-ului lor. Le place să vorbească despre modul în care platforma Shopify poate fi folosită pentru a crea magazine exclusiviste.

Vei învăța, de exemplu, că Până în 2020, piața B2B va crește la 6,7 ​​trilioane de dolari în valoarea brută a mărfurilor. ICEE Social este gata să vă arate cum puteți proiecta un magazin en-gros pentru a capta o parte din acest flux de venituri. Shopify are, de asemenea, un instrument puternic de prezentare a mărcilor cu care sunteți partener. Un alt articol de blog vorbește despre modul în care puteți configura pagina unei mărci cu Shopify.

Industrii TVP

Industrii TVP

Această agenție din New York City consideră că magazinul dvs. dedicat e-commerce este cea mai bună soluție, iar Shopify nu poate fi bătut. Este oare de mirare că sunt un expert Shopify? Așteptați-vă serviciile obișnuite oferite de alții, dar pregătiți-vă să fiți surprinși de unele completări neașteptate.

TVP Industries are acces la peste 600.000 de opțiuni de mărfuri premium. Dacă niciunul dintre aceste produse de marcă nu funcționează pentru dvs., îl pot fabrica personalizat. Aceasta este doar prima parte a procesului. De asemenea, aveți nevoie de soluții de împlinire. TVP Industries va crea un plan strategic de distribuție, îndeplinire și expediere pentru a menține circulația mărfurilor. Ele pot face față chiar nevoilor de servicii pentru clienți.

Minion Made

Minion Made

„Doar spune-ne ce vrei” este ceva ce nu vei auzi niciodată de la acest Shopify Expert. Veți aprecia abordarea strategică a acestora. Începe cu o cercetare intensivă. Rezultatul este un document detaliat privind cerințele și caracteristicile tehnice. Asigurarea calității și testarea performanței sunt în curs de desfășurare cu mult înainte ca magazinul dvs. online să fie văzut vreodată. Feedback-ul și modificarea continuă după lansare.

Aproape 90 de clienți au lăsat mărturii pentru Minion Made. Este o problemă. Aproape jumătate vorbesc despre modul în care Minion Made a putut crea magie doar dintr-o idee vagă. Cealaltă jumătate laudă Minion Made pentru integrarea unor solicitări specifice care ar putea părea dincolo de ceea ce Shopify poate face.

Socialmediately

Socialmediately

Majoritatea proiectelor Shopify se încadrează în 3 tipuri. Este o configurație de bază, migrare sau o personalizare. Acest magazin Shopify este situat în Chicago. Aceasta nu este într-adevăr o adresă de pe Coasta de Est, dar Socialmediately merită luată în considerare. Te pot ajuta cu oricare dintre aceste 3.

Dacă tot ce aveți nevoie este o configurație de bază, Socialmediately vă poate pune în funcțiune în cel puțin trei zile. Dacă te uiți la o migrație a unui magazin, Socialmediat vă poate arăta randamentul investiției trecând la un magazin Shopify sau Shopify Plus. Căutați un site de comerț electronic specializat, personalizat? Echipa vă poate lua de la planificarea lansării în cel puțin două săptămâni.

Spiritual

Spiritual

Fiecare își pune cea mai bună lucrare în portofoliu. Este un loc bun pentru a începe. Sapă mai adânc. Vedeți ce au de spus alții despre lucrul cu ei. În cazul acestui expert Shopify, veți citi câteva exemple marcante de depășire a apelului.

Un client scrie despre modul în care Witty a creat un videoclip detaliat care arată ce au schimbat pe tema Shopify și codul HTML pentru fiecare secțiune din pagină. Videoclipul s-a dovedit de neprețuit în crearea de noi pagini de produse. Un alt client Witty spune o poveste similară. Nu aveau experiență de codificare, dar doreau funcții specifice. Witty a configurat-o pentru ei și apoi a creat un videoclip pas cu pas care este folosit pentru a construi magazinul online.

Kaitlin Fontenot

Kaitlin Fontenot

Kaitlin este o mamă cu normă întreagă și Shopify Expert. Are o experiență de marketing cu un accent puternic pe modă și social media. Majoritatea principiilor sale de design provin din preferințele personale. Citiți blogul ei pentru a vă face o idee mai bună despre ce o conduce și ce va conduce designul site-ului dvs. Iată două exemple.

Îți va oferi cele cinci motive pentru care clienții nu finalizează plata, iar ea explică cum va colabora cu tine pentru a pune soluțiile Shopify la loc. SEO cu Shopify este un proces automat, dar există modalități de îmbunătățire a acestuia. Există o serie de postări pe blog în care Kaitlin detaliază cum să-ți optimizezi SEO folosind instrumentele încorporate ale Shopify.

Construit frumos

Construit frumos

Sunt aproape cât de departe de vest poți ajunge și sunt considerate în continuare Coasta de Est. Acest expert din magazinul de la Atlanta vă va arăta cu cotletele de design. De asemenea, vă vor impresiona cu cât de profund se aruncă pentru a se asigura că fiecare detaliu al magazinului Shopify funcționează pentru clienți. Ți-ar fi fost greu să găsești pe cineva care coboară în buruieni pentru ceva la fel de simplu ca al tău pachete de ambalare.

Echipa Nicely Built are reputația de a lucra rapid pentru ca magazinul Shopify să funcționeze rapid. Cererile de funcții personalizate nu le vor încetini. Funcționalitatea conduce procesul de vânzare, dar nu ar trebui să intre în calea mărcii tale. Acest expert Shopify păstrează echilibrul perfect.

Ai de ales. Vă puteți concentra pe rularea unui site web de comerț electronic sau puteți depune eforturi în vânzarea cu un site web de comerț electronic. Ce va pune bani în buzunar? Vestea bună este că poți fi partener cu un expert Shopify pentru a-ți optimiza magazinul online. Lasă-i să se îngrijoreze de toate detaliile. Vă lasă liber să găsiți cel mai bun mix de produse care atrag vizitatorii dvs..

Unele dintre cele mai bune din afaceri își fac casa pe coasta de est. Te vor ajuta să obții cele mai bune din Shopify. Veți fi mulțumit de rentabilitatea investiției.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map