Companii de dezvoltare web de top Shopify în Marea Britanie

Premiul AWA de excelență


De ce Shopify?

Experții evaluează în mod constant Shopify ca standard software software cu care sunt măsurate toate celelalte platforme de comerț electronic. Experții noștri sunt de acord că este cel mai bun software de comerț electronic independent disponibil. De asemenea, am scris în detaliu despre avantajele și contra contra utilizării Shopify pentru a lansa magazinul dvs. de comerț electronic.

Găsirea unui dezvoltator Shopify

După ce ai decis asta Shopify este cu siguranță pentru dvs., următorul pas este să găsiți un dezvoltator care să vă proiecteze și să vă construiască magazinul online și, poate, să îl susțineți odată ce acesta funcționează. Desigur, ai putea să te descurci singură, caz în care ar trebui să citești în continuare acest articol, doar în caz. În plus, mulți dintre acești experți Shopify au bloguri excelente, pline de informații utile.

Experți de top din magazinul din Marea Britanie

Am fost ajutați în această selecție cercetând experții Shopify din Marea Britanie. „Shopify Expert” este o acreditare acordată de Shopify pentru a arăta că persoana sau compania este un partener de valoare care s-a dovedit a avea „cunoștințe cuprinzătoare și autoritare despre Shopify”. Acești experți oferă servicii cu valoare adăugată în care Shopify are încredere.

Ce oferă un expert Shopify

Pentru a deveni un expert Shopify, persoanele fizice sau companiile trebuie să demonstreze că au creat 5 sau mai multe magazine active. Există cinci categorii de experți:

 • Proiecta – trebuie să fi construit de la zero o temă pentru aceste magazine
 • Înființat – configurarea de bază a magazinului și personalizarea temelor pentru aceste magazine
 • Marketing – campanii de marketing dovedite pentru aceste magazine
 • Fotografie – să aibă un portofoliu foto orientat către produse pentru clienții Shopify
 • Dezvoltare – a creat o aplicație pentru magazinul de aplicații sau a construit integrări personalizate funcționale

Nu este suficient ca solicitanții pentru statutul de expert Shopify să trimită exemple în oricare dintre aceste categorii. Echipa de experți a Shopify revizuiește toate trimiterile pentru a se asigura că munca respectă standardele lor. Solicitanților li se poate acorda statutul de expert Shopify într-una sau mai multe dintre aceste categorii.

Pe lângă faptul că au abilități superioare Shopify, experții Shopify sunt responsabili pentru a furniza răspunsuri rapide la toate întrebările și pentru a avea comunicări deschise și oneste cu toți clienții lor; pe scurt, fiind foarte profesionist.

Experții magazinelor sunt ambasadori ai mărcii pentru Shopify, iar rolul lor este să se asigure că toți clienții lor au o experiență pozitivă și de valoare ridicată, indiferent de serviciile pe care le achiziționează..

Urmatorul pas

Sarcina dvs. este acum să vă decideți ce servicii trebuie să achiziționați pentru a vă pune în funcțiune magazinul online Shopify. Aveți nevoie de proiectare, configurare, marketing, fotografie sau dezvoltare, sau o combinație dintre acestea? Și poate oarecare sprijină odată ce magazinul tău va intra în acțiune. Fiecare dintre următorii experți Shopify are propriile sale puncte forte. Citiți cu atenție articolul și vizitați site-urile web ale celor care vă atrag.

Experții magazinelor din Marea Britanie

Facem site-uri

Realizăm site-uri web - firmă de web design

Numele pe care îl facem site-uri nu reflectă faptul că această companie este clasată pe locul 1 în Shopify pentru proiectare, construire și marketing. Identificarea lor proprie ca retailer creativ apare bine pe propriul site web, cu exemple detaliate ale activității clientului, precum și explicații clare ale gamei complete de servicii, cu prețuri.

We Make Websites-urile au finalizat peste 370 de proiecte, iar peste 40.000 de comercianți de comerț electronic vor citi blogul lor lunar de sfaturi. Accesați Facem site-uri pentru cel puțin informații utile și îndrumări de acolo.

Apple Swanky

Swanky Apple - firma de web design

Swanky Apple adoră „să creeze lucruri convingătoare pentru web, imprimare și dispozitive mobile.” Site-ul lor reflectă această abordare cu cheie redusă a activității lor, din care construirea magazinelor Shopify este doar un aspect.

Swanky Apple se concentrează pe dezvoltarea magazinului dvs., și nu neapărat pe afacerea dvs. de comerț electronic, și preferă designul personalizat. Cu toate acestea, aveți acces la alte servicii creative ale acestora, care includ branding, căutare și marketing social.

Inspira

Inspira - firma de proiectare web

Pagina de pornire a site-ului web inspira face promisiuni la superlativ – o muncă creativă minunată, dezvoltare de ultimă oră, suport fanatic. Au foarte multă experiență – construiesc magazine Shopify din 2007, sărind în doar opt luni după ce software-ul a fost lansat publicului.

Deși comerțul electronic este doar unul dintre cele patru servicii inspirate de oferte, acesta are propria pagină web dedicată. O gamă completă de servicii de comerț electronic este disponibilă – proiectare, codare, marketing și asistență.

Vitamina Londra

Vitamina London - firma de web design

Vitamina London este o agenție de proiectare digitală a produselor care se concentrează pe distincțiile transparente dintre fizic și digital. eCommerce este doar unul dintre o gamă de servicii digitale oferite de această companie.

Exemplele de client de pe site-ul Vitamin London sunt uimitoare din punct de vedere vizual, la fel și magazinele online legate de site-ul de revizuire Shopify. Cu toate acestea, fiți conștienți că comerțul electronic nu este un serviciu publicizat pe propriul site web al Vitaminei.

căpșună

Strawberry - firma de proiectare web

Strawberry se concentrează asupra comerțului electronic care este „din această lume”. Această agenție de marketing creativ vă va fi alături la fiecare pas din experiența dvs. Shopify. Strawberry vă poate configura noul magazin sau vă poate ajuta să duceți magazinul existent la nivelul următor.

Îți vor crea aplicații, inclusiv un tablou de date dacă Shopify nu face ceea ce ai nevoie. Dacă aveți nevoie de ajutor continuu, discutați-le despre un aranjament de asistență personalizat. Și descărcați ghidul lor gratuit de comerț electronic.

eastside co

Eastside co - firma de proiectare web

Eastside co. există pentru a construi magazine Shopify și vor construi sute de ele. Acestea oferă trei niveluri de prețuri pentru serviciile lor, de la mici modificări de design până la design complet personalizat.

Eastside co. va lucra, de asemenea, cu dvs. în SEO, marketing digital și social media, astfel încât magazinul dvs. să fie ușor găsit online. Merită să aruncați o privire dacă afacerea dvs. se încadrează într-una din categoriile lor: modă, mâncare și băutură, casă și stil de viață.

NoirLuxe

Noir Luxe - firma de web design

Noir Luxe se descrie ca fiind o agenție de creație digitală. Serviciul său Shopify se află la sfârșitul unei liste lungi de alte servicii care se concentrează în principal pe designul vizual, inclusiv direcția de artă și ilustrarea modei.

Iar exemplele acestei lucrări sunt superbe. Noir Luxe este un expert în configurarea Shopify și oferă servicii de design și unele de management; majoritatea clienților își autogestionează site-urile. Uită-te la Noir Luxe dacă accentul tău este să obții un magazin online uimitor vizual.

Afirmație

Declarație - firma de proiectare web

Declarația se prezintă printr-un site web fără sens, care vă va ajuta să vă dezvoltați afacerea de comerț electronic folosind un model de afaceri dovedit, în trei pași. Exemplele de client prezentate sunt solide, cu nimic extrem de performant din punct de vedere vizual, deși unele sunt personalizate. Declarația se concentrează pe partea de afaceri a comerțului electronic și se potrivește celor care au nevoie de ajutor pentru strategia digitală și marketingul afacerii lor de comerț electronic Shopify..

Belle Digital

Belle Digital - firma de proiectare web

Belle Digital creează „magazine frumoase și unice de comerț electronic pe Shopify”. Acestea creează afaceri Shopify personalizate, nu doar vitrine. Sunt experți în configurare și vor colabora și cu dvs. în marketingul magazinului.

Site-ul propriu este uimitor vizual, cu culori moi și un accent soft, care se reflectă în exemplele prezentate în lucrarea lor. Belle Digital identifică categoriile de clienți precum moda, sănătate și frumusețe, casă și stil de viață, precum și copii, iar site-ul lor web are un aspect feminin.

Pistolul subacvatic

Underwater Pistol - firma de web design

Pictograma Underwater Pistol este un desen animat de supereroi masculin, care îi reprezintă ca depanatori digitali. La originea acestei companii retrase se află lucrul cu întreprinderi creative și acest lucru este încă în centrul lor.

Sunt puțin vagi cu privire la seturile lor de abilități, au construit magazine de comerț electronic „o vreme” și au învățat „destul de mult”. Underwater Pistols vă va construi magazinul Shopify, vă va ajuta în marketing și vă va face redactarea.

Aflați mai multe despre Întrebările frecvente ale experților Shopify
aici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map