Cele mai importante companii canadiene de dezvoltare web Shopify

Premiul AWA de excelență


În lumea din eCommerce, Shopify este liderul clar. Continuă să stabilească standardele pentru proiectare și capacitate de utilizare. De fapt, Shopify are puteri în jur de 300.000 de magazine online care au câștigat peste 17 miliarde de dolari doar în 2015.

O mare parte a succesului său s-a datorat combinației software-ului de ușurința de utilizare și funcționalitatea. Chiar și începătorii pot construi un magazin impresionant, care este încărcat cu funcții.

Cu toate acestea, cu un program atât de capabil și expansiv, utilizatorii pot fi lăsați să se întrebe dacă profită din plin de Shopify. Fără experiență prealabilă, poate fi dificil de susținut vânzările în cel mai eficient mod posibil. Dacă nu sunteți un expert, s-ar putea să vă întrebați dacă puteți face mai multe pentru a integra aplicațiile și instrumentele disponibile.

În loc să vă întrebați, vă puteți baza pe experiența și expertiza companiilor profesionale de dezvoltare web. Unele dintre cele mai importante firme ale industriei sunt specializate să profite la maximum de Shopify.

Canadian Shopify designeri și dezvoltatori web de top

Trucul este alegerea celei mai bune firme pentru a oferi un echilibru corect între expertiză și cost. Pentru a ajuta la reducerea alegerilor, asigurați-vă că începeți să vă puneți câteva întrebări simple:

Care este bugetul tău?

Pentru majoritatea afacerilor, costul este primul și cel mai important factor decisiv de luat în considerare. În timp ce există o mulțime de opțiuni gratuite disponibile pe web, acestea vin cu limitări. Software-ul greșit poate în ultimă instanță creșterea afacerii.

Linia de jos: dacă sunteți serios în a câștiga bani, va trebui să investiți niște bani în afacerea dvs. Introducerea de bani în software, comisioanele de găzduire și alte costuri operaționale va plăti până la urmă și să eficientizeze sarcinile cotidiene între timp.

Luați timp pentru a vă gândi la cât de mult vă puteți permite să acordați costurilor de configurare de bază. Rețineți că există o relație proporțională între costurile de operare și veniturile obținute.

Care este calendarul dvs. pentru lansare?

Frumusețea unor platforme de comerț electronic este că puteți lansa un site în doar câteva ore. Pentru site-uri mai complicate, care prezintă zeci de produse, imagini și descrieri, este posibil să aveți nevoie de mai mult timp pentru a pregăti site-ul și inventarul dvs. înainte de a fi gata de a fi live. Veți avea nevoie de o platformă care poate fi scalabilă în funcție de nevoile dvs..

Cât de importantă este flexibilitatea proiectării?

În timpul procesului inițial de configurare a magazinului, veți fi probabil surprins în proiectarea vitrinei. Deși majoritatea platformelor vor oferi o flexibilitate impresionantă când vine vorba de proiectare, este posibil să nu fie la fel de elastice când vine vorba de gestionarea inventarului și a vânzărilor dvs..

Puteți fi sigur că Shopify eCommerce Software poate face față cu orice aruncare la el. Adevărata provocare este să știi dacă ai configurat magazinul pentru a fi cât mai flexibil și cât trebuie. Aici poate fi utilă o serie de sfaturi ale experților.

Platforma dvs. se integrează bine cu alte programe?

Vrei ca răspunsul la această întrebare să fie un răsunător da. Producătorul de magazine online trebuie să se integreze perfect cu rețelele de socializare, o varietate de gateway-uri de plată, Amazon și alte programe. Aceste completări vor extinde funcționalitatea site-ului dvs..

După ce ți-ai luat timpul să explorezi câteva întrebări importante și să îți dai seama de un buget, poți începe să analizezi experți în proiectare și dezvoltare web în Canada. Citiți pentru o listă de dezvoltatori de top, care ar trebui să se afle în partea de sus a listei.

Loviturile grele care pot face totul

ÎNDRĂZNEŢ

Logo Diff

BOLD este responsabil pentru crearea unora dintre cele mai populare aplicații disponibile pe Shopify. De asemenea, oferă servicii personalizate pentru start-up-uri mici sau companii mari. Inițial, compania s-a născut din necesitate. Fondatorii au fost surprinși de lipsa aplicațiilor concepute pentru a ajuta la creșterea vânzărilor. În loc să aștepte ca aplicația potrivită să intre pe piață, au decis să-și creeze propria lor.

De când BOLD a lansat prima aplicație în 2012, au câștigat numeroase premii ale industriei. Cu peste 90 de angajați cu sediul în Winnipeg Canada, aceștia se remarcă ca o companie cu servicii complete. Sună-i dacă ai nevoie de o firmă care să poată face totul.

Pixel Union

Logo Pixel Union

Pixel Union are sediul în Victoria, Columbia Britanică, Canada și este în jur din 2009. Portofoliul lor are o listă de clienți impresionanți, inclusiv: Tesla Motors, Taco Bell și LA Lakers. Utilizați o temă existentă sau parteneri cu ei pentru a construi un site web personalizat.

Echipa de experți Pixel Union oferă sprijin în fiecare etapă de dezvoltare. Folosiți-vă abilitățile pentru a valorifica puterea Shopify și pentru a crea site-uri frumoase și funcționale. Asigurați-vă că vă opriți de site-ul lor și aruncați o privire la portofoliul lor extins de site-uri web elegante și moderne.

dif

Logo Diff

Majoritatea firmelor de dezvoltare web sunt fondate de ingineri software și programatori. Cu toate acestea, Diff a fost pornit de un retailer. Acest lucru oferă companiei din Montreal o perspectivă diferită asupra comerțului electronic.

De la deschiderea în 2011, compania a construit o echipă de ingineri cu înaltă calificare. Reprezintă una dintre „cele mai sofisticate echipe din punct de vedere tehnic”. Modelele DIFF combină un magazin atractiv cu un back-end ușor de utilizat. Bucurați-vă de funcții de management care vă ajută să vă ușurați viața.

Guru de marketing

Doar creștere

Doar logo-ul de creștere

Această firmă cu sediul în Waterloo, Canada, are un scop în minte: creșterea. Încep prin a vă ajuta să stabiliți un brand clar. De acolo, totul este să-ți crești afacerea și să obții rezultate măsurabile. În timp ce oferă o gamă largă de servicii, ei sunt specializați în creșterea ratelor de conversie.

Compania te va ajuta să transformi browserele casual în clienți fideli. Punctul lor de preț poate fi prohibitiv pentru întreprinderile mai mici, dar dacă sunteți rapid și măsurabilă poate crește investiția. Luați în considerare faptul că se mândresc cu un ROI impresionant de 327% pe 127 de mărci diferite.

Proiectare Campuri

Pointer Creative

Pointer Creative Logo

Pentru unele companii, vizuale sunt deosebit de importante. Dacă doriți să evidențiați produsele și să creați o experiență specifică pentru vizitatorii dvs., echipa de la Pointer Creative vă poate ajuta. Sunt un grup de designeri și dezvoltatori tineri și de șold, cu o reputație de a crea site-uri Shopify uimitoare vizual.

De fapt, Pointer Creative este echipa de dezvoltare Shopify # 1 din Canada. Modelele lor întăresc branding-ul și încep rapid să conducă traficul pe site-ul dvs. Bazează-te pe ele pentru un site simplu de comerț electronic sau un magazin mai complex. Acestea pot oferi un suport deosebit și pot genera site-uri impresionante de la zero.

Mică rachetă

Logo rachetă mică

Aveți nevoie de ajutor pentru a vă clarifica direcția creativă? Luptă pentru dezvoltarea unei strategii de afaceri? Sunteți gata să lansați site-ul dvs.? Little Rocket din Ontario, Canada, poate oferi soluții personalizate și un sistem de asistență.

În primul rând, accentul lor este să folosească abilitățile și experiența lor de proiectare pentru a capta viziunea brandului tău. Apoi, creează un site atractiv pentru a împărtăși produsele și serviciile tale cu lumea întreagă. Apoi vor lucra pentru a proiecta un backend care vorbește despre afacerea ta și despre nevoile tale. Rezultatul este un site frumos personalizat.

All-Around Awesome

Port80 Web Design

Logo de design web Port80

Pe măsură ce vă gândiți la crearea și construirea magazinului dvs. de comerț electronic, experiența utilizatorului nu poate fi subestimată. Site-ul dvs. web trebuie să fie intuitiv și ușor de navigat. Chiar și cea mai mică barieră în calea navigării și a cumpărării poate duce la o pierdere a vânzării și poate împiedica dezvoltarea afacerii tale.

Experții Port80 din Vancouver au găsit echilibrul perfect între formă și funcție. Clienții dvs. vor avea o experiență cu adevărat plăcută, care îi va reveni pentru mai mult. Soluțiile lor scalabile variază de la corecții simple până la lansări la scară completă pentru întreprinderile internaționale.

SOVI Creative

Logo creativ OVI

La proiectarea SOVI din Toronto, Canada, ei vă vor cunoaște înainte de a produce soluții special concepute pentru a răspunde nevoilor dvs. unice. Au standarde ridicate când vine vorba de proiectare.

Puteți fi sigur că site-ul dvs. web va arăta excelent pe orice dispozitiv. Cumpărătorii se vor bucura de partea frontală a site-ului dvs. și veți fi recunoscători pentru gândul și experiența care vă oferă proiectarea backend-ului..

Dezvoltatorii de la SOVI vor face din sarcinile zilnice o adiere, astfel încât să îți poți conduce afacerea eficient. Beneficiați de mai mult timp pentru a vă concentra asupra priorităților dvs..

Mai târziu decât tine

Logo mai târziu decât tine

Numele spune multe. Această echipă de designeri și dezvoltatori din Toronto, Canada, face ca munca lor să se agite mai greu. Ei rămân sus târziu, astfel încât să vă puteți orienta atenția către alte domenii de desfășurare a afacerii. În doar câteva săptămâni, puteți lua site-ul dvs. de comerț electronic de la concept la realitate.

Ca experți Shopify, aceștia sunt calificați în mod unic pentru a vă ajuta să folosiți puterea software-ului Shopify. Frumoasele lor magazine vor genera vânzări. Indiferent de dimensiunea pe care doriți să o porniți sau să o reînnoiți, acestea vor oferi proiectului dvs. atenția deplină și puterea creativă.

Configurare și Tweaks

Carson

Logo Carson

Aveți o sarcină mică care trebuie finalizată rapid? Aveți nevoie de ajutor pentru a integra un instrument sau o funcție nouă? De ce să nu le înmânați acestor sarcini experților și asigurați-vă că se va face corect? Carson, cu sediul în Montreal, Canada, este instrumentul perfect pentru gestionarea activităților de configurare a site-ului și de upgrade.

Nu veți fi prins să încercați să navigați pe Shopify atunci când ar trebui să vă concentrați pe alte aspecte ale afacerii dvs. Au prețuri super flexibile și accesibile. Vă puteți bucura de acces ocazional la experții Shopify fără a fi necesar să plătiți abonamente lunare costisitoare. Carson oferă un mod rapid și accesibil de a vă gestiona site-ul.

Shopify este adesea facturat ca cea mai versatilă și mai ușoară platformă de software de comerț electronic de pe piață. Cu toate acestea, acest premiu poate veni și cu un dezavantaj. Dacă aveți atât de multe opțiuni când vine vorba de teme, funcții și integrări, vă puteți simți copleșitor. Poate fi prea ușor să te încurci în toate alegerile și să pierzi timp prețios.

La final, s-ar putea să fiți plăcut surprinși să aflați cât de ușor și accesibil este să predați proiectul dvs. unui expert de dezvoltare web Shopify. Puteți avea viziunea dvs. transformată într-un site frumos și funcțional, fără a vă reduce bugetul.

Este întotdeauna drăguț să poți tăia colțurile și să reduci costurile, dar trebuie să ții minte că timpul tău este valoros. În calitate de proprietar al afacerii, timpul dvs. este petrecut în alte domenii de construire a afacerii dvs. Apelarea la experți vă poate ajuta să începeți să vindeți și să câștigați mai repede.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map