24 dintre cele mai bune site-uri web pentru a descărca cărți electronice gratuite

Dacă sunteți un vierme de școală vechi, care a devenit digital, este probabil să vă bucurați de comoditatea de a avea cărțile cu voi oriunde mergeți. Indiferent dacă citiți pe dispozitivul mobil sau utilizați un cititor de cărți electronice, cum ar fi Kindle Amazon, cumpărarea cărților care vă interesează să citiți a devenit simplă.


Cu toate acestea, nu ar fi frumos dacă ai putea descărca gratuit cartea și o poți lua cu tine? Ei bine, ghici ce? Există diverse resurse legale gratuite pe Internet, unde puteți obține cărți fără a cheltui niciun ban! Nu numai că aceste site-uri sunt 100 la sută gratuite, dar oferă și o selecție excelentă de cărți din care să alegeți indiferent de genul pe care îl preferați.

Așadar, căutați următoarea dvs. lectură minunată? Sau aveți deja în minte o anumită carte sau autor? În orice caz, cataramă-te; am creat o listă cu cele mai bune 25 de site-uri web (în nicio ordine specială) în care puteți găsi și descărca o sumedenie de cărți electronice absolut gratuite.

1. Proiectul Gutenberg

Majoritatea oamenilor au auzit deja Proiect Gutenberg deoarece este probabil una dintre cele mai vechi biblioteci digitale disponibile. Voluntarii rulează site-ul, și conține peste 50.000 de cărți electronice gratuite pentru descărcare. Acestea sunt disponibile în mai multe formate, de la epub la Kindle-friendly și la text simplu. De asemenea, are o selecție de cărți audio care se adresează tuturor tipurilor de cititori, de la cele pe care voluntarii le citesc cu voce tare până la cele pe care le citește un computer.

Totuși, site-ul poate confunda puțin deoarece cărțile electronice cuibăresc în spatele mai multor straturi de navigare. Dar chiar și așa, este probabil încă una dintre cele mai cuprinzătoare resurse gratuite pentru eBook-uri online.

2. Deschideți Biblioteca

Biblioteca deschisă are o selecție uriașă de cărți electronice din care puteți alege, cu peste 3 milioane de cărți electronice gratuite disponibile pentru descărcare. Puteți crea propriile liste de cărți electronice, pe care le pot vedea și alte persoane și găsiți cu ușurință cărți electronice pe subiectul dvs. de interes, cu instrumentul său de căutare a subiectelor. Site-ul vă permite să citiți cărți electronice online în browserul dvs. sau le puteți descărca și le puteți citi pe orice dispozitiv.

Deoarece biblioteca digitală este un proiect online deschis, permite utilizatorilor să contribuie prin adăugarea de cărți electronice. De asemenea, puteți căuta cărți electronice după subiect, titlu și autor în bara de căutare. Cu toate acestea, cea mai interesantă caracteristică a acestui site este că vă ajută să găsiți cărțile electronice pe care le doriți într-o bibliotecă publică, astfel încât să puteți obține cu ușurință o copie tipărită.

3. Biblioteca gratuită Baen

Biblioteca gratuită Baen este un site care se concentrează în primul rând pe fantezia și scrierea science fiction. Magazinul său de cărți electronice este cunoscut de mulți pentru prețurile rezonabile și caracteristicile prietenoase pentru consumatori, de exemplu, nu există DRM. Utilizatorii pot copia cărți electronice pe alte dispozitive fără restricții. Editura americană are o selecție uriașă de scriitori de renume, printre care Michael A. Stackpole, Lois McMaster și John Scalzi, printre alții. Cu toate acestea, sunt lucrările unor scriitori mai puțin cunoscuți, pe care îi veți găsi mai ales disponibili pentru descărcare în secțiunea gratuită a acestui site.

Un lucru interesant al site-ului este că totul din catalogul său trece prin editarea profesională înainte de a deveni disponibil pe site. Deci, indiferent de eBook-ul pe care îl alegeți, asigurați-vă că scrierea este de cea mai înaltă calitate posibilă. Mai mult, dacă ficțiunea științifică militară este genul tău, Biblioteca Liberă Baen este un site pe care cu siguranță nu ar trebui să-l ratezi!

4. cărți electronice gratuite

Numele potrivit Carti electronice gratuite este un alt site minunat de unde puteți descărca cărți electronice gratuit. De fapt, vă puteți înscrie chiar și pentru a primi cărți electronice gratuite pe viață! Fie că îți place drama, romantismul, ficțiunea, ficțiunea sau misterul, vei fi sigur că vei găsi ceva interesant aici; biblioteca site-ului găzduiește mii de cărți electronice de diferite genuri.

Pentru a vă facilita lucrurile, site-ul listează primele 10 cărți electronice din fiecare categorie. Nu numai acest lucru, dar puteți parcurge, de asemenea, evaluări și recenzii pentru fiecare eBook. Toate acestea te vor ajuta să obții o perspectivă atractivă a ceea ce citesc alți utilizatori. Sau poți alege doar unul și să te vezi singur. O călătorie către necunoscut este întotdeauna captivantă!

5. Google Cărți

Google Cărți este utilă pentru skimming prin reviste digitale și cărți, dar știați că serviciul vă permite, de asemenea, să descărcați cărți electronice? Deși există milioane de titluri disponibile pentru cumpărare, puteți naviga și descărca totul, de la cărți electronice contemporane până la cărți electronice clasice, de pe site-ul site-ului. secțiunea cărți gratuite.

Funcția de previzualizare a site-ului este deosebit de interesantă, deoarece vă oferă o privire de ultimă oră în cele mai recente cărți electronice de pe piață. Iar acest lucru se poate dovedi util în descoperirea următoarei tale mari descoperiri din magazinele sale. Fie că doriți să cumpărați cărți electronice sau să le descărcați gratuit, Google Cărți este un loc minunat pentru tot felul de cititori.

6. 2020ok

2020ok este un site minunat pentru a găsi cărți electronice, dar designul site-ului este un dezavantaj imens. Este aglomerat, astfel că uneori poate dura mult timp pentru a găsi eBook-ul pe care-l interesează să citești. Totuși, site-ul are cărți electronice pentru o serie de subiecte, precum istorie, drept, medicină, afaceri și investiții, precum și arte și fotografie.

Puteți găsi, de asemenea, numeroase cărți electronice de carte electronică. Și dacă credeți că este totul, există mii de cărți electronice despre religie și spiritualitate. Deci, căutați un anumit eBook? Mergeți pe acest site; acoperă aproape fiecare subiect.

7. Cărți de feedback

Feedbooks este un site atractiv care funcționează la fel de bine pe dispozitivele mobile ca și pe cele mai mari. Acest lucru îl face ușor de utilizat dacă citiți pe tabletă sau smartphone și vă salvează problema de a descărca cărți electronice pe computer. În timp ce site-ul are o gamă de cărți electronice disponibile pentru vânzare, acesta oferă și două secțiuni gratuite.

Secțiunea de domeniu public are mii de cărți electronice gratuite pentru descărcare. Și în secțiunea de cărți originale, veți găsi cărți electronice gratuite care sunt în mare parte auto-publicate, permițându-vă să descoperiți autori noi și capodoperele lor. Colecția de pe acest site este organizată, ceea ce reprezintă un plus uriaș!

8. Multe cărți

Multe carti este sprijinit de porumb la Project Gutenberg și oferă multe dintre aceleași titluri. Cu toate acestea, aspectul este mai frumos, iar funcția de căutare este relativ ușor de utilizat. Ceea ce este mai interesant este, spre deosebire de alte site-uri electronice gratuite, utilizatorii pot descărca cărți electronice în formatul dorit. Acestea includ opțiuni precum PDF, eReader, HTML și multe altele. Site-ul este activ și pe Facebook, unde actualizează periodic noutățile despre cele mai recente cărți electronice.

9. FreeBookSpot

Un alt site gratuit de eBook, FreeBookSpot, care se întinde pe 90 de categorii, are mii de cărți electronice pentru descărcare. Site-ul acționează mai mult ca o bază de date; acesta vă va lega de cărți electronice gratuite oferite pe alte site-uri. Puteți găsi cărți electronice legate de programare, știință, ficțiune, arte, șah și biologie, printre alte subiecte. Există cărți audio dacă preferați să ascultați citirea. Găsirea unui anumit eBook este, de asemenea, ușoară, oferind funcția de căutare avansată a site-ului.

10. GetFreeEbooks

GetFreeEbooks are peste 100 de categorii din care să aleagă, asigurându-se că există ceva pentru fiecare cititor. De la literatura clasică la inginerie până la cărți despre extratereștri, site-ul are toate aspectele acoperite. Autorii pot trimite, de asemenea, propriile lor lucrări pe acest site, iar cititorii le pot descărca gratuit. Site-ul este bine proiectat, așa că este ușor de utilizat. Ca să nu mai vorbim, cu o prezență activă pe rețelele de socializare, le puteți urmări pe site-ul lor pagina de Facebook pentru a obține cele mai recente actualizări.

11. Director E-Books

Director de cărți electronice este un site gratuit de eBook-uri care oferă o listă mereu în creștere de note de preluare, cărți electronice și documente descărcabile. În prezent, site-ul are peste 9.400 de cărți electronice dintre care puteți alege, cuprinzând 666 de categorii. Top 20 de secțiuni enumeră cele mai populare (și vizualizate) eBook-uri din marea comunitate de cititori, în timp ce în noua secțiune, veți găsi cele mai recente adăugări la director. De asemenea, autorii pot trimite și promova propriile lor cărți electronice.

12. Sute de zero

Dacă sunteți un utilizator Kindle, Sute de zero ar trebui să vă apeleze. Site-ul oferă o colecție de bestseller-uri Kindle, pe care le puteți descărca gratuit. Cartile electronice gratuite oferite aici acoperă o serie de categorii, de la arte la ficțiune la psihologie și multe alte subiecte. Cu toate acestea, pentru a descărca și citi aceste cărți electronice pe tabletă, smartphone sau computer, trebuie să utilizați funcția Aplicație pentru cititor Kindle. Nu vă faceți griji, însă aplicația este gratuită.

13. FreeComputerBooks

După cum sugerează și numele, FreeComputerBooks oferă o colecție uriașă de cărți electronice gratuite legate de computere. Puteți găsi, de asemenea, cărți electronice de carte tehnică, matematică și inginerie, precum și câteva îndrumări practice și note de lectură. Deși site-ul este de bază în ceea ce privește designul, subiectele sunt bine clasificate, ceea ce facilitează utilizatorilor să găsească ceea ce își doresc. Site-ul cuprinde 13 categorii principale și peste 200 de subcategorii.

14. BookBoon

Căutați o anumită carte de afaceri sau un manual de învățământ? Apoi, nu căuta mai departe BookBoon! Site-ul are peste 1.000 de cărți electronice gratuite disponibile pentru descărcare, care acoperă o serie de subiecte. În timp ce manualele sunt gratuite, există planuri premium pentru a avea acces la cărțile electronice legate de afaceri. Dar puteți obține o probă gratuită de 30 de zile în timpul căreia puteți accesa majoritatea acestora.

15. eBookLobby

eBookLobby are o colecție excelentă de cărți electronice gratuite, care variază de la educație, afaceri, informatică și artă. Deși colecția nu este la fel de mare pe cât te-ai aștepta, site-ul compensează deficitul prin calitatea cărților electronice, disponibile pentru descărcare. Puteți găsi toate categoriile enumerate pe site-ul web, cu cele mai mari numere notate de calculatoarele și categoria de Internet. Site-ul oferă, de asemenea, o listă cu primele 10 cărți electronice cele mai vizionate, care vă oferă o perspectivă mai bună a ceea ce citesc alți utilizatori.

16. eBook3000

Ei bine, acesta este un nume interesant, nu-i așa? eBook3000 este încă un site care oferă mii de cărți electronice gratuite pentru descărcare. Există cărți electronice dintr-o serie de categorii, care asigură că există ceva pentru toată lumea. De la arhitectură la sport la jocuri, site-ul are totul. Capabilitățile de căutare sunt lăudabile; acestea oferă rezultate exacte relevante pentru cuvintele cheie introduse. De asemenea, pentru a facilita lucrurile, site-ul listează cu atenție cele mai populare cărți electronice.

17. KnowFree

KnowFree este un portal web care permite utilizatorilor să facă schimb de videoclipuri, rapoarte, reviste, cărți albe și cărți electronice pentru auto-practică și educațională. Aceste materiale sunt gratuite pentru profesioniștii care se califică. Există cărți electronice disponibile pentru o serie de categorii, precum afaceri, multimedia, inginerie, educație, tehnologie, dezvoltare web și multe altele. Site-ul se actualizează zilnic cu sute de cărți electronice gratuite, așa că fiți siguri că puteți găsi ceea ce căutați!

18. Scribd

Cea mai mare bibliotecă digitală din lume, Scribd permite cititorilor să descopere cărți electronice noi, benzi desenate, cărți audio și multe altele. Site-ul găzduiește peste 1 milion de cărți electronice! În timp ce trebuie să plătiți o taxă de abonament pentru a avea acces, puteți utiliza proba gratuită de 14 zile în avantajul dvs..

19. Arhiva Internet

O bibliotecă non-profit, Arhiva Internet găzduiește milioane de programe gratuite, muzică, videoclipuri și filme, precum și cărți electronice. Puteți găsi cărți electronice în diverse formate și limbi pe acest site. De fapt, este una dintre cele mai bune surse pentru cărțile electronice istorice.
Alte site-uri de eBook gratuit pe care ar trebui să le încercați!

20. Book-bot

Book-bot are peste 14.000 de cărți electronice gratuite. Acestea includ unele dintre cele mai faimoase, precum și lucrări ale unor scriitori mai puțin cunoscuți.

21. eBook Junkie

eBook Junkie oferă cititorilor o serie de cărți electronice gratuite, care acoperă o serie de categorii, pentru descărcare.

22. Planet eBook

Acasă la cărți electronice legate de literatura clasică, Planet eBook are mai mult de 80 de clasici vesnic verzi disponibile pentru descărcare.

23. Centrul gratuit de carte

Centrul gratuit de carte este un site care oferă mii de link-uri pentru cărți electronice legate de computere, inclusiv subiecte precum programare, rețea și multe altele.

24. Directory eBook

Căutați cărți electronice de înaltă calitate? EBook Directory este locul! Utilizatorii pot accesa mii de cărți electronice prin navigarea pe diverse categorii sau folosind caseta de căutare.

Și cu asta, oameni buni, lista noastră se încheie. Sperăm că această listă vă va permite să descoperiți câteva site-uri web excelente pentru a descărca cărți electronice gratuite. Deci, există alte site-uri pe care le utilizați? Spuneți-ne în caseta de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map