15 cele mai bune platforme de blogging pentru crearea noului dvs. blog

În ciuda strigătelor în curs de derulare a faptului că blogging-ul se stinge lent pe mâna noilor metode de comunicare, cum ar fi social media, există încă o mulțime de oameni care doresc să înceapă propriile bloguri sau să treacă la o platformă mai bună pe Internet.


De fapt, nu ar putea fi un moment mai bun pentru a face blog decât acum! La fel ca un e-mail bun vechi, blogurile sunt vii și bine. Starea sa ca una dintre cele mai populare activități online nu s-a schimbat, chiar dacă faptele au eliminat părerea că zilele blogului sunt numerotate. Deci, este sigur să spunem că blogurile, într-o formă sau alta, nu vor merge nicăieri pentru mult timp.

Totuși, ce platformă de blogging ar trebui să folosești? Cu multe servicii disponibile astăzi pentru a vă ajuta să porniți și să gestionați propriul blog, poate fi destul de descurajant să alegeți platforma care vă este perfectă. Nu vă faceți griji, totuși; am cercetat și enumerat mai jos (în nicio ordine specială) 15 dintre cele mai bune platforme de blogging:

1. Ghost

Dacă ești un minimalist, Ghostul este visul tău realitate! Cu o interfață curată și curată, puteți să accesați și să începeți să scrieți pe orice dispozitiv pe care îl utilizați. Cu toate acestea, asta nu înseamnă neapărat că platforma nu este puternică. Are o piață întreagă cu teme spectaculoase pentru blogul dvs. și o serie de instrumente de colaborare în echipă.

Funcția de sintaxă Markdown pe ecran split este deosebit de interesantă. Acesta elimină necesitatea să sară înainte și înapoi continuu spre deosebire de multe alte platforme de acolo. Dacă aveți propriul dvs. server, vă puteți găzdui blogul gratuit. Cu toate acestea, dacă nu, planurile încep de la 8 USD pe lună și ajung până la 200 USD pe lună.

2. MarketPress

TypePad
Una dintre cele mai vechi platforme de blog pe Internet, Typepad este de mai bine de un deceniu. Dacă doriți să configurați un blog frumos, fără dureri de cap pentru a gestiona codarea, găzduirea sau orice alte chestii tehnice, această platformă este doar pentru dvs. Dar dacă vă place programarea, puteți personaliza CSS în funcție de gusturile dvs..

Puteți scrie cu ușurință postări pe dispozitivul mobil, pe desktop și chiar prin e-mailuri! Mai mult, vă puteți alătura programului său de afiliere sau puteți difuza anunțuri pentru a vă genera bani, ceea ce majoritatea altor platforme de blog nu oferă. Dacă ai nevoie de ajutor pe parcurs, marea sa echipă de asistență pentru clienți te-a acoperit. Planurile încep de la un preț rezonabil de 8,95 USD pe lună.

3. WordPress

Nu este un secret: WordPress este cea mai populară platformă de blogging din lume astăzi! WordPress singur are puteri de aproximativ 25% din site-urile de pe World Wide Web. De asemenea, peste 48% dintre cele mai populare site-uri folosesc WordPress ca sistem de gestionare a conținutului lor. Trebuie să recunoști că sunt niște numere destul de impresionante!

Scrierea, postarea și gestionarea conținutului dvs. este incredibil de ușoară cu această platformă. De asemenea, puteți personaliza blogul dvs. cu o serie de teme editabile și mii de pluginuri care vă permit să faceți aproape orice. Există două versiuni de WordPress din care puteți alege, fiecare oferind ceva diferit:

WordPress.org – Este gratuit de utilizat și vă permite să găzduiți propriul blog.
WordPress.com – Este gratuit pentru bloguri de bază, dar dacă căutați ceva mai mult decât atât, planurile premium încep de la 99 USD pe an.

4. Ancora

O platformă de blog super-simplă, Anchor, este, de asemenea, una dintre cele mai rapide. Pentru a începe să utilizați platforma, descărcați-l și instalați-l pe serverul dvs. Programul este ușor, deci spațiul nu este cu siguranță o problemă. Este ideal pentru bloggerii avansați, deoarece aveți nevoie să cunoașteți Markdown și HTML pentru a utiliza optim platforma.

Puteți găsi, de asemenea, unele funcționalități drag-and-drop, care vor fi utile. Vă permite să adăugați informații, în special imagini, fără probleme. Anchor are, de asemenea, o enormă comunitate open-source pe GitHub ai cărei membri își împărtășesc activ munca pentru a-i ajuta pe ceilalți. Puteți descărca platforma gratuit, dar puteți dona, de asemenea, 5 USD dacă aveți o dispoziție generoasă.

5. Postach.io

Ați folosit vreodată Evernote? Dacă vă place ce are spațiul de lucru digital oferit, este posibil să vă simțiți la fel în ceea ce privește Postach.io. Platforma funcționează perfect în fluxul de lucru pe Evernote. Crearea postărilor pe blog este mai ușoară ca niciodată. Trebuie doar să etichetezi postarea ca „publicată” și să fie transmisă pe blog-ul tău.

Platforma oferă, de asemenea, o serie de teme din care puteți alege, pe care le puteți edita folosind un cont GitHub. Puteți face toate acestea absolut gratuit, dar va trebui să vă abonați la un plan (24,99 USD pe an sau 49,99 USD pe an) pentru mai multe opțiuni și funcții care vă vor ajuta să fiți cel mai productiv..

6. Bolț

Bolt este un sistem open-source de gestionare a conținutului, liber de utilizat atât pentru site-urile comerciale, cât și pentru site-urile personale. Platforma este ideală pentru bloggerii cărora le place să aibă o interfață uimitoare cu care să lucreze în timp ce se joacă cu back-end-ul site-ului. După ce ați descărcat Bolt și ați încărcat platforma pe serverele dvs., puteți modifica aproape orice. Într-adevăr, visul unui dezvoltator CMS, nu-i așa?

Pe partea de scriere, platforma răspunde pe deplin, ceea ce este chiar și cele mai mari platforme de blog care nu oferă în prezent. Dacă aveți un cont GitHub, puteți descărca gratuit lucrările altor membri ai comunității. Bolt face, de asemenea, editarea simplă și simplă pentru editori!

7. Tumblr

Dacă doriți să creați un blog în care puteți partaja cu ușurință și rapid videoclipuri, link-uri, imagini sau chiar gândurile voastre aleatorii, Tumblr este o opțiune excelentă. Platforma este simplu de utilizat, ceea ce vă permite să parcurgeți cu ușurință sarcinile de blogging. Cu ajutorul componentelor sale de socializare, puteți expune conținutul dvs. maselor conectându-vă cu milioane de utilizatori Tumblr.

Dacă sunteți în căutarea unei platforme care să se integreze în afacerea dvs. sau pe site-ul personal, este posibil ca Tumblr să nu fie cea mai bună opțiune disponibilă. Cu toate acestea, dacă doriți să configurați un blog autonom, această platformă merită să vă fotografiați. Există o serie de șabloane premium disponibile și, cel mai bine, Tumblr este absolut gratuit.

8. Hexo

Dacă doriți să generați publicitate pentru afacerea dvs., este probabil să aveți nevoie de o platformă de blogging mai avansată. Hexo este ideal în acest scop, dar necesită abilități bune de codare din partea ta. Trebuie să efectuați cea mai mare parte a lucrărilor pe Markdown și, din moment ce Node.js alimentează platforma, puteți profita de viteze de generare rapidă care ard, care vă permit să creați sute de fișiere în câteva secunde..

Un alt plus al utilizării Hexo este comunitatea sa activă. Membrii își împărtășesc activ plugin-urile și temele pe GitHub, pe care le puteți descărca gratuit cu condiția să aveți un cont. Dacă asta căutați, de ce să nu-l încercați pe Hexo? În plus, având în vedere că platforma este gratuită, nu aveți nimic de pierdut.

9. Svbtle

O platformă de blog care este probabil cea mai minimalistă din lot, aproape că oricine poate folosi Svbtle. Secțiunea sa de management este excelentă, deoarece dezvoltatorii au înțeles cum funcționează bloggerii. În partea dreaptă, veți găsi toate postările pe care le-ați publicat, iar în partea stângă, puteți enumera ideile pe măsură ce vin și în cele din urmă să începeți să lucrați la ele.

În ceea ce privește scrierea, interfața platformei este complet goală, astfel încât să vă puteți concentra în timp ce scrieți. Markdown gestionează formatarea conținutului dvs.! Cu toate acestea, lipsa de varietate când vine vorba de teme este dezamăgitoare. Chiar și așa, dacă doriți o modalitate ușoară de a parcurge activitățile dvs. de blogging, Svbtle merită încercat, deoarece costă doar 6 dolari pe lună..

10. Spațiu

Deși Squarespace este mai bine cunoscut ca constructor de site-uri one-stop shop, platforma oferă funcționalități și capabilități de blog care pot oferi chiar și cele mai mari platforme de blogging o alergare pentru banii lor. Are un sistem impresionant de colaborare în echipă, o serie de teme atrăgătoare și de găzduire, precum și analitice.

Dacă aveți nevoie de ajutor pe parcurs, serviciul pentru clienți 24/7 se dovedește util. De asemenea, compania oferă un proces gratuit de 14 zile, care vă permite să utilizați platforma și să decideți dacă se potrivește nevoilor dvs. Puteți rămâne, de asemenea, conectat social. Cu un set de instrumente puternice, puteți importa din, publica în sau sincroniza cu diverse rețele de socializare. Planurile încep de la 8 USD pe lună.

11. Silvrback

Silvrback aduce ceva nou în tabel: Platforma integrează fără efort frontul și spatele unui blog. Acest lucru înseamnă că atunci când selectați oricare dintre temele sale de interfață de utilizator, aceasta nu se va aplica numai la ceea ce văd cititorii dvs., ci și la ceea ce vedeți în timp ce scrieți. Cu toate că schimbarea nu este ceva uimitor, ea provoacă efectiv sentimentul că scrii pentru blogul tău.

La urma urmei, nu fiecare blogger își poate scrie cele mai bune folosind un program plictisit de procesare a cuvintelor. Dacă faceți parte din grupul respectiv, ar trebui să luați în considerare această platformă. Silvrback oferă, de asemenea, câteva alte funcții, cum ar fi un abonament prin e-mail care îți trimite ultimele postări în mod automat și o pagină bio autorizabilă. Planurile încep de la 29,99 USD pe an și ajung până la 49,99 dolari pe an.

12. Picături

Dropplets este o altă platformă de bloguri bazată pe Markdown. Ceea ce separă această platformă de celelalte din această listă este nivelul de control pe care îl oferă asupra diferitelor aspecte ale blogului tău. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un server pentru a vă găzdui blogul atunci când utilizați Dropplets. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că puteți utiliza această platformă gratuit.

Software-ul oferă, de asemenea, o gamă de șabloane premium dintre care puteți alege, pe care le puteți utiliza pentru a oferi blogului dvs. un aspect elegant, elegant și atrăgător. De fapt, puteți personaliza șabloanele. Dacă sunteți dezvoltator sau proiectant, puteți crea și utiliza propriile șabloane cu Dropplets.

13. Postagon

O platformă simplă și curată, Postagon este ideală pentru bloggerii care doresc să configureze un blog ușor și rapid. Este echipat cu o serie de caracteristici care oferă o experiență de citire și citire lăudabilă. Platforma vă permite să postați prin e-mail și chiar vă gestiona abonații de e-mail și să comentați.

Totuși, lipsa de personalizare când vine vorba de teme este poate cel mai mare dezavantaj al Postagon. Aveți doar o temă implicită și nicio opțiune pentru personalizare avansată. Cu toate acestea, proba gratuită vă oferă posibilitatea de a testa platforma pentru a vedea dacă se potrivește nevoilor dvs..

14. Posthaven

O altă platformă simplă de blogging, Posthaven oferă o serie de caracteristici, cum ar fi mai mulți autori, site-uri private securizate cu parole, abonamente de e-mail, postare automată pe Twitter / Facebook, precum și comentarii. Cu toate acestea, poate cea mai impresionantă caracteristică este că vă permite să postați prin e-mail cu documente, fotografii, videoclipuri și muzică.

Platforma are, de asemenea, câteva oferte uriașe în conductă, inclusiv postarea automată la servicii precum App.net, un marcaj și personalizarea CSS / HTML. Puteți utiliza Posthaven pentru un preț rezonabil de 5 dolari pe lună și „este făcut să dureze pentru totdeauna”, așa cum se spune pe site-ul web. Puteți parcurge întreaga lor promisiune aici.

15. mediu

Medium este o platformă de blogging care îmbină blogurile cu jurnalismul social. Nu este doar un loc ideal pentru a vă transforma rapid conținutul într-un public mai larg, dar este extrem de util pentru a vă ajuta să găsiți relevante, iar articolele noi pe care alte bloggeri le publică pe diverse subiecte. Platforma este îndrăgită în special pentru concentrarea sa asupra conținutului și a scrierii fără conținut.

Acestea fiind spuse, lipsa opțiunilor de personalizare este un dezavantaj al utilizării acestei platforme. Dacă aceasta nu este o problemă și intenționați doar să scrieți postări de blog bogate în conținut, ar trebui să dați o șansă Mediei. Ca să nu mai zic, alții (cu interese similare) îți vor descoperi rapid blogurile, iar cui pe pământ ar părea asta? Planurile încep de la 75 USD pe trimestru.

Și cu asta, ajungem la finalul acestei postări. Acestea sunt 15 dintre cele mai bune platforme de blogging pe care le puteți lua în considerare pentru a începe blogul. Asigurați-vă că luați în considerare toți factorii importanți, cum ar fi planurile de prețuri și funcțiile înainte de a lua o decizie finală, astfel încât să puteți obține succesul pe care îl doriți.
Există alte platforme de blogging pe care ai dori să le folosești? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map